Sharp SJ-EX820F-SL Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

İçerisindeki gıdaları uzun süre taze tutan, besin değerlerini kaybettirmeyen Sharp SJ-EX820F-SL, piyasadaki en kaliteli buzdolaplarından birisidir.
Sharp SJ-EX820F-SL Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Sharp SJ-EX820F-SL, alabileceğiniz en kaliteli modellerden birisidir. Birçok kişi tarafından tercih edilen Sharp SJ-EX820F-SL, 605 litre kapasitesiyle ve yeni nesil teknolojileriyle birlikte üst düzey çalışma performansı sunar. Bunun yanı sıra düşük enerji tüketimi yaparak kullanıcının cebine katkıda bulunur. Geniş mutfaklar için uygun olan Sharp SJ-EX820F-SL, gardrop tipi olduğu için rahatlıkla içerisine besinler koyulabilir. Bu yazımızda modelin sahip olduğu teknolojileri, LCD ekranını, elektrik tüketimini, kapasitesini ve daha birçok özelliğini göstereceğiz.

Sharp SJ-EX820F-SL No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim605 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi211 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi394 Litre
Kontrol PaneliDijital
Ses Seviyesi36 dB
AB Yeni Enerji SınıfıE
Yıllık Enerji Tüketimi370
Amazon
Fiyatını Gör
Sharp
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Sharp SJ-EX820F-SL İnceleme

Yüksek soğutucu ve dondurucu hacmi sayesinde tüm soğutma ya da dondurma ihtiyaçlarınızı karşılayan Sharp SJ-EX820F-SL, sebzelerin, meyvelerin, yemeklerin ilk günkü tazeliğini, besin değerlerini uzun süre koruyarak, bakteri, küf oluşumunu engellemektedir. İçerisinde barındırmış olduğu teknolojiler ile besinleriniz ilk günkü gibi taze kalıyor. Yazımızda anlattığımız Sharp SJ-EX820F-SL modeli ile ilgili tüm bilgileri bulabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.

İşte, yeni nesil teknolojiye sahip Sharp SJ-EX820F-SL ile ilgili tüm detaylar;

Sharp SJ-EX820F-SL Tasarım

Sharp SJ-EX820F-SL

Şık tasarımıyla mutfaklara modern bir görünüm kazandıran buzdolabı, Inox gövdesiyle de son derece dayanıklıdır. Inox gövde yapısının olması nedeniyle çizilmez veya kir tutmaz. Kapağın hemen yanında bulunan LCD ekran sayesinde soğutucunun ve dondurucunun sıcaklığını ayarlayabilirsiniz. Aynı zamanda dolabın barındırmış olduğu tüm özellikleri açabilir ya da kapatabilirsiniz. Buzdolabının kapı kulpları kullanıcıya kolaylık sağlar. Ayaklarında bulunan kauçuk yapıyla hiçbir şekilde hareket etmez.

Sharp SJ-EX820F-SL Kapasite

Derinlik (cm)77.1
Genişlik (cm)89.2
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)211
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)394
Toplam Hacim (Lt)605

Sharp SJ-EX820F-SL

Sharp SJ-EX820F-SL, modelinin dondurucu bölme kapasitesi 211, soğutucu bölme kapasitesi ise 394 litredir. İki bölme birleştiği zaman toplam kapasite 605 olarak bilinir. Yüksek kapasitesi sayesinde istediğiniz her besini veya mutfak eşyasını içerisine koymanızı sağlayan Sharp SJ-EX820F-SL, içerisinde derin çekmeceler barındırır. Bu çekmecelere koyacağız meyveler, sebzeler her zaman taze kalır. Çekmecelerin üstünde delikler bulunur. Delikler ile birlikte içerideki hava boşaltılır. Nano koku tutucu filtreyle buzdolabındaki kötü koku oluşumuna sebep olan moleküller filtrelenir. Buzdolabındaki hava her zaman temiz kalır.

Sharp SJ-EX820F-SL Enerji Tüketimi

Sharp SJ-EX820F-SL

Buzdolabının içerisindeki ısıyı her zaman sabit tutarak enerji tüketimini azaltan Sharp SJ-EX820F-SL, kapı açıldığında dahi bu ısıyı koruyabilmek için kapatıldığında kısa süreliğine yüksek performansta çalışıyor. Bu sayede daha fazla enerji tüketilmesinin önüne geçiliyor. Sharp SJ-EX820F-SL, yıllık olarak 370 kwH enerji tüketiyor. Ürün, geniş kapasitesini minimum enerji harcayarak, yüksek performansta soğutuyor.

Sharp SJ-EX820F-SL Soğutucu Bölümü

Sharp SJ-EX820F-SL

Soğutucu bölümündeki havayı bakterilerden ve küflerden arındırarak besinleri her zaman taze tutan Sharp SJ-EX820F-SL, sebzeler, meyveler için ayrı ideal ısı sağlayan özel cam kapaklı bölmeleri içerisinde barındırıyor. Buraya koyduğunuz besinler her zaman taze kalıyor. Aynı zamanda ürün, içerisindeki besinlerin nem dengesini de sağlıyor. Soğutucu bölmenin en yukarısında bulunan, soğutucunun içerisini 0 dereceye yakın bir ısıda sabit tutan Hibrit Soğutma Sistemi, soğuk havayı içeriye eşit bir şekilde dağıtarak daha uzun tazelik sunuyor.

Sharp SJ-EX820F-SL Dondurucu Bölümü

Sharp SJ-EX820F-SL

Buzdolabı dondurucu bölümünde de işinizi kolaylaştıracak bazı özellikleri içerisinde barındırıyor. Hızlı soğutma ve dondurma özelliğiyle birlikte dondurucuya yeni eklenen gıdaların besin değerlerini kaybetmeden, hızlı bir şekilde soğumasını ya da dondurulmasını sağlıyor. Buzmatik özelliği sayesinde de buzlar, dondurucu bölümünde her zaman hazır oluyor. 211 litrelik geniş kapasitesiyle birlikte tüm yıl boyunca erzakları içerisinde saklamanıza yardımcı oluyor. Ürünleri her zaman sabit sıcaklıkta dondurarak tazeliğini koruyor, besin değerlerinin kaybolmasını engelliyor.

Sharp SJ-EX820F-SL Ses Seviyesi

Sharp SJ-EX820F-SL

Sahip olduğu teknolojiler ile birlikte yüksek performansta çalışan ürün, düşük ses seviyesinde çalışıyor. Etrafındaki insanlara rahatsızlık vermeyerek besinlerinizi soğutuyor. Ses konusunda başarılı olan Sharp SJ-EX820F-SL, motordaki sürtünmeyi en aza indirerek maksimum 36 dB ses seviyesine ulaşıyor. Mutfağınızda huzurlu ve sessiz bir ortam oluşuyor.

Sharp SJ-EX820F-SL LCD Panel

Sharp SJ-EX820F-SL

Sharp SJ-EX820F-SL'nin ön panelinde bulunan LCD ekran ile tüm teknolojiler kontrol edilebiliyor. Bunun yanı sıra dondurucu ve soğutucu bölmelerinin sıcaklıkları da kolayca ayarlanabiliyor. Sahip olduğu J-Tech, Plasmacluster İyon vb. teknolojileri buradan açıp kapatılabiliyor. J-Tech teknolojisi, kompresörün çalışmasını kontrol altına alarak buzdolabının içerisindeki ısının uzun süre sabit kalmasını sağlıyor. Plasmacluster ise buzdolabının içerisindeki küf, bakteri ve nem oluşumunun önüne geçiyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Sharp
NoForst Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Sharp SJ-EX820F-SL Yorumları

Sharp SJ-EX820F-SL

? *** ***: Bir Japon harikası. Şiddetle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Dışarıdan bakınca küçük hacimli gibi görünüyor ama içerisi şaşırtıcı derecede geniş.. bir 10 cm daha yüksek olsaydı dadından yenmezdi.. içerisinde kokuları karıştırmadığını net söyleyebilirim. kapı içi şişe koyma alanları geniş ancak bölmeleri ayıran plastik çok nazik, orta boy ice tea şişeleri zorla giriyor.

? *** ***: Üründen memnun kaldım satıcıya ilgisinden dolayı teşekkür ederim kargo firması ilgiliydi herkese teşekkürler.

? *** ***: Buzdolabının hacmine diyecek lafım yok çok geniş. Koku filtresi gayet iyi ama dondurucu kısmı karlama yapıyor. Gelen buzdolabı defoluydu değişim için 1 aydan fazla bekledim. Zor bir süreç sonunda kullanıma geçti.

? *** ***: Serinin ilk modelini 12 yıldır kullanıyorum, sessiz ve sorunsuz. Tüm yakınlarıma aldırdım, hepsi memnunlar. Kullandığım modelde plazma özelliği var, yeni modelde Ag teknolojisi ve inverter kompresör kullanılıyor, daha verimli. Fiyat ve performans olarak rakiplerinin açık ara önünde bir model. Kullanım hacmi ise kesinlikle yeterli, Corona dönemi dahi resimde görülüyor :)

? *** ***: Sarp marka Buzdolabımı alırken lojistikle alakalı yaşadığım sorunlar da başından sonuna kadar yanımda olan Barış bey e göstermiş olduğu titizlik ve özen için çok teşekkür ederim. Bana kendimi güvende hissettirdiği için.

? *** ***: Şimdiye kadar kullandığım açık ara en iyi buzdolabı, ne ses var nede kokma olayı var dolap tepeleme doluyken bile kokuları karıştırmıyor ve dolap hep temiz. Soğutması fln muhteşem, ses siemens miele gibi değil, dolap içi bölümlendirmeler çok başarılı.

? *** ***: Ürün çok iyi fakat; servisi yok ,satış sonrası muhatap yok.

? *** ***: Gardrop Tipi Buzdolabları arasında tam bir fiyat performans ürünü, çok sessiz çalışıyor, iç genişliği ideal. Tek kusuru geniş ve büyük olduğu için daire kapılarından geçmiyor. Eve teslim için satıcı yük taşıma asansör ücretini karşılamadı buna dikkat ederek almanızı tavsiye ederim.

? *** ***: Sharp markası gerçekten kaliteli ürünler ve çıkardığı yeni teknolojilerle Türkiye piyasasında yer edinmiş bir marka.

? *** ***: İçindeki rafı kırık geldi servis getirecek bakalım. Dolabı ebat olarak da beğendim sessiz çalışmasına bayıldım. İç hacmi yeterli özellikle kapak rafları çok geniş. Tavsiye ediyorum. Fiyatı da muhadillerine göre makul.

? *** ***: Buzdolabı şık tasarımlı güzel de soğutuyor ama arada su sesleri geliyor içinden ayrıca sebzelik kapağı ikinci gün kırıldı servis 25 euro istedi üstelik stokta da yokmuş pişman oldum aldığıma . Satıcı iyiydi ama ürün güzel değil maalesef.

? *** ***: Öncedende kullandığım marka kurulumu yapıldı fakat 5 kata getiremediler büyük olduğu için eşya asansörünü çağırdık.

? *** ***: Ürün teslim edildi. Ancak servisini sağladıkları lojistik bulunduğum kata çıkarmak istemiyor. Eşya asansörü istiyor. komşum daha büyük ebatlarda Samsung buzdolabı aldığında başka bir lojistik firması bulunduğum kata çıkarmıştı. Ürüne söylenecek bir söz yok. Tam bir fiyat performans ürünü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 Özellikler
Profilo BD3086WDFDN İncelemeVestel NF48001 Kullananlar
Samsung RT46K6000WW YorumlarBosch KGN86AID1N Özellikler
Grundig GSND 6384 S KullananlarSamsung RF85K90127F İnceleme
LG GR-F802HLHU YorumlarSiemens KG76NAIF0N Teknik Özellikler

No Frost özelliği ne işe yarar?

Buzdolaplarında bulunan No Frost özelliğiyle buzdolabını dondurucu bölümünde meydana gelen buzlar, nemler, terlemeler tamamen yok edilir. Dondurucu içerisinde bulunan gıdaların üzerinde buzlanma olmadığı için tazeliği ve besin değerleri her zaman korunur.

Sharp SJ-EX820F-SL ücretsiz kurulum var mı?

Grundig GSND 6384 S ürününü satın aldıktan sonra Grundig yetkili servisini arayarak ücretsiz kurulum yapmaları gerektiğini iletin. Ürünü yeni aldığınızı belirtmeyi de unutmayın. Daha sonrasında Grundig yetkili servisi evinize gelerek kurulumu yapacaktır. Kurulum karşılığında sizlerden para teklif etmeyeceklerdir.

Sharp SJ-EX820F-SL alınır mı?

Sharp SJ-EX820F-SL, geniş haznesi, şık tasarımı, Inox yüzeyi, gardrop tipi olması, içerisine istediğiniz her şeyin kolayca yerleştirilmesi ve besinlerinizi uzun süre taze tutması nedeniyle tercih edilebilecek en iyi buzdolaplarından birisidir.

Sharp SJ-EX820F-SL fiyatı ne kadar?

Sharp SJ-EX820F-SL, modelinin fiyatı Türkiye'de bulunan alışveriş sitelerinde değişiklik göstermektedir. En uygun fiyatlar için yukarıdaki bağlantı adreslerine tıklayabilirsiniz. Sitelere baktığımızda fiyat ortalama 40,000,00 TL'dir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.