E.C.A Proteus Premix 24 kW Yorumları ve Özellikleri-İnceleme

Evinizi sıcak ve konforlu bir alana dönüştürmenize yardımcı olacak E.C.A Proteus Premix 24 cihaz incelemesini yaparak sizler için listeledik.
E.C.A Proteus Premix 24 kW Yorumları ve Özellikleri-İnceleme

Yoğuşmalı kombiler arasında oldukça tercih dilen bir model olan E.C.A Proteus Premix 24 kW, aynı zamanda işlevselliği bakımından da dikkat çeker.

E.C.A Proteus Premix 24 kW, güç ve enerji tasarruflu kombiler arasında en çok tavsiye edilen modellerden biridir. 160 metrekare büyüklüğündeki alanı ortalama süreler içinde ısıtan ürün, en zorlu hava şartlarında dahi konforunuzdan ödün vermemeniz için özel olarak geliştirilmiştir. E.C.A Proteus Premix 24 kW kombinin tüm özellikleri, kullanıcı yorumları ve özelliklerini birlikte inceleyelim.

E.C.A Proteus Premix 24 kW Özellikleri

Enerji Verimliliği%107,5
Isıtma Kapasitesi20600 btu/h
Yakıt TipiDoğalgaz ve Lpg
Maksimum Isıl Güç20000 Kcal
Boyut678 x 410 x 288 Mm
Yıllık Elektrik Tüketimi44 kWh
Ses Seviyesi49 dB
Güç24 - 45 W
Amazon
Fiyatını Gör
E.C.A Proteus
Yoğuşmalı Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

E.C.A Proteus Premix 24 kW Yoğuşmalı Kombi İnceleme

E.C.A Proteus Premix 24 kombi, 20000 kcal maksimum ısıl gücü sayesinde ev içi kullanımda ekstra konfor sağlar. Ortalama boyutlarda gerçekleştirilen tasarımı sayesinde standart kombi dolapları için uyun boydadır. 24 - 45 W aralığındaki güç kapasitesi, en zorlu hava koşullarında dahi sizleri memnun etmeyi başarır.

E.C.A Proteus Premix 24 kW Tasarımı

e-c-a-proteus-premix-24-kw-001.webp

E.C.A Proteus Premix 24 kW kombi, klasik şekilde beyaz  renk ile üretilmektedir. Ortalama boyutlarda üretilmesinden dolayı pek çok kullanım alanına uyum sağlar. Anlaşılır şekilde bir kullanıma sahip olmasından dolayı E.C.A Proteus Premix 24 kW kullanım kılavuzu yardımıyla cihaz kullanımını çok kısa bir sürede öğrenebilirsiniz. Ekonomik özellikleri ve donanımıyla sizleri oldukça memnun edecek bir cihaz olacaktır.

E.C.A Proteus Premix 24 Boyutları

Yükseklik678 Mm
Genişlik410 Mm
Derinlik288 Mm
RenkBeyaz
Ağırlık28,5 Kg

678x410x288 mm boyutlarına sahip E.C.A Proteus Premix kombi, ortalama boyutları ile diğer cihazların hacmine sahiptir. Standart kombi ölçülerinde olduğu için kombiler için ayrılan alana rahatlıkla sığar. Ekstra bir ölçü işlemine gerek kalmadan montaj işlemi yapılır. 28,5 kg ağırlığı ile evinizin dilediğiniz alanına monte edebilir ve güvenli şekilde kullanabilirsiniz.

E.C.A Proteus Premix 24 kW Teknik Özellikleri

e-c-a-proteus-premix-24-kw.webp

E.C.A Proteus Premix 24 kW, donanım ve özellikleri bakımından kullanıcıların en çok tercih ettiği kombi modelleri arasında yer almaktadır. Cihaz üzerinde bulunan 6 komut tuşu sayesinde yapmak istediğiniz tüm ayarları kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Tuş takımının üstünde ve yan kısımlarında ne işe yaradıklarına dair semboller yerleştirilmiştir.  Bu sayede, ek bir çabaya gerek kalmadan birkaç kullanım sonrasında cihaz kullanımını tamamen öğrenebilirsiniz. Sağladığı %107,5 enerji verimliliği ile en kötü hava şartlarına dahi hazırlıklı olarak bekler.

Kalorifer devresi için kullanılan Eco ve Konfor modları, dilediğiniz vakit sıcaklığı sabit tutmaya ya da yalnızca sıcak suyu hazır olarak bulundurmanız için eklenen özelliklerdir. Bunun yanında, oda termostatı ile kontrol edilebilme özelliği sayesinde de ortam ısısını kontrol altında tutabilirsiniz.

E.C.A Proteus Premix 24 kW Güç Tüketimi

E.C.A Proteus Premix 24 kW

24 W ısıtma kapasitesine sahip olan E.C.A Proteus Premix, maksimum enerji tasarrufu sağlayarak harcadığı enerjinin %107'sini ısı olarak ortama yansıtır. Bu özellik, çok soğuk hava şartlarında dahi tam koruma sağlayacağı anlamına gelmektedir. Diğer kombi cihazlarına göre daha az enerji ile çalışmasının yanında yüksek performans sergileyen E.C.A Proteus Premix 24 kW, enerji ve yakıt tasarrufu sağlar.

30 derece ve 65 derece arasında ısı ayarı yapılan E.C.A Proteus Premix 24 kW, opsiyonel kontrol aksesuarlarıyla uyumlu olmasından dolayı da oldukça kullanışlıdır. Oda termostatı gibi yardımcı cihazlar, kullanım kolaylığı sunarken aynı zamanda yakıt ve enerji tüketiminin dengeli şekilde gerçekleşmesini sağlar.

E.C.A Proteus Premix 24 kW Emniyet Sistemi

E.C.A Proteus Premix 24 kW

E.C.A Proteus Premix 24 kW, üst seviye güvenlik önemleri ile donatılmıştır. Cihaz içinde oluşabilecek arızalara karşı üretim aşamasında güvenlik önlemleri alınırken, evlerinize ulaştığı andan itibaren güvenli şekilde kullanabilmeniz adına da farklı önlemler alınmıştır. Güvenlik emniyetlerinin başında gelen alev sönme emniyeti ve yüksek su basıncı emniyeti ile cihazın teknik olarak arızalanması engellenmiştir. Bunun yanında, düşük voltaj ve düşük su basıncı emniyeti sayesinde kullanım suyu kontrolleri de sağlanmaktadır. En güvenilir kombi modelleri arasında yer alan E.C.A Proteus Premix 24 kW, ne kadar donanımlı bir cihaz olsa da sağlığınız açısından düzenli aralıklarla kontrollerini yaptırmanız önerilir.

E.C.A Proteus Premix 24 kW Yorumları

E.C.A Proteus Premix 24 kW

? *** ***: Gerçekten kutulu ve son derece korunaklı geldi ürünü aldım kurulumunu yaptırdım ECA servise açtırdım kombiyi gayet güzel hem sıcak suyum hem ısınma sağladım. teşekkür ediyorum. şimdilik her şey güzel görünüyor.

? *** ***: Uzun zamandır araştırıp takip ettiğim üründü indirimde aldım 1 yıl sonra kullanmaya başlayacağım malum gün geçtikçe artıyor fiyatlar o yüzden aldım paketleme ve kargo gayet iyiydi sorun yaşamadım.

? *** ***: Kombi sıkıntısını çeken bilir. Yıllarca hiç ısınmadan boşuna fatura ödemişiz. Evimiz ilk defa bu yıl bu kombi sayesinde ısındı. 2+1 evler için çok iyi bir ürün. Şiddetle tavsiye ederim.

? *** ***: İndirimli haliyle aldım. Ve hakikaten çok güzel bir seçim olmuş. Faturada farkı hissettik.

? *** ***: Arkadaşlar ürünü 5 aydır kullanıyorum alın aldırın kesinlikle geçen kış üstte belirttiğim gibi ayda 800₺ ödediğimiz fatura şuanda bu zamlara rağmen 2 aylık 800₺ geldi. Bize zamları da göz önünde bulundurursak %50den fazla tasarruf kazandırdı. Tek kelime ile harika. Dipnot: Petek temizliğini de ihmal etmeyin yazdan yaza en azından 2 senede 1

? *** ***: Geçen yıl almıştım. Yakıt tüketimi %30 daha düşük oldu. Bu sene bahçe için aldım. Mal iyi fiyat makul.

? *** ***: Ürünü 1 ay önce indirimde çok iyi bir fiyata almışım iyi ki almışım şu anda fiyat artıyor. Ürün gerçekten sessiz kaliteli kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Sağlam bir şekilde elime ulaştı ürün güzel eski kombime göre çok çok iyi sıcak su vermesi kesintisiz. Evimde güzel ısıtıyor yakıtı da önceki kombime göre yarı yarıya azaldı. Ayrıca çok sessiz bir cihaz tavsiye ederim.

? *** ***: Yeni evime aldım tavsiye ederim sessiz ve güzel.

? *** ***: 1 yıldır kullanıyorum gayet memnunun. Düşünmeden alabilirsiniz.

? *** ***: Isıtması güzel ve ekonomik. Çok memnun kaldık hiç düşünmeden alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Yoğuşmalı KombiAlarko Seradens Super Yorumları
Bosch Condens 2200i W ÖzellikleriDemirDöküm Nitromix P 24 kW Özellikleri
Buderus Logomax Plus İncelemeVaillant ecoTEC Pro VUW 286 Yorumları
Warmhaus Ewa 24 ÖzellikleriVaillant ecoTec Pure Wuw 286/7-2 Yorumları
Daikin Premix NDJ 24 İncelemeBaymak Duotec Compact Yorumları
Amazon
Fiyatını Gör
E.C.A Proteus
Yoğuşmalı Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

E.C.A Proteus Premix 24 kW kaç metrekare?

Eca Proteus Premix 24 kombi, kapalı alan kullanımında 160 metrekare alana kadar ısıtma için oldukça yeterli bir cihazdır. Bu da ortalama ev boyutlarından daha büyük bir alana tekabül eder.

E.C.A Proteus Premix 24 kW yoğuşmalı mı?

Yeni nesil enerji ve yakıt tasarrufu ile geliştirilen E.C.A Proteus Premix 24 kombi, ısı dönüşümü sayesinde yoğuşmalı kombiler arasında yer alan modellerden biridir.

E.C.A Proteus Premix bar kaç olmalı?

Standart kombi ayarlarında olduğu gibi A.C.A Proteus Premix bar ayarı da 1,5 ile 2 bar arasında olacak şekilde ayarlanmalıdır.

E.C.A Proteus Premix kaç derece olmalı?

E.C.A Proteus Premix, sıcaklığı kendi isteğinize göre ayarlamanız için özel ısı sistem ile geliştirilmiştir. Bu sisteme göre ısı ayarını 30 derece ve 65 derece aralığında istediğiniz ayara getirebilir ya da sabitleyebilirsiniz.

Eca kombi kaç dakikada bir devreye girer?

Hava şartları ve kullanım şekline bağlı olarak cihazın devreye girme süresi 1 ile 3 dakika aralığında olmaktadır. Açılma anında yüksek ısı ayarı yaptığınız takdirde bu süre 3 dakikada kadar uzayabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum