Luxell Airfryer XXL Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Geniş sepet hacmiyle dikkat çeken Luxell Lxaf-01 Fast Fryer XXL'nin tüm özellikleri ve kullanıcı yorumlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.
Luxell Airfryer XXL Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Hem geniş hazneli hem de uygun fiyatlı bir airfryer arıyorsanız Luxell Lxaf-01 Fast Fryer XXL tam size göre. Geniş pişirme haznesine sahip olan bu cihazın fiyatı ortalamanın alında yer alıyor. Bütçe dostu fiyatı ve özellikleriyle kullanıcısını sevindiren Luxell Lxaf-01 Fast Fryer XXL'i tüm özellikleriyle inceledik.

Luxell Lxaf-01 Fast Fryer XXL Özellikleri

Sıcaklık Aralığı40-200 C
Güç1850 W
Hazne Kapasitesi7,5 Litre
Program Sayısı6
Zaman Ayarı60 dakika
Amazon
Fiyatını Gör
Luxell
Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Luxell Lxaf-01 Fast Fryer XXL İnceleme

Luxell Lxaf-01 Fast Fryer XXL, 7,5 litre kapasiteli geniş pişirme haznesiyle öne çıkıyor. Yüksek güçle çalışan model, yiyeceklerin pişme sürelerini kısaltıyor. 6 adet ön ayarıyla kullanıcısına hazır pişirme modları sunuyor. En düşük 40, en yüksek 200 derecelik sıcaklık ayarıyla geniş pişirme seçeneği sağlıyor. Kullanıcı dostu dijital kontrol paneli ise cihazın kullanım kolaylığını artırıyor.

İşte, özellikleriyle kullanıcılarını memnun eden Luxell Lxaf-01 Fast Fryer XXL ile ilgili tüm detaylar;

Luxell Lxaf-01 Fast Fryer XXL Tasarım

Luxell Lxaf-01 Fast Fryer XXL, kare şeklindeki kutuya benzeyen tasarımıyla net ve modern duruyor. Keskin hatlı bu tasarım, yerden tasarruf etmenizi de sağlıyor. Cihazın ön bölümünde dokunmatik dijital kontrol paneli yer alıyor. Sıcaklık ayarı ve zaman ayarı buradan yapılıyor.

Luxell Airfryer XXL Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Luxell Lxaf-01 Fast Fryer XXL Ölçüleri

Genişlik30 cm
Yükseklik33 cm
Derinlik33 cm
Pişirme Modu6
Dijital EkranVar
RenkSiyah

Luxell Lxaf-01 Fast Fryer XXL, 33 cm yüksekliği ve 30 cm genişliği ile mutfak tezgahı ve dolap bölmelerine uyum sağlıyor. Fazla yer kaplamayan model, görünüşüyle de ortama şıklık katıyor. Çıkarılabilir sepet sapı, parçaların daha rahat temizlenmesine ve bulaşık makinesine sığabilmesine olanak tanıyor. Tüm parçalar bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

Luxell Fast Fryer XXL Nasıl Kullanılır?

Luxell Lxaf-01 Fast Fryer XXL'ın kullanımı rahat ve pratiktir. Cihazın ön bölümünde dijital ekran yer alır. En sağda açma kapatma düğmesi, yanında başlatma ve durdurma düğmesi bulunur. Sıcaklık ve zaman ayarı arasındaki geçiş soldaki düğmeden yapılır. Artı simgesi sıcaklık ve zamanı yükseltmek için, eksi simgesi azaltmak için kullanılır.

Luxell Airfryer XXL Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Cihazın ön ayarları arasında geçiş yapmak için soldan ikinci düğmeye basmanız gerekir. Modelde 6 farklı ön ayar bulunur ve bu ayarlar yiyeceğe göre otomatik olarak sıcaklığı belirler.

Luxell Airfryer XXL Pişirme Süreleri

Luxell Airfryer XXL'de yapabileceğiniz bir kaç tarifin pişirme sürelerini paylaşalım; Luxell Airfryer XXL'de patates kızartması yapmak için cihazı 180 derece sıcaklıkta 18 dakika çalıştırmanız yeterlidir. Köfte ise 180 derece sıcaklığa ayarladığınız cihazda yalnızca 13 dakika içinde hazır hale gelir. Cihazda kısa sürede bir sufle yapmak için 180 derece sıcaklık ve 10 dakika zaman ayarı kullanabilirsiniz.

Luxell Airfryer XXL Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Luxell Airfryer XXL'de tavuk kanadı ve butu pişirmek için 200 derece sıcaklık gerekir. Tavuklar 12 ile 17 dakika içinde hazır hale gelir. Luxell Airfryer XXL'de buz çözme işlemi de yapılabilir. Buzlu yiyecekleri sepete yerleştirin ve cihazı 80 derecelik sıcaklığa ayarlayın. 8 ile 10 dakika içinde yiyeceklerinizin buzları çözülmüş olacak.

Luxell Fast Fryer Kapasite

Luxell Fast Fryer XXL Airfryer, 7,5 litrelik geniş kapasiteye sahiptir. Bu kapasitenin 5,7 litrelik kısmı kızartma sepetinin genişliğidir. 4'ten fazla kişiye rahatça yemek yapabileceğiniz modelin sepeti kare formdadır. Bu sayede tavuk butları, balıklar ve mısırlar kolayca hazneye sığabilir.

Luxell Airfryer XXL Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Luxell Fast Fryer XXL Airfryer Litre ve Kapasite

Kapasite7,5 Litre
Sepet Hacmi5,7 litre
Sıcaklık Aralığı40-200 C
Zaman Ayarı60 Dakika

Luxell Fast Fryer XXL Airfryer en az 40, en fazla 200 derece sıcaklığa ayarlanabilir. Bu sıcaklık aralığı sayesinde hızlı ısıtma, ızgara ve buz çözme gibi işlemleri yapabilir. En fazla 60 dakikaya ayarlanabilen cihaz, pek çok yiyeceği 30 dakikadan az sürede pişirir.

Luxell Fast Fryer XXL Elektrik Tüketimi

1850 wattlık güçle çalışan Luxell Fast Fryer XXL, 1 saatte 1,85 kWh elektrik tüketimi yapar. Bu oran küçük kapasiteli airfryerlara göre biraz daha fazladır ancak faturanızda çok fazla bir değişime neden olmaz. Ürünü her gün 1 saat çalıştırsanız bile ayda 55,50 kWh elektrik tüketimi yapmış olursunuz.

Luxell Airfryer XXL Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Luxell Lxaf-01 Airfryer Güç Tüketimi

Elektrik Tüketimi1,85 kWh/saat
Güç1850 W

Birçok airfryer sıcak hava ile pişirme yaptığı için çok fazla ses çıkarır ve mutfaktaki huzuru bozar. Luxell Fast Fryer XXL'de ise silent device özelliği bulunur ve bu özellik sayesinde cihaz diğer modellere göre daha düşük seste çalışır. Bu sayede kullanıcıyı yormaz ve rahatsız etmez. Luxell Fast Fryer kullanıcı yorumlarına göre birçok kişi cihazın çalışma performansı ve sesinden memnun kaldığını belirtiyor.

Luxell Lxaf-01 Airfryer Kutu İçeriği

Luxell Airfryer XXL Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Luxell Lxaf-01 Airfryer'in kutu içeriğinde airfryer, kızartma standı, garanti belgesi ve Luxell Airfryer kullanım kılavuzu yer alır. Kızartma standı ızgara ve kızartmalar yapmak için size yardımcı olur. Ürün hakkında tüm bilgileri almak için kullanım kılavuzuna bakmanız yeterlidir.

Amazon
Fiyatını Gör
Lxaf-01
Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Luxell Fast Fryer Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Ürün elime eksiksiz ulaştı uyarıları dikkate alarak 10 dk boş çalıştırdım. evet ilk etapta plastik kokusu oluşuyor ama bu durum kullanma kitapçığında da yazmakta. ürün oldukça geniş. eşime doğum günü hediyesi almıştım. çok beğenerek kullanmaya başladı. satıcıdan benden sonra alacaklar için tek isteğim pişirme kağıtları veya bir aksesuar ile satışını sağlaması olacaktır. satıcıya ve ürüne tam puan. teşekkür ederim kolay gelsin.

👤 *** ***: Hediye almıştım. geniş iç haznesi diğerlerine göre büyük kullanımı kolay. güzel de pişiriyor. pişirme süresi içine koyduğunuz ürüne göre değişiyor. süreyi siz kendiniz ayarlayın. kızartma için 11 dk görünüyor ama içine koyduğunuz patatesin cinsi bunun için yeterli gelmiyor yada daha çıtır istiyorsunuz mesela o yüzden deneyerek süreyi kendiniz ayarlayın. biz beğendik.. teşekkür ederiz.

👤 *** ***: Ürün başarılı gerçekten eşim hediye olarak aldı çok beğendim tavsiye ederim kendi kutusunda özenle geldi ve gerçekten de büyük.

👤 *** ***: İçi çok geniş ve gelir gelmez denedim harika pişirdi. tavuk yaptım dışı çıtır çıtır içi yumuşacık oldu. kesinlikle tavsiye ederim. diğer markalara çok para vermeye hiç gerek yok.

👤 *** ***: Diğer markalara o kadar para vermeye hiç gerek yok tesadüf eseri karşıma çıktı ve iyi ki de çıkmış almadan önce de çok araştırmıştım kesinlikle tavsiye ederim. Neredeyse her gün kullanıyoruz bugüne kadar kötü pişirdi diyebileceğim bir şey olmadı her şeyi kısa sürede ve çok güzel pişiriyor ilk aldığımızda biraz yemeklere koku siniyordu içinde bir kere sirkeli su kaynatınca o kokuda gitti onun dışında olumsuz bir özelliği de yok şimdi hediye olarak da alacağım gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

👤 *** ***: Bende bir tane vardı. Bunu da anneme aldım. Beğenerek kullanıyoruz. Fırını açmaz olduk. Çok pratik. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: ürün bugün elime ulaştı ilk olarak patates denedim 1.5 kilo pişirdi ikinci olarak patlıcan pişirdim karnıyarık için orta boy 7 adet aldı son olarak kestane yaptım ilk 3 deneyiminde de benden geçerli not aldı alacak olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Kullanan arkadaşlarım var Ürün gayet başarılı duruyor isimden dolayı 10bin e almaktansa .... Yılların Markası olan Luxell i Tercih ettim ve Emsallerinden Hacim olarak da büyük. Paketlemeye gelince efsane bir şeydi bantları ve koruyucu sökmek için baya mücadele verdim Satıcıya da ayrıca teşekkür ederim.

👤 *** ***: Bugün teslim aldım bir kaç deneme yapıp o şekilde yorum yapmak istedim. Diyetteyiz ve yulaf kepeği ekmeği pişirmesi zor bir ekmek ama çok güzel pişirdi. Yağsız yoğurt baharat soslu tavuk denedik çok iyi sonuç aldık sulu sulu ama güzel pişmiş oldu ve 18 dk gibi bir sürede tamamladı. Diğerler markayı almayı düşünürken ederinden fazla fiyatı sebebiyle vazgeçmiştim bu karşıma çıktı araştırdım ve aldım pişman değilim gerçekten. Emsanın bilinen 26 cm kek kalıbı içine tam oturuyor görselleri ekliyorum. Alacak olanlara daha da zamlanmadan tavsiye ederim. Anneme aldığımızda denemeleri yaptık çeyizime de bir tane aldım hemen :) firmadan mail ile aldığım pişirme tablosunu da ekliyorum lazım olan bakabilir :)

👤 *** ***: Ürün çalıştığı zaman veya bir şey yaptığımız zaman çok kötü plastik koku saçıyor sirke falanda yaptık geçmedi almayın boşuna kimseyle muhatap da olamıyoruz.

👤 *** ***: Ürünü bir defa kullandık sonra hemen arızalandı.

İçeriğimizin bu kısmında Luxell LXAF-01 Fast Fryer Fritöz XXl hakkında merak edilen sorulara cevap vereceğiz. İşte cihaz hakkında sıkça sorulan sorular...

Luxell Airfryer XXL patates kızartması nasıl yapılır?

Luxell airfryer XXL'de patates kızartması yapmak için önce dilimlediğiniz patatesleri suda bekletmenizi öneririz. Ardından patateslerin üzerine 1 kaşık yağ dökerek bir kapta karıştırın. Bu aşamada dilerseniz baharat da ekleyebilirsiniz. Hazırladığınız patatesleri cihaza yerleştirin. Cihazı 180 derece sıcaklığa ve 18 dakikaya ayarlayın.

Luxell Airfryer ne kadar elektrik harcar?

Luxell Airfryer XXL, saatte 1,85 kWh elektrik tüketimi yapar ve bu ayda 55,50 kWh elektrik tüketimine denk gelir. Airfryer kullanırken fırın kullanmayacağınız için harcadığınız elektrik miktarı daha düşük olabilir. Düşük elektrik tüketimi yapan cihaz, faturanızı çok fazla etkilemez.

Luxell Airfryer neler pişirilir?

Luxell Airfryer'da kestane, tavuk, köfte, mısır, patates, sebze, mücver, bonfile, sufle, kek ve mini pizzalar gibi birçok şeyi pişirebilirsiniz. Fırında yapabileceğiniz çok sayıda yemek airfryerda'da rahatlıkla pişer. Kare hazneli cihaz, içerisinde çok sayıda yemeği alabilir.

Luxell Airfryer kaç watt?

Luxell Airfryer XXL, 1850 wattlık güçle çalışır. Bu güç sayesinde yüksek sıcaklık ve sıcak hava performansı yakalar. Bu sayede yemekleri kısa süre içerisinde pişirebilir ve sıcak hava sirkülasyonuyla yemeklerin eşit şekilde pişmesini sağlar.

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum