Schafer Fit Fry Smart Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Uygun fiyatlı airfryerlardan olan Schafer Fit Fry Smart'ı inceledik, özellikleri ve kullanıcı yorumlarını bir araya getirdik.
Schafer Fit Fry Smart Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Airfryer arıyor ancak çok fazla para ödemek istemiyorsanız size harika bir önerimiz var. Schafer Fit Fry Smart, en uygun fiyatlı airfryerler arasında yer alıyor. Bütçe dostu olan bu üründe lezzetli yemekler yapabileceğiniz bir çok özellik bulunuyor. Gelin, bu özelliklere yakından bakalım.

Schafer Fit Fry Smart Airfryer Özellikleri

Sıcaklık Aralığı80-200 C
Güç1500 W
Hazne Kapasitesi3 Litre
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Schafer
Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Schafer Fit Fry Smart Airfryer İnceleme

Schafer Fit Fry Smart, uygun fiyatıyla öne çıkan en iyi airfryerlar arasında yer alıyor. Çok tercih edilen üründe kullanışlı özellikler bulunuyor. Az yağ ile lezzetli yemekler yapabilen cihaz, güçlü hava sirkülasyonu ile yemeklerin eşit miktarda pişmesini sağlıyor. Üstelik ürünün parçaları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Sesli uyarı ve otomatik kapanma gibi kullanışlı özellikler sunan model, 1500 watt gücüyle yemekleri kısa sürede pişirebiliyor.

İşte, özellikleriyle kullanıcılarını memnun eden Schafer Fit Fry Smart ile ilgili tüm detaylar;

Schafer Fit Fry Smart Tasarım

Schafer Fit Fry Smart, silindirik tasarımıyla yukarı doğru uzanan bir gövde formu ile karşımıza çıkıyor. Cihazın yayvan olmaması kullanıcıya yerden tasarruf ettiriyor. Kolay anlaşılır bir kontrol paneline sahip olan cihazda size fırını aratmayacak düğmeler yer alıyor. Birçok fırında bulunan dönebilen düğmeler bu cihazda da bulunuyor.

Schafer Fit Fry Smart Yorumları ve Özellikleri

Schafer Fit Fry Smart Ölçüleri

Yükseklik33,5 cm
Genişlik30. 4 cm
Derinlik25.2 cm
RenkSiyah
Ağırlık3.80 kg

Schafer Fit Fry Smart, kompakt tasarımı sayesinde hafiflik kazanıyor. Sadece 3.80 kilo ağırlığında olan model, kolayca taşınabiliyor ve kullanıcısına zahmet vermiyor. 30 cm'lik genişliği ile tezgah, dolap ya da masada kendisine yer bulabiliyor. Siyah renkte üretilen cihazın üst bölümünde hangi yemek için ne kadar ısı gerektiğini gösteren bilgilendirme tablosu görülüyor.

Schafer Fit Fry Smart Kullanımı

Schafer Fit Fry Smart Airfryer'in kullanımı oldukça kolaydır. Cihazı açmak için öncelikle üst düğmeden ısı ayarı yapmanız gerekir. Dönebilen düğmeyi dilediğiniz ısıya getirebilirsiniz. Ardından alt düğmeden pişirme süresini seçmelisiniz. Pişirme süresini seçtiğiniz an cihaz çalışmaya başlar. Cihazı kapatmak için zaman ayarını sıfıra getirmeniz yeterlidir.

Schafer Fit Fry Smart Yorumları ve Özellikleri

Schafer Fit Fry Smart'ın hazne temizliği için tutma sapında bulunan şeffaf mandalı ileri itmeniz gerek. Ardından karşınıza çıkan düğmeye basılı tutarak iç hazneyi geniş hazneden ayırabilirsiniz. Hazneler elde ya da makinede kolayca yıkanabilir. Cihazla ilgili dikkat etmeniz gerekenleri ve nasıl kullanıldığına dair ipuçlarını Schafer Fit Fry Smart kullanma kılavuzunda bulabilirsiniz.

Schafer Fit Fry Tarifleri

Schafer Fit Fry Smart'ta tavuk, köfte, sebze, kızartma ve kek gibi birçok yemeği yapabilirsiniz. Cihazda yapabileceğiniz yemekler için bir kaç pişirme ayarı paylaşalım. Kabak mücver için airfryerınızı 200 derece ve 12 dakikaya ayarlayabilirsiniz. Nefis kahvaltılara eşlik etmesi için sigara böreği yapmak istiyorsanız 200 derece sıcaklık ayarında 15 dakika yeterlidir.

Schafer Fit Fry Smart Yorumları ve Özellikleri

Airfryerınızda balık yapmaktan korkmayın. Lezzetli bir somon 200 derece sıcaklıkta 20 dakika hazırlanabilir. Aifryerinınızın gücünü görmek için biftek deneyin. Tadına doyamayacağınız biftek, 200 derece sıcaklıkta sadece 6 ile 10 dakika arasında hazır olacak. Aifryer tavuksuz olmaz diyorsanız tavuk butlarını 195 derece sıcakta 15 dakika pişirebilirsiniz.

Schafer Fit Fry Smart Kapasite

Schafer Fit Fry Smart, küçük aileler için uygundur ve hazne kapasitesi 3 litredir. Bu hacim, kahvaltılarda bolca patates kızartması yapmanız ve bir aileye yetecek kadar tavuk pişirmeniz için yeterlidir. Cihazın içerisine sığabilecek borcam ve pişirme ürünlerinden de faydalanabilirsiniz.

Schafer Fit Fry Smart Yorumları ve Özellikleri

Schafer Fit Fry Smart Litre ve Kapasite

Kapasite3 Litre
Sıcaklık AralığıMax. 200 C
Sıcaklık AyarıVar
Zaman AyarıVar

Schafer Fit Fry Smart maksimum 200 derece sıcaklığa kadar çıkabilir. Bu sıcaklık seviyesi birçok yemeği pişirebilmeniz için yeterlidir. Zaman ayarı ise 1 dakikadan başlayarak 60 dakikaya kadar yükseltilebilir.

Schafer Fit Fry Smart Elektrik Tüketimi

1500 watt'lık güçle çalışan Schafer Fit Fry Smart, saatte 1,5 kWh elektrik harcar. Cihazı günde 1 saat çalıştığında ayda 40 kWh elektrik tüketimi yapmış olursunuz. Birçok yemeğin 1 saatten daha kısa sürede piştiğini ve her gün cihazı kullanmadığınızı varsayarsak faturanıza çok fazla bir fark yansımayacaktır.

Schafer Fit Fry Smart Yorumları ve Özellikleri

Schafer Fit Fry Smart Güç Tüketimi

Elektrik Tüketimi1,50 kWh/saat
Güç1500 W

Schafer Fit Fry Smart, 1500 watt gücüyle maksimum 200 derecelik sıcaklık sağlar. Yemeklerin fırına göre daha kısa sürede pişmesine olanak tanır. Schafer Fit Fry Smart kullanıcı yorumlarına göre birçok kişi cihazın pişirme performansından memnun kaldığını dile getirir.

Schafer Fit Fry Smart Kutu İçeriği

Schafer Fit Fry Smart Yorumları ve Özellikleri

Schafer Fit Fry Smart'ın kutu içeriğinde cihaz, kullanma kılavuzu ve garanti belgeleri yer alır. Ürünün yanında herhangi bir ek aparat ve aksesuar mevcut değildir. Dilerseniz cihazın sepetine sığabilecek pişirme ürünlerini kendiniz temin ederek kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Fit Fry
Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Schafer Fit Fry Smart Yorum

👤 *** ***: Bir saniye bile düşünmeden alın derim. Bu fiyata inanılmaz kullanışlı bir ürün. İçine fırın kağıdı koyarak kek bile yaptım. Sonuç harika, afiyetle yedik. Patates kızartması efsane. Fazla pişmiş sevdiğimizden pişirme sürelerini 5-10 dk. uzun tutuyorum... Bunu oğlumun bekar evi için almıştım. O kadar memnun kaldım ki evime dönünce bir tane de kendime sipariş vermeyi düşünüyorum. Küçük aileler, öğrenciler, yalnız yaşayanlar için ideal bir ürün. Mutfakta azıcık yer kaplıyor ama muhteşem yemekler çıkarıyor... Kargo çok hızlı ve paketleme çok sağlamdı. Hasarsız elime ulaştı. Firmaya ve kargoya çok teşekkür ederim.

👤 *** ***: Kesinlikle her evde olmalı, kahvaltı hazırlarken ulaştı elime, hemen patates attık mis gibi oldu, üstelik hiç yağ koymadan yaptık. 24 saat olmadan elime ulaştı, paketleme çok iyiydi.

👤 *** ***: Ben çeyizim için aldım ama denemek amaçlı patates kızarttım bence diğer markalara binlerce lira vermenin anlamı yok bu resmen fiyat performans ürünü, patatesler tencereden daha güzel oldu.

👤 *** ***: Ürün çok hızlı geldi paketleme oldukça iyiydi cumartesi sipariş verdik pazartesi elimizdeydi teşekkürler.

👤 *** ***: Tam kahvaltı zamanı geldi hemen bir patates attık güzeldi bence başarılı ürün fiyatı mağazada 2 bindi burası daha uygundu teşekkür ederiz için de diğerler markalara göre gayet büyük bence.

👤 *** ***: Çeyizim için aldım ama elektronik bir cihaz olduğu için denemek istedim bence tam fiyat performans ürünü ben kızarmış çok sevdiğim için 5 dk daha fazla pişirdim çok güzel oldu lezzeti de çok güzeldi paketleme de çok özenliydi.

👤 *** ***: Nerdeyse her gün kullanıyoruz iyi ki almışım canım airfryerım :) evimizde fırın koyacak yer olmadığı için tercih etmiştik iki kişiyiz bizim için ideal bir ürün oldu, fırında yapılacak her şeyi de denedim sufle on numara oluyor. Patates bir tatlı kaşığı yağ koyduğunuzda daha iyi kızarıyor. Eti arada çevirmek gerekiyor kontrollü pişirmenizi öneririm.

👤 *** ***: Yorumlara bakarak büyük bir hevesle aldım fakat bir patatesi bile 1 saatte anca pişirdi, kesinlikle beklediğim performans yok.

👤 *** ***: Patates kızartması yaptık (kullanma kılavuzu tarifine göre) memnun kalamadık tam kızartmıyor.

👤 *** ***: Aşırı derecede plastik kokusu var yiyeceklere kadar siniyor maalesef yenilemeyecek durumda yaptığımız yemekler.

👤 *** ***: 3 gündür deniyorum, gayet iyi pişirme kalitesi, hemen hemen her şeyi pişiriyor, haznesi büyük, 2 kişiye rahat yetiyor, boşuna philipse veya xiaomiye para vermeye gerek yok, 3 günde pişirdiklerim bunlar.

👤 *** ***: Izgarası olsaymış çok iyi olurmuş ürün gayet pratik siz iş yaparken o pişiriyor kokusu yağda kızmış kadar değil her yer tertemiz patates ve tavuk denedim gayet güzel oldu az yağ ve tuz harmanla at pişirsin sadece üzerindeki dklara göre çiğ kalır 2 patates 20 25 dk tavuk 35 40 dk da oldu almak isteyenlere tavsiye ederim fazla para vermeye gerek yok dışarıdaki ızgara kanatlar gibi oldu arada çıkarıp sallanan çevirmen lazım almak isteyenler için uzun yazmak istedim yardımcı olabilmek adına teşekkür ederim.

👤 *** ***: Ürün yorumlarda da belirtildiği gibi çok güzel her şeyi iyi pişiriyor ama süresi biraz fazla. Örneğin patates kızartması 20-25 dk da anca pişiyor. Tavuk kanat da yine aynı şekilde 25 dk ya ayarlıyorum tam pişmemişse biraz daha pişiriyorum. Piştikten sonra çok lezzetli oldu gerçekten. Ürün hakkını verdi. Kalabalık aileler için küçük kalır ama. 2 kişilik aileler için ideal. Tavuk balık et köfte sufle hepsini denedim. Patates kızartması hepsinde olduğu gibi bunda da lezzet açısından orta seviyede. Ama diğer pişirilenler çok lezzetli oldu. Özellikle köfteleri çok beğendik.

👤 *** ***: Harika bir ürün, herkesin evinde bulunması gereken muhteşem bir güzellik paketleme kargo harikaydı beklemeden ürünüme kavuştum teşekkürler schafer.

👤 *** ***: Ürünüm geldi gerçekten çok beğendim harika ve bu kadarda hızlı bekleyemiyordum paketleme 10 numara sadece bir şeyi tam anlayamadım haznesi takılı iken hafif bir gevşeklik var oynuyor acaba ürün mü o şekil yoksa benimki sıkıntılı mı.

İçeriğimizin bu kısmında Schafer Fit Fry Smart hakkında merak edilen sorulara cevap vereceğiz. İşte cihaz hakkında sıkça sorulan sorular...

Schafer Fit Fry ile neler yapılabilir?

Schafer Fit Fry ile tavuk, köfte, biftek, patates, sebze kızartmaları, köz biber, kek, sufle, bonfile ve mücver gibi daha birçok yemek yapabilirsiniz. Fırında yaptığınız her şey Schafer Fit Fry Smart'ta da yapılabilir.

Schafer Airfryer ne kadar elektrik harcar?

Schafer Fit Fry Smart saatte 1.5 kWh elektrik harcar. Her gün 1 saat kullanıldığında ayda 40 kWh elektrik harcaması yapar. Çoğu zaman fırın yerine airfryer kullanacağınız için elektrik faturanızda çok fazla bir değişim yaşanmaz.

Schafer Fit Fry kaç litre?

Schafer Fit Fry Smart 3 litrelik kapasiteye sahiptir ve küçük bir ailenin tüm yemek ihtiyacını karşılayabilir. 2 ile 3 kişilik aileler için uygun olan model, günlük yemeklerinizde size yardımcı olur ancak kalabalık sofralar için yeterli olmayabilir.

Schafer Fit Fry ne kadar?

Schafer Fit Fry Smart'ın fiyatı diğer airfryer modellerine göre çok daha uygundur. Bütçesini düşünen ve uygun fiyatlı ürün arayanlar bu modeli tercih eder. Modelin fiyatı ortalamanın altında olsa da birçok özelliği ile kullanışlılık sağlar. Schafer fit Fry'ın fiyat performans ürünü olduğunu söyleyebiliriz.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.