Esnek Ekranlı Akıllı Bileklikler Geldi mi?

Esnek yapılı elektronik cihazlar üreten Polyera firması esnek dokunmatik ekranı akıllı bileklik geliştirdiğini duyurdu.
Esnek Ekranlı Akıllı Bileklikler Geldi mi?

Günümüz teknolojisi insan hayatını kolaylaştırmak için gelişime devam ediyor. Telefonlardan sonra gözlük, saat, bileklik, tişört ve hatta lensler dahi çeşitli özellikler eklenerek akıllı hale getiriliyor.

Akıllı bilekliklerin ekranı olmaması, bileği sarmasına ve rahatsızlık hissi uyandırmamasından dolayı tercih ediliyor. İşin içine ekran girdiği zaman rahatlık hissi tamamen ortadan kayboluyor. İşte tam olarak bu konular üzerine çalışan Polyera firması da esnek ekranlı, bileği saran ve rahatsızlık vermeyen akıllı bilekli geliştirdiğini duyurdu.

wove.jpg

Esnek teknolojik ürünler üreten firma Wove adını verdiği akıllı bilekliğin en büyük özelliğinin esnek ekrana sahip olması olarak görüyor. Dokunmatik olarak üretilen ekran sayesinde kullanıcılar hiç zorlanmıyor ve rahatsız olmuyor.

Cihazın dokunmatik ekranı üzerinde birçok özellik bulunuyor. Cihazın saat özelliği de bulunuyor. Buna bağlı olarak da akıllı saatlere gereksinim duyulmuyor. Wove ayrıca hava durumu tahminlerini de üzerinde barındırıyor. Hatta dokunmatik ekranında çizim bile yapılabiliyor.

Wove

Wove bluetooth bağlantısıyla telefonunuza bağlanabiliyor. Böylece cihazına gelen mesaj ya da çağrı bildirimleri akıllı bilekliğiniz tarafından da size vurgulanıyor. Akıllı telefonunuza bağlanan Wove müzik çalar özelliğine de sahip. Telefonunuzdan müzik dinlerken bilekliğiniz sayesinde müzikler arası geçiş yapabilir ya da müziğin sesini kısıp açabilirsiniz.

Sağlığınız ile de ilgilenen akıllı bileklik adımlarınızı sayıyor ve kaç kalori yaktığınızı telefonunuz üzerinden size bildiriyor.

Şu an için geliştirilme aşamasında olan Wove akıllı bilekliğin prototipi hazır halde. Bu prototip geliştiricilere gönderilecek. Cihazın 2016 yılında da resmen satışına başlanması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.