Tenisçiler İçin Özel Akıllı Bileklik

Ünlü tenis malzemeleri markası Babolat ve PIQ tenisçiler için özel akıllı bileklik tasarladı.
Tenisçiler İçin Özel Akıllı Bileklik

Giyilebilir teknoloji insan hayatına artık her anlamda kolaylaştırıyor. Sağlığımızı rahatlıkla kontrol edebildiğimiz teknoloji ile insanların yaşam kaliteleri artıyor.

Son dönemde ortaya fazlaca çıkan giyilebilir teknoloji saatten gözlüğe, bileklikten tişörte hatta lense kadar gelişme gösterdi. Vücudumuzdaki verileri ve hareketleri rahatlıkla takip edip bizlere sunan teknolojiler sayesinde hayatımız daha da kolaylaşıyor.

Sporcuların da fazlaca yararlandığı teknolojilerden son olarak tenisçiler nasibini aldı. Ünlü tenis malzemeleri markası Babolat ve PIQ birleşerek tenisçilerin maç içerisindeki istatistiklerini tutabilen akıllı bileklik geliştirdi.

Babolat Pop adı verilen ürün servislerinizin, şut tipinizin, falsolarınızın verilerini tutuyor ve hatta raketle ilgili istatistik bile çıkartabiliyor. Farklı marka raketlerle de uyumlu olarak çalışabilen Babolat Pop normal verilen dışında oyun süresi ve en uzun ralli gibi istatistikleri de akıllı telefonunuza iletebiliyor.

Babolat Pop

Babolat’ın akıllı Play serisi raketleriyle eşleşmeli olarak kullanıldığında ürünün sosyal medya özelliğini de kullanabiliyorsunuz. En sevdiğiniz maçları hesaplarınızda paylaşabiliyor, rakiplerinizle kendinizi kıyaslayabiliyorsunuz.

Bu yılın sonunda Amerika’da 90 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulması beklenen cihaz teknolojinin spora katkılarını son derece güzel şekilde açıklıyor. Ayrıca geliştirici firma Babolat ve PIQ birden fazla sporda kullanılabilecek ve daha gelişmiş 179 dolarlık farklı bir ürünün de müjdesini verdi. Cihaz üzerinde 13 farklı açıdan bilgi toplayabilen sensörün dışında NFC ve bluetooth gibi özellikler taşıyacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.