DemirDöküm Nitromix P 24 kW Yorumları ve Özellikleri

Kullanıcı dostu DemirDöküm Nitromix P 24 kW kombi özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını sizler için araştırarak bir araya getirdik.
DemirDöküm Nitromix P 24 kW Yorumları ve Özellikleri

DemirDöküm Nitromix P 24 kW, yoğuşmalı kombiler arasında oldukça tercih edilen ekonomik bir modeldir. Sağladığı güç ve enerji tasarrufunun yanı sıra kolay kullanım sunması sayesinde çok çabuk alışabileceğiniz bir cihazdır. Isıtma ve sıcak su ihtiyacınızı en hızlı şekilde karşılayan kombi, 22 kW gücü ile kullanıcılarının favorisi olmaya devam etmektedir.

Ergonomik yapısı ve kullanıcı dostu tasarrufu sayesinde diğer cihazlara oranla faturaya yansıttığı tutar daha tatmin edici olacaktır. Kullanıcı dostu DemirDöküm Nitromix P 24 kW kombiyi birlikte inceleyelim.

DemirDöküm Nitromix P 24 kW Özellikleri

Enerji Verimliliği%108
Isıtma Kapasitesi22,4 W
Tesisat Sıcaklık Ayarı10 - 75 °C
Sıcaklık Ayar Aralığı38 - 60 °C
Boyut740 x 425 x 310 Mm
Yıllık Elektrik Tüketimi46 kWh
Ses Seviyesi51 dB
Maksimum Güç130 W
Amazon
Fiyatını Gör
Demirdöküm
Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

DemirDöküm Nitromix P 24 kW Yoğuşmalı Kombi İnceleme

51 dB ve altı ses seviyesi ile çalışan DemirDöküm Nitromix P 24 kW kombi, yoğun çalışma anları haricinde varlığını hissettirmeyen bir cihazdır. Seri performans gösterme özelliğinden dolayı anlık olarak hızlandığında sesini duymak mümkün olsa da düzenli çalışma esnasında ses sorunu yaşanmaz. %108 enerji verimliliği sağlayan ürün, tam yoğuşmalı olması sebebiyle ısı kaybı oluşturmadan kullandığı tüm enerjiyi yansıtır. Bu sayede daha ekonomik ve kolay bir kullanım sağlar.

DemirDöküm Nitromix P 24 kW Tasarımı

DemirDöküm Nitromix P 24 kW

Sahip olduğu şık tasarımıyla dikkat çeken DemirDöküm Nitromix P 24 kW, diğer kombiler gibi ortalama bir büyüklüktedir. Standart kombi dolapları ya da evlerde ayrılan kombi köşelerine rahatlıkla uyum sağlar. Dijital gösterge ekranının yan taraflarında bulunan 2 adet çevirmeli ayar ve 2 adet kontrol tuşu ile kolay kullanım sunar. Çevirme ayarları, ısı ve sıcak su ayarını ara derecelerde yapabilmenize imkan tanırken öte yandan dijital ekranla desteklenen ayar göstergesi, cihaza hızlı adapte olmanızı sağlar.

DemirDöküm Nitromix P 24 kW Boyutları

Yükseklik740 Mm
Genişlik425 Mm
Derinlik310 Mm
RenkBeyaz
Ağırlık32,3 Kg

740x425x310 mm boyutlara sahip olan DemirDöküm Nitromix P 24 kW, standart kombi boyutlarını karşılamaktadır. Bu nedenle, hali hazırda olan kombi alanında değişiklik yapmanıza gerek kalmadan montaj sağlanabilir. 32,3 kilogram ağırlığıyla monte edilen alanda güvenli şekilde kullanım sağlayabilirsiniz.

DemirDöküm Nitromix P 24 kW Teknik Özellikleri

DemirDöküm Nitromix P 24 kW

Hermetik baca tipine sahip olan DemirDöküm Nitromix P 24 kW, aynı zamanda tam yoğuşmalı olması sayesinde enerji ve güç tasarrufu sağlar. 24 W kapasiteye sahip cihaz, sağladığı %108 enerji verimliliği ile daha az güç sarf ederek daha fazla ısı verimi almanıza yardımcı olur. Ayarlanabilir ısı kapasitesi ve alev modülasyonu sayesinde cihazın izin verdiği ölçüde sıcaklık değişimleri yapabilir ya da ısı sabitleme özelliğinden faydalanabilirsiniz.

230 V/ 50 Hz elektrik beslemesi özelliği bulunan DemirDöküm Nitromix P 24 kW kombi, 130 W maksimum elektriksel gücü sayesinde tam performans çalıştığı durumlarda en kötü hava koşullarına karşı da tam koruma sağlar. 

DemirDöküm Nitromix P 24 kW Güç Tüketimi

DemirDöküm Nitromix P 24 kW

DemirDöküm Nitromix P 24 kW kombi, 24 W güce sahip olmasının yanında kullandığı enerjinin %108'ini ısı olarak yansıttığı için oldukça ekonomik bir cihazdır. Sağladığı güç tasarrufu sayesinde diğer cihazlara oranla hem enerji hem de yakıt tüketiminde azalma görülür. Uzun süreli kullanım halinde faturanıza yansıyacak tutarları gördüğünüzde DemirDöküm Nitromix P 24 kW kombiyi seçerek ne kadar doğru bir karar aldığınızı anlayacaksınız.

38 ve 60 derece aralığında ayarlanabilen ısıtma sistemi sayesinde cihazı dilediğiniz sıcaklıkta sabitleyebilir ya da ısı değişimleri yapabilirsiniz. DemirDöküm Nitromix P 24 kW yoğuşmalı kombi son derece güç tasarrufu sağlayan bir cihazdır. DemirDöküm Nitromix P 24 kW kombi kullanım kılavuzunda verilen bilgilere göre doğru şekilde kullanıldığında uzun ömürlü bir cihaz olacaktır. A sınıfı yüksek ısıtma verimi ve fan modülasyonu sayesinde yüksek verim ile birlikte düşük enerji kullanımı sağlanır.

DemirDöküm Nitromix P 24 kW Yoğuşmalı Kombi Kullanımı

DemirDöküm Nitromix P 24 kW

DemirDöküm Nitromix kombi, kullanımı oldukça açık ve anlaşılır şekilde dizayn edilen bir cihazdır. Gösterge panelinde yer alan tuş ve çevirme alanları sayesinde cihaz ayarları ve ısıtma/soğutma ayarları kolaylıkla yapılır. DemirDöküm Nitromix P 24 kW kombi kullanım kılavuzunda verilen bilgiler doğrultusunda kullandığınız takdirde de uzun süre sağlıklı bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz.

DemirDöküm Nitromix P 24 kW Yorumları

DemirDöküm Nitromix P 24 kW

? *** ***: %108 verimli bu kombi Türk mühendisleri ile Vaillantın deneyimlerini birleştirmesi sonucu üretilmiş ve bu iki deneyimi harmanlamış olan bu kombi gerçekten verilen emeklere değmiş. İnanılmaz sessiz ve cimri. Doğalgaz faturanıza inanamayacaksınız. Bunlar tamamen kullanım sonucu oluşturduğum kendi yorumumdur arkadaşlar. Düşünmeden alabilirsiniz.

? *** ***: 2 senedir kullanıyorum ve su ana kadar verimi ve faturadan cok memnunum demirdokum nitromix p24 diyorum gerisini salla diyorum hic düşünmeden alabilirsiniz kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Çok mükemmel bi makine hiç başka bi şeye gerek yok bu varken tavsiye ederim alın bu cihazı. Bir usta önerisidir.

? *** ***: Kombiyi taktıralı 9 ay oldu. Bu sene kullanmaya başladım. Çok harika ısı veriyor. Evim en üst kat olmasına rağmen çok memnunuz. Programlı oda termostatı ile kullanılmasını öneriyorum.

? *** ***: Daha yeni aldık kurdurduk dışardan usta getirip, sıcak su performansı çok hızlı ve güzel, peteklerde diğer kombime göre güzel ısıttı. Muhteşem sessiz çalışıyor çalışmasını da dinliyorum ama ses gelmiyor desem yeridir.

? *** ***: Piyasada parasını fazlasıyla hak eden bir kombi yedek parçası diğer kombilere göre uygun fiyatlı ve geniş servis ağı pahalı kombilere gitmeyin bundan daha düşük yakıt tüketimi asla olmayacak uzun süredir üretimde olup kabul görmüş bir üründür şaşmayın tavsiye.

? *** ***: Bilinçli bir sayılırım. Ciddi araştırmalar yaparak aldım Oldukça sessiz sayılır. Tam bir fiyat/performans ürünü. Kışlık evimde Viesman kullanıyorum. Ancak şimdi alacak olsam nitromax alırım gene.

? *** ***: Diğer evde de bunu kullanıyorum, memnun olduğum için tekrar aldım.

? *** ***: Tavsiye üzerine aldım. İyi ki almışım, umduğumdan daha mükemmel. Tavsiye ederim.

? *** ***: Ürünü 215 m2 lik dupleks evimize aldık ve kullanıyoruz. Verimli bir ürün ve ısınmada bir sorun yaşanmıyor. Herkese tavsiye ediyorum.

? *** ***: 12 yıldır evimde kullandığım memnun kaldığım en sağlam en ekonomik kombidir hala da eski kombimi kullanıyorum. Fiyat uygunken 9 taksit elimin altında dursun diye sipariş verdim. Elime sapasağlam ulaştı koydum kenara ihtiyaç olduğunda servise kurulum yaptırıp garantimi başlatırım. Satıcıya teşekkür ederim elinize sağlık demirdöküm ailesi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Yoğuşmalı KombiAlarko Seradens Super Yorumları
Bosch Condens 2200i W ÖzellikleriE.C.A Proteus Premix 24 Özellikleri
Buderus Logomax Plus İncelemeVaillant ecoTEC Pro VUW 286 Yorumları
Warmhaus Ewa 24 ÖzellikleriVaillant ecoTec Pure Wuw 286/7-2 Yorumları
Daikin Premix NDJ 24 İncelemeBaymak Duotec Compact Yorumları
Amazon
Fiyatını Gör
Demirdöküm
Yoğuşmalı Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

DemirDöküm Nitromix bar ayarı kaç olmalı?

Cihazın gösterge ekranında yer alan bar ayarı 1,5 olarak gözükmelidir. Düşük ya da yüksek basınç ayarı cihaza zarar verebileceği gibi istenmeyen durumların yaşanmasına da yol açabilir. Bu nedenle bar ayarı kontrolü yapmayı unutmamalısınız.

DemirDöküm kombi en ekonomik nasıl kullanılır?

Kombilerin tümünde olduğu gibi DemirDöküm Nitromix kombiyi en ekonomik şekilde kullanabilmek için de öncelikle sürekli açıp kapatmamalısınız. Çünkü bu tür cihazlar, açılış esnasında petek ve suyu ısıtmak için fazla enerji harcarlar. Bunun yerine sürekli açık ve en düşük ayarda tutmanız yüksek enerji tasarrufu yapmanızı sağlayacaktır.

DemirDöküm Nitromix P24 tam yoğuşmalı mı?

Öncelikle faturalara yansıyan ücretlerden anlayabileceğiniz gibi DemirDöküm Nitromix P24, tam yoğuşmalı kombiler arasında yer alır. Kullanılan enerjinin %108'ini tekrar ısıya yansıtan sistemi sayesinde yoğuşma görevini yerine getirir.

DemirDöküm Nitromix P24 kaç watt?

DemirDöküm Nitromix kombi, 20000 Kcal/H modeli 24 W enerji gücü ile çalışan bir cihazdır. 

DemirDöküm Nitromix Hermetik mi?

Tam yoğuşmalı kombiler arasında yer ala DemirDöküm Nitromix, baca kısmının hermetik olması sebebiyle üst seviye yakıt ve enerji tasarrufu sağlar.

Demirdöküm Nitromix P24 kaç derecede kullanılır?

Demirdöküm Nitromix P24 kullanımı için zorunlu bir derece bildirilmemiştir. Cihaz ayarlarında bulunan ısınma ya da sıcak su derecelerinden kendinize en uygun ayarı yapabilir ya da ısı sabitleme özelliğini kullanabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum