Altus AL 899 AF Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Bütçe dostu fiyatıyla dikkat çeken Altus AL 899 AF Ecofryer'ı inceledik, özellikleri ve kullanıcı yorumlarını bir araya getirdik.
Altus AL 899 AF Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

İnceleme içeriğimizde Altus AL 899 AF Ecofryer'ı konu edindik. Uygun fiyatlı bu model, kullanım kolaylığı ve derin haznesiyle dikkat çekiyor. Çok tercih edilen modelin tüm özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve öne çıkan yanlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

Altus AL 899 AF Özellikleri

Sıcaklık Aralığı80-200 C
Güç1500 W
Hazne Kapasitesi3,9 Litre
RenkSiyah
Zaman Ayarı10-60 dakika
Elektrik Tüketimi1,50 kWh/saat
Amazon
Fiyatını Gör
Altus
Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Altus AL 899 AF Ecofryer İnceleme

Altus AL 899 AF Ecofryer, uygun fiyatı sayesinde sıkça tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Derin hazneye sahip cihazın, hazne ve parçaları makinede yıkanabiliyor. Temizlikte kolaylık sağlayan cihaz, kullanım açısından da oldukça pratik. Sadece iki düğmeyle kontrol edilebilen model, küçük bir mini fırını andırıyor ve özellikleriyle fırını açmanıza gerek bırakmıyor.

İşte, özellikleriyle kullanıcılarını memnun eden Altus AL 899 AF Ecofryer ile ilgili tüm detaylar;

Altus AL 899 AF Ecofryer Tasarım

Altus AL 899 AF Ecofryer'in basit ve anlaşılır bir tasarımı bulunuyor. Üzerinde sıcaklık ve zaman ayarı yapabileceğiniz iki adet çevirmeli düğmeler yer alıyor. Sepet kısmında bulunan şeffaf mandal, kızartma sepeti ile ana sepeti birbirinden ayırıyor. Ayrılabilen parçalar temizlik için kullanıcıya kolaylık sağlıyor.

Altus AL 899 AF Özellikleri ve Yorumları

Altus AL 899 AF Ecofryer Tasarım Özellikleri

Makinede YıkanabilmeVar
Çıkarılabilir HazneVar
Dijital EkranVar
RenkSiyah

Altus AL 899 AF Ecofryer, siyah rengi ve sade tasarımıyla göz yormuyor. Kompakt tasarımıyla bir kettledan biraz daha büyük bir yer kaplıyor. Cihazın üstünde airfryerda pişirebileceğiniz bazı yemekler için süre ve zaman bilgileri bulunuyor.

Altus AL 899 AF Ecofryer Nasıl Kullanılır?

Altus AL 899 AF Özellikleri ve Yorumları

Altus AL 899 AF Ecofryer'ın kullanımı oldukça basittir. Cihazı çalıştırmak için öncelikle üst düğmeyi çevirerek sıcaklık ayarı yapmanız gerekir. Sıcaklığı seçtikten sonra alt düğmeyi çevirerek zaman ayarı yapmalısınız. Zamanı ayarladığınız an cihaz çalışmaya başlar. Süre dolduğunda ürün, otomatik olarak kapanır. Böylece yemekler, kontrolünüzde pişer ve yanık ihtimali azalır.

Altus AL 899 AF Ecofryer Kapasite

Altus AL 899 AF Ecofryer'in haznesi 3,9 litre genişliğe sahiptir. Bu haznede 2 ile 3 kişilik yemekler pişirilebilir. Yuvarlak haznenin derinliğini avantaja çevirerek çeşitli pişirme ürünleriyle farklı tarifler hazırlayabilirsiniz. Çıkarılabilen hazne, elde ya da bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Altus AL 899 AF Özellikleri ve Yorumları

Altus AL 899 AF Ecofryer Litre ve Kapasite

Kapasite3,9 Litre
Sıcaklık Aralığı80-200 C
Zaman Ayarı10-60 Dakika

Altus AL 899 AF Ecofryer; en düşük 80, en yüksek 200 derece sıcaklığa ayarlanabilir. 10 dakikadan 60 dakikaya kadar pişirme süresi sunan cihaz, yemeklerin kısa sürede pişmesini sağlar. Yemekleri hazneye koymadan önce cihazı ısıtırsanız daha yüksek verim alabilirsiniz.

Altus AL 899 AF Ecofryer Elektrik Tüketimi

1500 watt'lık motor gücüyle çalışan Altus AL 899 AF Ecofryer, saatte 1,50 kWh elektrik tüketimi yapar. Birçok modele göre düşük olan bu elektrik tüketimi cebinizi yakmaz. Airfryer çoğu yemekte fırının yerini alacağı için elektrik tüketiminde bir farklılık yaşanmaz.

Altus AL 899 AF Özellikleri ve Yorumları

Altus AL 899 AF Ecofryer Güç Tüketimi

Elektrik Tüketimi1,50 kWh/saat
Güç1500 W

Altus AL 899 AF Ecofryer, 1500 wattlık gücüyle sıcak havayı etkili şekilde dağıtır. Delikli sepetten geçerek yemeklerin her tarafında ulaşan sıcak hava, yiyeceklerin eşit şekilde pişmesini sağlar. Patates kızartması, köfte ve tavuk gibi yemekler az yağ ile lezzetli hale gelir.

Altus AL 899 AF Ecofryer Kutu İçeriği

Altus AL 899 AF Özellikleri ve Yorumları

Altus AL 899 AF Ecofryer'in kutu içeriğinde airfryer ve parçaları ile birlikte garanti belgesi ve kullanım kılavuzu yer alır. Cihazın yanında herhangi bir ek pişirme aparatı ya da aksesuarı bulunmaz. Cihaz için ayrıca aksesuar satışı da yoktur ama dilerseniz kendi pişirme ürünlerinizi cihazın içerisinde yerleştirerek kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
AL 899 AF
Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Altus AL 899 AF Ecofryer Kullanıcı Yorumları

? *** ***: Merhaba Arkadaşlar , Uzun zamandır bu ürünlerin tüm teknik özellik ve detaylarını inceleyen birisi olarak deneyimlerimi paylaşmak isterim. Öncelikle ürün muadillerine göre piyasaya yeni girdiği için fiyatı düşük. Pazarda kendine yer edindikçe yavaş yavaş fiyatı yükselecektir. Dış aksam kalitesini beğendim. Yeterince sağlam bir görüntüsü var. Buzluktan aldığım resimde görülen tavukları önce 80 derecede 10 dakika buzlarını çözdüm. Sonra sosla harmanlayıp 25 dakika 180 derecede pişirdim. Dış lezzeti çıtır çıtır içerisi ise haşlama lezzetinde ve yumuşacaktı. Ardından patates kızarttım.180 derecede 25 dakika hafif yağ gezdirdiğim patatesler 25 dakika sonra gerçekten çok hoşuma gitti. Bir çok marka araştırdım ve en sonunda bu ürüne karar verdim. Marka garantisi zaten başlı başına çok değerli ama bunun yanında üründe benden iyi not aldı. Üzerinde ne pişireceksen kaç derece olması gerektiği yazıyor. Fırın gibi ayarlanıyor ve saat geri sayım durduğunda otomatik kapanıyor. Çevirmek için sallamak işe yarıyor o esnada makine otomatik duruyor ve sepeti tekrar yerleştirince başlıyor.

? *** ***: Alıp kullanmaya başlayalı üç hafta oldu ve şimdilik gayet memnunum. Tam bir fiyat performans ürünü. Yorumlarda da okumuştum, kapasitesi 3.7 litre ama haznesi yayvan değil yüksek olduğu için fazla miktarda bir şey koyduğunuzda üst üste binebiliyor.

? *** ***: Uzun araştırmalar sonucu markanın güvencesine de inanarak bu ürünü tercih ettim. Öyle çok paralar vermenize gerek yok bence.. özellikle patates kızartmasını çok güzel yapıyor. Haznesi de çok ideal büyüklükte.. Ben memnun kaldım. Tavsiye ediyorum herkese...

? *** ***: Ürün çok korunaklı ve hızlı gönderildi. Kaba değil gayet kibar ve içi geniş. Çeyiz için aldım tavsiye ederim.

? *** ***: Ürüne diyecek bir şey yok gerçekten çok güzel. Fırına göre yarı zamanda çok daha güzel sonuçlar veriyor ama fiyatlarla bu kadar oynanması çok yanlış sürekli zarar ediyoruz

? *** ***: Sadece patates denedik güzel . Evdeki patatesler üzerinde belirtilen sürede pişmiyor .

? *** ***: Fiyat performans açısından gayet memnun edici bir ürün. Tavuk, köfte, patates, biber, patlıcan, kabak denedik. Gayet tatminkar sonuçlar aldik. Muadili olan pahalı markalardan denemedim ama görsellere bakınca onların da benzer sonuçlar verdiği görülüyor. Kapasitesi iki kişilik bir aile ya da bekarlar için yeterli. Üç kişilik bir aile için de belki yeter ama fazlası zor. Kontrolleri görüldüğü üzere dijital değil, mekanik. Manuel olması bana kalırsa daha iyi. Tipik klasik bir fırın kullanır gibi kullanabiliyor her yaştan herkes. Özellikle yaşlılar ya da teknoloji ile arası iyi olmayanlar için oldukça rahat oluyor manuel olması.

? *** ***: Ürün çok çabuk ulaştırıldı. Çekmecenin iki parça olması ve ayrı ayrı yıkama yapma zorunluluğu biraz kullanımı zorlaştıracak. Kutu içinde çift katlı pişirme için bir ızgarası yok.

? *** ***: Ürünüm az önce elime geçti denemek için, bir tane patates yanına kahvaltıdan artan çok az kapya biber yeşil kıl biber ve havuç attım. Bir çay kaşığı kadar yağ koydum bence sonuç gayet iyi. Beklentinize göre değişir tabi ama pişme süresi ve lezzeti benim beklentimi karşıladı.

? *** ***: Ürünü alalı 1 ay oldu yorum yapmak için denemek istedim ürün mükemmel kalitede her çeşit yemek denedim hepsi bir birinden lezzetli oldu pratik kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim yaptıklarımdan bir kaç resim ekliyorum ben çok memnunum.

? *** ***: Diğer marka vardı bende çok pahalıya almıştım 4 ay önce.. Biz iş yerinde kullanıyorduk annemle babam dijital ekran olduğu İçin kullanamadı ama bu o kadar kolay ki mikro dalga gibi ve Türkçe yani sırf onlar için aldım iyi ki de aldım.. Diğer markadan derin ve çok az büyük ama yuvarlak ve bence hiç sorun değil o kadar pratik ki yaa alın aldırın diğer ucuz olanlara bile gerek yok onların da servis ağı kötü yani. Diğer ucuzlarda rezistans kısmında filtre var ekstra yağlanmayı önlemek için ama yine de yağlanıyor kullanan komşularım var.. bir filtre için afaki fiyatlar vermeye gerek yok bence..

? *** ***: Tam bir fiyat performans ürünü... karı koca çalışan aileler için ideal bir ürün. Pahalı olsun konuşsun benle dertleşsin istiyorsan bunları yapamaz ama güzel patates kızartır

? *** ***: Hemen denedim. Kullanımı gayet kolaymış. Ben de hemen içindeki parçaları yıkadım ve 10 dakika boş olarak çalıştırdım. Hiçbir koku yok. Daha sonra dondurulmuş patatesleri vardı. Yarım kilo patatesi tuzlayıp yağladım ve hazneye koydum ve 10 dakika pişirdim. Biraz az pişmiş geldiği için 5 dakika daha pişirdim. Sonuç gayet güzel. Çok zahmetsiz ve kolay. Kızartma derdinden kurtuldum. Bundan sonra her şeyi bununla pişireceğim. Son derece rahat ve sağlıklı ızgara yapar gibi. Fiyat olarak da çok ucuz. Diğer markalar 2 katı ve aynı işi görüyor. Daha fazla ödemeye gerek yok.

? *** ***: Merhaba arkadaşlar ürün iyi çok güzel beklediğimiz gibi bir ürün çok kullanışlı.

? *** ***: Airfryer grubu arasında fiyatına bakarsak 3te bir fiyat ama diğerleri kadar olmasa da pişman etmez.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi AirfryerEn İyi Fritöz Makinesi
Philips HD9650/90 ÖzellikleriXiaomi Mi Smart Air Fryer Özellikleri
Karaca Air Pro Cook Köz XL YorumlarıSchafer Fit Fry Smart Yorumları
Tefal EY5018 ÖzellikleriArzum Airtasty XL Yorumları
Luxell Fast Fryer XXL İncelemeKumtel Fastfryer Haf-01 İnceleme
Philips HD9870/20 Premium Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Altus AL 899 AF Ecofryer hakkında merak edilen sorulara cevap vereceğiz. İşte cihaz hakkında sıkça sorulan sorular...

Altus AL 899 AF Ecofryer kaç watt?

Altus AL 899 AF Ecofryer, 1500 watt güçle çalışır ve birçok modele göre daha az elektrik tüketimi yapar. Saatte 1,50 kWh elektrik tüketerek faturanıza çok fazla bir yük eklemez. Fırın kullanımına göre daha az elektrik harcamanızı sağlar.

Altus AL 899 AF Ecofryer sepeti bulaşık makinesinde yıkanır mı?

Altus AL 899 AF Ecofryer'in pişirme haznesi bulaşık makinesinde yıkanabilir. Birbirinden ayrılabilen kızartma sepeti ve hazne, yuvarlak oldukları için makineye kolayca sığar ve fazla yer kaplamaz. Yapışmaz kaplamalı parçalar elde de kolaylıkla yıkanabilir.

Altus AL 899 AF Ecofryer'a borcam konur mu?

Altus AL 899 AF Ecofryer'e hazneye sığabilecek tüm pişirme ürünleri konulabilir. Muffin kalıbı ve borcam gibi pişirme ürünleriyle farklı tarifler deneyebilirsiniz. Ancak yiyeceklerin cihazın rezistansına değmediğine ve kullandığınız pişirme ürünün sıcaklığa dayanabilir olduğuna dikkat etmelisiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.