Bosch KGN86AID1N Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Düşük elektrik tüketimiyle öne çıkan Bosch KGN86AID1N ile ilgili tüm özellikleri, kullananların yorumlarını ve daha birçok şeyi makalemizde derledik.
Bosch KGN86AID1N Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

İnsanların günlük hayatta kullandığı beyaz eşyaların başında buzdolabı yer alır. Buzdolabının olmadığı mutfak yoktur. Bir insan, mutfak eşyalarını alırken ilk olarak beyaz eşyaları almaktadır. Bu beyaz eşyaların içerisinde de buzdolapları yer alır. Gün geçtikçe yeni modellerle karşımıza çıkan buzdolabı üreticileri kendi aralarında rekabet halindedir. Markalarını geliştirmek ve yeni teknolojileri kullanıcısına sunmak için çaba gösterirler. İnsanlar tarafından ise genel olarak belli başlı beyaz eşya markaları tercih edilir. Bosch markası da onlardan biridir. Bugün, sizlere Bosch markasının KGN86AID1N modelini tanıtacağız.

Bosch KGN86AID1N No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim631 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi479 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi152 Litre
Kontrol PaneliDijital
Ses Seviyesi40 dB
AB Yeni Enerji SınıfıD
Yıllık Enerji Tüketimi245
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch KGN86AID1N İnceleme

Çok eski yıllardan bu yana insanların tercih ettiği beyaz eşya markalarından birisi olan Bosch, günümüzde çok fazla bilinmektedir. Tüm beyaz eşya markalarında olduğu gibi Bosch markasında da birçok buzdolabı modeli yer alır. Biz, bugün sizlere Bosch markasının KGN86AID1N modelinin özelliklerini, kullananların yorumlarını aktaracağız. 631 litrelik geniş kapasitesi sayesinde besinlerinizi uzun süre taze tutan buzdolabı, bakteri ve küf oluşumunu da engeller. Bosch KGN86AID1N buzdolabının içerisindeki besinler, ilk günkü tazeliğini korur.

İşte, uzun ömürlü Bosch KGN86AID1N ile ilgili tüm detaylar;

Bosch KGN86AID1N Tasarım

Bosch KGN86AID1N

En çok kullanılan modeller arasında yer alan Bosch KGN86AID1N, şık tasarıma sahiptir. Cihazın ömrü boyunca kusursuz bir şekilde çalışan üst taraftaki LCD panel, modele modern bir görünüm katmıştır. Bunun yanı sıra ürünün Inox yapıda olması çizilmelere ve kirlere karşı daha dayanıklı hale gelmesini sağlamıştır. LCD panel üzerinden dondurucu ve soğutucu bölümlerinin sıcaklığı ayarlanabilir. Üründe dondurucu bölümü altta, soğutucu ise üstte bulunur. Kullanım kolaylığı açısından dondurucunun altta olması daha iyidir. Kapıların da ağır olmaması eşya yerleştirirken kolaylık sağlar.

Bosch KGN86AID1N Kapasite

Derinlik (cm)81
Genişlik (cm)86
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)152
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)479
Toplam Hacim (Lt)631

Bosch KGN86AID1N

Bosch KGN86AID1N, modelinde dondurucu bölümünün kapasitesi 152, soğutucu bölümünün ise 479 litredir. Soğutucu ve dondurucu bölümlerinin kapasitesi birleştirildiği zaman toplam hacim 631 litre olarak çıkmaktadır. Yüksek depolama kapasitesinin olması nedeniyle istediğiniz her besini geniş geniş koyabilmenizi sağlar. Dolaba koyulması zor olan tencere, tava gibi mutfak eşyalarını kolayca yerleştirebilirsiniz. Akşamdan kalma yemeklerinizin çöpe gitmesi gibi bir durum Bosch KGN86AID1N ile söz konusu değildir.

Bosch KGN86AID1 Soğutucu Bölümü

Bosch KGN86AID1N

Bosch KGN86AID1 modelinin soğutucu bölümünde birçok özellik bulunur. Sebze ve meyveleri koyacağınız özel çekmeceler delikli olduğu için besinleri her zaman taze tutar. Bir besinin bozulması sonucunda buzdolabında oluşacak koku Bosch KGN86AID1 akıllı filtreleri sayesinde engellenir. Soğutucu bölümündeki hava her zaman temiz tutulur. Bakterilerden ve küflerden arındırılır, besinler uzun süre taze kalır.

Ürünün en üst kısımda bulunan 0 derece bölümü sayesinde dondurucudan çıkarttığınız et, tavuk vb. besinleri burada vitaminlerini kaybetmeden çözdürebilirsiniz. Ürünün soğutucu kısmında 4 adet saklama çekmecesi bulunur. Bu çekmeceler oldukça derindir. Bunun yanı sıra 3 cam raf isteğe bağlı olarak çıkartılıp, takılabilir. Kapak kısmında ise 6 adet şişe ve yumurta koyma yeri vardır.

Bosch KGN86AID1 Dondurucu Bölümü

Bosch KGN86AID1N

Hızlı dondurma soğutma özelliği sayesinde dondurucu bölümüne eklenen besinler tazeliğini hiçbir şekilde kaybetmez. No Frost bir buzdolabı olduğu için besinlerin üzerinde buzlanma gibi bir şey söz konusunu değildir. 152 litre kapasitesi olan modelin dondurucu bölümünde 3 adet çekmece ve 1 adet buzmatik bulunuyor. Buzmatik ile istenildiği zaman buzlar hazır hale getiriliyor. Çekmecelere daha sonra tüketeceğiniz besinler eklenerek saklanıyor. Çift kapılı olması kullanımda rahatlık sağlıyor.

Bosch KGN86AID1 Elektrik Tüketimi

Bosch KGN86AID1N

Buzdolabındaki sıcaklığı sürekli olarak stabil tutarak enerji tüketimini azaltan model Bosch KGN86AID1, kullanıcı dostudur. Ürün yıllık olarak 245 kWh enerji tüketiyor. Sahip olduğu özelliklere rağmen düşük elektrik tüketimi birçok kişi tarafından sevilen bir özelliktir. Piyasadaki diğer buzdolaplarına baktığınızda bu sayının oldukça düşük olduğunu göreceksiniz. Ürünü satın aldıktan sonra faturanızda %20'lik bir düşüş yaşanması mümkündür. Aynı zamanda yaşanacak bir elektrik kesintisinde ürünlerin saklama süresi 17 saattir.

Bosch KGN86AID1 Ses Seviyesi

Bosch KGN86AID1N

Düşük ses seviyesinde çalışarak kullanıcısını hiçbir şekilde rahatsız etmeyen Bosch KGN86AID1, ses konusunda oldukça başarılıdır. Sahip olduğu motordaki sürtünme en az seviyeye indirilmiştir. Motordaki sürtünme buzdolabı çalıştığında ses çıkartacağı için motoru akıllı hale getirmiştir. Mutfağınızda size rahatsızlık vermeden besinlerinizi soğutan modelden ses konusunda oldukça memnun kalacaksınız. Bosch KGN86AID1, 40 dB ses seviyesinde çalışmaktadır.

Bosch KGN86AID1 LCD Panel

Bosch KGN86AID1N

Soğutucu bölümündeki kapağın üzerinde bulunan LCD ekran sayesinde soğutucunun ve dondurucunun sıcaklık değerleri değiştirilebilmektedir. Bunun yanı sıra buzdolabının sahip olduğu tüm özellikler buradan isteğe bağlı olarak açılıp, kapatılabilir. Akıllı sisteme sahip olan LCD panele hiçbir şekilde dokunmasanız dahi sıcaklık değerleri stabil olarak gösterilir. Dokunduğunuzda ise ekran daha da parlayarak, yazıları kolayca görmenizi sağlar.

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
NoFrost Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch KGN86AID1 Yorumları

Bosch KGN86AID1N

👤 *** ***: Ürünü alacaklar öncelikle olarak boyutlarını ölçerek sipariş vermeliler. Yoksa dolap kapılardan çok zor geçiyor. Bunun dışında ürünün iç hacmi ve enerji tasarruf konularında çok başarılı.

👤 *** ***: Sorunsuz teslim edildi. Hiç ezik göçük yok. Bosch servisi de aynı gün kurulumunu yaptı. Ürün çok sessiz çalışıyor. Sadece çok geniş bir buzdolabı benim evime tam oldu ama dolap yerini ölçmeden almayın derim.

👤 *** ***: İzmir Toptan adlı satıcıya çok teşekkür ederim. Ürünün enerji etiketi D olduğu için tüketimi çok az. Sessiz ve oldukça kullanışlı.Tek eksi yönü raf aralarının eski dolabıma oranla dar olması.

👤 *** ***: 3 aydır kullanıyorum çok güzel bir dolap tek sıkıntısı bence raf dizilim yükseklikleri ve saklama alanlarında ki bazı küçük hatalar. Raf dizilimine bir çok tencere sığmıyor sonuçta bu hacme ait bir dolapta daha yüksek bir raf ihtiyacı karşılanmamış. Yumurta gözü üstünde yer alana kapalı hacim kutuları ise içinden eşyaları düşürüyor.

👤 *** ***: Fiyatı yüksek ama kesinlikle aldığınıza pişman olmayacaksınız. Hacım süper. Eski dolabı attım, bu dolabı aldım, elektrik faturam yaklaşık 100 tl azaldı. Sebze meyveler uzun süre bozulmadan saklanabiliyor, dondurucu kısmı altta sürekli eğilip kalkıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: Her seyiyle mükemmel bir dolap. Özellikle eski bir dolap kullanıyorsanız teknoloji epey gelişmiş dersiniz :) Bize de epey uyguna geldi, sorunsuz teslim edildi teşekkürler.

👤 *** ***: Dolabı araştırıp aldım, XL buzdolaplarının arasında en az enerji tüketeni. İç hacmi oldukça geniş, sebzeler, meyveler taptaze artık.

👤 *** ***: Çok güzel bir ürün. Hem çok geniş hem çok sessiz. Çok kısa zamanda teslim edildi. Tek sorun apartman kapısından geçmemiş. Dışarda teslim edilmiş. Arkadaşlar kapıyı söküp içeri tarafa geçirmişler. Devamını sağ olsunlar servisçi arkadaşlar yukarıya çıkarmışlar( 2.Kat) sorunsuz şekilde kurulmuş. Teşekkürler.

👤 *** ***: Ürün çok iyi geldi sadece eve taşıması endişe yaratmıştı. Yük asansörü çağırıp balkondan içeri aldım sorun olmadı.

👤 *** ***: Ürün beklediğimden de büyük eski buzdolabının tamamını içine aldı hala Bosch.

👤 *** ***: Buzdolabı değil dev şiddetle tavsiye ediyorum, kesinlikle almanız gereken bir ürün. Her evde bulunması lazım.

👤 *** ***: Mükemmel kesinlikle tavsiye ederim. Sebzeler bozulmuyor.

👤 *** ***: Uzun kullanım lazım doğru değerlendirme için. Görüntü,hacim ve sessizliği harika. Kata kadar çıkarıldı. Kargo elemanlarına teşekkür ediyorum. Kargo da hızlıydı. Memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Teşekkür ederim satıcıya.

👤 *** ***: Çok güzel bir ürün sadece raf aralıkları evimde mevcut eski Bosch dolabına göre daha dar.

👤 *** ***: Bana kalırsa iyi bir f/p urunu, umarım uzun yıllar sorun yaratmaz, alan kullanan arkadaşlara hayırlı olsun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 Yorumlar
Profilo BD3086WDFDN ÖzelliklerVestel NF48001 Kullananlar
Samsung RT46K6000WW İncelemeSharp SJ-EX820F-SL Yorumlar
Grundig GSND 6384 S ÖzelliklerSamsung RF85K90127F İnceleme
LG GR-F802HLHU KullananlarSiemens KG76NAIF0N Yorumlar

No Frost özelliği ne işe yarar?

No Frost özelliği buzdolabının dondurucu bölümünde oluşabilecek buzları, terlemeleri ve nemleri engellemektedir. Dondurucuda bulunan gıdaların üzerinde buzlanma olmadığı için besinler her zaman ilk günkü tazeliğini korumaktadır.

Bosch KGN86AID1 ücretsiz kurulum var mı?

Bosch KGN86AID1 ürününü satın aldıktan sonra kendiniz kurmaya çalışmayın. Aksi taktirde ürün garanti dışı kalacaktır. Ürünü eve getiren servis çalışanları kurulumu yapmadıysa Bosch yetkili servisini arayın ve ücretsiz kurulumu yapmalarını talep edin.

Bosch KGN86AID1 alınır mı?

Piyasada bulunan tüm buzdolaplarından daha az elektrik tüketen ve bunu yaparken geniş hacimli dondurucu ve soğutucu bölümlerini de yüksek performansta soğutan Bosch KGN86AID1, kesinlikle ilk tercihlerinizden birisi olmalıdır.

Bosch KGN86AID1 fiyatı ne kadar?

Bosch KGN86AID1 ürünün fiyatı siteden siteye değişiklik gösterebilir. Türkiye'deki popüler alışveriş sitelerine baktığımızda ürünün fiyatının ortalama 30,000,00 TL olduğunu söyleyebiliriz. Daha ucuz fiyatlar için yukarıdaki bağlantı adreslerini ziyaret edin.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum