Altus ALK 471 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Hızlı dondurma ve soğutma özelliği olan Altus ALK 471, ucuz fiyatıyla öne çıkmaktadır. Yazımızda Altus ALK 471'nin tüm özelliklerini detaylıca araştırdık.
Altus ALK 471 Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Altus ALK 471 buzdolabının içerisinde bulunan besinlerin bozulması çok daha uzun sürer. Anında soğutma özelliğiyle öne çıkan ürün, meyveleri ve sebzeleri eşit oranda soğutur. Uygun fiyatıyla da buzdolabı alacak kullanıcıların ilk tercihlerinden birisi olan Altus ALK 471'in geniş haznesi tüm besinleri rahatlıkla içerisine alır. Modelin içerisindeki besinler her zaman taze kalır, sebzelerin ya da meyvelerin kuruması gibi sorunlar bu ürün ile tamamen ortadan kalkmış durumdadır.

Altus ALK 471 No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim514 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi158 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi356 Litre
Kontrol PaneliDijital
Ses Seviyesi38 dB
AB Yeni Enerji SınıfıE
Yıllık Enerji Tüketimi304
Amazon
Fiyatını Gör
Altus
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Altus ALK 471 İnceleme

Gelişen teknolojiyle birlikte kullanıcıların ihtiyaçları ön planda tutularak tasarlanmış olan Altus ALK 471, geniş ve derin çekmecelere sahiptir. Bunun yanı sıra raflarının kolayca çıkartılabilmesi kullanıcıya rahatlık sağlar. İçerisine karpuz, kavun gibi besinleri yerleştirirken buzdolabınızdan bir şey çıkartmamanın rahatlığını Altus ALK 471 ile yaşayacaksınız. Sizler için bu model ile ilgili tüm bilgileri aşağıda derledik.

İşte, mutfağınızın gözdesi olacak Altus ALK 471 ile ilgili tüm detaylar;

Altus ALK 471 Tasarım

Altus ALK 471

Altus ALK 471, kapağında bulunan lastik bantlar ile birlikte yalıtım sağlar. Buzdolabında bulunan besinler uzun süreler boyunca bozulmaz. Bantlar içerisindeki mıknatıslar sayesinde ürünün kapağı kolay bir şekilde kapanır. Çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı yapısıyla da dikkat çeken ürün uzun yıllar kullanılsa dahi paslanmaz. Dış yüzeyi parmak izi bırakmadığı için her zaman şık gözükür. Ön kısmında bulunan panel ile birlikte dondurucu ve soğutucu bölümlerinin sıcaklığı ayarlanabilir. Üründe dondurucu alt kısımda yer aldığı için kullanımda rahatlık sağlar.

Altus ALK 471 Kapasite

Derinlik (cm)74.5
Genişlik (cm)70
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)158
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)356
Toplam Hacim (Lt)514

Altus ALK 471

Altus ALK 471 modelinde dondurucu kapasitesi 158, soğutucu kapasitesi ise 356 litredir. Ürünün toplam hacmi 514 litre olduğundan istenilen her besin rahatlıkla yerleştirilebilir. Derin ve geniş rafları, büyük kapasitesiyle öne çıkan çekmeceleri kullanıcısına kolaylık sağlamaktadır. Altus ALK 471 buzdolabının içerisi göze hoş gelen bir tasarıma sahiptir. Ürün rafları isteğe bağlı olarak ayarlanabilir yapıdadır. Tavandan içeriyi aydınlatan lambalarla en arkadaki besinler bile rahatlıkla görülebilir.

Altus ALK 471 Soğutucu Bölümü

Altus ALK 471

Altus ALK 471'in hızlı soğutma özelliği sayesinde buzdolabındaki besinlerin bozulmasının önüne geçilir. Yiyecekler buzdolabında çok uzun süre kaldığında bakteri, mikrop, küf üretir. Etrafa kötü koku yayan bozulmuş besinler diğer besinlere de zarar verebilir. Bu durumun yaşanmasını engellemek için Altus ALK 471 buzdolabında filtreleme teknolojisi kullanılmıştır. Antibakteriyel özelliğe sahip olan ürün, besinlerinizin ömrünü uzatır. İçerideki kötü havayı ve bakterileri filtresine hapsederek, diğer ürünlerinizin de bozulmasını engeller. Ayrıca çekmecelere koyulan meyveler, sebzeler her zaman nemli kaldığından uzun süre tazeliğini koruyabilir.

Altus ALK 471 Dondurucu Bölümü

Altus ALK 471

Altus ALK 471 buzdolabının dondurucu kapasitesi 158 litre olduğu için tüm yıl boyunca depolamak istediğiniz besinler raflara rahatlıkla yerleştirilebilir. İçerisindeki havayı sürekli olarak temiz tutarak ürünlerin daha uzun ömürlü olmasını sağlayan Altus ALK 471, bunun yanı sıra lezzetlerini de kaybetmemesine yardımcı oluyor. Altus ALK 471'in dondurucu bölümüne koyduğunuz besinlerin tadı ve kokusu hep aynı kalıyor.

Altus ALK 471 Elektrik Tüketimi

Altus ALK 471

Beyaz rengi sayesinde bulunduğu her ortama ayak uydurabilen Altus ALK 471, şüphesiz mutfağınızda en dikkat çekici ürünlerden birisi olacaktır. Altus buzdolapları kapaklardan hiçbir şekilde hava sızdırmadığı için elektrik tüketimi konusunda kullanıcısını memnun etmektedir. Ürünün yılllık enerji tüketimi 304 kWh olarak bilinir. Bu sayı da rakiplerine göre oldukça düşüktür. İçeride bulunan ışık siz kapağı açmadığınız taktirde yanmaz. Ayrıca kapı açık bırakılırsa ürün sürekli olarak uyarı verir.

Altus ALK 471 Ses Seviyesi

Altus ALK 471

Altus ALK 471, içerisinde yeni teknolojiler barındırmasına ve her daim yüksek performansta çalışmasına rağmen düşük ses seviyesine sahiptir. İçerisine koyduğunuz besinleri sürekli olarak taze tutarken ve nem oranını korurken ortalama 38 dB ses seviyesinde çalışmaktadır. Ürünün sahip olduğu çeşitli modlar aktif edilse dahi bu ses seviyesi yükselmez. Altus ALK 471, düşük ses seviyesiyle kullanıcılarından olumlu dönüşler almıştır.

Altus ALK 471 LCD Ekran

Altus ALK 471

Altus ALK 471 ürününde bulunan elektrik gösterge sayesinde istediğiniz işlemi yapabilir, buzdolabının sıcaklık değerlerini kontrol edebilirsiniz. Cihazda hızlı dondurma ve soğutma özelliği buradan aktif edilebilir. İsteğe bağlı olarak çeşitli modlar da buradan aktif edilebilir. Örneğin tatil modunda sıcaklık her zaman sabit kalarak, siz tatildeyken yiyeceklerinizin ve içeceklerinizin taze kalması sağlanır.

Amazon
Fiyatını Gör
ALK 471
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Altus ALK 471 Yorumları

Altus ALK 471

? *** ***: Ürün beklediğimden çok daha iyi çıktı. Bir kez iç hacmi gerçekten iyi. Net hacim 514 litre. Baya geniş buzdolabı. Ekranı var. İse yarıyor baya. Çalışma sesi 38 db. Gerçekten sessiz. Çalıştığını ancak mutfakta duyuyorsunuz. Buzdolabından da öyle takır tukur sesler gelmiyor. Bosch vardı önceden. Ona göre çok iyi sessizlik konusunda. Ürünü fişe taktıktan 6 saat sonra soğutması tam performansına ulaştı.

? *** ***: Çok ama çok beğendim soğutma kabiliyetini. Buzdolabının tek beğenmediğim tarafı dondurucu kısmında aydınlatma olmaması. Akşamları baya karanlık kalıyor. Keşke bir aydınlatma olsaymış. Alırken her markayı detaylarına kadar araştırdım. Alırken aklımda soru işareti vardı. Ama şimdi iyi ki almışım diyorum.

? *** ***: Fiyatı muadillerine göre daha uygun ve fiyat performans açısından hepsinden iyi bence. Gidip de başka markalara fazladan para vermek gereksiz. Zaten arcelik in kendi fabrikasında üretiliyor. Bu arada arcelik servisini de takdir ettim. Aynı gün randevu verdi ve hızlıca kurulumu yaptı. Gelmeden önce de mesajla haber verdiler. Kurulumdan sonra da aradılar. Son söz olarak çok para harcamadan güzel bir buzdolabı almak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: Muhteşem bir buzdolabı sessiz ve güzel soğutuyor iç hacmi bayağı geniş 6 kişilik bir aileyiz, bize rahat yetti Allah tadını aldırsın. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim.

? *** ***: Kesinlikle tavsiye ederim gayet kullanışlı ve büyük hacimli bir buzdolabı. Memnun kaldım.

? *** ***: Ürünü çok beğendim. Satıcıya teşekkür ederim. Ürünü getiren kargo firmasının yaptığı ayıbı buradan yazmak isterim ki satın alacak arkadaşlar haklarını bilsinler. Buzdolabını içeri koymadılar kapının dışına bıraktılar. Biz içeri yerleştirmiyoruz deyip gittiler. Normalde arzu edilirse içeri yerleştiriliyor bu sitesinde yazıyor. O yüzden satın alacak arkadaşlar lütfen bu yazıma dikkat etsin. Fotoğraftaki gibi bırakıp gittiler. Hakkınızı savunun.

? *** ***: Ürünü sipariş ettiğim akşamın ertesi günü kargoya verildi ve 2 gün sonra lojistik sıkıntısız bir şekilde teslim etti. 4. Kata kadar çıkardılar. Ürünün geldiği gün servis kurulum için randevu verdi ve kurulum yapıldı. Servis detaylı bir şekilde anlattı. Ürün güzel. Hacmi güzel. Hızlı soğutma ve hızlı dondurucu özelliklerinin yanı sıra bir çok avantaj sağlamakta. Çok araştırarak aldığım bir ürün. Yanıltmadı beni. Fiyat performans ürünü tavsiye ederim.

? *** ***: Siparişten 2 gün sonra teslim edildi, 4 gün sonra servis kurulumunu yaptı. İç hacmi yeterince geniş aydınlatması yeterli. Çok sessiz çalışıyor. Tek kusuru derin dondurucu kısmındaki çekmeceler tekerlekli değil ve aydınlatma yok.

? *** ***: Ürün gayet başarılı ve iç hacmi büyük ve yeterli kısacası fiyat performans ürünü.

? *** ***: Cumartesi sipariş ettim, Salı günü teslim edildi akşamına Arçelik servisi geldi kurulumunu yaptı. Servis randevusunu kendim oluşturdum. Her şey sorunsuz ve eksiksiz. Ürün sessiz, iç hacmi gayet yeterli. Üst aydınlatması çok güzel, derdin dondurucuda aydınlatma yok. Bence çok problem değil.

? *** ***: Merhabalar salı günü sipariş verdim çarşamba Eskişehire evime buzdolabı geldi öncelikle dürüst satıcı doğru esnaf süper kargo hızlı özenle taşıma ürüne gelince pahalı almaya gerek yok sessiz iç hacmi büyük Arçelik bu işi biliyor sonuçta yerli üretim 3 yıl garanti veriyor parça bol daha ne olsun başta internetten almak ta kararsız kaldım ama iyi ki almışım doğru esnaf doğru kargo herkese kesinlikle tavsiye ederim başta satıcı olmak üzere herkese çok teşekkür ederim almadan önce kapı genişlik ölçülerini mutlaka ölçün ölçülere göre alın derim.

? *** ***: Ürün tek kelimeyle harika. Biraz endişeliydim ama birkaç gün oldu kullanalı hiçbir problem olmadı. Soğutması çok iyi, hacmi de öyle. Kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: Yorumlara bakarak ve birazda araştırma sonucu aldık iyi ki almışız yoksa 14-15 bin sırf marka diye başka buzdolabı alacaktık. Kullanımı çok kolay genişliği 5 kişilik aileyi mutlu eder. Ayrıca dondurucu kısmı baya büyükmüş harici aldığımız 3 çekmeceli derin dondurucuya ihtiyaç kalmadı. Sessizlik konusunda oldukça sessiz. Aldığımız derin dondurucu 41 db di. Buzdolabı 38 db. 3 db fark inanın epey fark ediyor. Tek eksi yanı dondurucu kısmında ışık yok. Yarı yarıya fiyat farkını göz önünde bulundurursak hiç ama hiç önemli bir sorun değil. Kesinlikle tavsiye ederim

? *** ***: Dolabın soğutma ve dondurucu bölümleri tatmin edici derecede geniş. İç dizaynı oldukça iyi tasarlanmış. Ses düzeyi de gayet güzel. Soğutması ise çok çok iyi. Kullanım paneli modern ve şık. Şimdilik çok çok memnunuz. Umarım uzun süre kullanmak nasip olur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriProfilo BD3086WDFDN Özellikler
Vestel NF48001 İncelemeSamsung RT46K6000WW Kullanıcı Yorumları
Bosch KGN86AID1N KullananlarSharp SJ-EX820F-SL Teknik Özellikler
Grundig GSND 6384 S İncelemeSamsung RF85K90127F Kullananlar
LG GR-F802HLHU YorumlarSiemens KG76NAIF0N Özellikler

Altus ALK 471 ücretsiz kurulum var mı?

Altus ALK 471 ürününü satın aldıktan sonra kargo firması size ürünü teslim eder. Daha sonrasında kurulumu yapacak servis evinize gelir. Kurulumu yaparken bir sorun yaşanması durumunda ürünün iadesini isteyebilirsiniz.

Altus ALK 471 kaç litre?

Altus ALK 471 ürününde toplam net hacim 514 litre olarak gösterilmiştir. Soğutucu bölüm kapasitesi 356, dondurucu bölüm kapasitesi ise 158 litredir. İçerisine tüm besinler rahatlıkla yerleştirilebilir.

Altus ALK 471 alınır mı?

Altus ALK 471, uygun fiyatlı bir model olduğu için buzdolabı arayanların ilk tercihlerinden birisi olmuştur. Geniş kapasitesiyle de kullanıcısını memnun eden üründe, çeşitli özellikler bulunur. Üzerindeki LCD ekrandan dondurucu ve soğutucunun sıcaklık ayarları yapılır. Alınabilecek en mantıklı ürünlerden birisidir.

Altus ALK 471 fiyatı ne kadar?

Altus ALK 471'in fiyatı siteden siteye değişmektedir. Alışveriş sitelerine baktığımızda ürünün ortalama fiyatı 13,599 TL'dir. En uygun fiyatları yukarıdaki bağlantı adreslerimizden bulabileceğinizi unutmayın.

Altus ALK 471 çok elektrik harcar mı?

Altus ALK 471, enerji verimliliği sınıflandırması E olarak geçmektedir. Ürünün yıllık enerji tüketimi 304 kWh'dır. Aylık olarak enerji harcaması ise 25.3 kWh olduğu için elektrik faturasını büyük oranda düşürecektir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.