Sony SmartBand 2'yi Duyurdu

Sony akıllı bilekliklerinin ikinci serisi olan ve üzerinde kalp ritim sensörü bulunan SmartBand 2’yi duyurdu.
Sony SmartBand 2'yi Duyurdu

İlerleyen teknolojiyle birlikte artık her şey akıllı hale getirilmeye başlandı. Telefon, gözlük, saat derken şimdi de akıllı bileklikler ortaya çıktı. Sony geçtiğimiz aylarda çıkarttığı SmartBand’ı güncelledi ve SmartBand 2 modelini duyurdu.

Daha bu yılın başlarında özellikleri sızdırılan bileklik uzun zamandır bekleniyordu. Ancak Sony bir türlü duyurmamakta inat etmişti ta ki düne kadar. Sony dün yaptığı bir duyuruyla SmartBand 2’yi satışa çıkartacağını açıkladı.

SmartBand 2

SmartBand 2 taşıdığı yeni özelliklerle şaşırtıyor ancak en dikkat yenilik cihaz üzerinde kalp ritim sensörü yer alması. Böylece bileklik kalp atışlarımızı ve nabzımızı ölçme özelliğine sahip.

Cihazda kalp sensörünün yanı sıra birçok özellik daha bulunuyor. Telefonunuza gelen çağrı ya da bildirim olunca cihaz üzerindeki titreşim motorları sayesinde bunu size iletiyor. Ayrıca üzerinde bulunan LED ile kullanıcıya sinyal veriyor. Aynı zamanda uyku takibi de yapabilen bileklik verileri akıllı telefonunuza iletiyor.

Sony SmartBand 2

Son dönemde su geçirmezlik özelliklerinin akıllı cihazlarda kullanılması Sony firmasını da etkilemiş olacak ki SmartBand2 su geçirmiyor. iOS ve Android ile uyumlu çalışabilen cihaz tam dolu şarj ile 2 gün dayanabiliyor.

Cihazın çıkış tarihinin Eylül ayı olacağını açıklayan Sony fiyat etiketini ise 133 dolar olarak belirlemiş durumda. Ancak teknoloji uzmanları cihazın çıkış tarihinin ve fiyatının bölgelere göre farklılık gösterebileceği konusunda uyarıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.