Yeni Tasarım Akıllı Bileklikler Duyuruldu

Amerikalı teknoloji firması Jawbone tasarımını güncelleştirdiği akıllı bilekliklerini tanıttı.
Yeni Tasarım Akıllı Bileklikler Duyuruldu

Teknolojinin gelişmesiyle ortaya çıkan akıllı bileklikler gerçekleştirdiğimiz aktiviteleri ve sağlığımızı rahatlıkla takip edebilmemizi sağlıyor. Akıllı bilekliklerin ise en çok tepki çeken tarafları tasarımları oluyordu. Modaya uygun olmayan tasarımlar kullanıcıların çekinceli davranmasını sağlıyordu.

Daha öncesinde UP2 ve UP3 modelleriyle karşımıza çıkan Jawbone firması bu kez akıllı bilekliklerin tasarımları üzerine düşünerek bir değişikliğe gitti. Modaya son derece uygun olan bileklikler özellikleriyle de kullanıcıların gözüne girmeyi başardı.

Jawbone Akıllı Bileklikler

Birçok farklı renk seçeneği bulunan yeni bileklikler birçok özellik barındırıyor. Kalp ritmi monitörleri sayesinde UP3 kalp ritmi ölçümlerini sadece sabah yapabiliyordu ancak artık günün her saati nabız ölçebiliyor.

Yeni güncellenen UP3 bileklikler artık gece yatağa girildiğinde kendisini otomatik olarak aktif modan uyku moduna alacak ve böylece enerji tasarrufu sağlanacak. Güncelleme gelmeden öncesinde uyku moduna alınması için bilekliğin üzerine iki kez tıklanması gerekiyordu.

Jawbone Akıllı Bileklikler

Performansı güncellenen UP3 artık modaya daha uygun hale getirildi. Bu sayede her kıyafetiniz ile muhteşem kombin oluşturulan bileklileri ister gece kıyafetinizle isterseniz günlük kıyafetinizle rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Güncelleştirilen UP3 dört farklı renkle karşımıza çıkarken UP2 daha ince bir kayışla ve altı farklı renkle çıkartıldı. Şu anda yurtdışında satışa çıkarılan bilekliklerin ülkemize ne zaman geleceği bilinmiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.