Profilo BD3086WDFDN Özellikler ve Yorumlar - İnceleme

Geniş hacmiyle buzdolabı alacakların dikkatini çeken Profilo markasının No Frost özellikli BD3086WDFDN modeli ile ilgili tüm bilgiler yazımızda bulunuyor.
Profilo BD3086WDFDN Özellikler ve Yorumlar - İnceleme

Yüksek performans sunarak içerisindeki besinleri taze tutan Profilo BD3086WDFDN, 682 Litre kapasiteye sahiptir. Geniş haznesi sayesinde içerisine istediğiniz her besin koyulabilir. Ürünün dondurucu kısmı altta, soğutucu kısmı üsttedir. Bu sayede besinlerinizi yerleştirmek daha da kolaylaştırılmıştır. Ürünün soğutucu bölümünde bulunan yüksek teknolojili derin çekmeceler meyve ve sebzeleri kurutmadan taze tutar. Aynı zamanda bu besinler lezzetinden de bir şey kaybetmez.

Profilo BD3086WDFDN No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim682 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi152 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi480 Litre
Kontrol PaneliDijital
Ses Seviyesi42 dB
AB Yeni Enerji SınıfıF
Yıllık Enerji Tüketimi384
Amazon
Fiyatını Gör
Profilo
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Profilo BD3086WDFDN İnceleme

Profilo BD3086WDFDN modelinin kayabilir raflarıyla istediğiniz ürüne kolayca erişebilirsiniz. En arkadaki ürünler dahi rahat bir şekilde alınabilir. Kapağında bulunan içecek raflarına da büyük şişeler koyulabilir. Profilo'nun en kaliteli modellerinden birisi olan BD3086WDFDN, düşük ses seviyesiyle de dikkatleri üzerine çekmektedir. 682 litrelik haznesi sayesinde evinizdeki tüm besinler rahat rahat yerleştirilebilmektedir. Aşağıdaki yazımızda Profilo BD3086WDFDN ile ilgili tüm bilgilere erişebilirsiniz.

İşte, satın aldığınızda memnun kalacağınız Profilo BD3086WDFDN ile ilgili tüm detaylar;

Profilo BD3086WDFDN Tasarım

Profilo BD3086WDFDN

Şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Profilo BD3086WDFDN, mutfağınıza ayrı bir hava katacak. Ürünün boyutları yüksek olduğundan dolayı mutlaka mutfağınızın ölçülerini bilerek satın almanızı öneriyoruz. Aksi taktirde buzdolabını sığdırmak için bazı bölümleri kestirmek zorunda kalabilirsiniz. Modelin dış yüzeyinde LCD panel bulunmamaktadır. Soğutma ayarlarını otomatik olarak kendisi yapabilir. Tutma kulpları, kapılarının içerisine yerleştirildiği için açma, kapamada kolaylık sağlar.

Profilo BD3086WDFDN Kapasite

Derinlik (cm)81
Genişlik (cm)86
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)152
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)480
Toplam Hacim (Lt)682

Profilo BD3086WDFDN

Buzdolabında soğutucu bölümü kapasitesi 480 litre, dondurucu bölümü kapasitesi ise 152 litredir. Ürünün toplam hacmi 682 litre olarak kayıtlara geçmiştir. Profilo BD3086WDFDN modelinde depolama alanının yüksek olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Buzdolabının içerisine ne koyarsanız koyun yine de boş alan kalacaktır. Geniş kapasitesinin yanı sıra içerisinde barındırdığı yeni teknolojiler sayesinde besinleriniz her zaman taze kalır. Besinlerin kuruması, çürümesi gibi sorunlar Profilo BD3086WDFDN ile tamamen ortadan kalkmış durumdadır.

Profilo BD3086WDFDN Soğutucu Bölümü

Profilo BD3086WDFDN

Profilo BD3086WDFDN modelinin soğutucu bölümü büyük olduğundan dolayı içerideki havayı verimli kullanmak gerekir. Ürünün sahip olduğu teknolojiler ile birlikte içeride dolaşan hava sürekli olarak tazelenir. Bu sayede besinleriniz her zaman nemli kalır. Buzdolabında bozulmuş gıdaların yaydığı kötü koku ve bakteriler özel filtre sayesinde direkt olarak emilir. Özel filtre bakterileri, küfleri, kötü kokuyu içerisine hapsettiği için diğer besinleriniz hiçbir şekilde zarar görmez. Ürünün soğutma kısmında 5 adet yumurta ve şişe rafı, 2 adet soğutucu kısmı ayarlanabilen raflar, 2 adet geniş çekmece, 2 adette normal boyutlarda çekmece bulunur.

Profilo BD3086WDFDN Dondurucu Bölümü

Profilo BD3086WDFDN

Üründe 2 adet bağımsız soğutucu devresi bulunduğu için dondurucu kısmına attığınız besinler anında soğur. No Frost özelliği sayesinde de ürünleriniz hiçbir şekilde buz tutmaz. Her zaman taze kalarak, besin değerlerini korur. Aylar önce dondurucu bölümüne koyduğunuz herhangi bir gıda ilk günkü lezzete sahiptir. 152 litrelik dondurucu haznesiyle yıl boyunca yiyebileceğiniz besinler rahatlıkla yerleştirilebilir. Özellikle etlerde ve tavuklarda kurtlanma, bozulma gibi durumlar yaşanmaz. Profilo BD3086WDFDN, içerisine atılan besinleri soğuttuğu gibi buz konusunda da oldukça başarılıdır. 5 dakika içerisinde buz kalıbına koyduğunuz suyu dondurur, buzlar kısa sürede hazır hale gelir.

Profilo BD3086WDFDN Elektrik Tüketimi

Profilo BD3086WDFDN

Profilo BD3086WDFDN modelinin yıllık enerji tüketimi 384 kWh'tır. Diğer modellere göre elektrik tüketiminin düşük olması nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Ürünü satın aldıktan sonra elektrik faturanızda %15'lik bir düşüş görebilmeniz mümkündür. Kullanıcının dolap sıcaklığında sürekli olarak değişiklik yapması elektrik tüketimini artıracaktır. Profilo BD3086WDFDN, dolabın sıcaklığını otomatik olarak ayarladığı için daha az elektrik tüketir.

Profilo BD3086WDFDN Ses Seviyesi

Profilo BD3086WDFDN

Profilo BD3086WDFDN, yüksek boyuta ve hacme sahip olmasına rağmen sessiz bir şekilde çalışabiliyor. 42 dB ses seviyesinde besinleri soğutuyor, kurumasını engellemek amacıyla doğru nem oranını sağlıyor ve ilk günkü tazeliğinde tutuyor. Havadan akustik gürültü emisyonu sınıfı D olduğu için de kullanıcısına rahatsızlık vermiyor. Kompresörün sıkışma oranı düşük olduğundan hiç ses çıkartmıyor.

Amazon
Fiyatını Gör
BD3086WDFDN
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Profilo BD3086WDFDN Yorumları

Profilo BD3086WDFDN

👤 *** ***: Güzel bir dolap bayağı geniş ve hiç çalışma sesi yok duymuyorsunuz şüpheleniyorsunuz çalışıyor mu diye tavsiye ederim.

👤 *** ***: Böyle bir şey yok ben bu kadar beklemiyordum çok büyükmüş gerçekten kapıdan zor girdi. Kapağı açarak soktuk valla harika ürün. Üründe sıkıntı yok.

👤 *** ***: Harika bir ürün, kargo firması beklemediğim halde ücra bir noktaya çok uzun olmayan bir sürede getirdi.

👤 *** ***: Profilo yoruma gerek bile yok 20 senedir ilk defa tekrar profilo aldım hem de bozulmadan.

👤 *** ***: Ürün gayet güzel profilo kalite ve güvencesi ile aldım zamanında geldi kurulum ve servis hizmetleri gayet güzel teşekkürler.

👤 *** ***: Dolap tam istediğim gibi devasa büyük. Mağazadan alsam bu kadar hızlı teslim edilemezdi. Akşam sipariş verdim ertesi gün geldi ve teknik servise bile satıcı bildirmiş teşekkürler. 1 saat içinde her iş bitti dolabı kullanmaya başladık.

👤 *** ***: Ürünü çok beğendik ucuz bir fiyata da aldık, aldıktan 2 gün sonra kargolandı hızlı kargo için çok teşekkürler gelen servis personelleri bile çok şaşırdı aldığımız fiyata üründe gayet başarılı ama bayağı büyük özellikle derinliği bunu bilerek almakta fayda var çok memnunum.

👤 *** ***: Çok güzel ürün sevkiyatı biraz beklemeli ama ucuza ve kaliteli almanın yolu bu gayet güzel ürün. Fiyatına göre çok güzel geniş sessiz kullanışlı tavsiye ederim.

👤 *** ***: Bir yıldır kullanıyorum, hala bozulmadı. Bana dayandıysa sizi mezara kadar atar arkadaşlar.

👤 *** ***: Ürünü en yakın servis getirip kurulumunu yapıyor. Çok uyguna satın aldık, sessiz ve çok geniş bir iç hacmi var. Zamanında teslim edildi. Fiyatının en iyi buzdolabıdır. Sessiz çalışıyor. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Hacim olarak çok iyi ve servis mükemmel mutfak kapısında içeri alırken kapağı çizildi 2 gün içinde yenisi ile değiştirdiler gerçekten kalite.

👤 *** ***: Kullanım sürem kısa olsa da oldukça geniş bir buzdolabı, küçük mutfağınız varsa yerleştirmekte sıkıntı çekebilirsiniz. Özellikle dondurucu kısmı oldukça geniş memnun kalacaksınız.

👤 *** ***: Oldukça hacimli bir dolap ama enerji tasarrufu olarak biraz daha iyi olabilirdi.

👤 *** ***: Ürün çok güzel. Lakin dolap kapaklarının kulpu olmaması normal boylu insanlar için bile zor. Eğilerek açmak gerekiyor. Ama iç hacim çok güzel ve kullanışlı.

👤 *** ***: Ürün çok iyi ama teslimat yapıldıktan sonra ürün montajında ürünün dofarme olduğu görüldü geri iade etmek istedim 2 ay uğraştım ama olmadı. Müşteri temsilcisi iletişim çok kötü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 Özellikleri
Vestel NF48001 YorumlarSamsung RT46K6000WW İnceleme
Bosch KGN86AID1N ÖzelliklerSharp SJ-EX820F-SL Kullananlar
Grundig GSND 6384 S YorumlarSamsung RF85K90127F Teknik Özellikler
LG GR-F802HLHU KullananlarSiemens KG76NAIF0N İnceleme

No Frost özelliği ne işe yarar?

No Frost özelliği dondurucu bölümündeki buzları, terlemeleri yok eder. Buzlanma nedeniyle oluşan sorunlarla kullanıcıyı meşgul etmeyen No Frost özellikli buzdolapları son derece kullanışlıdır. Dondurucudaki besinlerin üzerinde buzlanma görülmez. Bu sayede her zaman tazeliğini korur.

Profilo BD3086WDFDN ücretsiz kurulum var mı?

Buzdolabını satın aldıktan sonra hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur. Profilo BD3086WDFDN modelinin lojistik firması ürünü evinize kadar getirecek ve kuracaktır. Kurulum için hiçbir ücret talep edilemez.

Profilo BD3086WDFDN alınır mı?

Geniş hacmiyle, düşük enerji tasarrufuyla ve sessiz çalışmasıyla öne çıkan Profilo BD3086WDFDN, alabileceğiniz en iyi buzdolaplarından birisidir. Profilo kalitesini kullanıcısına hissettirir, ömür boyu arızasız kullanım sunar.

Profilo BD3086WDFDN fiyatı ne kadar?

Profilo BD3086WDFDN modelinin fiyatı Türkiye'deki alışveriş sitelerine baktığımızda ortalama 21,950 TL'dir. Ürünü daha uygun fiyata bulmak istiyorsanız yukarıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz.

Profilo BD3086WDFDN kaç litre?

Profilo BD3086WDFDN modelinde soğutucu 480 litre, dondurucu ise 152 litredir. Ürünün toplam kapasitesi 682 litre olarak belirtilmiştir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.