Tefal Easy Fry & Grill Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Izgarayı airfryer ile birleştiren Tefal Easy Fry & Grill'i inceledik, kullanıcı yorumları ve teknik özelliklerini bir araya getirdik.
Tefal Easy Fry & Grill Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Fırın ve ızgarayı tek bir cihazda birleştiren Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic'i tanımaya ne dersiniz. Bu cihazda sadece kızartma değil ızgara özelliği de bulunuyor. Yemeklere lezzet katan model, birçok farklı özelliğiyle ilgi çekiyor. Cihazın tüm özellikleri ve öne çıkan yanlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

Tefal EY5018 Özellikleri

Sıcaklık Aralığı80-200 C
Güç1550 W
Hazne Kapasitesi4.2 Litre
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Tefal
Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal Easy Fry & Grill Classic İnceleme

Onlarca airfryer modelinin olması markaları cihazlarına farklı özellikler katmaya itti. Artık airfryerlarda klasik kızartma ve pişirme özelliklerinin dışına çıkıldı. Bunun en iyi örneği Tefal Easy Fry & Grill. Bu kullanışlı cihazda sadece kızartma özelliği değil aynı zamanda ızgara özelliği de bulunuyor. Yani sadece fırına değil, ızgaralara da bir alternatif oluyor. Sıkça tercih edilen model, gücü ve hazne kapasitesiyle de kullanıcısını memnun ediyor.

İşte, özellikleriyle kullanıcılarını memnun eden Tefal Easy Fry & Grill ile ilgili tüm detaylar;

Tefal Easy Fry & Grill Tasarım

Tefal Easy Fry & Grill, keskin kenarları ile net ve şık bir görünüm oluşturuyor. İnoks beyaz eşyaları andıran gri gövde rengi ve sapı ile mutfaklara çok yakışıyor. Yayvan olmayan model, birçok tezgaha ve masaya uyum sağlayabiliyor. Cihazı kontrol edebilmeniz için iki düğme bulunuyor.

Tefal Easy Fry & Grill Yorum ve Özellikleri

Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Ölçüleri

Yükseklik33,5 cm
Genişlik30.4 cm
Derinlik25.2 cm
RenkGri/Siyah
Ağırlık5.3 kg

5.3 kilo ağırlığa sahip olan Tefal EY5018'i taşımak biraz zor olabilir. Ancak genişliği 30.4 cm olan model, tezgaha ya da dolap bölmesine sığabilir. Böylece yerini değiştirmek zorunda kalmayacağınız için ağırlığı problem yaratmaz. Sıcaklık ayar düğmesinin gövdenin üzerinde yer alması, cihazı üstü kapalı bir bölmeye koymanıza engel olabilir.

Tefal Easy Fry & Grill Kullanımı

Tefal Easy Fry & Grill'in kullanımı için iki farklı düğme bulunuyor. Üstte yer alan düğmeyi çevirerek sıcaklık ayarı yapılabiliyor. Önde yer alan düğme ise pişirme süresini ayarlamanızı sağlıyor. Cihaz, pişirme süresini ayarladığınız an çalışmaya başlıyor. Ön bölümdeki yeşil ışık, ürünün çalışmaya başladığını gösteriyor.

Tefal Easy Fry & Grill Yorum ve Özellikleri

Tefal Easy Fry & Grill'in temizliği elde yıkama ile yapılabiliyor. Cihazın parçaları makinede yıkanmıyor. Uzun ömürlü kullanım için tüm parçaları elde yıkamanız tavsiye ediliyor.

Tefal Easy Fry & Grill Tarifleri

Tefal Easy Fry & Grill'de yapabileceğiniz birçok tarif bulunur. Patates kızartması yapmak için cihazı 200 derecede 25 dakika çalıştırmanız yeterlidir. Bütün tavuk pişirmek için cihazı 200 derecede 60 dakika çalıştırmanız gerekir. Bir biftek pişirmek istiyorsanız bifteğin büyüklüğüne göre 9 ile 17 dakika arasında bir zaman seçip cihazı 180 derece sıcaklığa ayarlamalısınız.

