Philips HD9870/20 Premium Airfryer Özellikleri ve Yorumları

Philips HD9870/20 Premium Airfryer ile ilgili merak edilen pişirme kapasitesi, temizlik, teknik özellikler gibi noktaları sizler için inceledik.
Philips HD9870/20 Premium Airfryer Özellikleri ve Yorumları

Lezzetli yemek yapmak, mutfakta zaman geçirmeyi seven herkesin isteklerinden biridir. El lezzetinin olması her ne kadar bir artı olarak görülse de işlevsel bir yardımcıya her zaman ihtiyaç vardır. Biz de bu içerikte mutfaktaki en iyi arkadaşınız olacak Philips HD9870/20 Airfryer ile ilgili kullanıcı yorumları, kapasite ve güç bilgisi gibi merak edilen noktaları inceledik.

Philips HD9870/20 Premium Airfryer Özellikleri

Ağırlık7,9 kg
Güç2225 W
Kapasite7.3 L
MateryalPlastik
Boyut433 x 321 x 315 mm
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips HD9870/20 Premium Airfryer

Philips HD9870/20 Airfryer, şık ve modern görünümüne ek olarak XXL boyutundaki geniş haznesiyle de öne çıkmayı başaran bir modeldir. NutriU uygulaması üzerinden tarif fikirleri bulmanıza olanak tanıyan bu ürün, aynı zamanda 7 kat daha fazla hava akışı sağlayarak yiyeceklerinizin eşit bir şekilde pişmesinde önemli bir rol oynar.

İşte, geniş haznesiyle kullanıcılarını memun eden Philips HD9870/20 Airfryer ile ilgili tüm detaylar;

Philips HD9870/20 Tasarım

Beyaz şampanya rengine sahip olan Philips HD9870/20 Airfryer, güzel görüntüsü sayesinde mutfağınıza modern bir hava katar. Büyük boyutlara sahip olan bu airfryer, geniş bir pişirme haznesi sunmaktan da geri kalmaz. Birçok ayarı bulunan bu cihaz, kullanımı özelleştirmenize de katkı sağlayarak işleri sizler için kolaylaştırır.

Philips HD9870/20 Tasarım

Philips HD9870/20 Premium Boyutları

Uzunluk433 mm
Genişlik321 mm
Yükseklik315 mm
Ağırlık7.9 kg
RenkBeyaz şampanya

Philips HD9870/20 Airfryer Smart Sensing Star White, XXL özelliği ile büyük bir yapıya sahiptir. 433 mm uzunluk, 321 mm genişlik ve 315 mm yüksekliği sayesinde geniş bir yer kaplar. 7.9 kilogram ağırlığı bulunan bu airfryer, boyutlarıyla düşündürse de geniş haznesiyle büyük ailelere hitap etmeyi başarır. Beyaz şampanya rengine sahip olan bu cihaz, mutfağınızın modern bir görüntüye kavuşmasına da yardımcı olur.

Philips HD9870/20 Premium Airfryer Programlama ve Pişirme

Minimum uğraşla maksimum lezzete sahip yiyecekler hazırlamanız için tasarlanan Philips HD9870/20 Airfryer Smart Sensing Star White, yiyecek türünü seçerek çalıştırmanıza olanak tanır. Birçok pişirme yöntemi sunan Philips HD9870/20 Airfryer, kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma yöntemleriyle yemekleriniz hazırlamanızı sağlar. Yemeklerinizi ısıtabilmenize de imkan veren fonksiyonel bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda "sıcak tutma modu" bulunan bu airfryer, yemeğinizi 30 dakikaya kadar sizler için sıcak tutar. Favori modu da bulunan bu cihaz sayesinde en sevdiğiniz yemekleri yapmak artık daha pratik olur. Fazla yağı çıkarma teknolojisiyle desteklenen Philips XXL, %50'ye varan oranda daha az yağ kullanarak çıtır çıtır kızartmalar yapmanızı sağlar.

Philips HD9870/20 Premium Airfryer Programlama ve Pişirme

Philips HD9870/20 Premium Airfryer Pişirme Kapasitesi

Kapasite7.3 L
Güç2225 Watt
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıVar

Philips Airfryer XXL, 7.3 litrelik sepeti ile geniş sofralar hazırlarken size eşlik eder. 6 porsiyona kadar yemek yapmanıza imkan tanıyan bu ürün, 1.4 kilograma kadar kızartma yapabilme kapasitesiyle de ön plana çıkmayı başarır. 7 kat hızlı hava akışıyla yiyeceklerinizin çıtır çıtır olmasını sağlayan bu airfryer, zamandan ve çabadan tasarruf etmenize de yardımcı olur. Aile boyu pişirme tavası, 9 adet muffin kabı sayesinde her çeşit yemeği lezzetli bir şekilde yapmanızı Bir sağlar. 6-9 kişilik porsiyonlar hazırlamanıza izin veren kapasitesi, işinizi kolaylaştırır.

Philips HD9870/20 Premium Airfryer Temizlik

Philips airfryer XXL, QuickClean özelliğine sahiptir. Bu özellik, sepetin temizliğinin kolay bir şekilde yapılmasını sağlar. Aynı zamanda çıkarılabilir tüm parçaların bulaşık makinesinde temizlenebiliyor olması, ürünün pratik kullanımını da destekler. Bu sayede size lezzetli yemeklerin tadını çıkarmak düşer.

Philips HD9870/20 Premium Airfryer Temizlik

Philips HD9870/20 Premium Teknik Özellikleri

Ağırlık7,9 kg
Güç2225 W
Kapasite7.3 L
MateryalPlastik
Boyut433 x 321 x 315 mm

Philips HD9870/20 Airfryer Smart Sensing Star White, 433 x 321 x 315 mm boyuta sahiptir. Tezgah üzerinde konumlandırmaya müsait olan bu airfryer, 7,9 kilogramlık ağırlığa sahiptir. 7.3 litrelik geniş haznesi ile kalabalık sofralara yemek yetiştirme derdinden sizi kurtarır. 2225 watt güce sahip bu cihaz, Smart Sensing ve Fat Removal teknolojisi ile desteklenerek yemek yapmayı daha kolay bir hale getirir. 7 kat daha hızlı hava akışı sunarak yiyeceklerinizin hem daha çıtır hem de iyi pişmiş olmasını sağlar.

Philips HD9870/20 Premium Airfryer Kutu İçeriği

Philips HD9870/20 Premium Airfryer Kutu İçeriği

Philips HD9870/20 Premium Airfryer kutu içeriğine gelecek olursak 1 adet HD9870/20 airfryer, 1 adet Airfryer XXL Aksesuar Seti, 1 adet Pişirme Ustası Seti, 1 adet XXL Izgara Ustası Seti yer almaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
HD9870/20
Premium Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips HD9870/20 Premium Airfryer Yorumları

Philips HD9870/20 Premium Airfryer Yorumları

👤 *** ***: Nasıl anlatayım ki muhteşem bir cihazmış şimdiye kadar almadığıma çok pişmanım. Almadan önce bende çok araştırdım, ihtiyacımı karşılasın istedim. Evet doğru karar vermişim, söylenildiği kadar ağır değil, çok ses yapmıyor, koku olarak şimdilik çok az ilerde ne olur bilemem.

👤 *** ***: Uzun süredir alıp almama konusunda kararsızdım. Fırından farkı ne olabilir diye düşünüyordum. Gereksiz yere beklemişim. Dün geldi hemen denedik. Malzeme kalitesini beğendim. Patates, biber ve sucuk pişirdim. Hepsi muhteşem oldu. Patateslerin içi dolgun ve suyunu kaybetmemiş dışı çıtır oldu. Biber de kurumadan çok lezzetli pişti.

👤 *** ***: Ürün düşündüğümden daha güzel. Çok kısa sürede harika yemekler yapıyor. Dışı çıtır, içi sulu, lezzetli çok beğendik. Başında bile evde koku olmaması ayrı bir güzel.

👤 *** ***: Tek kelimeyle muhteşem dün satın aldım bugün elime ulaştı akşam karışık bir kızartmayla deneme yaptım gerçekten muhteşem söyleyecek hiçbir sözüm yok.

👤 *** ***: Ürün çok güzel. Malzemeden, zamandan tasarruf sağlıyor. Keşke daha önceden alabilseydim diyorum.

👤 *** ***: Görsel olarak çok güzel mutfağımıza çok yakıştı temizliği çok pratik keşke daha önce satın alsaydık. Herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün gerçekten muhteşem, patates kızartmasını çok güzel kızartıyor. Çıtır çıtır çocuğum istedikçe istiyor çok lezzetli pişiriyor valla ben memnun kaldım.

