Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 Yorumları ve Özellikler-İnceleme

Kolay kullanım ve konfor sunan Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 kombi özellikleri ve yorumlarını sizler için inceledik.
Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 Yorumları ve Özellikler-İnceleme

Piyasada bulunan en tasarruflu yoğuşmalı kombi modelleri arasında yer alan Vaillant ecoTEC Pro VUW 286, 24 kW enerji kapasitesine sahiptir. Konforlu ısınma ve sıcak su tasarrufu sağlayan cihaz, hem kullanım özellikleri hem de bütçe dostu olmasıyla sizi memnun edecektir. Duvar tipi kombiler arasında oldukça ilgi gören Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 kombi, %107 enerji verimliliği sağladığı için rakiplerine oranla daha hesaplı bir ürün olmaktadır.

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 Özellikleri

Enerji Verimliliği%107
Isıtma Kapasitesi18,5-  24 W
Sıcak Su Gücü23 - 28 kW
Isı Aralığı30 - 80 °C
Boyut720 x 440 x 338 Mm
Yıllık Yakıt Tüketimi16 Gj
Maksimum Ses Seviyesi49 dB
Sıcak Su Devreye Giriş Debisi2,0  L/Dk
Amazon
Fiyatlarını Gör
Vaillant
Kombi Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 Kombi İnceleme

%107 enerji verimliliği sağlayan Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 kombi, harcadığı enerjinin büyük bölümünü ısıtma ve sıcak su için kullanmasından dolayı oldukça tasarruflu bir ürün olmaktadır. Kolay kullanım sağlamak adına dijital ekran çevresinde 6 adet kısa yol kontrol tuşu bulunur. Bu sayede cihaza alışmanız da oldukça kısa bir zaman alacaktır.

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 Kombi Tasarımı

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286

Rakiplerine oranla ufak da olsa daha farklı boyutlarda tasarlanan Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 kombi, yine de konforunuzdan ödün vermemeniz adına standart ölçülerdeki tüm kombi dolapları ile uyumludur. Yalnızca kombi dolapları değil aynı zamanda evinizin herhangi bir köşesinde bulunabilecek, kombi montajı için ayrılan alanlara da boyut olarak rahatlıkla sığacaktır.

Kullanımı kolaylaştıran dijital paneli sayesinde cihazda teknik olarak yaptığınız ayar ve düzenlemeler ile birlikte ısı kontrollerinizi de gözlemleyebilirsiniz. Ekranın alt kısmında yer alan kontrol kısa yol tuşlarını kullanarak tek tuşla pek çok komut vermeniz mümkün hale getirilmiştir.

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 Boyutları

Yükseklik720 Mm
Genişlik440 Mm
Derinlik338 Mm
RenkBeyaz
Ağırlık34,7 Kg

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 kombi, 720x440x338 mm boyutlara sahip olmasının yanında rakiplerine oranla daha hafif bir cihazdır. Boyutlarına göre bu kadar hafif olması, hem montaj esnasında hem de kullanacağınız süre boyunca güvende hissetmenizi sağlar. Standart kombi alanlarına uygun ölçülerde üretilmesinden dolayı montaj yapılacak alan konusunda da herhangi bir problem yaşamazsınız.

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 Teknik Özellikleri

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 yoğuşmalı kombi, maksimum sıcak su ısısını 80 derece olarak belirlemiştir. Bu seviyeye kadar olan tüm su sıcaklıkları için kendi isteğinize göre ayar yapmanız mümkündür. Ayrıca, 30 - 65 derece aralığında değişebilen petek ısısını da ekranda yer alan kontrol tuşları sayesinde yine bu dereceler arasında değiştirebilir ya da sabitleyebilirsiniz. %107 güç verimi sağlayan Vaillant ecoTEC Pro VUW 286, yıllık kullanımda da diğer cihazlara göre gözle görülür şekilde tasarrufludur.

A sınıfı enerji verimliliği ve yüksek tasarruf sağlayan cihaz, çalışma anında da günlük yaşamda sizleri rahatsız etmeyecek 49 dB ses seviyesine sahiptir. Verilen ses seviyesi, cihazın maksimum ses ölçeğidir. Yoğun çalışma anında maksimum ses seviyesine ulaşmasının yanında, stabil çalışma durumlarında ses seviyesi daha düşüktür.

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 Güç Tüketimi

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286

Kullandığı enerjinin %107'sini ısıya dönüştürerek bütçe dostu bir tutum sağlayan Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 kombi, 24 W enerji gücü sayesinde oldukça verimli çalışır. IPX4D koruma modeline sahip olan cihaz, bu sayede ısı ve nem seviyesini koruyarak tasarruflu şekilde ürettiği ısıyı yine en tasarruflu şekilde korumaktadır. Yıllık olarak 16 Gj yakıt tüketimi yapan Vaillant ecoTEC Pro VUW 286, diğer cihazlara oranla yakıt konusunda da oldukça cimri davranır.

44 kWh yıllık enerji tüketimine sahip olan cihaz, ortalama enerji kullanımı yapmaktadır. Siz ve sevdikleriniz için en kaliteli ısıtma işlemini sağlarken aynı zamanda bütçenizi de düşünerek bu doğrultuda hareket eden Vaillant ecoTEC Pro VUW 286, tasarruflu kombi arayışında olanlar için ideal bir cihazdır.

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 Yoğuşmalı Kombi Kullanımı

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286

Açık ve anlaşılır şekilde dizayn edilen Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 kombi kullanımı da oldukça basittir. Dijital ekranı sayesinde yaptığınız işlemleri takip edebilmenizi sağlarken ekranın alt kısmına yerleştirilen kontrol tuşları yardımıyla tek tuşla ayar yapmanız ya da cihaza farklı komutlar vermeniz mümkündür. Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 kullanım kılavuzunda yer alan talimatlara göre hareket edildiği takdirde, uzun süre kullanabileceğiniz tam yoğuşmalı kombi modellerinden biri olacaktır.

Amazon
Fiyatlarını Gör
Vaillant Yoğuşmalı
Kombi Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 Yorumları

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286

? *** ***:  Ürün sağlam ve eksiksiz olarak geldi. Satıcı firma ile arayıp görüştük gereken bilgiler verildi ilgi alaka için çok teşekkür ederim. Artık daha ucuza daha çok ısınıyoruz. Şiddetle tavsiye ediyorum Vaillant. Bursa dan saygıyla.

? *** ***: Parasına değer bir ürün. Arkadaş tavsiyesi ile aldım. Aşırı memnunum.

? *** ***: Kombinin amiral gemisi Vaillant.

? *** ***: Güzel kaliteli ürün. Vaillant kalitesi.

? *** ***: Bu kombiyi tek geçerim yeni evimde bunu aldım.

? *** ***: En iyi tam yoğuşmalı kombilerden biri. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 kombi kullanma kılavuzunda belirtilen şekilde kullandığınız zaman hiçbir problem yaşamazsınız. Daha önceki kombim de Vaillant markasına ait başka bir modeldi. Biz çok memnunuz.

? *** ***: En ucuz yoğuşmalı kombi olmasına rağmen çok kaliteli bir ürün. Kendi evim için zaten almıştım. Annem için de lazım olunca ona da aynısını aldım. Tavsiye ederim.

? *** ***: Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 fiyat performans ürünü. Kesinlikle diğer cihazlara göre daha uygun olduğu için aklınız karışmasın. 

? *** ***: Uzun süredir kullanıyoruz çok memnunuz. Diğer kombide gerçekten çok yüksek fatura ödüyormuşuz. Vaillant'a geçince faturalar da düştü.

? *** ***: Otomatik kombi olması çok işimize yaradı. En iyi petek ısıtan kombi bence Vaillant. Su ısıtması da kusursuz. Tavsiye ederim

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Yoğuşmalı KombiAlarko Seradens Super Yorumları
Bosch Condens 2200i W ÖzellikleriE.C.A Proteus Premix 24 Özellikleri
DemirDöküm Nitromix İncelemeBuderus Logomax Plus Yorumları
Warmhaus Ewa 24 ÖzellikleriVaillant ecoTec Pure Wuw 286/7-2 Yorumları
Daikin Premix NDJ 24 İncelemeBaymak Duotec Compact Yorumları

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 5 3 kaç kW?

Tasarruflu ve kullanışlı kombi modellerinden olan Vaillant ecoTEC Pro Wuw 5 3 modeli 23 - 28 kW aralığında ısıtma ve sıcak su gücüne sahiptir.

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 tam yoğuşmalı mı?

Hem petek ısısını hem de sıcak su üretimini oldukça tasarruflu şekilde gerçekleştiren Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 kombi, tam yoğuşma özelliği ile geliştirilmiştir. Bu sayede, atık gaz içerisinde bulunan sıcaklığı da süzerek fazla enerji kullanmadan ortama yansıtır.

Vaillant Yoğuşmalı Kombi kaç derecede çalıştırılmalı?

Net bir derece aralığı belirtilmemesi ile birlikte Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 kombiyi petek sıcaklığı için 35 - 65 derece aralığında çalıştırabilirsiniz. Su sıcaklığının olması gereken derece ise 30 - 80 derece aralığıdır.

Vaillant ecoTEC Pro VUW 286 bar ayarı kaç olmalı?

Vaillant markasına ait kombilerin basınç ayarı 1 - 2 bar aralığında olması gerekir. Daha düşük ya da yüksek basınç cihaza zarar vermesinin yanında istemeyeceğiniz durumların yaşanmasına neden olabilir. Bu sebepten dolayı kombi basınç ayarını düzenli olarak kontrol etmeyi unutmamalısınız.

Vaillant kombi donmaması için ne yapılmalı?

Komiyi bir süre kullanmayacağınız için donmasından endişeleniyorsanız bu durumu ortadan kaldırmak için güç besleme ve gaz vanasını açık bırakmanız önerilir. Gün içinde kombiyi açıp kapatırken de donmayı önlemek için kombi donma emniyetini oluşturmak için besleme ve gaz vanası açık kalmalıdır.

<

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum