Karaca Air Pro Cook Köz XL Yorumları ve Özellikleri

Közleme özelliğiyle sofralara lezzet getiren Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer'ı inceledik, özellikleri ve kullanıcı yorumlarını sıraladık.
Karaca Air Pro Cook Köz XL Yorumları ve Özellikleri

Airfryerlara kattığı yenilikçi özellikleriyle adını duyuran Karaca'nın Air Pro Cook Köz XL modelini inceleyeceğiz. Birçok üstün özelliğiyle kullanıcısını memnun eden model hakkında tüm merak ettiklerinizi içeriğimizde bulabilirsiniz.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Özellikleri

Güç1550 W
Elektrik Tüketimi1,55 kWh/Saat
Kapasite4 Litre
Boyut37 x 28 x 34 cm
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Karaca
Air Pro Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer İnceleme

Karaca Air Pro Cook Köz XL, sadece 1 kaşık yağ ile birçok yemeği lezzetli hale getirebiliyor. Et, tavuk ve sebze yemeklerinin yanı sıra ev yoğurdu ve meyve kurutma işlemlerini de yapabiliyor. Modelin tarif kitapçığı kullanıcıya yemekler hakkında yol gösteriyor. Kullanışlı özellikleriyle öne çıkan modelin fiyatı, ortalama düzeyde bulunuyor.

İşte, özellikleriyle kullanıcılarını memnun eden Karaca Air Pro Cook Köz XL fritöz ile ilgili tüm detaylar;

Karaca Air Pro Cook Köz XL Tasarım

Karaca Air Pro Cook XL, son derece şık bir teknoloji harikası gibi görünüyor. Cihazda kullanıcı dostu olan geniş bir ön panel bulunuyor. Bu panelde cihazın sıcaklık, zaman ve mod ayarı yapılabiliyor. Siyah ve gri renkte üretilen cihazda tutma sapları siyah ve gold olarak farklılık gösteriyor. Cihazın çıkarılabilir aksesuarları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Yorumları ve Özellikleri

Karaca Air Pro Cook Köz XL, yukarıya doğru uzanan silindirik tasarımıyla fazla yer kaplamıyor ancak buna rağmen geniş bir sepet hacmi sunuyor. Fazla ağır olmayan modelin yeri kolayca değiştirilebiliyor.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Kapasite

Karaca Air Pro Cook Köz XL, kendi sınıfındaki birçok modele göre daha geniş bir sepet hacmi sunuyor. 4 litrelik kapasiteye sahip olan modelde 4'ten fazla kişiye yemek yapılabiliyor. İçerisine kek kalıpları ve borcam gibi pişirme ürünlerini alabiliyor.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Yorumları ve Özellikleri

Karaca Air Pro Cook Köz XL Hacim

Kapasite/Hacim4 Litre
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıVar
Sıcaklık Aralığı60-210 C
Zaman Aralığı1 dk-12 Saat

Karaca Air Pro Cook Köz XL, 1 dakika ile 12 saat arasında zaman aralığı sunar. Böylece yoğurt mayalamanıza ve zor pişen yemekleri yapabilmenize imkan tanır. Sıcaklık ayarı 60 ile 210 derece arasında değişir. Birçok modele göre 10 derece daha fazla sıcaklık sağlayarak yemeklerin daha hızlı pişmesine olanak tanır.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Elektrik Tüketimi

Karaca Air Pro Cook Köz XL, 1550 watt güçte çalışarak saatte 1,55 kWh elektrik tüketir. Buna göre cihazı her gün 1 saat çalıştırdığınızda ayda 46,50 kWh elektrik harcanmış olur. Airfryerı kullanırken fırın kullanmadığınız için harcanan elektrikte çok fazla bir değişim yaşanmaz.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Yorumları ve Özellikleri

Karaca Air Pro Cook Köz Güç Tüketimi

Elektrik Tüketimi1,55 kWh/saat
Güç1550 Watt
RezistansAçık

Karaca Air Pro Cook Köz Airfryer'de açık rezistans kullanılır. Rezistans bölümü cihazın sepet kısmının üzerinde yer alır. Açık rezistans olması temizleme konusunda size zorluk yaşatabilir. Bunun için her kullanım sonrası cihaz soğuduktan sonra rezistans bölümünü nemli bir bezle silmeniz önerilir. Böylece cihazın genel temizliğinde işiniz kolaylaşır.

Karaca Air Pro Cook Tarifleri

Karaca Air Pro Cook Köz XL Yorumları ve Özellikleri

Karaca Air Pro Cook'da kereviz, patates, tavuk, kabak, köfte, balık, yoğurt ve kurutulmuş meyveler yapılabilir. Cihazın ayrıca közleme fonksiyonu da bulunur. Bu fonksiyonda pişirdiğiniz sebzeler köz tadında olur. Airfryerde yapacağınız hünkar beğendi ve ali nazik gibi yemeklerin lezzeti artar.

Karaca Air Pro Cook'ta köfte ve patates yapmak için cihaza hazırladığınız yiyecekleri yerleştirin. Köfte ve patateslerin üzerine fırçayla dilediğiniz oranda yağ sürün. Ardından fırın ızgara modunu seçin ve cihazı çalıştırın. Sürenin sonuna gelindiğinde yemeğiniz hazır olacak. Daha fazla tarif için markanın resmi internet sitesinden yararlanabilirsiniz.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Kutu İçeriği

Karaca Air Pro Cook Köz XL Yorumları ve Özellikleri

Karaca Air Pro Cook Köz XL kutu içeriğinde airfryer, kullanma kılavuzu ve garanti belgeleri yer alır. Cihazın yanında ek bir aparat ya da aksesuar bulunmaz. Cihazın nasıl kullanıldığını öğrenmek için kullanma kılavuzundan yardım alabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Air Pro
Cook Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Karaca Air Pro Cook XL Yorumları

Karaca Air Pro Cook Köz XL Yorumları ve Özellikleri

👤 *** ***: Alırken konuşarak bilgilendirme yaptığını ve içerisinde tenceresinin de olduğunu düşünmüştüm. Detaylı bilgilendirme fotoğrafı yoktu o zaman. Bu iki özelliği saymazsak biz çok beğendik. Evde mangal yaptık resmen. Çok az koku oldu o da normal zaten. Ben indirimdeyken aldım. Almayı düşünen varsa özellikle çalışan bayanlara tavsiyemdir.

👤 *** ***: Eve gelir gelmez sabah patates kızartması akşam karnabahar yaptım ikisi de çok lezzetli oldu hemen içi için kağıt sipariş ettim belli ki çook kullanacağım.

👤 *** ***: Gayet başarılı. Çalışan bayanlar için çok rahat gelince hemen at içine tavuk, patates, köfte ne istersen çok uğraşmadan miss hazır.

👤 *** ***: Önce kendime sonra ablama şimdide komşuma aldım çok beğenerek severek kullanıyorum tek kusuru iç haznesi yağ lekesi geçmiyor ne yaptıysam geçmiyor onun dışında çok kullanışlı.

👤 *** ***: Ürün gerçekten görevini layıkıyla yapıyor. artık daha sağlıklı yiyeceğiz sanırım. teşekkürler.

👤 *** ***: Ürün kesinlikle tavsiyemdir. zamandan müthiş tasarruf kesinlikle tereddütsüz alın . Patatesten sebzeye köfteden nuggeta kurabiyeden böreğe kadar hepsini denedim. pişirme hızı ve kalitesi başarılı.

👤 *** ***: Almadan önce hiç değerlendirme yoktu. Karaca ismine güvenerek aldım. İyi ki de almışım. İlk denemem bütün tavuk oldu. Oda çok güzel oldu. Ne yazıyorsa anlatılan gibi çıktı. İlk deneme başarılı. Muadillerine o kadar para vermeye hiç gerek yok bence. Güzel kargolanmış. Hızlı kargo. Sonrası da böyle olursa yemekler, vazgeçilmezimiz olacak bu gidişle

👤 *** ***: Hiç abartıldığı kadar değil maalesef dışarıya aşırı koku veriyor yani kullanmasam kesin iade ederdim.

👤 *** ***: ev yemeği özelliği olduğunu sanmıştık ama konuşan 2in 1 olan cihazda varmış, bence airfry özelliği biraz yetersiz kalıyor hızlı pişirme yapmıyor ama ısıtma ve közlemesi güzel, kargo hızlıydı üründe herhangi bir çizik yoktu.

👤 *** ***: Üründen çok memnun kaldım. Fırın yerine kullanmak diye bir şey değil yalnız. Pişirme durumu fırından farklı. Patates mantar fırında kururken bunda tamamen farklı bir pişirmeyle karşılaştık. Her yeni yaptığım şeyde süre ve lezzete tekrar tekrar şaşırıyoruz. Patates kızartması ne fırında gibi kuru oluyor ne de kızartma gibi yağlı. Çok lezzetli bir patates oldu. But-kanat ızgara yaptım içi çok güzel pişti dışı asla kurumadı. Patlıcan közlediğimde köz tadı yoktu ama başka bir lezzet başka bir yumuşaklık vardı. Mantara gelirsek sıcak havanın onu kurutacağını düşündüm fakat mangalda bile dışı bu şekilde yumuşacık olmuyor.

👤 *** ***: 3 kişilik aileye yetiyor gibi, az daha büyük olmasını tercih ederdim. Ama çok hızlı çok pratik bir makina. Fiyatının da hızla arttığını düşününce iyki almışım diyorum.

👤 *** ***: Ürün elime ulaşınca bende patates kızartması denedim güzel pişirdi ama iki kere kullandıktan sonra haznesinin dış kısmında gerilik farkettim yani teflon tavanın içi zamanla renk atar çizilir gibi olur ya o tarz bişey karaca müşteri hizmetlerini aradım tam bir rezalet müşteri hizmetleri ilgilenmedi aldığınız yer ile görüşün biz karışmıyoruz dediler marka onlara ait ama ilgilenmediler değişim hakkımın olmadığını öğrendim iade hakkım var servise gidiyor ama sonradan okuduğum yorumlardan kullanıcı hatası diyip aylarca bekletiyorlarmış iade etmedim şu anda kullanıyorum artık elimde yıkıyorum makineye atmadığım halde böyle oldu karaca gerçekten pişmanlık.

👤 *** ***: Maalesef beklentimin çok altında bir ürün oldu tavuk ve kek yapayım dedim tavuğu 1.5 saatte kekin ise üstünü pişirdi içi çiğ kaldı hevesle almıştım maalesef memnun kalmadım.

👤 *** ***: Ürünü alalı bir ay kadar oldu ama power tuşu alttan kabarıp ayrılmaya başladı. Sanırım bu kısmı ısıya dayanıklı değil. 14 günü geçtiği için iade edemiyorum, servise göndereceğim.

👤 *** ***: Tavukta yaptım güzel oldu bı onbeş gün bekledik ürünu patetes evdeki patateslerden dondurulmuş ta denedim o daha güzel oldu sanki dışarıda yediklerimiz gibi oldu soğan halkasına yağ koymadan denedim

İçeriğimizin bu kısmında Karaca Air Pro Cook Köz XL hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. İşte cihaz hakkında sıkça sorulan sorular...

Karaca Airfryer XL kaç litre?

Karaca Air Pro Cook Köz XL'ın 4 litrelik iç haznesi bulunuyor. Küçük gövdesine rağmen büyük bir sepet hacmi sunan model çok miktarda yemek pişirmenizi sağlıyor. Derinliği çok olan sepette kalabalık bir sofraya yetecek kadar kızartmalar ve çeşitli yemekler yapabilirsiniz.

Karaca Air Pro Cook Köz nedir?

Karaca Air Pro Cook Köz, markanın ürettiği airfryer modelidir. Aynı markaya ait konuşan ve tencereli airfryerin bir alt modeli olarak satılır. Kek, kızartma, et ve tavuk gibi yemeklerin yanı sıra yoğurt ve meyve kurutma işlemlerini yapabilir. Ayrıca közleme özelliğiyle sebzeleri közlemenizi sağlar.

Karaca Air Pro Cook Köz konuşabiliyor mu?

Karaca Air Pro Cook Köz'de aynı markanın üst modellerinde olduğu gibi konuşma özelliği bulunmaz. Konuşma özelliği Karaca Air Pro Cook 2'si 1 Arada Airfryerde yer alır. Karaca Air Pro Cook Köz'de ise diğer modellerden farklı olarak közleme özelliği bulunmaktadır.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum