Buderus Logomax Plus Gb122i Yorumları ve Özellikleri

Ekonomik ve kolay kullanıma sahip Buderus Logomax Plus Gb122i kombiye dair kullanıcı yorumları ve özellikleri sizler için inceledik.
Buderus Logomax Plus Gb122i Yorumları ve Özellikleri

Buderus Logomax Plus Gb122i, yoğuşmalı kombiler arasında en çok tavsiye edilen modellerden biridir. Yakıt ve enerji tasarrufu sağlamasından dolayı her kullanımda sizleri memnun edecek bir cihazdır.

Kullanıcı dostu enerji tasarrufu ve ergonomik yapısı ile birlikte en zorlu hava şartlarında dahi yüksek performans göstererek sizleri yarı yolda bırakmaz. Duvar tipi yoğuşmalı kombi sınıfında yer alan Buderus Logomax Plus Gb122i, sağladığı yüksek performansın yanında düşük enerji tüketimi sayesinde bütçe dostudur.

Buderus Logomax Plus Gb122i Özellikleri

Enerji Verimliliği%94
Isıtma Kapasitesi24 W
Kapasite Sınıfı20000 Kcal/H
Isı Aralığı30 - 82 °C
Boyut710 x 400 x 300 Mm
Yıllık Elektrik Tüketimi28 kWh
Maksimum Ses Seviyesi44 dB
Su Isıtma Verimliliği%85
Amazon
Fiyatlarını Gör
Buderus Logomax
Plus Modeli
Aradığın
Fiyatları Gör

Buderus Logomax Plus Gb122i Yoğuşmalı Kombi İnceleme

Buderus Logomax Plus Gb122i kombi, %94 enerji verimliliği sağlamasından dolayı kullandığı enerjinin çok büyük bir kısmını ısıya dönüştürür. Yakıt ve enerji israfı olmadan en hesaplı şekilde ısınmanızı sağlayan ürün, aynı zamanda oldukça sessiz çalışır. Kullanıcı memnuniyeti ön planda tutularak geliştirilen Buderus Logomax Plus Gb122i yoğuşmalı kombi, kullanacağınız enerji miktarını en düşük seviyede tutmasının yanında üst seviye ısı salınımı sağlar.

Buderus Logomax Plus Gb122i Kombi Tasarımı

Buderus Logomax Plus Gb122i

Buderus Logomax Plus Gb122i kombi, orta boyutlara sahip yoğuşmalı kombi cihazları arasında yer alır. Standart ölçülerdeki kombi dolapları ve kombi alanlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dijital ekranı oldukça açık ve anlaşılır şekilde tasarlanmıştır. Ekran çevresine yerleştirilmiş olan kısa yol kontrol tuşları sayesinde cihazın teknik ayarlarını ya da ısı ayarlarını kolaylıkla yapabilirsiniz.

Buderus Logomax Plus Gb122i Boyutları

Yükseklik710 Mm
Genişlik400 Mm
Derinlik300 Mm
RenkBeyaz
Ağırlık36 Kg

710x400x300 mm boyutlara sahip olan Buderus Logomax Plus Gb122i yoğuşmalı kombi, standart ölçülere yakın üretildiği için kolayca dilediğiniz alana monte edebilirsiniz. Bu nedenle, hali hazırda olan kombi alanında değişiklik yapmanıza gerek kalmadan montaj sağlanabilir. 36 kilogram ağırlığı nedeniyle cihazı yerleştireceğiniz alanı iyi seçmeli ve sağlam bir montaj yapıldığından emin olmalısınız.

Buderus Logomax Plus Gb122i Teknik Özellikleri

Buderus Logomax Plus Gb122i

En düşük petek ısısı 30 derece olarak belirlenen Buderus Logomax Plus Gb122i yoğuşmalı kombi, 82 dereceye kadar istediğiniz petek sıcaklığı ayarı yapmanıza imkan sağlar. Bunun yanında, 35 derece olan en düşük su sıcaklığı, 60 dereceye kadar artırılma özelliğine sahiptir. Buderus Logomax Plus Gb122i, 24 W güç kapasitesine sahip olmasının yanında aynı zamanda 20000 kcal/h kapasite sınıfına mensup en iyi kombiler arasında yer alır.

Çalışma anında dahi 44 dB ses seviyesine çıkan Buderus Logomax Plus Gb122i, sessiz bir kullanım sunar. A enerji tasarrufu grubuna dahil olmasından dolayı yıllık kullanımda dahi rakiplerine oranla çok daha az yakıt ve enerji harcar.

Buderus Logomax Plus Gb122i Güç Tüketimi

Buderus Logomax Plus Gb122i

24 W güce sahip olan Buderus Logomax Plus Gb122i tam yoğuşmalı kombi, kullandığı enerjinin %94'ünü ısıya dönüştürerek yüksek performans sağlar. 49 Gj olan yıllık yakıt tüketimi, rakiplerine oranla ne kadar tasarruflu bir cihaz olduğunu ortaya koymaktadır. Kullanıcı memnuniyetini ön planda tutarak geliştirilen Buderus Logomax Plus Gb122i, bütçe dostu yapısı sayesinde kullanıcılardan tam not almayı başarmıştır.

28 kWh yıllık enerji tüketimiyle de rakiplerine fark atan Buderus Logomax Plus Gb122i yoğuşmalı kombi, diğer cihazların yıllık olarak tükettiği enerjinin neredeyse yarısıyla daha yüksek performans sağlamaktadır. 

Buderus Logomax Plus Gb122i Yoğuşmalı Kombi Kullanımı

Buderus Logomax Plus Gb122i

Buderus Logomax Plus Gb122i kombi, açık ve anlaşılır dijital ekranı sayesinde oldukça kolay kavrayabileceğiniz bir cihazdır. Ekran çevresine yerleştirilen kontrol kısa yol tuşları, cihazın teknik ayarlarını ya da kendi isteğinize göre ısı ayarlarını yapabilmeniz için pratik şekilde dizayn edilmiştir. Buderus Logomax Plus Gb122i kullanma kılavuzunda yer alan yönlendirmelere uyduğunuz takdirde uzun süreli kullanım sunan bir cihaz olacaktır.

Buderus Logomax Plus Gb122i Yorumları

Buderus Logomax Plus Gb122i

? *** ***:  Sıcak suyu kullanma imkanı oldu gayet iyi ve yeterli. Kombiden memnunuz.

? *** ***: Kombi her yönüyle üstün özelliklere sahip. Çok fazla araştırma yaptım ve verimlik, performans açısından en iyisi diyebilirim.

? *** ***: Ürün gayet güzel kurulumunda da bir sorun yaşamadık. Taktık kullanıyoruz gayet iyi çalışıyor. Bizi üzmeden yıllarca kullanırız inşallah. Teşekkürler

? *** ***: Çok sessiz çalışıyor ve kullanımı rahat.

? *** ***: İlk izlenimim kombi gerçekten ufak ,çok şık ve duvara çok yakıştı. Daha dün takıldığı için performansı hakkında birsey diyemeyeceğim. Ama daha önceki de buderustu ve yıllarca kullandım. İnşallah dedikleri gibi daha tasarrufludur.

? *** ***: Buderustan şaşmayın derim her anlamda. Tasarruf, estetik, konfor. Tek kelime ile mükemmel. Ayrıca kontrol panelini de aldım işten eve gelirken açıyorum uygulamadan. Ayrıca isterseniz uygulamadan kapanıp açılacağı saati veya saat saat ev sıcaklığını ayarlayabilmeniz çok kullanışlı ve havalı. Arıza olursa servis çağırma özelliği de var. Faturam da düşmüş daha ne beklerim bir kombiden.

? *** ***: Uzun araştırmalar neticesinde bu cihazı almaya karar verdim. İlk çalışması ile kombinin çok ama çok sessiz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bunun dışında sıcak su konforu ise on numara beş yıldız. Önceki kombimde sıcak suda duş almak neredeyse mümkün değildi. Şimdi ne ayarladıysam dereceyi o derecede sıcak su musluktan akıyor. Yakıt konusunda kullandıkça oda termostatı ile birlikte alacağım performansa göre yine yorum yaparım. Kombinin Mercedes'i Buderus. Hayırlı olsun.

? *** ***: Isınması harika çok memnunuz çok sessiz.

? *** ***: Aşırı memnunuz deli gibi çalışıyor canavar. fatura henüz gelmedi ama makine iyi.

? *** ***: Çok memnunum gerçekten kaliteli ve tam zamanında almışım.

? *** ***: 200 m2 evimde harika ve çok tasarruflu olarak ısınıyorum. Sıcak su da çok güzel. 3+2 yıl garantiden aldım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Yoğuşmalı KombiAlarko Seradens Super Yorumları
Bosch Condens 2200i W ÖzellikleriE.C.A Proteus Premix 24 Özellikleri
DemirDöküm Nitromix İncelemeVaillant ecoTEC Pro VUW 286 Yorumları
Warmhaus Ewa 24 ÖzellikleriVaillant ecoTec Pure Wuw 286/7-2 Yorumları
Daikin Premix NDJ 24 İncelemeBaymak Duotec Compact Yorumları

En iyi Buderus kombi hangisi?

Marka anlayışı olarak daima kullanıcı dostu ve hesaplı ürünler geliştiren Buderus'un en iyi kombi cihazının Buderus Logomax Plus Gb122i olduğunu söyleyebiliriz. En düşük enerji ile en yüksek performansı sağlayan cihaz, kullanıcılar tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir.

Buderus Logomax Plus Gb122i kaç derece olmalı?

30-82 derece aralığında ısı gücüne sahipp olan Buderus Logomax Plus Gb122i kombi için zaruri bir ısı ayarı bulunmamaktadır. Kendi isteğinize göre ısı ayarını değiştirebilir ya da sabitleyebilirsiniz.

Buderus Logomax Plus Gb122i tam yoğuşmalı mı?

Kullanıcı dostu Buderus Logomax Plus Gb122i, tam yoğuşmalı kombiler arasında yer alan bir cihazdır. Üst seviye yakıt ve enerji tasarrufu sağlamasından dolayı kullanıcılar tarafından oldukça tercih edilen bir modeldir.

Buderus kombinin ömrü ne kadar?

Buderus Logomax Plus Gb122i kombi, dayanıklı ve oldukça güvenilir bir cihaz olması sayesinde 15 yıl kullanım ömrüne sahiptir. Bunun yanında, kullanım kılavuzunda verilen yönlendirmelere uyduğunuz takdirde bu süreyi uzatmak sizin elinizdedir.

Buderus kombi ayarı kaç olmalı?

Diğer tüm kombilerde olduğu gibi Buderus Logomax Plus Gb122i yoğuşmalı kombi basıncı da 1,5 ile 2 bar arasında olmalıdır. Düşük ya da yüksek basınç seviyesi cihaza zarar vermesinin yanında istenmeyen durumların yaşanmasına da sebep olabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.