Tefal Easy Fry & Grill Yorum ve Özellikleri

Tefal Easy Fry & Grill'de diğer airfryerlardan farklı olarak ızgara da yapabilir. Biftek, et, tavuk ve sebzeleri ızgara standına yerleştirerek harika tatlar elde edebilirsiniz.

Tefal Easy Fry & Grill Kapasite

Tefal Easy Fry & Grill, 4.2 litrelik sepet kapasitesiyle 2 ile 4 kişilik yemekler yapabilir. Geniş sepet hacmi, bolca patates kızartması ve bütün tavuk yapabilmenize imkan tanır. Ayrıca cihazın içerisine muffin kalıbı ve borcam gibi pişirme ürünleri de koyabilirsiniz.

Tefal Easy Fry & Grill Yorum ve Özellikleri

Tefal Easy Fry & Grill Litre ve Kapasite

Kapasite4.2 Litre
Sıcaklık Aralığı80-200 C
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıVar

Tefal Easy Fry & Grill minimum 80, maksimum 200 derece sıcaklıkta çalışır. Zaman ayarını yaptığınızda otomatik olarak çalışmaya başlar. Ürünün üst kısmında hangi yemek için ne kadar zaman ve sıcaklık gerektiği yazılıdır. Ancak yemeğinizin miktarı ve boyutuna göre sıcaklığı kendiniz ayarlayabilirsiniz.

Tefal Easy Fry & Grill Elektrik Tüketimi

Tefal Easy Fry & Grill, 1550 watt güçle çalışarak saatte 1,55 kWh elektrik tüketir. Bu miktar bir fırınla hemen hemen aynıdır. Airfryer kullanırken fırını kullanmayacağınız için faturanızda pek fazla bir değişim yaşanmaz.

Tefal Easy Fry & Grill Yorum ve Özellikleri

Tefal Easy Fry & Grill Güç Tüketimi

Elektrik Tüketimi1,55 kWh/saat
Güç1550 W

Tefal Easy Fry & Grill Classic, 1550 watt'lık gücü sayesinde üstün bir ısı performansı gösterir. Cihazın içindeki hava çok iyi dağıldığı için yiyeceklerin her tarafı eşit şekilde kızarır. Kızartmalar daha lezzetli hale gelir, etler istediğiniz oranda pişer.

Tefal Easy Fry & Grill Kutu İçeriği

Tefal Easy Fry & Grill Yorum ve Özellikleri

Tefal EY5018 Easy Fry & Grill'in kutu içeriğinde airfryer, ızgara standı ve Tefal Easy Fry & Grill Kullanım Kılavuzu yer alır. Cihazın nasıl çalıştığını öğrenmek ve dikkat etmeniz gerekenleri bilmek için kullanım kılavuzuna bakmanız önerilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Easy
Fry Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal EY5018 Yorum

? *** ***: İyi ki iyi ki iyi ki almışım. Izgarasının döküm olması tercih sebebim. Çeyizim için aldım fakat patates denedim. Kızartmadan çok farklı olduğunu söyleyemem hem çıtır çıtır hem az yağ ile lezzetli patates yapıyorsunuz. Tabi patates de güzel olmalı. Aldığınıza pişman olmayacağınız bir ürün.

? *** ***: Çoook çoook çoook beğendim iyi ki almışım. Tefal kalitesi belli ediyor. Makine sağlam çook kaliteli görünüyor. Bebekli aileler için harika.

? *** ***: Ürün malzemesi çok kaliteli koku yazanlar oluyor ürünü 5 dk boş çalıştırın gıda koymadan içine daha sonrasında koku falan yok defalarca çalıştırdık mükemmel ben dijital olanı daha önce almıştım bunu da anneme aldık ikisinden de çok memnunuz

? *** ***: Çok kullanışlı, balık, kumpir, cips yapımında başarılı. Her gün kullanıyoruz. Fiyatını oldukça hak ediyor.

? *** ***: Ürünü anneme aldım çok beğendi kendi çeyizim içinde aynısı alacağım çok memnunuz. Boyut olarak geldiğinde şaşırmıştık fotoğraflarda daha küçük çıkıyor ama öyle değil. Tasarımı şık olduğu için mutfakta çok hoş duruyor. Pişirmesi oldukça güzel sesi de asla rahatsız edici bir boyutta değil. Bir çok marka arasında kalmıştık ama Tefal bence işinin ehli

? *** ***: Ürünü ben yaklaşık 2 ay önce anneme ve kendime iki tanesi bu fiyatlara gelecek şekilde almıştım. 2 ayda nasıl 2 katına çıktı anlayamadık gerçekten. bu seferkini de abimin eşine hediye olarak aldık. ben 2 aydır düzenli kullanıyorum çok çok çok memnunum. iyi ki çok araştırıp Tefal almışım.

? *** ***: Mecburiyet ten aldım patatesleri çiğ bıraktı defalarca kızartmama rağmen nasıl bu kadar iyi yorum yapıyorlar anlamadım.

? *** ***: Ben patates için almıştım ama kızartma gibi olmuyor. Biraz benzemesi için çok ince doğranması gerekiyor. Onun dışında patlıcan kabak veya tavuğu güzel pişiriyor. Tam olarak beklentimi karşılamadı ama patates dışında güzel. Teşekkürler.

? *** ***: Sıcak hava yoluyla pişirdiği için fazla kuruttuğu düşüncesindeyim. Kızartmalık patatesle denemek gerek, elimde yemeklik vardı haliyle pek güzel olmadı. Birde tavuk denedim onda memnun kaldım.

? *** ***: Ürünü abim ve yengem için aldım şimdilik kızartma ve şinitzel denemişler ikisi de oldukça güzel olmuş, boyutu ideal.

? *** ***: Tam istediğim gibi, çeyizime aldım hem airdry hem grill olması ayrı bir avantaj. Kargolama çok hızlıydı satıcıya da çok teşekkür ediyorum.

? *** ***: Ürün çok güzel bence tavuk kanat yaptım 1 tatlı kaşığı yağ ile çıtır ve çok lezzetli oldu patates kızartması lezzetli oldu diyemem ama sağlıklı oldu oğluma muffin yaptım çok güzel oldu ısınmış haline yoğurt mayalayıp kapağı kapattım taş gibi tuttu bence daha çok güzel ürünler yapılır birde ekstra içinden döküm ızgara çıkıyor ve yiyecekler döküm zemine denk geliyor daha sağlıklı diye düşünüyorum.

İçeriğimizin bu kısmında Tefal EY5018 Easy Fry & Grill hakkında merak edilen sorulara cevap vereceğiz. İşte cihaz hakkında sıkça sorulan sorular...

Tefal Easy Fry Grill'de neler yapılır?

Tefal Easy Fry & Grill'de kızartma, tavuk, biftek, bonfile, kek, sebze yemekleri ve ızgara köfte gibi fırında yapabileceğiniz birçok yemek yapılabilir. Diğer airfryerlarden farklı olarak bu cihazda ızgara özelliği yer alır. Izgara standı sayesinde yemekler daha güzel pişer.

Easy Fry Grill ne demek?

Easy Fry Grill'deki Fry kızartma, grill ızgarayı ifade eder. Tefal markasına ait bir airfryer olan bu cihaz, hem kızartma hem de ızgara işlemini tek başına yapar. Kızartma işlemini az yağda yapan cihaz, pişirmek sıcak havayı kullanır. Izgara için ise cihazın içinde teller yer alır.

Tefal Grill özelliği nedir?

Tefal EY5018 Easy Fry & Grill'deki grill özelliği ızgara anlamına gelir. Cihazın içerisinde ızgara telleri bulunur. Sıcak havayla ısınan teller etlerin üzerinde ızgara izi bırakır ve yemeğin daha lezzetli olmasını sağlar. Ayrıca yiyecekler sıcak hava sayesinde az yağda pişer.

Tefal Easy Fry Grill kaç watt?

Tefal Easy Fry Grill, 1550 watt güçle çalışır. Bu güç pişirme sıcaklığının 200 dereceye kadar yükselebilmesini sağlar. Cihazın içerisinde kuvvetli bir hava sirkülasyonu oluşur ve yemekler kısa sürede pişer.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum