Bosch Condens 2200i W Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Her kullanım alanı için farklı moda sahip Bosch Condens 2200i W kombi cihazının tüm özellikleri ve kullanıcı yorumlarını araştırarak listeledik.
Bosch Condens 2200i W Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Ev kullanımında sıcak su ve ısınma ihtiyacınızı karşılayabilmesi adına en iyi kombi önerilerinden biri olan Bosch Condens 2200i W cihazını sizler için inceledik.

Bosch Condens 2200i W kombi, günümüzde en çok tercih edilen kombi modelleri arasında yer alan ve enerji tasarrufu konusunda en donanımlı cihazlardan biridir. Teknik donanımı, görüntüsü ve işlevselliğiyle oldukça tercih edilen bu model hakkında kullanıcı yorumları ve araştırmaları sizler için liste haline getirdik.

Bosch Condens 2200i W Özellikleri

Enerji Verimliliği - Isıtma%98
Isıtma Kapasitesi25 kW
Kullanım Suyu Debisi10 L/Dk
Enerji Verimliliği – Su Isıtma%94
Boyut710 x 400 x 300 Mm
Kapasite Sınıfı20000 Kcal/h
Ses Seviyesi≤45 dB
Güç2200 Watt
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch Condens
2200i W Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch Condens 2200i W Tam Yoğuşmalı Kombi İnceleme

Bosch Condens 2200i W kombinin çalışma esnasında oldukça büyük performans göstermesinin yanında az enerji kullanarak enerji tasarrufu sağlaması, hem cihaz sağlığı açısından hem de ekonomik olarak oldukça tercih edilen bir özelliktir. 45 db'den az ses seviyesi sayesinde kullanım esnasında dahi cihazın varlığını unutabilirsiniz.

İşte üst seviye enerji tasarrufu özelliği ile bilinen Bosch Condens 2200i W tam yoğuşmalı kombi ile ilgili tüm bilgiler.

Bosch Condens 2200i W Tasarım

Bosch Condens 2200i W

Sade ve anlaşılır şekilde tasarlanan dijital ekran kısmındaki 7 kontrol tuşu sayesinde kolay kullanım sağlayan Bosch Condens 2200i W kombi, aynı zamanda üzerinde net kullanım talimatları bulundurmasından dolayı çabuk adapte olabileceğiniz bir cihazdır. En iyi yoğuşmalı kombi dediğimizde ilk akıllara gelen markalardan biri olan Bosch, Condesns 2200i W cihazıyla da kalitesini kanıtlamayı başarmıştır.

Ergonomik tasarımı sayesinde evinizde dilediğiniz alana yerleştirme imkanı bulabilirsiniz. Sade ve şık görüntüsünün yanında kolay kullanım imkanı sunması sayesinde sizleri memnun edecek bir cihazdır.

Bosch Condens 2200i W Boyutları

Yükseklik710 Mm
Genişlik400 Mm
Derinlik300 Mm
RenkBeyaz
Ağırlık36 Kg

En küçük kombi önerileri arasında yer alan Bosch Condens 2200i W kombi, ortalama cihazlara göre daha küçük boyutlara sahip olmasından dolayı özellikle küçük evlerin tercih edeceği bir cihazdır. Derinlik ve genişlik ölçüsünün dar tasarımı sebebiyle klasik kombi dolaplarına sığabilecek cihazlara nazaran sizlere çok daha büyük bir hareket alanı bırakır. Diğer cihazlara göre daha küçük tasarlanmasından dolayı sadece birkaç saat içerisinde kurulumu yapılır ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bosch Condens 2200i W Teknik Özellikleri

Bosch Condens 2200i W

Günlük kullanımda 20 kW ve 24 kW farklı ısıtma seçeneği sunan Bosch Condens 2200i W kombinin ısıtma verimliliği ise %94 olarak belirlenmiştir. Cihazın sıcak su kullanım kapasitesi, 25 kW olarak hizmet sağlar. Erp verimliliği sayesinde A sınıfı enerji tasarrufu sağlayan cihaz, dış hava kontrol sistemine göre ayarlanan kumandası ile birlikte kullanıldığında ise enerji verimliliği A+'a çıkmaktadır.

İç kısmında yer alan eşanjörü, fan ve fan motoru cihazın sessiz çalışması için özel olarak geliştirilmiştir. 20 kW kapasitede kullanıldığında yalnızca 43 dB ses seviyesinde çalışan cihaz, tam kapasite kullanıldığında ise en fazla 45 dB ses verir. Bosch Condens 2200i W ekran yüzeyinde yer alan 7 adet ayar ve komut tuşu sayesinde cihaz ayarlarını kolaylıkla yaparken kontrollerini sağlayabilirsiniz. 

Bosch Condens 2200i W Kullanım İp Uçları

Bosch Condens 2200i W

Bosch Condens 2200i W kombiyi, ön kısmında bulunan dijital ekrandaki 3. düğmeden açıp kapatabilirsiniz. İlk kullanımda cihazın açılmasının zaman alması oldukça normaldir. Açıldığı andan itibaren dijital ekranda var olan gidiş suyu sıcaklığını gösterecektir. Alan ısıtma ayarlarını ise gidiş suyu sıcaklığı kısmından yapabilmenizin yanında dilediğiniz sıcaklığı seçebilir ya da sabit sıcaklık ayarı yapabilirsiniz.

Kullanım ihtiyacına göre gidiş suyu sıcaklığını aşağı/yukarı yön tuşları sayesinde 30 derece ve 82 derece arasında  konumlandırabilirsiniz. Isıtma ayarlarını yapabilmek için cihaz  üzerindeki radyatör simgesi bulunan tuşa basmanız gerekir. Bu işlem sonrasında var olan gidiş geliş suyu sıcaklığı ekranda gözükecektir.

Isı değişimi yapabilmek için yine yön tuşlarından yardım alabilirsiniz. Ayarlarınızı yaptıktan sonra ''Ok'' tuşu yardımıyla kaydedebilirsiniz. Bosch Condens 2200i W kombi, sıtma işlemine başladığında ekranda radyatör simgesi yanıp sönecek ve bir alev sembolü gözükecektir. Bu durum, suyun ısındığını ve kısa sürede hazır olacağını gösterir.

Bosch Condens 2200i W Çalışma Modları

 

Bosch Condens 2200i W

Bosch Condens 2200i W kombi üzerinde yer alan 7 kısa yol tuşundan biri olan Eco modu, yalnızca sıcak su kullanım ihtiyacınız olduğunda devreye girerek oldukça büyük enerji tasarrufu sağlar. Bu modu aktifleştirmek için musluk tuşuna basılı tutarak ekranda ''Eco'' ibaresi görünmesini beklemeniz yeterli olacaktır. Kullanışlı modlardan bir diğeri ise konfor modudur. Bu özellik, kombinizin sürekli sabit sıcaklıkta beklemesi anlamına gelir. Kullanmasanız dahi sıcak suyunuz hep hazır olacaktır.

Yaz modunda özelliği de sağlayan Bosch Condens 2200i W kombi, cihazın yaz mevsiminde kullanılmasa dahi enerji beslemesi yapmaya devam etmesinin yanında daha ekonomik bir kullanım sunmasını sağlamak adına yapılmış bir düzenlemeye sahiptir. Cihazı yaz moduna geçirebilmek için, radyatör tuşuna bastıktan sonra ekranda ''Off'' yazısını görene kadar aşağı yön tuşuna basın. İşleminizi kaydetmek için ''Ok'' tuşunu kullanabilirsiniz.

Bosch Condens 2200i W Arıza Kodları

Bosch Condens 2200i W ne kadar donanımlı bir cihaz olsa da zaman zaman problemler yaşanması oldukça normaldir. Bosch Condens 2200i W arıza kodları ve karşılıkları hakkında şu şekilde bilgi verebiliriz;

200 arıza kodu - ısıtma modu. 201 - kullanım suyu işletmesi. 202 - cihaz çalışıyor. 203 - cihaz işletmeye hazır durumda. 207 - sistem basıncı çok düşük. 212 - kazan akış sensöründe sıcaklık artışı çok hızlı. 215 - fan çok hızlı. 227 - alev algılanmıyor. 259 - Elektronik kart sistem arızası. 281 - pompa problemi. 350 - gidiş suyu sıcaklık sensöründe kısa devre. 2909 - cihaz elektroniği arızası. 2918 - atık gaz yolunda arıza.  

Bosch Condens 2200i W Yorumları

Bosch Condens 2200i W

? *** ***: Ürün kaliteli ve güzel. Sıcak su ve ısıtma çok iyi.

? *** ***: Ürün güzel ve kaliteli , ürün çok büyük olmadığından aşırı yerde kaplamıyor.

? *** ***: Kaliteli görünüm şık. Çok hızlı kargolandı. En uygun kombi firması tüm sorunları anında çözüyor ve çok ilgililer.

? *** ***:  Bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmiyordum. Görüntüsü de işlevi de çok iyi. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Bosch Condens 2200i W almak için uzun süre araştırma yaptım. Gerçekten fiyatını hak eden bir cihaz. Kullanışlı ve çok işe yarayan bir kombi teşekkür ediyorum.

? *** ***: Çok şık bir görüntüsü var ben beğendim. Ayrıca çok sessiz çalışıyor. Tavsiye ederim.

? *** ***: Gerçekten tavsiye edilmesi gereken bir cihaz. Öncesinde farklı bir marka kullanıyordum ama Bosch Condens 2200i W kombiden çok memnun kaldım. Teşekkürler.

? *** ***: Boyutları küçük olduğu için evde nereye koyacağımızı düşünmemize gerek kalmadı. Çalışma sistemi de gayet iyi. Teşekkürler.

? *** ***: Yüksek performanslı kombi arayışınız varsa kesinlikle almalısınız pişman etmeyecektir. Biz kullanmaya başladığımız andan itibaren memnunuz. Tavsiye ederim.

? *** ***: Bosch Condens 2200i W kullanmaya başladıktan sonra farkı siz de hissedersiniz gerçekten kullandığı tüm enerjiyi ısıya dönüştüren bir cihaz.

? *** ***: Küçük kombiler arasında bence en iyisi. Kesinlikli tereddütsüz alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Yoğuşmalı KombiAlarko Seradens Super Yorumları
E.C.A Proteus Premix 24 ÖzellikleriDemirDöküm Nitromix P 24 kW Özellikleri
Buderus Logomax Plus İncelemeVaillant ecoTEC Pro VUW 286 Yorumları
Warmhaus Ewa 24 ÖzellikleriVaillant ecoTec Pure Wuw 286/7-2 Yorumları
Daikin Premix NDJ 24 İncelemeBaymak Duotec Compact Yorumları

Bosch Condens 2200i W resetleme nasıl yapılır?

Cihaz üzerinde resetleme yapmak için ekstra bir tuş bulunmaz. Bosch Condens 2200 i W resetleme yapmak için ekrandaki arıza ibaresi kaybolana kadar aşağı/yukarı yön tuşlarına aynı anda basılı tutmanız yeterli olacaktır.

Bosch Condens 2200i W EA arızası nasıl giderilir?

EA arızası, yetersiz su basıncından kaynaklanan bir arıza türüdür. Eğer su basıncı 1 bar altındaysa su basıncını yükseltmeniz gerekir. Bunun için de alt kısımda bulunan takviye musluğunu saat yönünde çevirerek gerekli basıncı sağladığınızda geri kapatmanız yeterli olacaktır.

Bosch kombi gaz valfi arızası nasıl anlaşılır?

Gaz valfi arızasının anlaşılabilmesi için alev olmaması ve kombinin ateşleme görevini yapmaması yeterli göstergeler olacaktır. Bunun yanında, ateşleme kısmında oluşan diğer arıza tiplerine göre peteklerin ve suyun ısınmaması gibi sorunlar da bu arızanın belirtileri olarak gösterilebilir. 

Bosch kombi su nasıl basılır?

Cihazın alt kısmında yer alan su takviye musluğu sayesinde kombi su basma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Musluğu saat yönünde çevirerek basıncın  1,5 ile 2 bar arasına gelmesin bekledikten sonra musluğu kapatabilirsiniz.

Bosch Condens 2200i W tam yoğuşmalı mı?

Enerji tasarrufu sağlayan Bosch Condens 2200i W kombi, atık gaz içerisinde bulunan sıcak buharı filtreleyerek yeniden enerjiye dönüştürdüğü için tam yoğuşmalı kombi kategorisinde yer almaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.