Regal Nf 30010 Buzdolabı Yorumlar ve Özellikleri

Dar alanlar için oldukça kullanışlı bir seçenek olan Regal Nf 30010 buzdolabı hakkında yorumları ve özelliklerini sizler için araştırdık.
Regal Nf 30010 Buzdolabı Yorumlar ve Özellikleri

AB yeni enerji sınıfı ailesine dahil olan Regal Nf 30010 buzdolabı, no-frost özelliği ile üst seviye soğutma özelliği sunar. 252 litrelik net hacmi sayesinde tek yaşayan kişiler ya da küçük ailelerin tüm mutfak ihtiyaçlarını karşılar. Şık görünümünün yanında oldukça küçük alan kaplamasıyla mutfak alanı dar olan kişiler için de ideal bir tercih olacaktır. Yeni nesil kullanışlı bir buzdolabı arıyorsanız Regal Nf 30010 modeli sizler için oldukça uygun bir buzdolabıdır.

Regal Nf 30010 No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim251 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi60 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi192 Litre
Kontrol PaneliMekanik
Ses Seviyesi41 dB
AB Yeni Enerji SınıfıF
Yıllık Enerji Tüketimi258 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Regal
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Regal Nf 30010 İnceleme

41 dB ses seviyesi ile rakiplerine oranla oldukça sessiz çalışan Regal Nf 30010 buzdolabı, özelleştirilebilir rafları sayesinde yiyecekleri dilediğiniz gibi yerleştirmenize imkan sağlar. Küçük ailelerin kullanımına uygun şekilde tasarlanan ürün aynı zamanda büro ve iş yerlerinde dar alanlarda da kullanılabilir. Çift kapı özelliği buzluk ve dolabı birbirinden ayırırken tüm kışlık hazırlıklarınızı rahatlıkla yerleştirmenize imkan sağlar.

İşte, uygun fiyatlı Regal Nf 30010 ile ilgili tüm detaylar;

Regal Nf 30010 Tasarım

Regal Nf 30010 Tasarım

Zarif tasarımıyla dikkat çeken Regal Nf 30010 no frost buzdolabı, 252 litrelik hacminin yanında oldukça küçük alan kaplamasıyla da kullanıcılardan tam not almaktadır. Çift kapı özelliği ile birlikte dondurucu kısmının üst tarafta olması kullanım rahatlığı sağlar. 166,5 x 54 x 63 cm genişliği ile standart dolap alanlarına rahatlıkla sığar.

Regal Nf 30010 Kapasite

Derinlik63 Cm
Genişlik54 Cm
Dondurucu Bölme Kapasitesi60 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi192 Litre
Toplam Hacim252 Litre

Regal Nf 30010 Kapasite

60 litrelik dondurucu bölmesiyle tek başına yaşayan kişilerin kışlık hazırlıklarını oldukça kolay şekilde karşılayabilen Regal Nf 30010 buzdolabı, soğutucu kısmında ise 192 litrelik bir alan sağlamaktadır. Küçük aileler için de oldukça uygun bir tercih olan ürün, ortalama kapasitesi ile mutfakta oluşabilecek ihtiyaçlarınızı karşılar. Özelleştirilebilir raflarının yanında diğer aksesuarları ile kullanım kapasitesini doğru yönetmenizi sağlar.

Regal Nf 30010 Soğutucu Bölümü

Regal Nf 30010 Soğutucu Bölümü

192 litre hacme sahip soğutucu alanı sayesinde fazla alan kaplamadan görevini en iyi şekilde yerine getiren Regal Nf 30010 buzdolabı, dondurucu kısmına ait aksesuarlarının özelleştirilebilmesinin yanında yerlerini değiştirebileceğiniz raf sistemi ile tüm yiyeceklerinizi en iyi şekilde muhafaza etmenizi sağlar. Hızlı soğutucu ve turbo fan özelliği olmamasına rağmen yiyeceklerinizi ilk günkü tazeliğinde koruyacaktır.

Regal Nf 30010 Dondurucu Bölümü

Regal Nf 30010 Dondurucu Bölümü

Dondurucu alan kapasitesi 60 litre olması ile tek kişilik ya da küçük ailelerin kullanımı için uygun şekilde tasarlanan Regal Nf 30010 no frost buzdolabı, kullanım açısından kolaylık sağlamasından dolayı kullanıcılardan tam not almaktadır. Buzluk kısmı için kullanılan raflar özelleştirilebildiği için kullanım esnasında ihtiyacınıza göre yerlerini değiştirerek daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Regal Nf 30010 Elektrik Tüketimi

Regal Nf 30010 Elektrik Tüketimi

Rakiplerine oranla daha az enerji tüketimi yapan Regal Nf 30010 no frost buzdolabı, yıllık olarak 258 kWh enerji tüketimi yapmaktadır. Bu oran diğer ürünlere göre oldukça tasarruf sağlar. Şıklığı ve kullanım kolaylığı ile sizleri düşünen ürün, enerji tasarruflu şekilde çalışmasıyla cüzdanınızı da düşünmektedir.

Regal Nf 30010 Ses Seviyesi

Regal Nf 30010 Ses Seviyesi

Pek çok buzdolabı modelinde karşılaşılan bir durum olan motor sesi, Regal Nf 30010 buzdolabı ile ortadan kaldırılmıştır. 41 dB ses gücü seviyesi sayesinde mutfağınızda yok hissiyatı yaratacak ürün uzun kullanımlarda dahi sizleri rahatsız etmeyecek şekilde çalışmaya devam edecektir. 

Amazon
Fiyatını Gör
Regal NF30010
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Regal Nf 30010 Yorumları

Regal Nf 30010 Yorumları

? *** ***: İstediğim gibi ürün boyutları inceleyin benim yerim dar diye bu ürünü aldım , getiren servis çok ilgiliydi.

? *** ***: Çok memnunum, tek-iki-ve zorlarsanız üç kişilik aileye yeter büyüklükte. Ben günde en fazla bir veya iki kere kapağını açıyorum, sürekli açıp kapanan bir evde veya büroda daha sık çalışmak zorunda olduğundan belki sesi fark edilebilir, o yüzden o kadar sessiz ki varlığının bile farkına varmıyorum. Soğutması çok güzel, buz kalıbını bir saatte taş gibi dondurdu. Bu pahalılıkta çok lükse kaçmak istemeyene fazlasıyla yeter bütçe dostu. Çok memnunum bana yetiyor.

? *** ***: Fiyatına göre beklediğimden çok iyi. Bekar birisi için mükemmel büyüklükte. Raf yükseklikleri çok iyi. Çok şık görünüyor. İçindekiler ağzı açıkta olsa koku yapmadı. 3. Derecede gayet iyi soğutuyor. Sadece kargo çok geç getirdi. Harici mükemmel.

? *** ***: Tek başına yaşayanlar için ideal bir buzdolabı hacmi gayet iyi.

? *** ***: Yorumlar beni biraz endişelendirmişti fakat 2 aydır herhangi bir ses duymadım veya sorun yaşamadım. Tek kişi için ideal buzdolabı.

? *** ***: Ürün ikinci bir buz dolabı olarak alanlar için kaliteli ve güzel hem de çok kullanışlı üstelik no frost biz çok beğendik fakat normal bir aile tek dolap olarak alacaksa küçük gelecektir.

? *** ***: F/p ürünü. Garanti uzatma imkanı var. Servis getirdi ve ücretsiz kurulum yaptı. Bu fiyata başka nofrost buzdolabı yok. Hacmi küçük onu bilerek alın.

? *** ***: İki kişi 1 yıldır kullanıyoruz. Gayet yeterli. Buzluk iyi. İki tarafta iyi soğutuyor. Sessiz çalışıyor biz memnunuz.

? *** ***: Ben tek yaşayacağım için bu ürünü tercih ettim. Çok hızlı teslim edildi getiren servis çok iyiydi. Soğuması şu an iyi sesi de hiç yok gibi neredeyse. Ben memnun kaldım.

? *** ***: Küçük aileler ve tek kişi yaşayanlar için ideal yeri dar olan için mükemmel.

? *** ***: Kızımla bana yetecek büyüklükte 2 kişilik bir aile için ideal.

? *** ***: Sessiz çalışması ve soğutması gayet iyi.

? *** ***: Çok iyi bir ürün ayrıca sorunsuz teslimat teşekkürler.

? *** ***: Ayda 30 tl yakıyor gayet iyi soğutması buzlanması yok.

? *** ***: Beklediğimden çok daha sessiz ve tasarruflu bir buzdolabı. Bir haftadır kullanıyorum ve çok memnunum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 İnceleme
Profilo BD3086WDFDN YorumlarVestel NF48001 Kullananlar
Bosch KGN86AID1N ÖzelliklerSharp SJ-EX820F-SL İnceleme
Grundig GSND 6384 S YorumlarSamsung RF85K90127F Kullananlar
LG GR-F802HLHU ÖzelliklerSiemens KG76NAIF0N Yorumlar

Regal Nf 30010 nasıl kullanılır?

Regal Nf 30010 en verimli şekilde kullanmak için dondurucu ve soğutucu bölümleri uygun derecede tutmanız gerekir. Özelleştirilebilir raflarını kendinize n uygun şekilde yerleştirerek en verimli şekilde kullanabilirsiniz. Bir sorun yaşadığınız takdirde Regal Nf 30010 kullanma kılavuzundan yardım alabilirsiniz.

Regal Nf 30010 kaliteli mi?

No-frost özelliğiyle kusursuz soğutma ve saklama alanı oluşturan Regal Nf 30010 buzdolabı, yiyeceklerinizi ilk günkü tazeliğinde saklamak için geliştirilmiştir. Piyasada yer alan pek çok pahalı markaya göre tam bir performans ürünü olarak karşımıza çıkar. Uygun ve kaliteli buzdolabı arayışında olanlar için Regal Nf 30010 uygun bir tercih olacaktır.

Regal Nf 30010 teknik servisi var mı?

Regal ürünlerinin tümünde olduğu gibi Regal Nf 30010 modelinde de teknik servis desteği sağlanmaktadır. Kurulumundan itibaren tüm garanti süresi ve sonrası için teknik servisten yardım alabilirsiniz.

Regal Nf 30010 kaç litre?

Orta büyüklükte bir buzdolabı isteyenler ya da dar alana sahip olanlar için 252 litrelik hacmiyle Regal Nf 30010 buzdolabı oldukça kullanışlı bir tercih olacaktır. 3 kişiye kadar kolaylıkla kullanım sunmasının yanında dar alanlar ve büro kullanımları için de uygundur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.