Bu Yüzükler Çok Akıllı

Giyilebilir teknolojik akıllı ürünlere artık yüzükler de eklendi.
Bu Yüzükler Çok Akıllı

Her çeşit aksesuarın insan hayatını kolaylaştırmasını hedefleyen mühendisler akıllı saat ve akıllı gözlükten sonra akıllı yüzüğü üretti.

Quadro firmasının ürettiği akıllı yüzükler NFC teknolojisini kullanıyor. Normal yüzük boyutlarında olan akıllı yüzükler su geçirmez özelliğe sahip. Tek dokunuşla kartvizit paylaşımı yapabilen yüzükler aynı zamanda resim ve özel mesajlar da aktarabiliyor. Yüzük üzerinde bulunan kilit özelliği sayesinde güvenli bir erişim sunuyor ve görünmesini istemediğiniz programları gizliyor. Ayrıca farklı ortamlar için birden fazla mod seçeneği bulunan yüzük bu modları otomatik olarak çalıştırabiliyor.

Quadro Akıllı Yüzük

Yüzüğün 5 farklı parmak için değişik ölçüleri bulunuyor. Zirkon taşından ve 18 ayar beyaz altından üretilen akıllı yüzükler siyah ve beyaz renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor.

Her tarza ve modaya uygun olan akıllı yüzükler Quadro firmasının internet sitesi üzerinden 99 dolardan satışa sunuluyor.

Akıllı yüzükler şu an için sadece Android ve Windows Phone işletim sistemiyle eşleşmeli kullanılabiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.