Bosch KDN86XWF0N Buzdolabı Yorum ve Özellikleri

Kalabalık aileler için oldukça ideal bir ürün olan Bosch KDN86XWF0N buzdolabı hakkında yorum ve özellikleri sizler için inceledik.
Bosch KDN86XWF0N Buzdolabı Yorum ve Özellikleri

Üstten donduruculu No Frost buzdolapları arasında en çok tercih edilen modellerden biri olan Bosch KDN86XWF0N  buzdolabı, 641 litrelik net hacmi ile büyük ailelerin tüm işlerini kolaylaştırmaktadır. Şık görüntüsünün yanında geniş iç hacmi ve kolay kullanımıyla yiyeceklerinizi ilk günkü tazeliğinde korumak için geliştirilmiştir. Cihazın iç kısmında yer alan LED ışıklar, uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Bu sayede, ışığın yetersiz olduğu zamanlarda bile buzdolabını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bosch KDN86XWF0N No Frost Buzdolabı Özellikleri

Dondurucu ÖzelliğiNo Frost
Toplam Hacim641 Litre
Dondurucu Bölme Kapasitesi148 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi493 Litre
Kontrol PaneliDijital
Ses Seviyesi41 dB
AB Yeni Enerji SınıfıF
Yıllık Enerji Tüketimi381 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Bosch
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch KDN86XWF0N İnceleme

641 litre genişliğe sahip ola Bosch KDN86XWF0N buzdolabı, kusursuz soğutma teknolojisi sayesinde dolaba yerleştirdiğiniz tüm yiyeceklerin en sağlıklı şekilde muhafaza edilmesiniz sağlar. Çekilebilen ve yer değiştirilebilen rafları sayesinde bu geniş alanda her istediğinize rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Yiyeceklerin kokusunun birbirine geçmesini engelleyen  AirFresh filtresi sayesinde dolabınızda ne kadar yiyecek bulundurursanız bulundurun, kokuları birbirine karışmadığı için uzun süre tüketebileceksiniz.

İşte, uygun fiyatlı Bosch KDN86XWF0N ile ilgili tüm detaylar;

Bosch KDN86XWF0N Tasarım

Bosch KDN86XWF0N Tasarım

Geniş hacminin yanı sıra kullanışlı tasarımıyla kullanıcıların beğenisini toplayan Bosch KDN86XWF0N buzdolabı, İç kısmında yer alan kayan ve yer değiştirilebilir rafları sayesinde arka kısımda kalan yiyeceklere ulaşmak artık daha kolay. Şık görüntüsüyle mutfağınızın havasını değiştirecek ürün, yiyeceklerinizi muhafaza eme ve yiyeceklerinize ulaşma yönünden işlerinizi  kolaylaştıracağı için yalnızca örüntü olarak değil işlevsel olarak da son derece başarılıdır.

Bosch KDN86XWF0N Kapasite

Derinlik (cm)80 Cm
Genişlik (cm)86 Cm
Dondurucu Bölme Kapasitesi (Lt)148 Litre
Soğutucu Bölme Kapasitesi (Lt)493 Litre
Toplam Hacim (Lt)641 Litre

Bosch KDN86XWF0N Kapasite

Kalabalık ailelerin ihtiyaçlarına göre boyutlandırılarak geliştirilen Bosch KDN86XWF0N buzdolabı, geniş soğutucu alanıyla günlük tüm ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılarken 148 litrelik dondurucu bölmesiyle dilerseniz günlük kullanımda dilerseniz kışlık hazırlıklarınız için kusursuz bir kullanım alanı olacaktır. 641 litrelik hacmi ile dolap içinde karışıklığa neden olmamak adına özelleştirilen rafları sayesinde dolap kapasitesini oldukça verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Bosch KDN86XWF0N Teknik Bilgileri

bosch-kdn86xwf0n-teknik-bilgileri.jpg

F sınıfı enerji verimliliği ile geliştirilen Bosch KDN86XWF0N buzdolabı, yılda ortalama 381 kWh enerji tüketimi yapmasıyla bu boyutlardaki bir bir buzdolabına göre oldukça tasarruflu şekilde çalışır. Soğuk bölmesi ve dondurucu bölmeleri arasındaki dengeli dağılım ile kullanım kolaylığı sağlayan ürün 41 dB ses seviyesiyle çalışırken sizleri rahatsız etmez. Soğutucu bölümünde yer alan ayarlanabilir 3 adet raf ile yiyeceklerinizi düzenli şekilde yerleştirebilirsiniz. 240 cm elektrik kablosuna sahip olması sayesinde artık dolabınızı prize en yakın alana yerleştirmek zorunda kalmazsınız.

Bosch KDN86XWF0N Elektrik Tüketimi

Bosch KDN86XWF0N Elektrik Tüketimi

Aynı büyüklükteki buzdolaplarına göre oldukça verimli ve tasarruflu şekilde çalışan Bosch KDN86XWF0N buzdolabı, yıllık olarak 381 kWh enerji tüketimiyle kullanıcıları şaşırtacak bir modeldir. Geniş bir hacme sahip olan ürün, kullanım açısından kolaylık sağlarken faturalara da olumlu yönde yansıyacak bir enerji tüketimine sahiptir. F sınıfı enerji sınıfına dahil olması sayesinde uzun yıllar aynı enerji tüketimiyle kullanmanıza imkan sunar.

Bosch KDN86XWF0N Ses Seviyesi

Bosch KDN86XWF0N Ses Seviyesi

C sınıfına dahil olan 41 dB ses seviyesiyle oldukça sessiz çalışan Bosch KDN86XWF0N No Frost buzdolabı, sizleri rahatsız etmemek için oldukça sessiz bir çalışma performansı sunar. Yalnızca mutfakta işlerinizi yaparken çok sessiz anlarda duyabileceğiniz çalışma sesi gün içinde ve gece saatlerinde sizleri rahatsız etmeyecek düzeydedir. Bu büyüklükte bir cihaz için oldukça ideal bir çalışma performansına sahiptir. 

Amazon
Fiyatını Gör
Bosch KDN86XWF0N
Buzdolabı
Aradığın
Fiyatı Gör

Bosch KDN86XWF0N Yorumları

Bosch KDN86XWF0N Yorumları

? *** ***: Gerçekten içi çok geniş kullanımı da güzel tavsiye ediyorum.

? *** ***: Bu büyüklükte bir dolabın daha sesli çalışmasını bekliyordum ki buna razıydım ama çok sessiz çalışıyor çok şaşırdım. Memnun kaldık herkese tavsiye ediyorum.

? *** ***: Kusursuz bir buzdolabı içi çok geniş rafları kayıyor ve çok sağlam. Teşekkür ederim çok memnun kaldık.

? *** ***: Yorumları okuyarak karar vermiştim birkaç modelle bu modelin arasında kalmıştım ama iyi ki Bosch KDN86XWF0N seçmişim çok memnunum. 6 kişilik aileyiz bize çok rahat yetiyor.

? *** ***: Bosch KDN86XWF0N buzdolabını uzun süredir araştırıyorum 2 aydır da kullanıyorum. Kullanmaya başladığım andan itibaren çok memnun kaldım. Kesinlikle faturalara da yansıyor ve diğer dolabımın ne kadar çok yaktığını anladım. İhtiyacı olan düşünmeden alabilir.

? *** ***: Hem no frost olması hem bu kadar geniş hem de bu kadar sessiz çalışmasına bayıldım. Çok memnun kaldık.

? *** ***: Fiyatını sonuna kadar hak ediyor bence yıllarca kullanılacak bir dolap. Çok kaliteli.

? *** ***: 5 kişiyiz ve bize fazla fazla yetiyor ihtiyacı olan herkes düşünmeden alabilir gerçekten işleri kolaylaştırıyor.

? *** ***: Anneme aldık annem çok sevdi hepimiz çok sevdik çünkü mutfakta otururken bile sesi duyulmuyor çok kaliteli herkese tavsiye ediyoruz.

? *** ***: Kalabalık yaşayanlar için çok uygun bir dolap alan herkes memnun kalacaktır.

? *** ***: Çok sessiz çalışıyor ve güzel soğutuyor çok memnun kaldık.

? *** ***: Sessiz çalışması ve soğutması gayet iyi.

? *** ***: Çok iyi bir ürün ayrıca sorunsuz teslimat teşekkürler.

? *** ***: Dolabımı değiştirince fatura yükselir zannediyordum dolap büyük olduğu için ama faturalar düştü. Kesinlikle çok memnun kaldık.

? *** ***: Beklediğimden çok daha sessiz ve tasarruflu bir buzdolabı. Bir haftadır kullanıyorum ve çok memnunum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi No Frost Buzdolabı ModelleriAltus ALK 471 İnceleme
Profilo BD3086WDFDN YorumlarVestel NF48001 Kullananlar
Bosch KGN86AID1N ÖzelliklerSharp SJ-EX820F-SL İnceleme
Grundig GSND 6384 S YorumlarSamsung RF85K90127F Kullananlar
LG GR-F802HLHU ÖzelliklerSiemens KG76NAIF0N Yorumlar

Bosch buzdolabı en iyisi hangisi?

Geniş aileler için tavsiye edilen en iyi bosch buzdolabı Bosch KDN86XWF0N olarak bilinmektedir. İç dizaynı ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanıma uygun olan bu ürün aynı zamanda sağladığı kullanım kolaylığıyla da kullanıcılardan tam not almaktadır.

Bosch buzdolabı ayarı kaç olmalı?

Bosch buzdolaplarında derin dondurucu kısmı için önerilen sıcaklık ayarı -18 dereceyken meyve sebzelerin saklanması için kullanılan alanda uygun sıcaklık +4 derece olmalıdır.

Bosch buzdolabı eco mode ne demek?

Bosch buzdolaplarında yer alan eco mode, dolabınızın daha düşük güç seviyesiyle çalışarak daha yüksek performans sergilemesini sağlar. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.