Samsung RT46K6000WW Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Samsung'un en uygun fiyatlı modellerinden birisi olan RT46K6000WW ile ilgili tüm detayları yazımızda bulabilir, model hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz.
Samsung RT46K6000WW Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Buzdolabında bulunan besinleri korumak için %30'luk nem oranını %70'e çıkartarak besinlere özel ortam yaratan bir üründür. İçerisindeki akıllı çekmeceler sayesinde besinleri kurutmadan taze tutabilir. Twin Cooling Plus teknolojisiyle de içerideki kötü kokuyu direkt olarak filtreler. İki bölümü de ayrı ayrı soğutan ürünün kapasitesi 456 litredir. Donmuş yiyecekler uzun süre yenilmese dahi tazeliğinden hiçbir şey kaybetmez. Samsung sayesinde en arkada kalmış besinlere kayan raflarla kolayca erişebilirsiniz. Bunun yanı sıra dolabın uygun fiyatlı olduğunu da söyleyelim.

Samsung RT46K6000WW No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim456 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi113 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi343 Litre
Kontrol PaneliDijital
Ses Seviyesi41 dB
AB Yeni Enerji SınıfıF
Yıllık Enerji Tüketimi323
Amazon
Fiyatını Gör
Samsung
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung RT46K6000WW İnceleme

Uygun fiyatı nedeniyle birçok kişinin tercih ettiği Samsung RT46K6000WW modeli küçük aileler için uygundur. Samsung kendi kalitesini en ucuz ürünlerinde dahi hissettirebilmektedir. Beyaz eşya konusunda kendini kanıtlamış olan Samsung'un bu modelinde 41 dB ses seviyesi, 456 litre hacim, No Frost dondurucu, düşük elektrik tüketimi, kayan raflar ve etkin soğutma gibi özellikler yer almaktadır. Aşağıda Samsung RT46K6000WW ile ilgili tüm bilgilere erişebilir, ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

İşte, uygun fiyatlı Samsung RT46K6000WW ile ilgili tüm detaylar;

Samsung RT46K6000WW Tasarım

Samsung RT46K6000WW

Zarif bir tasarıma sahip olan Samsung RT46K6000WW, mutfağınıza modern görünüm katacaktır. Çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı yapısı modeli daha uzun ömürlü yapmaktadır. Ürünün üst kısmında dondurucu bölümü, altında ise soğutucu bölümü bulunur. Soğutucunun içerisinde yer alan geniş çekmeceler sayesinde besinleriniz uzun süre boyunca taze kalır. Dondurucuya attığınız bir besini ise aylar boyunca Samsung RT46K6000WW buzdolabında gönül rahatlığıyla saklayabilirsiniz.

Samsung RT46K6000WW Kapasite

Derinlik (cm)72.6
Genişlik (cm)70
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)113
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)343
Toplam Hacim (Lt)456

Samsung RT46K6000WW

Samsung RT46K6000WW buzdolabında soğutucu bölümünün kapasitesi 343 litre, dondurucu bölümünün ise 113 litredir. Ürünün toplam hacmi 456 litre olarak bilinmektedir. Yüksek depolama alanı kullanım kolaylığı sağlar. Kapasitenin yanı sıra içerisinde barındırdığı teknolojilerle besinleriniz uzun süre tazeliğini korumaya devam eder. Yiyecekler besin değerlerini de hiçbir şekilde kaybetmez. Büyük besinlere özel tasarlanmış bölümleri de bulunur. Bu bölümlere karpuz, kavun gibi yiyecekleri ve akşamdan kalan yemeğinizi dökmek istemediğinizde tencerelerinizi koyabilirsiniz.

Samsung RT46K6000WW Soğutucu Bölümü

Samsung RT46K6000WW

Samsung RT46K6000WW soğutucu bölümünde Twin Cooling Plus teknolojisine sahiptir. Soğutucunun içerisindeki malzemeler kurumadan her zaman nemli kalarak taze tutulur. Geleneksel üstten donduruculu bir buzdolabında düşük olan nemlilik oranını iki katına çıkartır. Aynı zamanda buzdolabında uzun süre bırakılmış, koku yapmaya başlamış besinlerin yayacağı küfleri ve bakterileri diğer besinlere bulaşmaması amacıyla filtresine hapseder. Saklamada esneklik sağlayan Samsung RT46K6000WW ile dondurucunuzu soğutucuya dönüştürerek daha fazla yer açabilirsiniz. Kolay kayan raflar ile birlikte yiyeceklerinizi etkili bir şekilde saklayabilir, arkada veya köşede kalan besinlere rahatlıkla erişebilirsiniz.

Samsung RT46K6000WW Dondurucu Bölümü

Samsung RT46K6000WW

Samsung RT46K6000WW'nun dondurucu kısmında No Frost özelliğiyle birlikte besinlerde buzlanma vb. sorunlar meydana gelmez. Hızlı soğutma, dondurma programı besinlerin tazeliğini korumasını sağlar. Bunun yanı sıra 113 litrelik kapasitesiyle dikkat çeken ürün, yıllık dondurucuya koymanız gereken besinlerinizi rahatlıkla içerisine alacaktır. Modelin dondurucu kısmında geniş bir alan ve buzmatik bulunur. Buzmatik sayesinde buzlar istenildiği zaman hazır olur.

Samsung RT46K6000WW Elektrik Tüketimi

Samsung RT46K6000WW

Dijital Inverner Teknolojsi sayesinde kompresör hızını 7 seviye arasında otomatik olarak ayarlayarak daha az enerji tüketen ürün, uzun ömürlü performans için eskime ve yıpranma oranını düşürmektedir. Sadece kompresörde 20 yıl garanti sunmaktadır. Ürünün elektrik tüketiminin düşük olması birçok kişi tarafından sevilen bir özelliktir. Samsung RT46K6000WW yıllık olarak 323 kWh elektrik tüketir.

Samsung RT46K6000WW Ses Seviyesi

Samsung RT46K6000WW

Kompresöründeki sürtünmeyi azaltarak tamamen sessiz çalışabilen ürün ses konusunda kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. Yüksek performansta çalışsa dahi kullanıcısını hiçbir şekilde rahatsız etmez. Mutfağınızda sessiz bir şekilde çalışarak besinlerinizi her saniye soğutmaya devam eden Samsung RT46K6000WW ses konusunda oldukça başarılıdır. Ürün, 40 dB ses seviyesinde çalışmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Samsung RT
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Samsung RT46K6000WW Yorumları

Samsung RT46K6000WW

? *** ***: Dolap çok güzel çok beğendim görmeden aldığım için tereddütlerim vardı ama beklentilerimin üstünde geldi çok kullanışlı ve şık içi geniş almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: Buzdolabım bozulunca tamir parası çok yüksek çıktı. Bende araştırmalar sonucunda hem uygun hem ihtiyacı karşılayan bir buzdolabı olacağını düşündüm aldım. Çok hızlı geldi kuruldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

? *** ***: Her yönüyle harika bir dolap çok tavsiye ediyorum aşırı hızlı teslimat oldu aynı gün servis geldi kurdu.

? *** ***: Biraz tereddüt ile almıştık ama Bodrum gibi bir yerde bilemişler sorunsuz bir şekilde soğutuyor hacmi gayet yeterli 4 kişilik bir aile işin ideal Ses konusunda gayet normal sessiz denebilecek kadar sessiz ki mutfağım açık mutfak.

? *** ***: Buzdolabı harika soğutuyor. Teknik detayına göre daha geniş bir iç hacmi var. Soğutucu ve dondurucu bölmeleri ışıklı ve mutfağımda çok şık görünüyor bayıldım Artık gönül rahatlığıyla yazlık evimde tatil yapabilirim..

? *** ***: A+ Vestel 580 litre buzdolabı kullanıyordum kapağı kapanmıyordu. Yerlere su sızdırıyordu. Her ay Elektrik faturam 200 üstü geliyordu. Bu dolabı aldıktan sonra faturalar direk 110 liraya düştü. Gerçekten çok iyi. Bir diğer güzel özelliği ise buzdolabının buzluk kısmını normal soğutucu olarak da kullanabiliyorsunuz. Bence çok güzel bir artı.

? *** ***: Ürün tek kelimeyle mükemmel. Soğutma açısından zaten harika. Bir sürü fonsiyonları var. Çok büyük aileler için belki bir tık küçük olabilir ama bekar, evli çift veya tek çocuklu aile için gayet ideal. Öncelikle neredeyse hiç ses yok. Çok premium duruyor. Gayet iyi soğutuyor. Easy slide sayesinde en üst rafı kullanmak baya kolay. Ben çok memnun kaldım, uzun yıllar bu şekilde kullanırım umarım.

? *** ***: İyi ki, almışım dediğim ürünlerden biri harika iç hacmi çok geniş soğutucu süper en düşük ayarda çalıştırıyorum buna rağmen harika soğutuyor yiyecekler ve sebzeler uzun süre bozulmadan ve çürümeden dayanıyor.

? *** ***: Uzun bir araştırmadan sonra Samsung bu modelinde karar verdim gayret şık durdu soğutma iyi sesiz çalışıyor şimdilik bu kadar dün teslim aldım. Umarım sorunsuz uzun yıllar kullanırım. Tavsiye ederim.

? *** ***: Dolabı alalı 3.5 yıl oldu. Yorum yapmak yeni nasip oldu. Çok şükür bi sıkıntısı çıkarmadı. Tavsiye ediyorum.

? *** ***: Kaliteli, soğutması, rafları güzel ürün. 1 senedir sorunsuz kullanıyorum.

? *** ***: Ürün Muazzam bir Ürün Hem kalite hem performans hem hacim bütün beklentiyi karşılıyor Kesinlikle alınmalı Samsung un bu buzdolabı yan tarafları özel bir yalıtım malzemesi ile kaplı olması da hem estetik bir görüntü hem de ses seviyesi anlamında çok verimli olmuş Başarılı gerçekten.

? *** ***: Çok araştırarak aldım, kapağın sola doğru açıklanmaması dışında hiçbir eksisi yok . Olsaydı iyi olurdu ama olmasa da oluyordu.

? *** ***: Gayet kullanışlı ve sağlam bir cihaz öneririm yani kurulum için serviste iyiydi dışarıdaki mağazadaki fiyatlara göre daha hesaplı çekirdek aile için ideal.

? *** ***: Ürünü daha önce annem için almıştık çok memnun olduğumuz için 1 adet daha kendimiz için aldık. Soğutması, sessiz çalışması ve enerji tüketimi çok iyi. Emsalleri ile arasında korkunç fiyat farkı var o yüzden hiç tereddüt etmeden aldık.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 İnceleme
Profilo BD3086WDFDN YorumlarVestel NF48001 Kullananlar
Bosch KGN86AID1N ÖzelliklerSharp SJ-EX820F-SL İnceleme
Grundig GSND 6384 S YorumlarSamsung RF85K90127F Kullananlar
LG GR-F802HLHU ÖzelliklerSiemens KG76NAIF0N Yorumlar

No Frost özelliği ne işe yarar?

No frost özelliğiyle birlikte buzdolabının dondurucu bölümünde oluşan buzlar, terlemeler vb. sorunlar tamamen engellenir. Dondurucuda bulunan besinlerin üzerinde buzlanma görülmediği için yiyecekler ilk günkü tazeliğini her daim korur.

Samsung RT46K6000WW ücretsiz kurulum var mı?

Samsung RT46K6000WW ürününü satın aldıktan sonra evinize kurmaya geleceklerdir. Eğer lojistik firması ürünü sizin bulunduğunuz kata çıkartmak istemezse direkt olarak müşteri hizmetlerini arayın ve ücretsiz kurulum yapmalarını söyleyin.

Samsung RT46K6000WW alınır mı?

Uygun fiyata sahip olan Samsung RT46K6000WW, kesinlikle alınabilecek en mantıklı buzdolaplarından birisidir. Çeşitli teknolojileri içerisinde barındıran ürün hem elektrik faturanıza yardımcı olacak hem de tüm besinlerinizi yüksek performansta soğutarak, taze kalmasını sağlayacaktır.

Samsung RT46K6000WW fiyatı ne kadar?

Samsung RT46K6000WW ürününün fiyatı siteden siteye değişiklik göstermektedir. Türkiye'de bulunan popüler alışveriş sitelerinde ürünün ortalama fiyatı 13,499 TL'dir. Daha ucuz fiyatlar için yukarıdaki linklere göz atın.

RT46K6000WW kaç litre?

Samsung RT46K6000WW ürününün soğutucu bölümü 343 litre, dondurucu bölümü ise 113 litredir. Ürünün toplam hacmi 456 litre olarak bilinmektedir. Çoğu alışveriş sitesinde hacim yanlış verilmiştir.

Twin Cooling Plus ne demek?

Samsung RT46K6000WW'nun sahip olduğu Twin Cooling Plus teknolojisiyle birlikte normal buzdolaplarındaki nem oranı iki katına çıkartılır. Bu sayede besinler hiçbir şekilde kurumaz, tazeliğini daha uzun süre korur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum