Grundig GSND 6384 S Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Gardırop tipi buzdolapları arasında en uygun fiyatlılardan birisi olan No Frost özellikli Grundig GSND 6384 S ile ilgili tüm bilgiler yazımızda bulunuyor.
Grundig GSND 6384 S Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Gardrop tipi olması nedeniyle şık görünüme sahip olan ve birçok kişi tarafından tercih edilen Grundig GSND 6384 S, 580 litre hacmiyle dikkat çekmektedir. Ürünün soğutucu kapasitesi 368, dondurucu kapasitesi ise 212 litredir. Ön paneldeki ekran ile birlikte soğutucu ve dondurucu bölümlerinin sıcaklıkları isteğe göre ayarlanabilir. Kullanıcısına kolaylık sunan ve geniş haznesiyle öne çıkan Grundig GSND 6384 S ile ilgili tüm bilgileri araştırdık, yazımızda derledik.

Grundig GSND 6384 S No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim580 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi368 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi212 Litre
Kontrol PaneliMekanik
Ses Seviyesi38 dB
AB Yeni Enerji SınıfıE
Yıllık Enerji Tüketimi300
Amazon
Fiyatını Gör
Grundig
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Grundig GSND 6384 S İnceleme

Grundig GSND 6384 S, VitaminZone teknolojisiyle birlikte buzdolabındaki sebzelere ve meyvelere doğal gün ışığı döngüsünü yaşatır. Bu özellik sayesinde besinleriniz her zaman ilk günkü tazeliğini korur. Bitkinin doğal yaşam mekanizmaları hareket geçtiğinden dolayı vitamin değerleri sabit kalır. Sahip olduğu özelliklere göre uygun fiyatlı olan Grundig GSND 6384 S, düşük ses seviyesinde çalışmaktadır. Ürün, içerideki nem ve sıcaklık oranını her zaman sabit tutar.

İşte, uygun fiyatlı gardrop tipi buzdolabı Grundig GSND 6384 S ile ilgili tüm detaylar;

Grundig GSND 6384 S Tasarım

grundig-gsnd-6384-s.webp

Grundig GSND 6384 S, Inox dış yüzeye ve gardrop tipi tasarıma sahip olduğu için oldukça şık gözükmektedir. Üst kısmında bulunan LCD özelliğe sahip panel ile birlikte sıcaklık ayarlarını değiştirebilir, isterseniz çeşitli programları çalıştırabilirsiniz. 580 litre hacim bulunan modelde DuoNoFrost özelliği de bulunur. Buzdolabınızın dondurucu bölmesinde karlanma, buzlanma ya da terleme gibi sorunlar olmaz. Buz eritme işlemi otomatik olarak yapılır.

Grundig GSND 6384 S Kapasite

Derinlik (cm)70
Genişlik (cm)91
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)212
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)368
Toplam Hacim (Lt)580

grundig-gsnd-6384-s-001.webp

Grundig GSND 6384 S modelinin soğutucu ve dondurucu bölüm kapasitesi toplam 580 litredir. Soğutucu bölümü 368 litre, dondurucu bölümü ise 212 litre olarak bilinir. Geniş kapasitesi sayesinde içerisine tüm besinleriniz rahatlıkla koyulabilir. Gardrop tipi olduğu için kapakları açtığınızda besinlerinizi yerleştirmek oldukça basittir. Diğer buzdolapları gibi kapağı sürekli olarak tutmanıza gerek yoktur. Tencere vb. mutfak eşyaları da soğutucudaki belirli bölümlere koyularak akşamdan kalan yemeklerin sonraki gün yenmesi sağlanabilir. Grundig GSND 6384 S ürününde bulunan etkili soğutmayla besinleriniz her zaman taze kalır.

Grundig GSND 6384 S Elektrik Tüketimi

grundig-gsnd-6384-s-002.webp

Yüksek performans sunmasına rağmen düşük enerji tüketen modelin bu özelliği, birçok kullanıcısı tarafından beğenilmiştir. Ürünü satın aldıktan sonra elektrik faturanız en az %15 oranında düşüş yaşar. Grundig GSND 6384 S'in yıllık enerji tüketimi 300 kWh'tır. 580 litrelik dondurucu ve soğutucu bölümlerini minimum enerji harcayarak, stabil bir şekilde soğutabilmektedir.

Grundig GSND 6384 S Soğutucu Bölümü

grundig-gsnd-6384-s-003.webp

Ürünün 0 derece sıcaklık bölmesinde kahvaltılıklar ve şarküteri ürünleri dondurulmadan minimum sıcaklıkta saklanabilir. Bu sayede ürünleriniz en uzun süre tazeliklerini korur. Hassas gıdalar tazeliklerini ve besin değerlerini koruduğu için çözülecek etleri, kahvaltılık besinleri burada saklayarak bozulmasını engelleyebilirsiniz. Full Fresh+ özelliğiyle de tüm sebzeleri ve meyveleri derin çekmecelerde saklayabilirsiniz. Sebzelik bölümündeki çekmecelerde yer alan havalandırma deliklerinden çıkan taze hava ile birlikte ideal sıcaklık ve yüksek nem seviyesi sağlanır. Bu koşullarda besinleriniz hiçbir şekilde kurumayacağı için 3 kat daha uzun süre ile taze kalıyor.

Grundig GSND 6384 S Dondurucu Bölümü

grundig-gsnd-6384-s-004.webp

No Frost özelilği sayesinde uzun süre durması amacıyla koyduğunuz besinlerde terleme, buzlanma gibi sorunlar oluşmuyor. Dondurulmuş besinlerinizi daha uzun süre koruyabilmek için yaptığınız buz çözdürme işlemine Grundig GSND 6384 S ile gerek kalmıyor. Bunun yanı sıra 212 litrelik geniş kapasitesiyle dondurulmuş tüm gıdalarınızı saklamanıza olanak sağlıyor. Ürünleri her zaman sabit sıcaklıkta dondurarak tazeliğinin ve besin değerlerinin kaybolmasını engelliyor. Dondurucudan bir besin çıkartmak istediğinizde alıp, soğutucudaki 0 derece bölümüne koyarak çözünmesini beklemeniz yeterli oluyor.

Grundig GSND 6384 S Ses Seviyesi

grundig-gsnd-6384-s-005.webp

580 litrelik geniş hazneyi soğutmak için yüksek performansta çalışabilen ürün kullanıcısını rahatsız edecek düzeyde bir ses çıkartmaz. Sesssizlik konusunda oldukça başarılı olan Grundig GSND 6384 S, besinleri soğuturken ya da dondururken ortalama 38 dB ses seviyesinde çalışmaktadır. Dolabın kapısının açık bırakılması durumunda stabil olarak uyarı sesi vererek, dolabınızın kapısını kapatmanızı sağlar.

Grundig GSND 6384 S LCD Panel

grundig-gsnd-6384-s-006.webp

Grundig GSND 6384 S'in sol üst kısmına yerleştirilmiş LCD panel sayesinde iki bölümün sıcaklık ayarını kolaylıkla yapabilir, tüm özellikleri buradan aktif edebilir ya da kapatabilirsiniz. Kullanıcısına işlem yaparken rahatlık sağlayan Grundig GSND 6384 S, buzdolabınıza koyduğunuz ürünlere uygun sıcaklık değerini akıllı sistemiyle size gerek kalmadan kendisi de ayarlayabiliyor.

Amazon
Fiyatını Gör
GSND 6384S
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Grundig GSND 6384 S Yorumları

grundig-gsnd-6384-s-007.webp

? *** ***: Ürünü Grundig Türkiye firması çok kısa bir sürede bize ulaştırdı. Gri renk ön kapak inox değil dikkatli bakılınca leke bırakıyor. Grundig logosu yapışma olduğu için bezin ipi ilk silmede R harfine geçerek düşmesine sebep oldu daha farklı bir logo kullanılmalı bence.

? *** ***: Soğutma ve dondurucu raflar cam Meyvelik ve sebzelik plastik kalitesi iyi sayılır Ön kapak arkası fiberglas raflar kalitesi güzel İç aydınlatma LED ama enerji tasarrufu için buzdolabının yalnızca yan duvarına yarım olarak konulmuş aydınlatma yeterli Sebzelik ve meyvelik yeterince geniş Sebzelik kısmında mavi, yeşil, kırmızı LED aydınlatma periyodik sürede renk değiştiriyor ne kadar ise yarıyor yorumsuz.

? *** ***: Ürünü 1 hafta boyunca watt metre ile 25 derecede yaptığım ölçümlerde günlük 0.8 ile 0.95 KW arası kullanıma göre enerji tüketti. Bu da fabrika verileri ile uyuşuyor. Açık söyleyeyim bu kadar az enerji tüketeceğini hiç beklemiyordum. Çok sessiz beklentimi fazlası ile karşıladı.

? *** ***: Buzdolabı soğutucu ve dondurucu bölmesi ayrı ayrı evaporatör e ve ısıtıcılar sahip.Bir çok dolap gibi tek evaporatör ve soğutma kanalları ile çalışmıyor her bölüm soğutma isteğine göre bağımsız çalışıp ayrı ayrı buz eritme yapabiliyor.

? *** ***: Ürünü mağazada görüp beğendik. Burada fiyatı daha uygun olduğu için burayı tercih ettik. Öncelikle ürünün ses seviye değeri 58 db olarak belirtilmiş. Bu değer yanlış. Gerçek değeri 38 db dir. Gayet sessiz çalışan bir ürün. Biz özellikle derin dondurucu bölmesi için aldık. Hacim ve soğutma konusunda iyi iş çıkarıyor.

? *** ***: Piyasada aynı özelliklere sahip diğer ürünlere 6-7 bin TL fazla ödemeye gerek yok çünkü tıpatıp aynı ürünler. Bu durumu kurulum için gelen personele de teyit ettirdim. Bana göre tam bir fiyat/performans ürünü. Teslimat ve kurulum da oldukça hızlı oldu. Teşekkür ederim.

? *** ***: Ürünü yorumlara bakarak aldım. Bu yorumu alacak olan varsa dikkat etsin diye yazıyorum. Ürün 90 cm bizim yerimiz 92 cm . Kapağın açılma yeri hesaplanmadığı için bizimki baya bir sıkıntı oldu. Alacaklara tavsiyem 90 cm üzerinden hareket etmesinler bizimki gibi duvar dibine koyacaklar da kapı açılıp kapanmasını da hesaplasınlar.

? *** ***: Yorumlarda çok sesli diyenler vardı bence sesi yüksek değil gayet güzel içinin genişliği de kapaktan ölçüldüğü için 52 cm falan değil ama ve benim için ideal ben çok beğendim. Dondurucu kısmı 30 cm buzdolap kısmı 44 cm derinliği benim eski buzdolabımdan daha iyi. Sorunsuz ve hızlı teslimat servis de 4. Kata kadar çıkardı. Çok teşekkür ederim.

? *** ***: Ürün çok iyi 20 yıllık emektardan sonra aldım, elektrik şimdilik iyi 18-6 çalıştırıyorum içi güzel en çok tasarruf ettiği kalemi led lambaları eski dolapta 60w ampuller vardı her açtığımızda kapı zor kapanıyordu.

? *** ***: Çok markalar gezdik Grundig dedik iyi ki demişiz mağazalarda göremezsiniz boşa gezmeyin yok tam bir aile dolabı sağ taraf soğutucu üç çekmece dört raf dondurucu da iki çekmece beş raf ve iki adet pratik buz kalıbı var.

? *** ***: Kısa bir süredir kullanıyorum. Ama iyi bir ürün. Soğutma, ses hacim iyi elektrik tüketimi fatura gelince anlaşılacak.

? *** ***: Verdiğim her kuruş helal hoş olsun, inanılmaz kullanışlı ve çok gösterişli, ayrıca servis de çok ilgili ne kadar varsa satın alın.

? *** ***: Yeni aldım, harika bir ürün. Hiç sorunsuz geldi. Çok şık kullanışlı bir buzdolabı. Tavsiye ederim.

? *** ***:  Fiyat performans kralı. Siemens almaktan vazgeçip bunu tercih ettik. Son derece estetik ve kullanışlı, iç aydınlatmasından malzeme kalitesine kadar son derece kaliteli. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Çok beğendim. Rafları ve çekmeceleri çok kullanışlı, daha hiç tamamını doldurmayı başaramadık. Kışlıklar için buzluğun rafları çok uygun ve düzenli bir şekilde yerleştirmeye elverişli. Doğranmış salatayı hava almayan kaplarda 1 haftaya yakın saklayabiliyorsunuz. Normal meyve sebzeler 2 haftaya yakın dayanıyor. Herkese tavsiye ederim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 Kullananlar
Profilo BD3086WDFDN YorumlarVestel NF48001 İnceleme
Samsung RT46K6000WW ÖzelliklerBosch KGN86AID1N Kullananlar
Sharp SJ-EX820F-SL YorumlarSamsung RF85K90127F Özellikler
LG GR-F802HLHU İncelemeSiemens KG76NAIF0N Kullananlar

No Frost özelliği ne işe yarar?

Ürünün No Frost özelliği sayesinde buzdolabının dondurucu bölümünde oluşan buzlar, terlemeler ve nemler yok edilir. Dondurucu içerisindeki besinlerin arasında buzlar hiçbir şekilde oluşmaz. Besinler her zaman tazeliğini, vitamin değerlerini korur.

Grundig GSND 6384 S ücretsiz kurulum var mı?

Grundig GSND 6384 S ürününü satın aldıktan sonra Grundig yetkili servisini arayarak ücretsiz kurulum yapmaları gerektiğini iletin. Ürünü yeni aldığınızı belirtmeyi de unutmayın. Daha sonrasında Grundig yetkili servisi evinize gelerek kurulumu yapacaktır. Kurulum karşılığında sizlerden para teklif etmeyeceklerdir.

Grundig GSND 6384 S alınır mı?

Fiyatına ve sahip olduğu özelliklere bakacak olursak alabileceğiniz en iyi buzdolabı modellerinden birisi şüphesiz Grundig GSND 6384 S'tir. Gardrop tipi olması, şık görünümü, Inox yüzeyi, No Frost özelliği ve soğutucu bölümündeki teknolojiler üst düzey konfor sağlar.

Grundig GSND 6384 S fiyatı ne kadar?

Grundig GSND 6384 S modelinin fiyatı siteden siteye değişiklik göstermektedir. Türkiye'deki popüler alışveriş sitelerine baktığımız zaman ortalama fiyatının 25,749,00 TL olduğunu söyleyebiliriz. Daha ucuz fiyatlar için sizlere önerdiğimiz linklere tıklayabilirsiniz.

<

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.