Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 İnceleme ve Yorumları

Yoğuşmalı kombiler arasında en çok satan modellerden olan Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 kombi modelinin özellikleri ve kullanıcı yorumlarını derledik.
Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 İnceleme ve Yorumları

Soğuk kış günlerinde ısınma ve su ihtiyacınızı karşılayacak Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 kombiyi inceleyerek model özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını sizler için derledik.

Alarko Seradens Super, en güvenilir kombiler arasında yer almaktadır. Sağladığı enerji tasarrufu sayesinde kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen cihazlardan biridir. Alarko Seradens Super hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlasına içeriğimizde ulaşabilirsiniz.

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 Özellikleri

Enerji Verimliliği - Isıtma%94
Isıtma Kapasitesi35,77 kW
Kullanım Suyu Debisi21 L/Dk
Enerji Verimliliği – Su Isıtma%90
Boyut437 x 640 x 366 Mm
Yıllık Elektrik Tüketimi139 kWh
Ses Seviyesi42 dB
Güç140 Watt
Amazon
Fiyatını Gör
Alarko Seradens
KSuper Plus Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 Yoğuşmalı Kombi İnceleme

Alarko Seradens Super kombinin en iyi özellikleri arasında enerji verimliliği ve seri çalışma gücü bulunmaktadır. Uzun süreli çalışma durumlarında dahi herhangi bir problem yaşamazsınız. Hem ısıtma hem de sıcak su üretiminde tam yoğuşma sağladığı için az enerji ile çok performans almış olursunuz.

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 Tasarım

6-911.webp

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 kombi, temizliğin ve düzenin simgesi olan beyaz renk ile üretilmektedir. Ortalama boyutlara sahip tasarımı sayesinde kullanılabilecek pek çok alana uyum sağlayacaktır. Basit kullanıma sahip olması nedeniyle birkaç denemeden sonra cihazı tamamen öğrenmeniz mümkündür. Şık ve ayırt edici tasarımıyla açık kullanım talimatlarından faydalanarak tek tuş ile pek çok işlev gerçekleştirebilirsiniz.

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 Boyutları

Yükseklik640 Mm
Genişlik437 Mm
Derinlik366 Mm
RenkBeyaz
Ağırlık36 Kg

43.7x64x36 cm boyutlarına sahip Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 kombi, diğer cihazlara göre daha az yer kapladığı için kullanım alanını daraltmayacaktır. Standart kombi dolaplarının içine rahatlıkla sığmasından dolayı ekstra bir ölçü işlemine gerek kalmaz. 36 Kg ağırlığı sayesinde monte edilen alanda güvenli şekilde kullanım sağlayabilirsiniz.

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 Teknik Özellikleri

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36, ürün özellikleri bakımından kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen kombi modelleri arasında yer almaktadır. İnfo, Eco ve Demo tuşları sayesinde cihaz üzerinde yapmak istediğiniz tüm işlemleri gerçekleştirebilmenizi sağlar. Sade ve anlaşılır tuş takımım, birkaç kullanımda cihaz kullanımını öğrenmenize fırsat tanır. Yoğuşma özelliği sayesinde hem alan ısıtma hem de su ısıtma görevini en hızlı şekilde yerine getiren ürün aynı zamanda daha ekonomik olmasıyla dikkat çeker. Ek özellik ile sunulan kullanım suyunda yoğuşma imkanı, cihazdan en yüksek verimi almanızı sağlar.

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 Güç Tüketimi

1-20230111151652.webp

35,77 kW ısıtma kapasitesine sahip olan Alarko Seradens Super Plus Ssp 36, maksimum enerji tasarrufu sağlamasından dolayı harcadığı enerjinin %94’ünü ısı olarak yansıtır. Bu oran, çok soğuk hava şartlarında ise %97’ye kadar çıkabilmektedir. Aynı zamanda, rakiplerine göre daha az enerji sarfiyatıyla çalıştığı için bu durum faturalara yansır ve bu sayede yüksek seviyede enerji tasarrufuna siz de şahit olursunuz.

140 W maksimum enerji tüketimi sağlayan Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 kombi, A sınıfı enerji tasarrufu ile kullandığı tüm enerjiyi ısıya yöneltir. Beyaz ışıklandırma ile tasarlanan geniş kontrol panosu ile birlikte Türkçe menü seçeneği ile birlikte geliştirilmiştir. Ürünün ön kısmında, su ısıtma ve ısı ayarı gibi çok kullanılan ayarların yer aldığı 4 tuş bulunur. Eco tuşu ile Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 ekonomik çalışma moduna geçeceği için rahatlıkla ısınabilirsiniz. Bunun yanında, İnfo tuşu sayesinde tüm çalışma sistemi ve ayarlara ulaşmanız mümkün olacaktır.

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 Kutu İçeriği

 

4-20230111151903.webp

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 kutu içeriğinde cihaz, bağlantı kabloları ve kullanım kılavuzu yer almaktadır. Kurulumu için Alarko teknik servisinden yardım alabilirsiniz. Kılavuzda yer alan bilgilerle birlikte anlaşılır gösterge paneli sayesinde cihaz kullanımını kısa süre içinde öğrenebilirsiniz.

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 Yorumları

2-20230111151922.webp

👤 *** ***: Tavsiye üzerine satın almıştık ve çok geçmeden iyi ki almışız demeye başladım. Önceki kullandığımız kombi boşuna enerji yakmaktan başka bir işe yaramıyormuş. Alarko Seredens Super Plus Ssp 36 aldıktan sonra hem ısınırken hem de fatura öderken farkı gördük.

👤 *** ***: Birkaç gün kullandıktan sonra tamamen alıştım. Kullanma panelini öğrenmek oldukça kolay. Sıcak su ve diğer ısıtma işlerini de kusursuz yapıyor. Bundan önce birkaç tane kombi deneme fırsatım oldu. En iyi kombi Alarko Seredens Super Plus Ssp 36 diyebilirim.

👤 *** ***: Alarko kalitesini zaten herkes biliyor bu yüzden Seredens Super Plus Ssp 36 kombi de beni hayal kırklığına uğratmadı. Teşekkürler.

👤 *** ***: Görüntüsü de işlevi de çok iyi. Bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmiyordum. İhtiyacı olan herkes gönül rahatlığıyla alabilir.

👤 *** ***: Alarko Seredens Super Plus Ssp 36 almak için uzun süre araştırma yaptım. Aldıktan sonra da keşke daha erken alsaydım dedim. Kullanışlı ve çok işe yarayan bir kombi teşekkür ediyorum.

👤 *** ***: Çok şık bir görüntüsü var ben beğendim. Ayrıca çok sessiz çalışıyor. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Bu kadar fark edeceği aklıma gelmezdi. Seredens Super Plus Ssp 36 aldıktan sonra bir sonraki faturada ciddi fark gördük ve diğer kombiye göre çok daha iyi ısınmıştık.

👤 *** ***: Boyutları gayet ideal olduğu için monte edilecek bir kaç yer geldi aklımıza ama en doğru yere koyduk. En iyi kombiler arasında yer alıyor bence. Performansı ve ısıtması çok iyi.

👤 *** ***: Yüksek performanslı kombi arayışınız varsa kesinlikle almalısınız pişman etmeyecektir. Biz kullanmaya başladığımız andan itibaren memnunuz. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Fiyat performans kombi araştırmalarımda Seredens Super Plus Ssp 36 kombiye ulaştım. Çok iyi enerji tasarrufu sağlıyor ve çok kullanışlı bir ürün. Biz çok memnun kaldık tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Tasarruflu kombiler arasında bence en iyisi. Kesinlikle tereddütsüz alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Yoğuşmalı KombiBosch Condens 2200i W Yorumları
E.C.A Proteus Premix 24 ÖzellikleriDemirDöküm Nitromix P 24 kW Özellikleri
Buderus Logomax Plus İncelemeVaillant ecoTEC Pro VUW 286 Yorumları
Warmhaus Ewa 24 ÖzellikleriVaillant ecoTec Pure Wuw 286/7-2 Yorumları
Daikin Premix NDJ 24 İncelemeBaymak Duotec Compact Yorumları

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 nasıl resetlenir?

Kullanım esnasında herhangi bir problem geliştiği takdirde cihaz üzerinde yer alan 1 numaralı tuşa basarak cihazın kapanıp açılmasını sağlayabilirsiniz.

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 su basıncı kaç olmalı?

Alarko Seradens Super Plus Ssp 36 cihazının sağlıklı şekilde kullanılabilmesi için su basıncının 1.2 bar olması gerekmektedir. İlk çalıştırmadan itibaren basınçlı su dolumu cihaz soğuk ve kapalıyken yapılmalıdır.

Alarko kombi eco modu ne işe yarar?

Evde olmadığınız vakitler de ya da uyku esnasında cihazın sabit çalışma düzenini sürdürebilmesi açısından eco modu kullanılır. Bu sayede son derece yüksek bir enerji tasarrufu sağlanmış olur.

Alarko kombi petek nasıl kapatılır?

Alarko Seredens Super Plus Ssp 36 cihazını kullanmadığınız anlarda kapatabilmek için ekranın ön kısmında bulunan termostatik petek vanalarını 0'a getirmeniz eterli olacaktır. Termostatik vana bulunmadığı takdirde cihazın yan tarafında bulunan vanayı tamamen saat yönünde çevirerek kapatabilirsiniz.

Alarko yoğuşmalı kombi kaç derece olması lazım?

Alarko Seredens Super Plus Ssp 36 kombi, kullanım alanının ısısını kendi isteğinize göre belirleyebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Ancak güvenlik önlemleri açısından kombi sıcaklığının 50 derece ve üzerine çıkmaması önerilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.