👤 *** ***: Mükemmel. İmkanı olan herkesin almasını tavsiye ederim. Dün akşam balık için de kullanınca bir kez daha “Helal olsun her kuruş” dedim.

👤 *** ***: Tedirgin olarak aldım ama çok memnunum. Her şeyi kısa sürede pratik olarak yapıyor temizliği de çok kolay.

👤 *** ***: Elektrikli fırınların hepsinden daha güvenli daha hızlı daha sağlıklı ve daha kolay pişirme yapan hava fanlı yağsız fritözler gerçekten aşırı pratik ve yağsız lezzetli yemekler yapılabiliyor. Temizleme ve yıkama kısmı kolay ama parçalarını yıkama işini bulaşık makinesi kullanarak yapmanızı öneririm. Şiddetle tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Ürün gayet güzel, alalı bir kaç gün oldu. Şu anlık içinde patates kızartması yaptık, tabi ki de yağda pişen patatesin tadı daha güzel ama bu da fena değildi. Ürün boyutunu bu kadar büyük beklemiyordum. Çok büyük olmasına rağmen bence haznesi küçük, daha büyük olabilirdi ama yine de güzel.

👤 *** ***: Bugüne kadar yediğim en sulu ve lezzetli bonfileyi yapmış olabilir kendileri. Patates kızartması kısmını söylemiyorum bile normal kızartmadan daha lezzetli olduğu kesin.

👤 *** ***: Ürünü hemen kullandım. Yumurtalı ekmek yaptım. Normalde çok yağ çeker ve hem ocak batar hem ev kokar. Kızartma sonrası kızgın yağı soğuyunca kavanoza dök vs bir sürü iş çıkar . Ama artık bu dertler yok.

👤 *** ***: İlk kullandığım gün önce patates, ardından hazneyi temizlemeden tavuk pişirdim. Aşırı duman oldu. Sanki evde mangal yapmışsın gibi. Servisi aradım bu ürünlerin yağlı yiyeceklerde duman çıkardığını söylediler. Aldığıma pişman oldum. Ertesi gün hazne temizken tavuk pişirdim, hiç duman olmadı ve tadı muazzamdı. Gerçekten yiyeceklerin tadını koruyor.

👤 *** ***: Et, tavuk, balık, patates ve köfte hepsini denedim çok güzel ve hızlı pişiriyor. Temizliği çok kolay sadece xxl olduğu için en alt tenceresi lavaboya zor sığıyor. Diğer parçaları makineye de koyuyorum, elde de yıkıyorum. Yanma yapışma hiç olmadı. En güzeli balık ya da pirzola tarzı pişirirken ev batmıyor, tabi bir de sık olmasa da patates kızartırken.

👤 *** ***: Koku yapmıyor diye okudum yorumlarda küçük bebeğim var onun için ideal dedim aldım ama kokuyu bırakın köfte kızarttım duman oldu tüm mutfak. Memnun kalmadık ve dünya kadar da para verdik.

👤 *** ***: Smart Sensing bir ise yaramıyor, boşuna para vermeyin, ben çok defa denedim sonuç kurutma ve yakma oldu.

👤 *** ***: Değmez, paranıza yazık bildiğin mini fırın. Beğenmedim, pişirmesi iyi değil.

İçeriğimizin bu kısmında geniş hazneye sahip Philips Airfryer XXL 9870 hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte Philips Airfryer XXL 9870 hakkında sıkça sorulan sorular.

Philips Airfryer XXL 9870 20 kaç litre?

Philips HD9870/20 Premium Airfryer XXL, 7.3 litrelik geniş bir kapasiteye sahiptir. Bu airfryer, aynı zamanda 1.4 kilograma kadar kızartma yapmanıza da olanak tanıyan fonksiyonel bir cihazdır.

Philips Airfryer çok elektrik yakar mı?

Philips HD9870/20 Premium Airfryer, 2225 watt'lık bir güce sahiptir. Bu güç, saatte 2.2 kW elektrik harcaması yaptığını gösterir.

Philips Airfryer sağlıklı mı?

Philips Premium Airfryer, çok yağ kullanarak kızartma yapılmasının önüne geçen bir tasarıma sahiptir. Az yağ kullanarak çalışmaya programlanmış olan bu cihaz, yağ tüketiminin de azalmasında önemli bir rol edinir.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum