Vestel NF48001 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları - İnceleme

Otomatik soğutma özelliğiyle öne çıkan ve uygun fiyatlı olan Vestel NF48001 ile ilgili tüm bilgilere yazımıza göz atarak ulaşabilirsiniz.
Vestel NF48001 Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları - İnceleme

Düşük enerjiyle çalışan ve içerisindeki her besini eşit şekilde soğutan Vestel NF48001, tüm sebzelerinizi, meyvelerinizi, yemeklerinizi taze tutabilmektedir. Fiyatına göre alabileceğiniz en mantıklı ürünlerden birisi şüphesiz Vestel NF48001'dir. Geniş haznesi sayesinde içerisine evinizdeki tüm besinleri sığdırabilmeniz mümkündür. Aynı zamanda içerisindeki soğutma teknolojisiyle yiyeceklerin besin değerleri düşmez. Küçük aileler için uygun olan modelin tüm özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Vestel NF48001 No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim435 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi337 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi98 Litre
Kontrol PaneliDijital
Ses Seviyesi41 dB
AB Yeni Enerji SınıfıF
Yıllık Enerji Tüketimi311
Amazon
Fiyatını Gör
Vestel
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Vestel NF48001 İnceleme

Geniş haznesi, akıllı ve derin çekmeceleriyle dikkat çeken ürün uygun fiyatlı olması nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. İçerisinde barındırdığı özellikler sayesinde besinlerinizi her zaman taze tutan ve besin değerlerini koruyabilen Vestel NF48001'nin kapasitesi 435 litredir. Çekmecelerinin derin haznesinin olması kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Bu çekmecelere istenilen tüm sebzeler ve meyveler yerleştirilebilir. Çekmeceler delikli olduğu için besinler kurumaz, sürekli olarak nemli kalır.

İşte, sessiz ve ucuz fiyatlı Vestel NF48001 ile ilgili tüm detaylar;

Vestel NF48001 Tasarım

Vestel NF48001

Vestel NF48001 tasarım konusunda oldukça başarılıdır. Sade ve şık tasarımıyla mutfağınıza ayrı bir hava katacaktır. Buzdolabının kapaklarının içeriye doğru gömük olması ürünü daha zarif göstermiştir. Dış yüzeyi darbelere ve çizilmelere karşı dayanıklı olduğu için uzun süre sizlere eşlik edecek bir buzdolabıdır. Vestel NF48001'nin sıcaklık değerleri içerisine koyduğunuz besinlere göre belirlenir. Otomatik olarak sıcaklık değerini ayarlayabilen ürün, besinlerinizi her zaman taze tutar. Modelin üst tarafında dondurucu, alt kısmında ise soğutucu bölümü bulunur.

Vestel NF48001 Kapasite

Derinlik (cm)70
Genişlik (cm)72
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)98
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)337
Toplam Hacim (Lt)435

Vestel NF48001

Vestel NF48001, modelinin dondurucu bölme kapasitesi 98, soğutucu bölümünün ise 337 litredir. Soğutucu ve dondurucu bölümlerinin kapasiteleri birleştirildiğinde ortalama 435 litre toplam hacim çıkmaktadır. Derin ve geniş rafları sayesinde istenilen her besin, buzdolabının içerisine yerleştirilebilir. Dondurucu kısmı diğer modellere göre daha küçüktür fakat yıllık besinlerinizi koymak için yeterli olacaktır. Dolaba koyulması zor olan tencere vb. mutfak eşyaları rahatlıkla içeriye yerleştirilebilir.

Vestel NF48001 Soğutucu Bölümü

Vestel NF48001

Vestel NF48001 ile soğutucu bölümünün soğukluk seviyesi otomatik olarak ayarlanır. Buzdolabınızı belirlediğiniz soğukluk seviyesine getirdiğinizde besinleri koruyabileceğinizi düşünseniz de bu durum sanıldığı kadar doğru değildir. Buzdolabının içerisindeki sıcaklığın sürekli olarak değişmesi yiyeceklerinizin daha hızlı bozulmasına neden olur. Kompresörler de sürekli olarak çalışacağından enerji tüketimi de artar. Vestel buzdolabının otomatik sıcaklık kontrolüyle birlikte iç ortam sıcaklıkları anlık olarak ölçülür, iç ortamın ihtiyacına göre sıcaklık otomatik ayarlanır. Bu sayede besinleriniz sürekli olarak taze kalır.

Vestel NF48001 Dondurucu Bölümü

Vestel NF48001

Buzdolaplarındaki dondurucu bölümü ne kadar düşük sıcaklıkta olursa olsun birçok çeşitli besini kapalı ortamda barındırdığı için besinlerin ömrü kısalabiliyor. Üstelik aynı havanın sürekli olarak içeride dönmesi nedeniyle yiyeceklerinizin tadı ve kokusu değişebiliyor. Vestel'in içerisinde barındırdığı taze hava teknolojisi sayesinde hem dondurucuda hem de soğutucuda bağımsız hava döngüsü yaratılarak sürekli temiz hava dönüşümü sağlanıyor.

Vestel NF48001 Elektrik Tüketimi

Vestel NF48001

Enerji tasarrufu denildiği zaman herkesin aklına sadece daha az enerji harcayarak çalışan buzdolapları gelmektedir. Vestel buzdolaplarında alışılmışın aksine enerji tasarrufu ekran koruma modu ile yapılabilmektedir. Buzdolabının paneline gelip parmağınızı 5 saniye tuttuğunuzda modu aktifleştirdiğiniz zaman buzdolabınızın kapağını açıp kapatmadığınız taktirde ekran ışığı yanmayacak ve kapalı görünecektir. Kapağı açtığınızda tüm ayarlarınız ekranda belirir.

Vestel NF48001 Ses Seviyesi

Vestel NF48001

Vestel NF48001, ses seviyesi konusunda kullanıcılarından tam not almayı başarmış bir üründür. Motorda sürtünme en az seviyede olduğu için neredeyse hiç ses çıkartmadan çalışan model, size rahatsızlık vermeden besinlerinizi soğutur. Çok yönlü soğutma, sistemi, otomatik sıcaklık kontrolü gibi özelliklerini aktif ettiğinde dahi Vestel NF48001, yüksek ses çıkartmaz. Tüm özelliklerini en fazla 41 dB ses seviyesinde çalıştırır.

Vestel NF48001 Kapı Teknolojisi

Vestel NF48001

Vestel buzdolabı ile mutfağınızda yerden tasarruf edebilirsiniz. Değiştirilebilir kapı açılış yönü sayesinde alan probleminizi tamamen ortadan kaldıran Vestel NF48001, küçük mutfağa küçük buzdolabı anlayışını bozmuş durumdadır. Mutfağınızın tasarımına ve alan durumuna göre kapağınızın açılış yönünü sağa veya sola alarak, kendinize en uygun alanı kolaylıkla yaratabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
NF48001
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Vestel NF48001 Yorumları

Vestel NF48001

👤 *** ***: İnternette çok baktım, bu model almaya karar verdim, hacım iyi, benim eski buzdolabı 425 litre vardı, fiyat iyi, tüm parametre baktım, kargo çok hızlı geldi, Vestel servis çok iyi ilgilendiği, herşey için çok memnunum kaldım, ilk defa beyaz eşya internette alıyorum ama iyi. Bir eksik var lojistiğin daha dikkatli olması lazım, çünkü karton kutusu yırtık bir kaç yer vardı, ama buzdolabı zarar olmadı. Herkese tavsiye ediyorum bu model, model ve fiyat çok uygun.

👤 *** ***: Hacim ve performans olarak gayet iyi, tam f&p ürünü. F&P derken, daha pahalı başka marka neden tercih edilir açıkçası bilmiyorum. Her yönüyle yeterli geldi bize. Standart ölçü buzdolabı düşünenler için söylüyorum tabi bunları.

👤 *** ***: Severek beğenerek aldığım bir ürün beklediğim gibi de çıktı tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün elimize ulaşıp kurulum yapıldıktan sonra hiçbir şekilde sorun yaşamadık gayet sesiz çalışıyor ve güzel soğutuyor kapıdaki raflarından iç çekmecelerine kadar hepsi çekmecesine kadar gayet iyi ve bol alan sağlıyor.

👤 *** ***: Dışarıdan küçük gibi gözükmesine rağmen içi gayet geniş ilk defa internet üzerinden büyük eşya aldık ama hiç pişman olmadık dondurucu kısmı gayet iyi soğutuyor.

👤 *** ***: Buz kalıp yapma aparatı bir köşeye sabit değil ortada rafa tutunuyor istediğiniz kısma alabilirsiniz dolaptan her şekilde memnun kalık gayet fiyat uygun.

👤 *** ***: Çok hoş ve büyüklük olarak ideal bir dolap. Akşam 9 da sipariş verdim sabah 9 da getirip kurdular çok şaşırdım bu kadar hızlı olmasına. Getirip kurulduktan sonra kenarında eziklik fark ettim aradım bildirdim, ertesi gün yenisini getirip kurdular öncekini götürdüler.

👤 *** ***: Ürünün kurulumu tamamlanmadan yorum yapmak istemedim oldukça şık bir dolap servis gelip kurulumunu, tanıtımını yaptı. Orta sınıf fiyat performans ürünü herhangi bir darbe çizik olmadı.

👤 *** ***: Ürün gayet güzel geniş içinde led ile yan taraftan ışık var güzel aydınlatıyor sessiz çalışıyor gayet güzel geniş yeterli ve fiyata göre ucuz ürünü çok beğendik içerisinde soğutma derecesini dijital ekran ile gösteriyor gönül rahatlığıyla alınır teşekkürler.

👤 *** ***: Fiyat performans ürünü gayet yeterli bir ürün, vestel servisi çok hızlı yanıt veriyor ve gelip kurdular. Kargo süreci çok uzun sürdü onun dışında her şey gayet iyi.

👤 *** ***: Çok memnunuz güzel içi şık kullanışlı markası zaten belli kendini kanıtlamış.

👤 *** ***: Kayınvalide aldım bayi fiyatının çok altına uyguna aldım tek basına yaşıyor onun için yeterli.

👤 *** ***: Ürün harika. Kesinlikle tavsiye ederim. Soğutma kapasitesi çok çok iyi. Taze hava teknolojisi sayesinde ağzı açık koyulan yemekler dahi koku yapmıyor.

👤 *** ***: Yazlığa aldık 1 yıl oldu, çok memnunuz, inşallah kullanım ömrü de uzun olur. O zaman ürün muazzam derim.

👤 *** ***: Gerçekten çok sessiz bir buzdolabı. Hacim olarak ta yeterli bence. Soğutması ve enerji tüketimi de gayet iyi. Herkes tavsiye ediyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 Kullananlar
Profilo BD3086WDFDN ÖzelliklerSamsung RT46K6000WW Yorumlar
Bosch KGN86AID1N İncelemeSharp SJ-EX820F-SL Kullananlar
Grundig GSND 6384 S ÖzelliklerSamsung RF85K90127F Yorumlar
LG GR-F802HLHU KullananlarSiemens KG76NAIF0N İnceleme

Vestel NF48001 ücretsiz kurulum var mı?

Vestel NF48001 ürünün satın aldıktan sonra lojistik firması ürünü size teslim edecektir. Geldiklerinde ürünü ücretsiz olarak kurma zorunluluğu vardır. Üründe herhangi bir hasarın meydana gelmesi durumunda iade isteme hakkında sahip olduğunuzu da unutmayın.

Vestel NF48001 kaç litre?

Vestel NF48001, 435 litre kapasiteye sahiptir. Bu kapasitesi sayesinde istenilen her besin içerisine rahatlıkla koyulabilir. Aynı zamanda tencere vb. mutfak eşyaları da üst tarafa koyularak istenildiği zaman tüketilir.

Vestel NF48001 alınır mı?

Alabileceğiniz en uygun fiyatlı modellerden birisi şüphesiz Vestel NF48001'dir. Geniş hacmi sayesinde tüm besinlerinizi içerisine alacaktır. Ayrıca kaliteli soğutma sistemiyle de besinlerinizin tazeliği uzun süre korunur. Kompakt tasarımıyla da hemen hemen her evin mutfağına uyum sağlar.

Vestel NF48001 fiyatı ne kadar?

Vestel NF48001 ürününün fiyatı siteden siteye değişiklik göstermektedir. Türkiye'de bulunan alışveriş sitelerine baktığımızda ürünün ortalama fiyatı 11,399 TL'dir. Daha uygun fiyatlar için yukarıda vermiş olduğumuz bağlantıları ziyaret edin.

No Frost özelliği ne işe yarar?

No frost özelliği sayesinde buzdolabının dondurucu kısmında oluşan buzlar, terlemeler ve nemler engellenir. Dondurucu içerisinde yer alan besinlerin üzerinde buzlanma oluşamayacağı için tazeliği ve lezzeti korunur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.