Siemens KG76NAIF0N Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Siemens markasının en kaliteli modellerinden birisi olan No Frost buzdolabı KG76NAIF0N'nın tüm özelliklerine, detaylı bir şekilde yazımızda değindik.
Siemens KG76NAIF0N Kullananlar ve Özellikleri - İnceleme

Buzdolapları, mutfaklarda hazırlanmış yiyecekleri ve içecekleri muhafaza etmek için kullanılır. Soğutma özellikleri sayesinde yiyeceklerin kısa süre içerisinde bozulmasını engellerler. Farklı tat ve kokulara sahip olan yemeklerin birbirlerini olumsuz olarak etkilemesinin önüne buzdolapları ile geçilmiştir. Biz sizlere yazımızda her besininizi içerisine saklayabileceğiniz, Siemens markasının No Frost özelliğine sahip en kaliteli modellerinden bir tanesi olan KG76NAIF0N'yi tanıtacağız. Fonksiyonel yapısıyla ve iç tasarımıyla dikkat çeken Siemens KG76NAIF0N'nin dondurucusu alışılmışın aksine alt tarafta yer alır. Biz sizlere yazımızda Siemens'in en kaliteli modellerinden birisi olan KG76NAIF0N'nin tüm özelliklerini aktaracağız.

Siemens KG76NAIF0N No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim526 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi120 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi406 Litre
Kontrol PaneliDijital
Ses Seviyesi42 dB
Boyut1860 x 750 x 800 mm
Ağırlık97,5 Kg
AB Yeni Enerji SınıfıF
Ürün TipiKombi
Yıllık Enerji Tüketimi335
Amazon
Fiyatını Gör
Siemens
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Siemens KG76NAIF0N İnceleme

Mutfaklara renk katan Siemens KG76NAIF0N, günlük kullanım için uygun yapıdadır. Üst kısmında yer alan bölmelerde meyve, sebze, kahvaltılık vb. günlük tüketilen besinler rahatlıkla saklanabilir. Ekstra soğutma özelliğiyle birlikte besinlerinizi uzun süre taze tutar. Alt kısımda ise sonraki zamanlarda tüketmeyi düşündüğünüz et, tavuk gibi çabuk bozulan yiyecekleri uzun süreler boyunca saklayabilirsiniz. Siemens KG76NAIF0N, tüm bunları yaparken düşük enerji tüketimi sunar.

İşte, geniş kapasiteye sahip Siemens KG76NAIF0N ile ilgili tüm detaylar;

Siemens KG76NAIF0N Tasarım

Siemens KG76NAIF0N

Siemens KG76NAIF0N modelinde tekerlekli ayaklar bulunur. Bir yerden bir yere taşımak kolaydır. Bunun yanı sıra ayakların yüksekliği ayarlanabilir. Kapı yönü isteğe bağlı olarak değiştirilebilir yapıdadır. Ön kısımda bir adet panel bulunur. Bu panel üzerinden sıcaklık değerleri kontrol edilebilir. Ürünün süper soğutma ve dondurma özelliği vardır. Kapı açık kaldığı zaman uyarı sistemi devreye girer. Inoks diş yüzeyi kolayca temizlenebilir yapıdadır.

Siemens KG76NAIF0N Kapasite

Derinlik (cm)84
Genişlik (cm)75
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)120
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)406
Toplam Hacim (Lt)526

Siemens KG76NAIF0N

Siemens KG76NAIF0N'nin donmuş bölüm kapasitesi 115 litre, soğuk bölüm kapasitesi ise 406 litredir. Ürünün toplam hacmi 526 litre olarak bilinir. Dondurucu bölmenin net hacmi 120 litredir fakat içerisine buzmatik özelliği eklenince hacim düşmektedir. Üründe ayarlanabilir cam raf sistemi bulunur. Aldığınız sebzeleri, meyveleri veya bozulmasını istemediğiniz yemekleri bu bölüme kolayca yerleştirebilirsiniz.

Siemens KG76NAIF0N Enerji Tüketimi

Siemens KG76NAIF0N

Siemens KG76NAIF0N'de AB yeni enerji sınıfı kullanılmaktadır. Bu yüzden enerji tüketimi oldukça düşüktür. Enerji sınıfı ise F'dir. Ürünü aldıktan sonra enerji tüketimi ciddi oranda düşecektir. Siemens KG76NAIF0N ürününü satın aldıktan sonra faturanızın %20 oranında azaldığını göreceksiniz. Modelin yıllık enerji tüketimi 335 kWh'tır.

Siemens KG76NAIF0N Soğutucu Bölümü

Siemens KG76NAIF0N

Siemens KG76NAIF0N'nin soğutucu bölümünde 2 adet hyperFresh 0° C çekmece yer alır. Bu bölümde balık, et, tavuk gibi yiyecekler 2 kata kadar daha uzun süre taze tutulur. Dondurucu bölümünden çıkartılıp, hyperFresh çekmecesine koyulduğu zaman ürün tazeliğini kaybetmeyerek çözünür. Ayarlanır cam raf sistemi, akşamdan kalma yemeklerinizin tazeliğini bozmadan saklar. EasyAcces özelliğine sahip cam raflar ile birlikte buzdolabınızdaki her şeye kolayca erişmenin rahatlığını yaşayacaksınız.

Siemens KG76NAIF0N Dondurucu Bölümü

Siemens KG76NAIF0N

Buzdolabı seçerken ürünün kullanışlı olmasına dikkat edilmelidir. Üründe dondurucu kısmı alt tarafta olduğu için kullanım kolaylığı sağlar. Siemens IQ500 KG76NAIF0N ile dondurulmuş gıdalarınızı korumak ve enerji verimliliğini artırmak için dondurucunuzun buzunu çözdürmenize gerek yoktur. Nofrost teknolojisi ile ürün nemi alır, içerisindeki havayı kuru tutar.

Bu sayede yiyeceklerinizin üzerinde ve dış yüzeylerde buzlanma görülmez. Buzlanma yapmayan dondurucunuzun daha verimli çalışacağından enerji tasarrufu sağlar. Ürünün iceTwister özelliğiyle bir kerede 20 tane buz küpü elde edebilirsiniz. Buz haznesine suyu doldurduktan sonra tek yapmanız gereken dondurucu bölümüne atmaktır. Acil durumlarda kullanılabilir.

Siemens KG76NAIF0N Ses Seviyesi

Siemens KG76NAIF0N

Siemens KG76NAIF0N, besinlerinizi dondururken ya da soğuturken 42 dB ses seviyesinde çalışır. Gece uyurken size hiçbir şekilde rahatsızlık vermez. Havadan akustik gürültü emisyonu sınıfı D'dir. Buzdolabının sessiz çalışması göz önünde bulundurmanız gereken en önemli özelliklerden birisidir. Sesli çalışan bir buzdolabı size rahatsızlık verebilir. Siemens KG76NAIF0N'nin sessiz çalışma özelliği sayesinde buzdolabınızın varlığını unutacaksınız.

Siemens KG76NAIF0N LCD Panel

Siemens KG76NAIF0N

Kapıya entegre edilmiş bir şekilde duran LCD elektronik ve dokunmatik panel sayesinde hem soğutucu hem de dondurucu bölümlerinin sıcaklığını kolayca ayarlayabilirsiniz. Sıcaklık değerlerini ayarlayabilmenizin yanı sıra ürünün diğer özelliklerini aktif edebilir veya kapatabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
KG76NAIF0N
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Siemens KG76NAIF0N Yorumları

Siemens KG76NAIF0N

? *** ***: Bir aya yakındır kullanıyorum, kaliteli ses düşük, iyi ki aldım dedim

? *** ***: Buzdolabını alırken çok araştırdım daha önceden bu kadar geniş hacimli buzdolabı ve buzluk kısmı altta olan bir dolap kullanmamıştım. Fakat şu anda iyi ki bu dolabı almışım diyorum iç hacmi çok geniş XL serisi ile özellikleri aynı sadece hacim farkı var. Gücünüz , maddi imkanlarınız el veriyorsa BSH (Bosch/Siemens) grubundan şaşmayın gerçekten çok kaliteli.

? *** ***: Malzeme ve motor kalitesi mükemmel. Gayet sessiz çalışıyor. Tek tavsiyem dolap gerçekten büyük mutfağınızda koyacağınız yerin ölçüsünü mutlaka alın. Servis buzdolabı geldikten 1 gün sonra kuruluma geldi Mutfak kapısından sığmadı geçiremediler dolabı çok korktuk önce fakat sonra buzdolabı kapaklarını söküp, mutfağa yerine koyup sonra takıyorlar.

? *** ***: Yaklaşık bir ay önce aldım ürünü. Şu ana kadar gayet iyi çalışıyor, bir şikayetimiz yok. Sessiz ve hacimli bir dolap. Bunun dışında sebzelerin tazeliğini de iyi koruyor. Enerji tasarrufu nasıl bilmiyorum (kontrol etmedim).

? *** ***: O kadar geniş ve ferah ki anlatamam, çok beğendim gerçekten.

? *** ***: Siemens kalitesi zaten tartışılmaz, harika bir buzdolabı, iç hacmi çok geniş ve buzluğu muhteşem. Kargo süreci ve tedarikçi yüzünden sorun yaşadık önce fakat müşteri hizmetleri hemen problemi çözdü.

? *** ***: Henüz kullanmadık ama çok araştırıp aldık özellikleri çok güzel ve marka Siemens her zaman teknolojisi on numara.

? *** ***: 10 gündür kullanıyorum, çok memnunum. Kesinlikle almanız gereken bir buzdolabı.

? *** ***: İçi oldukça geniş, ben çok memnun kaldım. Sebzelerimi, meyvelerimi, etlerimi ve daha birçok şeyi içerisine sığdırsam dahi hala yer var. Tavsiye ediyorum Siemens kalitesi muazzam.

? *** ***: İçi çok geniş ve kullanışlı. Piyasaya göre de fiyatı iyi. Memnun kaldık çok teşekkürler Siemens.

? *** ***: Ürün elimize pandemiden dolayı geç geçti ama çok güzel memnun kaldık her şey için teşekkürler.

? *** ***: Çok beğendik severek kullanıyoruz. Sadece kapağı kapattıktan sonra tekrar açmak istersen biraz beklemeniz gerekiyor.

? *** ***: Ürün zamanında ve sağlam bir şekilde elime ulaştı. teşekkürler.

? *** ***: Sorunsuz elime ulaştı gayet güzel ve kullanışlı.

İçeriğimizin bu kısmında geniş hazneye sahip, soğutma ve dondurma konusunda başarılı Siemens KG76NAIF0N hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Siemens KG76NAIF0N hakkında sıkça sorulan sorular.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 İnceleme
Profilo BD3086WDFDN YorumlarVestel NF48001 Kullananlar
Samsung RT46K6000WW ÖzelliklerBosch KGN86AID1N İnceleme
Sharp SJ-EX820F-SL KullananlarGrundig GSND 6384 S Yorumlar
Samsung RF85K90127F İncelemeLG GR-F802HLHU Özellikler

Siemens KG76NAIF0N ücretsiz kurulum var mı?

Siemens KG76NAIF0N ürününü satın aldıktan sonra servisi arayabilirsiniz. Servisi aradığınızda ürünü yeni aldığınızı belirterek ücretsiz kurulum sağlamalarını isteyin. Daha sonrasında evinize Siemens çalışanları gelecek ve ürünü sorunsuz bir şekilde kuracaktır. Sizden bu hizmet karşılığında para talep edilmeyecektir.

Siemens KG76NAIF0N alınır mı?

Siemens KG76NAIF0N alınabilecek en kaliteli modellerden birisidir. Geniş iç hacmi, No Frost olması, soğutucu bölümünün çeşitli özelliklerle donatılması işinizi kolaylaştıracaktır. Siemens KG76NAIF0N ürününü kullandıktan sonra yemekleriniz, sebzeleriniz ve meyveleriniz her daim taze kalacaktır.

Siemens KG76NAIF0N fiyatı ne kadar?

Türkiye'de bulunan çeşitli alışveriş sitelerine göz attığımızda Siemens KG76NAIF0N modelinin fiyatının ortalama 30.000 TL olduğunu söyleyebiliriz. Ürünün en ucuz fiyatını bulmak için yukarıda vermiş olduğumuz linklere göz atabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.