Warmhaus Ewa 24 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Üst seviye enerji ve yakıt tasarrufu sağlayarak kullanıcıların yüzünü güldüren Warmhaus Ewa 24 kombi hakkında yorum ve özellikleri sizler için inceledik.
Warmhaus Ewa 24 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Sektörde yer alan popüler kombilere göre daha uygun bir fiyatla satışa sunulan Warmhaus Ewa 24 kombi, hem satın alma aşamasında hem de kullanım aşamasında tasarruf sağlar. Fiyat performans kombi ürünü olarak kullanıcıların beğenisini toplayan cihaz, hissedilir derecede enerji tasarrufu sağlarken ısıtma işlevini de aksatmaz. Şık tasarımı ve kolay kavranabilir bir cihaz olması sebebiyle uzun süreli kullanabileceğiniz bir üründür.

Warmhaus Ewa 24 Özellikleri

Enerji Verimliliği%97,5
Isıtma Kapasitesi24 W
Sıcak Su Gücü24 kW
Isıtma Ölçüsü160 Metrekare
Boyut725 x 420 x 288 Mm
Yıllık Enerji Tüketimi26 kWh
Maksimum Ses Seviyesi52 dB
Sıcak Su Kapasitesi14,4  L/Dk
Amazon
Fiyatlarını Gör
Warmhaus Ewa
24 Kombi Modeli
Aradığın
Fiyatları Gör

Warmhaus Ewa 24 Kombi İnceleme

ERP yönetmeliğine uygun şekilde geliştirilen Warmhaus Ewa 24 tam yoğuşmalı kombi, bütçenizi düşünerek tasarruflu şekilde hareket ederken aynı zamanda ısı ve zamandan kaybetmenizi de engeller. Hızlı ısınma özelliği sayesinde kullanım pratikliği sağlayan ürün, aynı zamanda uygun fiyatlarla erişim imkanından dolayı kullanıcıları memnun etmektedir. İşlevsel kullanım özellikleriyle kullanıcıların konforunu ön planda tuttuğu için en iyi kombiler arasında yer almaktadır.

Warmhaus Ewa 24 Kombi Tasarımı

Warmhaus Ewa 24 Kombi

Yaşam alanımızda kullandığımız eşyaların hem işlevsel olmasını hem de rahatsız edici bir görüntü vermemesini isteriz. Bu doğrultuda geliştirilen Warmhaus Ewa 24 kombi, işlevsel özellikleriyle konfor sağlarken aynı zamanda şık tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarmıştır. Ortalama kombi boyutları ile üretilen Warmhaus Ewa 24, dilediğiniz alana yerleştirebilmeniz için de imkan sağlar.

Yapacağınız ayarları görebilmeniz için tasarlanan dijital ekran alanının çevresi siyah şerit ile tasarlandığı için göze de hitap edecek bir üründür. Ekranın çevresine konumlandırılmış olan 6 adet kısa yol kontrol düğmesi sayesinde cihaz kontrolünü oldukça kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Warmhaus Ewa 24 Boyutları

Yükseklik725 Mm
Genişlik420 Mm
Derinlik288 Mm
RenkBeyaz
Ağırlık32,6 Kg

Boyut ve renkleri ile kusursuz şekilde tasarlanan Warmhaus Ewa tam yoğuşmalı kombi, standart kombi ölçülerini karşıladığı için montaj ve yerleştirme alanı konusunda herhangi bir problem yaşatmaz. Kombi montajı için özel olarak ayrılan alanlar ya da kombi dolaplarına rahatlıkla yerleştirilebilir. 32 kg ağırlığı sayesinde montaj ve kullanım esnasında güvende hissetmenizi sağlar.

Warmhaus Ewa 24 Teknik Özellikleri

Warmhaus Ewa 24

Hermetik baca sistemine sahip olan Warmhaus Ewa 24 kombi, tam yoğuşma özelliği de barındırdığı için üst seviye enerji ve yakıt tasarrufuyla birlikte kusursuz ısınma imkanı sağlar. Konvansiyonel ısıtma tekniğine sahip cihaz, ısıyı taşıma yoluyla gerçekleştirdiği için daha kalıcı ve etkili bir sistem ısıtması sağlayacaktır. Sıcak su, hava ya da buharı taşıma yöntemiyle peteklere ve musluklara ulaştırarak uzun süreli ve etkili performans sergiler. 

A sınıfı enerji tasarrufu grubuna mensup olan Warmhaus Ewa 24 kombi, 24 kW güç kapasitesine sahiptir. 160 metrekare kapalı alanı çok rahat bir şekilde ısıtabilecek şekilde geliştirilmiştir. Daha küçük evler için ekstra hesaplı bir seçim olacaktır. Daha büyük evler için de düzenli kullanımda rakiplerine oranla çok daha fazla enerji ve yakıt tasarrufu sağlamasıyla bilinir.

Warmhaus Ewa 24 Güç Tüketimi

Warmhaus Ewa 24

Warmhaus Ewa 24 kombi, % 97,5 enerji verimliliği sağlarken hızlı dolaşım sistemine sahip olmasıyla tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir seçenek olacaktır. Paslanmaz çelik eşanjör  ile birlikte geliştirilen ürün, musluğa ve tesisata giden suyu ısıtırken cihazda uzun vadede bile bir problem oluşturmaz. Yüksek sıcak su konforu sağlayan cihaz, dakikada 11 - 12 litre sıcak suyu kullanımınız için sunmaktadır.

Sıcak su kullanımı esnasında sizlerin konforundan ödün vermeden cihaz gücünü %15 oranında azaltabilme özelliği sayesinde ekstra tasarruf sağlar. 20000 kcal/h kapasiteye sahip olan Warmhaus Ewa 24 ERP'li kombi, su ve ortam ısısını oldukça hızlı şekilde ayarlar.

Warmhaus Ewa 24 Yoğuşmalı Kombi Kullanımı

Warmhaus Ewa 24

Warmhaus Ewa 24 tam yoğuşmalı kombi, kullanım kılavuzunda yer alan yönlendirmelere uyulduğu takdirde herhangi bir problemle karşılaşmadan yıllar boyunca kullanabileceğiniz bir üründür. Dijital ekranı ve ekran çevresinde yer alan kısa yol tuşları cihaz kullanımını kolaylaştırır. Cihazda yapmak istediğiniz işlemleri kolaylaştırmak için tuşların etrafında semboller bulunmaktadır. Bu sayede, birkaç kullanım sonrasında cihaza alışabilirsiniz.

Warmhaus Ewa 24 Yorumları

Warmhaus Ewa 24

👤 *** ***:  Ürünü daha yeni taktım. İki tane aldım. Evimde kullanmaya başladım. Ses yok çok iyi. Gönderim konusunda da firma çok iyi teşekkür ederim.

👤 *** ***: Son zamanlarda çok kişiden tavsiye aldığım bir üründü bu kadar kısa sürede iyi diyemem ama fiyat özellik bakımından zirvede.

👤 *** ***: Bir haftadır kullanıyorum herhangi bir sorun çıkarmadı bu fiyatla beklentilerimi karşılamış oldu.

👤 *** ***: Ürünü 1 yıldır kullanıyorum. Çok hızlı sıcak su sağlıyor ve iyi ısıtıyor. Çalışma sesi düşük. Bu kombi için tek eleştirim kumanda tuşlarıyla ilgili olur. Ürünün genel kalitesinin altında malzeme kullanılmış ve bir müddet sonra elinizde kalacakmış hissiyatı uyandırıyor.

👤 *** ***: Kombiyi alacağımda çok araştırdım. Piyasadaki markalı kombilere göre daha hesaplıydı. Tereddütlerime rağmen sipariş verdim. Üç gün içinde sağlam bir şekilde elime ulaştı. Serviside gayet hızlı. İki gündür kullanıyoruz. Çok sessiz ve sıcak su anında geliyor. Şimdilik her şey yolunda. Alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

👤 *** ***: Daha önce takmadığım için geniş kapsamlı bir yorum yapamadım yaklaşık olarak 4 aydır kullanıyorum ısıtma performansı sıcak su performansı ve gaz tasarrufu açısından süper bir kombi komşulara gelen faturanın yarısı anca geliyor bana. kesinlikle tavsiye ederim bu arada kendi markası recowa oda termostatı ile kullanıyorum çok büyük kolaylık ve tasarruf sağlıyor.

👤 *** ***: İlk kez ısındığımızı fark ettim. Gerçekten harika bir ürün. Şimdilik gayet memnunum inşallah uzun seneler kullanırız. Kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: En ucuz yoğuşmalı kombi olmasına rağmen çok kaliteli bir ürün. Kendi evim için zaten almıştım. Annem için de lazım olunca ona da aynısını aldım. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün bir evin ihtiyacını karşılayabilecek düzeyde sessiz çalışıyor suyu anında ısıtıyor servisi hızlı fiyat performans ürünü diyebilirim muadillerine göre fiyatı uygun ve iş görür. Tavsiye ederim. 

👤 *** ***: Beklediğim kalitede geldi ürünler araştırmalarım sonucunda bu markaya karar verdim memnun kaldım.

👤 *** ***: Efsane bir ürün çıktı alalı toplamda 10 ay oldu hem ürün çok hızlı geldi hem de çok iyi ısıtıyor 120m2 evimi çok iyi ısıtıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Yoğuşmalı KombiAlarko Seradens Super Yorumları
Bosch Condens 2200i W ÖzellikleriE.C.A Proteus Premix 24 Özellikleri
DemirDöküm Nitromix İncelemeBuderus Logomax Plus Yorumları
Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 ÖzellikleriVaillant ecoTec Pure Wuw 286/7-2 Yorumları
Daikin Premix NDJ 24 İncelemeBaymak Duotec Compact Yorumları

Warmhaus Ewa 24 tam yoğulmalı ERP'li kombi ne kadar enerji harcar?

Warmhaus Ewa 24 kW enerji gücüne sahip olmasının yanında tam yoğuşma ve hermetik baca özelliği sayesinde enerji tasarrufu sağlar. Bu durum ise faturalara anında yansıyacağı için farkı kendiniz de görebilirsiniz.

Warmhaus Ewa 24 hangi ülkenin?

Warmhaus markası, 1996 yılında Türkiye'de kurulan yerli kombi üretim fabrikasıdır. Dolayısıyla Warmhaus Ewa 24 Türkiye üretimli yerli kombi cihazlarından biridir.

Warmhaus Ewa kombi kaç derece olmalı?

Warmhaus Ewa 24 kW tam yoğuşmalı kombi ısı ayarı için belirli bir derece bulunmamaktadır. Sıcak su ve petek ısıtma dereceleri arasında kendiniz için en uygun sıcaklığı seçebilirsiniz.

Warmhaus Ewa 24 yoğuşmalı mı?

Enerji tasarrufu ve yakıt tasarrufu sağlayan kombiler arasında en çok tercih edilen modellerden biri olan Warmhaus Ewa 24, hermetik baca sistemine sahip tam yoğuşmalı ERP'li kombi olarak geliştirilmiştir.

Warmhaus Ewa kimbi sıcak su ayarı nasıl yapılır?

Cihazın üzerindeki petek simgesi bulunan tuşa bastığınızda peteklerde dolaşan suyun sıcaklığını görebilirsiniz. Hemen yan tarafındaki musluk sembolü bulunan tuşa bastığınızda da kullanım suyu sıcaklığına ulaşabilirsiniz. Su sıcaklıklarını artırıp azaltmak için yine cihaz üzerinde yer alan + ve - tuşlarından yardım alabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum