Stars.21 İle Daha Sağlıklı Hayat

Teknoloji firması Oaxis akıllı bileklik pazarına alışılagelmişin dışında yeni bir ürün soktu.
Stars.21 İle Daha Sağlıklı Hayat

Akıllı teknoloji pazarının büyümesiyle kullanıcıların istekleri farklı yönlere doğru kayıyor ve firmalar mecbur olarak bu duruma ayak uyduruyor. Sağlığımızı daha iyi takip ve kontrol edebildiğimiz bilekliklerin aksine Oaxis’in yeni üretmiş olduğu akıllı bileklik adeta bizim sağlığımızı bizden daha çok kontrol ediyor.

Oaxis Star.21

Oaxis’in firmasının geliştirdiği ve Star.21 adı verilen yeni ürün bilinen fitness bantlarını ya da akıllı saatleri unutturuyor. Star.21 adını ise 21 günlük döngüyle çalışmasından dolayı alıyor. Akıllı bilekliğiniz ilk üç gün boyunca sizin yaptıklarını analiz ediyor. Yani cihazın ilk üç günü analize ayırıyor. Ardından analiz ettiği verileri birleştiren akıllı bileklik bu bilgiler ışığında günlük kalori tüketiminiz ve günlük yürümeniz geren adım sayısını belirliyor. Belirlediği bilgilere dayanarak da sizi her gün bu kadar kalori yakmanız konusunda uyarıyor.

Siz programı uyguladıkça 21 gün sonunda yeni bir döngüye girilmiş oluyor ve tekrardan bir program başlıyor. Akıllı bilekliğin uyarılarına kulak asarak daha spor aktivitesi yapmış ve daha çok kalori yakmış oluyorsunuz.

Farklı bir bakış açısıyla gelen bileklik farklı bir tarza da sahip. Üzerinde 21 adet LED ışık bulunan bileklik ilginç bir ekrana sahip. LED ışıkları aydınlandığında tıpkı bir yıldız görüntüsü sunuyor. İşte tam olarak Star.21 adının geldiği bir nokta ise burası oluyor.

Bilekliğin teknik özellikleri de gayet iyi. 15 gün pil süresi bulunan Star.21 kullanıcılarını bu yönüyle de memnun ediyor ancak bilinen bilekliklerin aksine mesaj ya da e-mail okuma özelliği bulunmuyor. Şu an için bir bağış sitesi üzerinden destek bekleyen cihaz %300’lük bir dilime erişmiş durumda. 32 dolar destek karşılığında sahip olabileceğiniz bu cihazın piyasaya çıktıktan sonraki satış fiyatı ise 100 dolar olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.