LG GR-F802HLHU Kullananlar, Yorumlar, Özellikler - İnceleme

No Frost özelliği olması nedeniyle tercih edilen LG GR-F802HLHU ile ilgili tüm detayları yazımızda bulabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.
LG GR-F802HLHU Kullananlar, Yorumlar, Özellikler - İnceleme

LG GR-F802HLHU, 631 litrelik geniş iç hacmiyle kalabalık ailelere hitap etmektedir. Eğer kalabalık bir aileniz varsa kesinlikle tercih etmeniz gereken modeller arasında bulunmalıdır. Rahatlıkla yiyeceklerinizi yerleştirmenize olanak sağlayan LG GR-F802HLHU, sebzelerin ve meyvelerin tazeliğini uzun süre koruyabilir. Buzdolabında bir ürün bozulduğunda kötü koku filtreme özelliği devreye girer, diğer besinleriniz yayılan kokudan etkilenmez. İç tasarımı geniş olduğundan büyük tencereler dahi içerisine sığabiliyor. Akıllı olması nedeniyle de uzaktan sıcaklık derecesini ayarlayabilmeniz, büyük kolaylık sağlıyor.

LG GR-F802HLHU No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim592 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi174 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi418 Litre
Kontrol PaneliDijital
Ses Seviyesi38 dB
AB Yeni Enerji SınıfıE
Yıllık Enerji Tüketimi323
Amazon
Fiyatını Gör
LG No Frost
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

LG GR-F802HLHU İnceleme

LG GR-F802HLHU, ThinQ özelliğiyle akıllı telefonunuzla buzdolabınızı kontrol etmenizi sağlar. Aynı zamanda arıza teşhisi de bu ekranda gözükür. Basit bir dokunuşla buzdolabınızın sıcaklığını ayarlayabilir, HygieneFresh+ özelliğini kontrol edebilirsiniz. Ürünün, LED panel aydınlatması daha fazla enerji tasarrufu sağlar. Çoğu üründe kullanılan ampule göre uzun ömürlüdür. Dokunmatik bir şekilde çalışan LED ekranı kullanımı zevkli hale getirir. İç hacminin de geniş olması nedeniyle sıkça tercih edilen bir üründür.

İşte, uzak kontrol edilebilen akıllı buzdolabı LG GR-F802HLHU ile ilgili tüm detaylar;

LG GR-F802HLHU Tasarım

LG GR-F802HLHU

LG GR-F802HLHU modelinde dondurucu bölümü üst tarafta, soğutucu bölümü ise altta bulunur. Ön kısmında bulunan panel ile birlikte soğutucu ve dondurucu bölümlerinin sıcaklığı azaltılıp, artırılabilir. Inoks dış yüzeye sahip olduğu için temizliği de kolaydır, kir tutmaz yapıdadır. Buzdolabınız mutfağınızda her zaman parlak gözükür. LG GR-F802HLHU ürünün kapısı ağırdır fakat tutamaçlarının kaliteli ve büyük olması kapıyı açarken zorlanmamanızı sağlar. Aynı zamanda buzdolabınızın kapısı açık kalırsa telefonunuza bildirim gelir, ürün ses çıkartmaya başlar.

LG GR-F802HLHU Kapasite

Derinlik (cm)73
Genişlik (cm)86
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)174
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)418
Toplam Hacim (Lt)592

LG GR-F802HLHU'nun soğuk bölüm kapasitesi 418 litre, donmuş bölüm kapasitesi ise 174 litredir. Modelin toplam hacmi 592 litre olarak kayıtlara geçmiştir. Hızlı ve kullanışlı kontrol sunan ürün, DoorCooling+ özelliğiyle içecekleri daha hızlı soğutur, yiyecekler her zaman taze kalır. İçerisindeki hava sirkülasyonu profesyonelce tasarlanmıştır. En arkadaki besinlerin daha fazla soğuması, öndekilerin soğumaması gibi bir durum yoktur. LG GR-F802HLHU ile soğutma sorunu tamamen ortadan kalkmıştır.

LG GR-F802HLHU Enerji Tüketimi

LG GR-F802HLHU

LG GR-F802HLHU düşük enerji tüketimiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. AB Yeni enerji sınıfı E'dir. Yıllık enerji tüketimi 323 kWh olduğu için ürünü satın aldıktan sonra faturanızda azalma yaşanacaktır. 592 litrelik geniş hacme sahip olmasına rağmen düşük enerji tüketmesi sahip olduğu yeni nesil teknolojilerden dolayıdır.

LG GR-F802HLHU Soğutucu Bölümü

LG GR-F802HLHU

LG GR-F802HLHU'nun soğutucu kısmında LED iç aydınlatma, temperli cam raflar, derin sebzelikler bulunur. Bu bölümdeki LinearCooling özelliğiyle sıcaklık dalgalanmalarını azaltan buzdolabı, besinlerin tazeliğini 7 güne kadar koruyabilmektedir. Multi Air Flow olarak geçen soğutma havaları buzdolabının her köşesinde bulunur. İçerisindeki her besini eşit bir şekilde soğutan ürün, ferah kullanım sunar. Yaptığınız yemekleri buzdolabınıza rahatça koyabilir ve alabilirsiniz.

LG GR-F802HLHU Dondurucu Bölümü

LG GR-F802HLHU

LG GR-F802HLHU modelinde dondurucu üst kısımda yer alır. Geniş kapasitesiyle tüm kışlık besinlerinizi içerisine koyabilirsiniz. Dondurulmuş gıdalarınızı daha uzun süre koruyabilmek için uyguladığınız buz çözdürme yöntemini buzdolabının No Frost özelliği olduğundan yapmanıza gerek yoktur. Tek yapmanız gereken yemek istediğiniz besini dondurucu bölümünden alıp, aşağıdaki soğutucu bölümüne koyarak çözünmesini beklemektir. Kullanıcısına kolaylık sağlayan LG GR-F802HLHU, enerji konusunda da tasarruf etmenize yardımcı olur. Yiyeceklerde buzlanma görülmediğinden buzdolabı daha verimli çalışır. 

LG GR-F802HLHU Ses Seviyesi

LG GR-F802HLHU

Inverter Linear Compressor özelliğiyle öne çıkan LG GR-F802HLHU, ses seviyesi konusunda oldukça başarılıdır. Geleneksel kompresörlere göre daha az bileşen kullanılmıştır. Kompresörde sürtünme noktası az olduğu için gürültü yok denecek kadar azdır. LG GR-F802HLHU, besinlerinizi soğuturken ya da dondururken 38 dB ses seviyesinde çalışmaktadır. LG'nin akıllı kompresörü hem az ses çıkarır hem de elektrikte tasarruf sağlar.

LG GR-F802HLHU LCD Panel

LG GR-F802HLHU

LG GR-F802HLHU modelinin LCD paneli dokunmatik yapıdadır. Dondurucu kapağının üzerinde bulunur. Akıllı telefonlara bağlanarak isterseniz hem dondurucunun hem de soğutucunun sıcaklığını ayarlayabilirsiniz. Bunun için evde olmanıza gerek yoktur. Telefonunuzdan LG uygulamasını açarak sıcaklığı değiştirebilirsiniz. Kullanıcısına kolaylık sağlayan model, bulundurduğu her özelliği LCD panelden açıp kapatmanıza olanak tanır.

Amazon
Fiyatını Gör
LG GR
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

LG GR-F802HLHU Yorumları

LG GR-F802HLHU

👤 *** ***: Özellikle bayilerden gidip inceledikten sonra HB üzerinden kampanyalı fiyattan aldım. Son derece sessizlikten, hacimden, enerji tasarrufundan memnunum. Etiketteki E sınıfı yazısı sizi yanıltmasın. Yeni enerji düzenlemesine göre öyle. Eski karşılığı A++. Wifi özelliği de aktif bir şekilde çalışıyor. Thinq uygulamasını telefonunuza indirin ve otomatik bul yapmayın. Oto bulmaya hayır diyin, manuel kuruluma geçin. Direkt buzdolabını algılıyor.

👤 *** ***: Tercihinizi mutlaka LG'den yana kullanın. Ne sesi var ne bir zararı. Emin olun Vestel, Arçelik gibi markalar LG buzdolabının yanında hikaye. Alın, keyfinize bakın.

👤 *** ***: Ürün o kadar iyi ki anlatamam, hem çok büyük, hem eşit soğutuyor, hem de çok sessiz. tasarımı harika. geçen sene aldım hala ilk günkü gibi.

👤 *** ***: Şu anda alınabilecek en büyük hacimli en güzel buzdolabı herkese tavsiye ederim özellikle satıcı Suat bey mükemmel bir insan teşekkürler.

👤 *** ***: Ürün gayet büyük geniş. Özellikle çalışması çok sessiz. Tavsiye ederim almak isteyen kişilere.

👤 *** ***: Eksi bir yönünü göremedim sadece buzdolabı en üst rafı kaymalı, kapıya çarptırmamak için dikkat etmek gerekiyor.

👤 *** ***: Evimde ünlü Alman markalı bir buzdolabı kullandım senelerce. Ancak bu dolabı alınca, buzdolabı teknolojileri hakkında fikrim tamamen değişti. Özetle: 1. Sessiz, 2. Mükemmel soğutan, 3. Geniş hacimli, 4. Güzel görünümlü ve şık, bir dolap arıyorsanız, adresiniz LG. Şiddetle tavsiye ederim!

👤 *** ***: Ürün gayet güzel sese yok hacim çok geniş thinq desteği ile hiç bir düğmesine dokunmadan istediğiniz işlemi yapabiliyorsunuz.

👤 *** ***: Ürün benim ölçülerime hitap ettiği için bu ölçülerde bir dolap bakıyordum. Oldukça büyük bir dolap daha büyüğü olsa olsa gardrop tipi modeller olur. Satıcı çok ilgili idi telefon numarası verip almadan önce bütün sorularımı tek tek sorabildim içim rahat aldım. Su sebili biraz koku yapıyor suya onunda yeni olmasından dolayı olabileceğini düşünüyoruz. Bütün bu olumlu düşüncelerimin yanında şöylede bir olumsuz durum yaşadım alalı 35-40 gün olmamıştı ki dolabın kulp kısmının altına doğru kenarda boya dökülmesi oldu. Nedendir bilmiyorum teknik servisle iletişime geçtik fakat kullanıcı hatası olduğunu söyledi yapılsa bile kullanıcıya aitmiş durum neden kullanıcı hatası oluyor ki bir şey çarpmadı boyasının dökülmesi için ki bu belli olur ezilme vs yok dolaba bizzat yağ çözücü dökmedim ki döksem bile her yeri bırakıp kenar köşenin mi rengini atsın bilemedim servis yardımcı olamadı.

👤 *** ***: Siemens buzdolabım eskidiği ve çok ses çıkardığı için uzun araştırmalarım sonucunda bu buzdolabına karar verdim. sebil kullanmayacağım için sebilsiz modelini almak istedim, fakat iki ay sonra Türkiye gelebilirmiş. Yorumlarda yazıldığı gibi sesi çok daha az diğer modellere göre. Studio evde oturduğum için benim için en önemli konuydu. Hiç ses olmaması mümkün değilmiş zaten. İç hacmi çok güzel, buzdolabı kokusu yok, soğutması çok güzel. Buzdolabı içinde iki raf olduğu için ekstra raf almayı düşünüyordum, fakat kullanınca böylesini daha pratik olduğuna karar verdim. Memnun kaldım.

👤 *** ***: İki yıl kullanan birisi olarak bu yorumu ekliyorum. O dönem LG markası acaba ne kadar güvenilir ki beyaz eşyada çok ikilimde kalmıştık. iki yılın sonunda çok net diyebiliyorum ki " en iyi kararı vermişim". Dolabın içi inanılmaz hacimli. Sığdıramıyacağınız pek bir şey yok. Sessizlik müthiş. Dolap var ile yok gibi. Evde çocuk olmasına rağmen Kinoks boyasında da herhangi bir çizik olmadı. İç malzemeleri oldukça kaliteli. Tek eleştirebileceğim belki de Su pınarı. Su haznesi arada bir sızıntı yapıyor. Altında koruma olan haznede birikiyor gerçi. Belki de bizim su haznesinde bir sorun vardı. Kışları zaten hazneyi çıkarıyorsunuz. Dolap daha da genişliyor. Yazları iki ay kullandığınız bir olay. Çok da dert etmedik açıkçası. 2 yıl önce fiyatlar elbette çok daha farklıydı. Ama bütçeniz yeterli ise gözü kapalı alabileceğiniz bir ürün.

👤 *** ***: Ben bu ürünü aldım sessiz ve soğutması mükemmel dokunmatik ekran wifili geniş hacimli sadece evi küçük olan insanlar kapı boyutunu ölçmeden sipariş vermesin.

👤 *** ***: Çeyiz tamamlamak için satın aldım daha kurulum yaptırmadım. Kullananlardan aldığım yorumlar genel olarak iyi bir izlenim verdi. Umarım sorunsuz bir şekilde kullanabilirim.

👤 *** ***: Bu buzdolabını, piyasadaki mevcut markaların tamamını görerek ve test ettikten sonra almaya karar verdim. İyi ki de almışım. Benim için öncelik, sessizlikti. Bu konuda süper sessiz. Ürün tanıtım özellikler kısmında ses desibeli 43 ve 44 db yazıyor. Bu bilgi yanlış. Gerçek ses 38 db. Alt ve üst hacim hem çok büyük, hem de kullanışlı. Soğutması mükemmel. Sebze, meyve tazeliğini uzun süre koruyor. Buzdolabı, G.Kore üretimi. Herkese, kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: 1 aydır kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadık. Çok geniş, her şey sığıyor içine. Ayrıca çok sessiz. 500 L'lik eski Alman marka buzdolabımızı paketi açılmamış dondurmayı, kapağı kapalı şişenin içindeki suyu bile kokuttuğu için değiştirmiştik. Ondan sonra ebatlarıyla da taze tutmasıyla da çok kullanışlı oldu. Tek soru işareti henüz kullanmadığımız su pınarıyla ilgili. Keşke su haznesi olarak kocaman raf değil de daha küçük şişe tarzında bir şey tasarlasalarmış.

👤 *** ***: Çok sessiz çalışıyor mutfaktayken bile sesini zor duyuyorsunuz sebzeyi meyveyi uzun süre taze tutuyor, çok geniş, su sebili yazın iyi iş görüyor, ben aldım ve kullanıyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 Kullananlar
Profilo BD3086WDFDN ÖzelliklerVestel NF48001 Yorumlar
Samsung RT46K6000WW İncelemeBosch KGN86AID1N Kullananlar
Sharp SJ-EX820F-SL YorumlarGrundig GSND 6384 S Özellikler
Samsung RF85K90127F İncelemeSiemens KG76NAIF0N Kullananlar

No Frost özelliği ne işe yarar?

No frost teknolojisiyle birlikte soğutma bölümünde oluşan buzlar ve nemler azalır. Buzdolabının içerisindeki gıdalar arasında buz oluşma, saklama koşulları daha iyidir. Dondurucu kısmının arkasının temizlenmesine gerek kalmaz.

LG GR-F802HLHU ücretsiz kurulum var mı?

LG GR-F802HLHU modelini satın aldıktan sonra servisi arayarak ürünü yeni aldığınızı belirtin. Daha sonrasında evinize gelip, ücretsiz bir şekilde kurulum yapmalarını talep edin. LG çalışanları evinize gelerek ücretsiz olarak ürününüzü kuracaktır.

LG GR-F802HLHU alınır mı?

LG GR-F802HLHU'nun sahip olduğu özelliklere bakacak olursak kesinlikle tercih etmeniz gereken bir modeldir. Soğutucu ve dondurucu bölümündeki özellikler ile birlikte besinleriniz her zaman taze kalır. Uzun süre boyunca besinlerinizi kullanmasanız dahi bozulmaz. Kesinlikle tercih etmeniz gereken bir modeldir.

LG GR-F802HLHU fiyatı ne kadar?

LG GR-F802HLHU'nun fiyatı siteden siteye değişiklik gösterebilir. Türkiye'de bulunan alışveriş sitelerine baktığımızda ürünün fiyatı ortalama 26,000,00 TL'dir. En ucuz fiyatı görmek için yukarıdaki linklere göz atabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.