Daikin Premix NDJ 24 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Şık görüntüsü ve performansıyla dikkat çeken Daikin Premix NDJ 24 KW tam yoğuşmalı kombi kullanıcı yorumları ve özelliklerini sizler için inceledik.
Daikin Premix NDJ 24 Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Tasarruflu ve kolay kullanım sağlaması açısından öncelikli tercihler arasında yer alan Daikin Premix NDJ 24 KW kombi, şık görüntüsüyle de kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Kendi sınıfında dünyanın en kaliteli ürünlerini üretmeyi amaçlayan marka, Daikin Premix NDJ 24 KW modeliyle de en az yer kaplayan ve en kullanışlı ürününü kullanıcılara sunmuştur. Güvenli ısıtma teknolojisi ile geliştirilmesinden dolayı kullanıcıya her an sağlıklı bir kullanım ve konfor sunar.

Daikin Premix NDJ 24 KW Kombi Özellikleri

Enerji Verimliliği%109
Isıtma Kapasitesi24 - 28 - 35 kW
Sıcak Su Verimliliği%93
Isı Aralığı35 - 80 °C
Boyut590 x 400 x 256 Mm
Yıllık Enerji Tüketimi36 kWh
Maksimum Ses Seviyesi49 dB
Su Isıtma Yıllık Yakıt Tüketimi17 G
Amazon
Fiyatlarını Gör
Daikin Premix
Kombi
Aradığın
Fiyatları Gör

Daikin Premix NDJ 24 KW İnceleme

Sağladığı enerji verimliliği sayesinde kullandığı yakıt ve enerjinin çok büyük bir kısmını ısıya dönüştürerek yüksek tasarruf sağlayan Daikin Premix NDJ 24 KW, aynı zamanda kolay kullanımı ile kullanıcıların yüzünü güldürür. Yıllık olarak 36 kWh enerji tüketimi ile rakiplerine göre daha tasarruflu bir cihazdır. Yüksek miktarda enerji ve yakıt tasarrufu sağlamasının yanında oldukça işlevsel şekilde kullanım sunan Daikin Premix NDJ 24 KW, az enerji ile yüksek ısı üretir. Bu sayede, cihazı düşük ayarda kullanıldığınızda dahi verim alabilirsiniz.

Daikin Premix NDJ 24 KW Tasarımı

Daikin Premix NDJ 24 KW Tasarımı

Cihazın büyük kısmı beyaz renk ile tasarlanmış olmasına rağmen Lcd ekran kısmı ve altı siyah olduğu için ayırt edici özelliğe sahiptir. Geniş bilgi ekranına sahip olan Daikin Premix NDJ 24 KW tam yoğuşmalı kombi, ekran etrafında sıralanan kontrol tuşları ile kolay kullanılabilir şekilde geliştirilmiştir.

Şık ön panelinin yanında benzersiz tasarımı, her yaştan kullanıcının kolaylıkla kavrayabileceği ve sevebileceği şekilde düzenlenmiştir. Bombeli ön panelin tasarıma eklenmesiyle birlikte açık kullanımda dahi şık bir görüntü veren Daikin Premix NDJ 24 KW, her anlamda kullanıcısını düşünen bir cihazdır.

Daikin Premix NDJ 24 KW Boyutları

Yükseklik590 Mm
Genişlik400 Mm
Derinlik256 Mm
RenkBeyaz
Ağırlık27 Kg

Diğer cihazlara göre daha küçük boyutlarda tasarlanan Daikin Premix NDJ 24 KW kombi, küçük olmasının yanında oldukça şık bir görüntüye sahip olduğu için evinizde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir cihazdır. Beyaz renk kullanılarak üretilmesinin yanında ekran ve ekranın devamında siyah renk kullanılmış olması oldukça modern bir görüntü kazandırmıştır.

Ekran çevresinde yer alan kısa yol kontrol tuşları, cihaz boyutlarına uygun şekilde yerleştirilmiştir. Konforlu ve hesaplı ısınma sağlarken aynı zamanda boyut, tasarım gibi farklılıklar görmek istiyorsanız Daikin Premix NDJ 24 KW yoğuşmalı kombi, bu isteklerinize cevap verecektir.

Daikin Premix NDJ 24 KW Teknik Özellikleri

Daikin Premix NDJ 24 KW

Yoğuşmalı kombiler arasında en yüksek verimliliği sağlayan cihazlardan biri olan Daikin Premix NDJ 24 KW tam yoğuşmalı kombi, %109 enerji verimliliği ile kullanıcıları memnun eder. Yüksek verimliliğin yanı sıra düşük güç tüketimi ile kullanıcı dostu bir kombidir. 49 dB ses seviyesi ile evde varlığını unutacağınız bir cihazdır. Bu sayede uykunuzdan kombi sesiyle uyanmak zorunda kalmazsınız.

20.640 kcal/h kapasiteye sahip Daikin Premix NDJ 24 KW kombi, kullanım suyunda 30 - 60 derece aralığında seçenek sunarken petek sıcaklık seçenekleri 35 - 80 derece aralığındadır. Hızlı işlem yapma özelliği sayesinde sıcak su kullanımı ve petek ısıtma sırasında beklemenize gerek kalmaz.

Daikin Premix NDJ 24 KW Güç Tüketimi

Daikin Premix NDJ 24 KW

24 W güce sahip Daikin Premix NDJ 24 KW yoğuşmalı kombi, harcadığı enerjinin büyük bir kısmını ısıya dönüştürerek hesaplı bir kullanım sağlar. Kullanıcıları konfor ve güvenle buluştururken bütçelerini de düşünen cihaz, hızlı ısıtma özelliği ve kolay kavranabilir tasarımı sayesinde oldukça tercih edilmektedir. Su ısıtma işleminde yıllık olarak tükettiği yakıt miktarı 17 G olan Daikin Premix NDJ 24 KW kombinin yıllık elektrik tüketimi ise 36 kWh olarak hesaplanmıştır.

Rakiplerine göre daha az enerjiyle daha fazla ısı sağlayan Daikin Premix NDJ 24 KW yoğuşmalı kombiyi kullanmaya başladığınız andan itibaren konforlu ve güvenli ısınmanın farkına varacaksınız. Bu sayede, fatura tutarını düşürerek hem sizin hem de bütçenizin dostu olacaktır.

Daikin Premix NDJ 24 KW Yoğuşmalı Kombi Kullanımı

Daikin Premix NDJ 24 KW

Açık ve anlaşılır Lcd paneli sayesinde kolay kullanım sağlayan Daikin Premix NDJ 24 KW yoğuşmalı kombi, panel üzerinde bulunan kısa yol düğmeleri ile birlikte yapacağınız işlemlerin tümünü tek tuşla gerçekleştirmenizi sağlar. Cihaz ayarları, kullanım suyu ayarlama ve kalorifer suyu ayarlama için bulunan toplam 5 kontrol düşmesi ile birkaç saniye içerisinde istediğiniz sıcaklığı elde edebilirsiniz. Yalnızca sıcaklık ayarı değil aynı zamanda cihaz ayarlarını da kolaylıkla yapabilirsiniz.

Güvenli şekilde uzun süre kullanabilmeniz için Daikin Premix NDJ 24 KW kullanma kılavuzu içerisindeki yönlendirmelere uymanız gerekir. Kullanım aşamasında ya da teknik olarak herhangi bir sorun oluştuğu takdirde Daikin yetkili servisi tarafından yardım alabilirsiniz.

Daikin Premix NDJ 24 KW Tam Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Daikin Premix NDJ 24 KW

? *** ***:  Kombi bir önceki kombimizin neredeyse yarısı kadar. Daha hafif ve daha modern bir görünüme sahip. Servis tarafından takılan oda termostatıyla 23 c° 1 aydır kullanıyoruz. Bir önceki yılın aynı dönemine göre daha sıcak olan evimizde m3 olarak yaklaşık %10 daha az tuketim yaptığını söyleyebilirim. 1 aylık deneyimimiz pozitif. Umarım uzun vadede pozitif olur.

? *** ***: Ürünü yakın akrabalarımdan biliyordum kalite ve markasını. 135 ve 145 metre kare evlerde sorunsuz çalıştığını da bizzat tespit ettim ve tasarrufu da gayet iyi. Markanın bu modelini kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Ürün gerçekten mükemmel ötesi. Kullanmaya başladım eski kombiyi bu dönemlerde 40-45 arası çatıştırıyordum ancak soğuk oluyordu. Geldiğinden beri bir haftadır bir defa 35 derecede çatıştırdım sıcaktan duramadım evde. Çok sessiz asla hissetmiyorum çalıştığını.

? *** ***: Alınabilir bir ürün ebatları çok küçük fazla yer kaplamıyor. Elektrik ve doğal gaz faturamda düşüş oldu. Tavsiye ederim.

? *** ***: Ürünü zamlar gelmeden aldım. Piyasadaki en kaliteli ürün diyebilirim.

? *** ***: Çok küçük, az yer kaplıyor. Tasarruf oranı yüksek.

? *** ***: Geçen yıl almıştık gayet memnunuz şu an kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık.

? *** ***: Herkese tavsiye edeceğim bir üründür gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

? *** ***: Ürün çok iyi piyasanın en ufak kombisi bir de indirimde aldım.

? *** ***: Kesinlikle en şık ve en tasarruflu kombi. Herkese tavsiye ediyorum.

? *** ***: Alıp almamak konusunda kararsız kalıyorsanız ve ihtiyacınız varsa hiç düşünmeden alabilirsiniz. Kalitesinden ve tasarrufundan çok memnunuz herkese tavsiye ederim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Yoğuşmalı KombiAlarko Seradens Super Yorumları
Bosch Condens 2200i W ÖzellikleriE.C.A Proteus Premix 24 Özellikleri
DemirDöküm Nitromix İncelemeBuderus Logomax Plus Yorumları
Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 ÖzellikleriWarmhaus EWA 24 Yorumları
Vaillant ecoTec Pure Wuw 286/7-2Baymak Duotec Compact Yorumları
Amazon
Fiyatlarını Gör
Daikin Premix
Kombi
Aradığın
Fiyatları Gör

Daikin Premix NDJ kaç kW?

Daikin Premix NDJ tam yoğuşmalı kombi, 24 - 28 - 35 kW güç seçenekleri ile üretilmektedir. En çok tercih edilen kombi modeli Daikin Premix NDJ 24 KW olmaktadır.

Ndj Kombi ne demek?

İçerisinde fazladan buhar bulunan ve su buharını bacadan atmak yerine peteklerde kullanarak üzerindeki ısıdan arınmış olan dönüş suyunu özle olarak geliştirilen eşanjör sayesinde ısıtmak için kullanılır.

Daikin Premix NDJ 24 KW kaç derecede yanmalı?

Daikin Premix NDJ 24 KW kombi, belirli bir ısı derecesinde yanması gereken ciharlar arasında yer almaz. Daikin Premix NDJ 24 KW kullanma kılavuzunda belirtlen ve cihazın desteklediği sıcaklık seviyeleri arasında kendi istediğiniz sıcaklığa göre ayarlama ya da sıcaklık sabitleme işlemi yapabilirsiniz.

Daikin kombi kışın kaç derecede çalışmalı?

Daikin Premix NDJ 24 KW kombiyi, evinizin yalıtım durumuna göre en düşük ayarda çalıştırabileceğiniz gibi kış mevsimlerinde 35 - 45 derece aralığında sabit ısıda çalıştırarak da memnun olacağınız sonuçlar alabilirsiniz.

Daikin Premix NDJ 24 KW basınç ayarı nasıl yapılır?

Cihazın yan kısmında bulunan ayar kolunu çevirerek basınç yükseltebilir ya da düşürebilirsiniz. Daikin Premix NDJ 24 KW kombinin basınç ayarı 1 - 2 aralığında bulunmalıdır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum