Vestel NFK48001 Buzdolabı Yorum ve Özellikleri

Geniş iç hacmi ve dijital kontrol paneliyle kullanım kolaylığı sağlayan Vestel NFK48001 buzdolabı hakkında yorum ve özellikleri inceledik.
Vestel NFK48001 Buzdolabı Yorum ve Özellikleri

Geniş ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan Vestel NFK48001 no frost buzdolabı, geniş hacmi sayesinde tüm yiyeceklerinizi ilk günkü tazeliğinde korur. Şık görüntüsünün yanında dijital kontrol ekranına sahip olmasıyla dolabınızla ilgili tüm ayarları saniyeler içerisinde yapabilirsiniz. Geniş alanlar ve geniş aileler için tasarlanan ürünün dondurucu kısmı da soğutucu kısmı da kusursuz şekilde çalışarak sizleri yarı yolda bırakmaz.

Vestel NFK48001 No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim428 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi115 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi313 Litre
Kontrol PaneliDijital
Ses Seviyesi41 dB
AB Yeni Enerji SınıfıF
Yıllık Enerji Tüketimi331 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Vestel
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Vestel NFK48001 İnceleme

41 dB ses seviyesiyle rakiplerine oranla oldukça sessiz bir çalışmaya sahip olan Vestel NFK48001 buzdolabı, büyük ailelerin ihtiyacı olabilecek tüm işlevleri yerine getirir. 428 litrelik geniş hacmiyle tüm yiyeceklerinizi en sağlıklı ve uzun süreli şekilde saklar. Dondurucusu altta olan buzdolapları arasında en çok tercih edilen modellerden biri olmasının yanında kullanım açısından da büyük kolaylık sağlamaktadır.

İşte, uygun fiyatlı Vestel NFK48001 ile ilgili tüm detaylar;

Vestel NFK48001 Tasarım

Vestel NFK48001 Tasarım

Şık ve gösterişli tasarımıyla dikkat çeken Vestel NFK48001 No-Frost buzdolabı, geniş alanlar için geliştirilen oldukça kullanışlı bir modeldir. Dijital kontrol ekranı sayesinde dolabınızın tüm ayarlarını saniyeler içerisinde gerçekleştirirken bu ekran oldukça kaliteli bir görüntü de sunar. İç kısmında yer alan raf sisteminin özelleştirilebilir olması sayesinde dolabınızı dilediğiniz şekilde düzenleyerek en verimli şekilde kullanabilirsiniz. Dondurucu alanında yer alan raf ve diğer aksesuarların yerlerini değiştirerek daha büyük bir kullanım alanı elde edebilirsiniz.

Vestel NFK48001 Kapasite

Derinlik (cm)70 Cm
Genişlik (cm)71.2 Cm
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)115 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)313 Litre
Toplam Hacim (Lt)428 Litre

Vestel NFK48001 Kapasite

70 x 71.2 x 173 cm boyutlara sahip olan Vestel NFK48001 buzdolabı, 428 litrelik net hacmi sayesinde tüm yiyeceklerinizi sığdırabileceğiniz alana sahiptir. Kullanım kapasitesi yüksek buzdolapları arasında oldukça büyük beğeni toplayan ürün, geniş ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklerle geliştirilmiştir.

Vestel NFK48001 Dondurucu Bölümü

Vestel NFK48001 Dondurucu Bölümü

115 litrelik dondurucu bölmesi sayesinde kullanıcıların tüm kışlık hazırlıklarını kolaylıkla sığdırmasına imkan sağlayan Vestel NFK48001 buzdolabı, aynı zamanda No-frost özelliğiyle de tüm yiyeceklerin en sağlıklı şekilde saklanmasına imkan tanır. Buzluk bölümünde yer alan raf ve diğer aksesuarların özelleştirilebilmesi sayesinde dilediğiniz gibi yerleştirme sağlayabilirsiniz. Alt kısımda yer alan buzluk bölmesi, 2 çekmeceli dondurucu görevi görmektedir. Bu sayede yiyeceklerinizin uzun süre sağlıklı bir şekilde muhafaza edilir.

Vestel NFK48001 Elektrik Tüketimi

Vestel NFK48001 Elektrik Tüketimi

Oldukça geniş bir hacme sahip olmasının yanında rakiplerine oranla çok düşük enerji sarfiyatı yapan Vestel NFK48001 buzdolabı, yıllık olarak ortalama 331 kWh enerji tüketimi yapar. Geniş hacimli buzdolaplarında karşılaşılan fazla enerji sarfiyatı sorunu Vestel NFK48001 ile ortadan kaldırılmıştır. Hem geniş aileniz için yeterli olacak hem de fiyat performans sunacak bir ürün arıyorsanız doğru bir tercih olacaktır.

Vestel NFK48001 Kullanımı

Vestel NFK48001 Kullanımı

Kullanıcıların işlerini kolaylaştırmak için geliştirilen Vestel NFK48001 buzdolabı, eşsiz tasarımı ve geniş hacmi sayesinde üst seviye performans sunar. Kullanım esnasında karşılaşabileceğiniz tüm problemleri Vestel NFK48001 kullanma kılavuzundan yardım alarak çözebilirsiniz. Yaşanabilecek daha büyük sorunlara karşı ise Vestel NFK48001 yetkili servislerini arayarak yardım alabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Vestel NFK8001
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Vestel NFK48001 Yorumları

Vestel NFK48001 Yorumları

👤 *** ***: Süper ertesi gün vestel yetkili servisi kurdu 2-3 kişilik aileye çok rahat yetiyor çok iyi soğutuyor. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün bence çok başarılı, özellikle VESTEL Kurumsal Lojistik ve servis montaj organizasyonunu çok beğendim. Ürün kargolarda hırpalanmadan direk İlgili bölge servisine teslim ediliyor ve Yetkili servis ilk kontrollerini yapıp son kullanıcıya kendi araçları ile getirip sorunsuz bir teslimat ile çalışması mükemmel.

👤 *** ***: 5 gün içinde (bugün) sağlam sorunsuz bir şekilde elimize ulaştı aynı gün servis gelip kurulumunu da yaptı. Geçiş biraz dar olduğu için buzdolabı geçmedi kapılarını söküp içeri öyle aldılar. 2 saat boş çalıştırdık sonra içini hafifçe silip yerleştirdik. Şuan gayet memnunuz soğutması derinliği genişliği ve sessizliği çok güzel ve özellikler arasında dolap açık kalınca uyarma yoktu ama sesli uyarı da veriyor inşallah uzun ömürlü olur bir önceki dolabımız gibi. O da vesteldi ama çok daha dar hacimliydi. Düşünenlere tavsiye ederim fiyat performans ürünü.

👤 *** ***: Ürün süper çok sessiz yeterli hacimde kendi evimde kullanıyordum bunu da yazlıktaki eve aldım. Akşam 21:00 de sipariş verdim sabah 10:00 da adresime geldi.

👤 *** ***: Harika. Vestel servisi 3 gün içinde gelip ürünü paketleme sağlam bir şekilde getirip kurulumunu gerçekleştirdi. Soğutma performansı müthiş. Ses yok dersem yalan olur ama asla rahatsız etmiyor. İhtiyacınızı fazlasıyla karşılar.

👤 *** ***: 12 yaşında çocuğu olan 3 kişilik bir aileyiz, bizim için yeterli hacimde, pahalı Avrupa markalarından olan buzdolabım garanti süresi bittikten 4 ay sonra bozulunca servis kart değişimi için ciddi bir masraf çıkardı, kart tutarının 2 katına yakın fiyat ödeyerek bu buzdolabını aldım, çok memnunum. Elektrik tüketimi bence makul. 10 yıl kompresör garantisi ve uygun fiyat ile ek garanti süresi satışı karar vermemde etkindi. 6 aylık kullanım sonrası gayet memnunum.

👤 *** ***: Uygun bir fiyat ile alınabilecek F/P ürünü gibi oldu. Gayet sessiz. İç hacmi eski makinemize kıyasla küçük gibi gelse de bence gayet uygun.

👤 *** ***: Ürün ve kurulum hizmeti çok güzeldi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz sadece buzdolabının yanları çok ısınıyor o da çalışma sistemi bu şekildeymiş.

👤 *** ***: Ürün boydan biraz kısa olmasına rağmen çok iyi Vestel'i tercih ettiğim için memnunum.

👤 *** ***: Bu fiyata daha iyisi olamaz.

👤 *** ***: Ürün 2 gün içinde hızlı geldi. 10 gündür kullanıyorum sessiz çalışıyor. Bence tek eksiği dondurucu kısmında lamba olmaması. Onun dışında marka fiyatlara yüksek paralar vermeye gerek yok bence.

👤 *** ***: 4 kişilik bir aile için gayet yeterli hacimli beğendim.

👤 *** ***: Fiyatına göre çok iyi.

👤 *** ***: 3 kişilik aile için gayet iyi piyasaya göre uygun fiyatı başarılı ürün.

👤 *** ***: 7 ay kadardır kullanıyorum ve stüdyo dairede yaşadığımdan aynı odada yatıyorum sessiz ve performans olarak güzel tavsiye ederim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriRegal Nf 30010 İnceleme
Profilo BD3086WDFDN YorumlarAltus ALK 471 Kullananlar
Bosch KGN86AID1N ÖzelliklerSharp SJ-EX820F-SL İnceleme
Grundig GSND 6384 S YorumlarSamsung RF85K90127F Kullananlar
LG GR-F802HLHU ÖzelliklerSiemens KG76NAIF0N Yorumlar

Vestel NFK48001 kaç litre?

Toplam hacmi 428 litre olan Vestel NFK48001 No-frost buzdolabının soğutucu alanı 313 litre ve dondurucu alanı kapasitesi ise 115 litre olarak belirtilmektedir. Bu ölçüler göz önünde bulundurulduğunda geniş ailelerin ihtiyaçlarını sorunsuz şekilde karşılar.

Vestel NFK48001 kaç kg?

70 x 71.2 x 173 cm ölçülere sahip olan Vestel NFK48001 buzdolabının ağırlığı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Kurulum için teknik servis personellerinden yardım isterken ürünün marka ve modelini bildirmeniz kurulum açısından faydalı olacaktır.

Vestel NFK48001 buzdolabı derece ayarı nasıl yapılır?

Vestel NFK48001 modeli gibi ürünlerde sıcaklık ayarı yapmak için kullanım kılavuzundan yardım alabilirsiniz. En doğru derece ayarını yapmak için buzluk ve soğutucu alanlarına saklamak istediğiniz yiyeceklerin özellikleri önem taşır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum