Kumtel Fastfryer Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Kumtel Fastfryer HAF-01'i tüm özellikleriyle inceledik, kullanıcı yorumlarını içeriğimizde sıraladık.
Kumtel Fastfryer Yorum ve Özellikleri - İnceleme

Uygun fiyatlı airfryer arayanlar için Kumtel Fastfryer Haf-01'yi inceledik. Düşük fiyatıyla birçok kişinin tercihi olan model, pişirme performansıyla memnun ediyor. Ürünün tüm özelliklerini öğrenmek ve airfryer seçiminde doğru karar vermek için inceleme yazımıza göz atın.

Kumtel Fastfryer Haf-01 Özellikleri

Sıcaklık Aralığı80-200 C
Güç1500 W
Hazne Kapasitesi5,5 Litre
Ağırlık4,7 Kilo
Zaman Ayarı0-60 dakika
Amazon
Fiyatını Gör
Kumtel
Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Kumtel Fastfryer Haf-01 İnceleme

Kumtel Fastfryer Haf-01, toplam 5,5 litrelik geniş sepet kapasitesiyle öne çıkıyor. 4 kişilik yemek yapabileceğiniz hazneye birçok pişirme kabı da sığabiliyor. 1500 watt güçle çalışan model, düşük elektrik tüketimiyle de öne çıkıyor. Cihazın fiyatının uygun olması ve sunduğu üstün özellikler onu favori airfryerlardan biri yapıyor.

İşte, özellikleriyle kullanıcılarını memnun eden Kumtel Fastfryer Haf-01 ile ilgili tüm detaylar;

Kumtel Fastfryer Haf-01 Tasarım

Kumtel Fastfryer Haf-01, silindir şeklinde tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Yayvan olmayan gövdesi sayesinde fazla yer kaplamıyor ve yukarı doğru uzanıyor. Cihazın yuvarlak sepete sahip olması, uzun ölçülü yiyecekler için sorun yaratabilir ancak derin kızartma sepetine birçok yiyecek rahatlıkla sığabilir.

Kumtel Fastfryer Yorum ve Özellikleri

Kumtel Fastfryer Haf-01 Ölçüleri

Genişlik35 cm
Yükseklik31 cm
Derinlik26 cm
Dijital EkranYok
RenkSiyah
Ağırlık4,7 kg

Kumtel Fastfryer XL'nin 31 cm yüksekliği, 35 cm genişliği bulunuyor. Masa ve tezgahlarda kendine kolayca yer bulabilen cihaz, fazla yer kaplamıyor. Üzerinde cihazı kontrol etmek için 2 adet düğme yer alıyor. Döndürülebilen düğmeler, cihazın kullanım kolaylığını artırıyor.

Kumtel Fastfryer Kullanımı

Kumtel Fastfryer Yorum ve Özellikleri

Kumtel Fastfryer Haf-01'in kullanımı klasik bir fırını kullanmak kadar kolay. Cihazı kontrol etmek için iki adet düğme bulunuyor. Üst düğmeden zaman ayarı yapılırken alt düğmeden sıcaklık kontrolü sağlanıyor. Önce sıcaklık düğmesini çevirerek istediğiniz sıcaklığa getirmeniz gerekiyor. Ardından zaman ayarını yaptığınızda cihaz çalışmaya başlıyor.

Kumtel Fastfryer Tarifleri ve Pişirme Süreleri

Kumtel Fastfryer'de yapabileceğiniz bazı tarifler için pişirme sürelerini paylaşalım; patates kızartması yapmak için cihazı, 15 dakika ve 180 derece sıcaklığa ayarlayabilirsiniz. Tavuk kanadı yapmak için 180 derece sıcaklıkta 15 dakika yeterlidir. Lokum gibi bir kırmızı et, 200 derece sıcaklık ayarında sadece 9 dakikada hazır olur.

Kumtel Fastfryer Yorum ve Özellikleri

Kumtel Fastfryer'de buz çözme işlemi de yapabilirsiniz. Bunun için cihazı 80 derece sıcaklığa ve 6 dakikaya ayarlamanız yeterlidir. Hamur işleri için endişelenmenize gerek yok. Lezzetli bir muffin 170 derece sıcaklıkta sadece 7 dakikada hazır hale gelir.

Kumtel Fastfryer Kapasite

Kumtel Fastfryer, geniş iç hacmiyle de ilgi çekiyor. Cihazın toplamda 5.5 litre kapasitelik iç hacmi bulunuyor. Kızartma sepeti ise 4 litrelik hacmiyle bolca sebze ve et pişirebiliyor. 4 kişilik aileler için ideal olan cihaza muffin kabı gibi çeşitli pişirme ürünleri de sığabiliyor.

Kumtel Fastfryer Yorum ve Özellikleri

Kumtel Haf-01 Litre ve Kapasite

Kapasite5,5 Litre
Sepet Hacmi4 litre
Sıcaklık Aralığı80-200 C
Zaman Ayarı60 Dakika

Kumtel Fastfryer, en az 80, en fazla 200 derecede çalışabilen model, maksimum 60 dakikalık pişirme süresine ayarlanabiliyor. En düşük sıcaklıkta buz çözme işlemi yapılırken, yüksek sıcaklıklar yiyeceklerin iyice kızarmasını sağlıyor.

Kumtel Fastfryer Elektrik Tüketimi

1500 Watt'lık güçle çalışan Kumtel Fastfryer, saatte 1,50 kWh elektrik tüketimi yapar. Birçok airfryerden daha az elektrik harcayan bu cihaz, her gün 1 saat çalıştırıldığında ayda 45,50 kWh güç harcar. Fiyatı gibi yaktığı elektrikle de bütçenize dosttur.

Kumtel Fastfryer Yorum ve Özellikleri

Kumtel Fastfryer Güç Tüketimi

Elektrik Tüketimi1,50 kWh/saat
Güç1500 W

Kumtel Fastfryer delikli sepetiyle sıcak hava akışını güçlü şekilde sağlar. Yiyecekler kısa sürede pişmekle kalmaz, aynı zamanda içleri yumuşak kalırken dışları iyice kızarır. Özellikle patates kızartması gibi birçok kişinin favorisi olan yiyecekler az yağda pişerek daha sağlıklı hale gelir.

Kumtel Fastfryer Kutu İçeriği

Kumtel Fastfryer Yorum ve Özellikleri

Kumtel Fastfryer XL'ın kutu içeriğinde airfryer, kullanma kılavuzu ve garanti belgeleri yer alır. Kutu içeriğinde ek pişirme aparatı ya da aksesuar bulunmaz. Dilerseniz küçük muffin kalıpları gibi pişirme ürünlerini kendiniz temin ederek kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Fastfryer XL
Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Kumtel Fastfryer HAF-01 Yorum

👤 *** ***: 10 yıldız olsa 10 yıldız verirdim o kadar güzel ki bayıldım, çeyizim için aldım haznesi epey geniş fotoğraftakinden daha büyük kullanmak için sabırsızlanıyorum.

👤 *** ***: Hiç düşünmeden alın. Kumtel çok eski bir marka zaten.4 tane aldım. Kızım, gelinim ve yazlık kışlık evime... sessiz, kokusuz, temizliği kolay ..kılavuzuna uygun kullandığımda büyük bir memnuniyet yaratacak bir yardımcı. Leziz ve sağlıklı yemekler için uygun. 5 değil 10 yıldız benden.

👤 *** ***: Ürün elime ulaştı. Çok güzel paketlenmiş bir hasar görmeden geldi. Sulu tavuk yemeği yaptım güzel ve hızlı pişirdi. Elinin altındaki küçük fırın gibi Bi şey. Tasarımı çok şık, mutfakta çok güzel duruyor, fırın kadar yer kaplamıyor. Uzun yıllar kullanmayı diliyorum. Satıcıya ve kargoya da teşekkür ederim güzel ürün.

👤 *** ***: Ürün çok şık ve kullanışlı. Hemen patates kızartması yaptık.çok kısa sürede çok az yağ ile ve çok güzel pişirdi. Bu arada soğan da pişirdik. Kokusuz diyen arkadaşların burunları koku almıyor sanırım. soğan kokusu normal tavada kızartma kokusu gibi oldu. Biraz sesli çalışıyor ama çok az yağ ile süper pişirdi. Koku ve sesli çalışması sebebi ile bir yıldız kırdım. Onun haricinde diğer markalara çok para vermeye gerek yok. Teşekkürler KUMTEL bu arada Türk bir markanın ürününü almaktan ve memnun olmaktan çok mutluyum. Sevgiler.

👤 *** ***: Ürün gerçekten fiyat performans ürünü keşke daha önce karşıma çıksaydı dün sipariş verdim bugün elime ulaştı, hemen patates denedim 8 dakikada 1 kaşık yağ ile pişirdi akşamda yarım kilo kanat denedim 25 dakikada mangal tadında pişirdi diğer markalara göre fiyatı çok çok uygun kalabalık aile değilseniz haznesi gayet yeterli.

👤 *** ***: Evet uzun bir araştırma sonucu ürünü aldım tek yaşayan biriyim ve şuan için hayat kurtarıcı, büyük ürün almak istiyorum tavsiye etmem ama büyük ürünlerin pişirdiği kadar malzeme için zaten her evde olan fırına kullanmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim ürün ne kadar yağsız kızartma diye ünlense de arkadaşlar bu ürünlerin hepsi aslında fırın gibi; bol yağda kızartılmış lezzetini size vermiyor. Beklentinizi ona göre oluşturun. Açıkçası ben bunun için koca fırını ısıtıp çalıştırmaya değmez dediğim kadar ürünü pişirmek için bu ürünü tercih ettim ve beklentimi karşıladı ayrıca mikrodalga fırın gibi ısıtma işleminde de tava kirletmenize gerek kalmıyor. 1-2 kişi için ideal yemek çıkarır yada 4-5kisi için yemeğin yanına ek ürün garnitür yapmak için ideal. 2 kere kullandım ikisinde de sonuç ve lezzet güzeldi.

👤 *** ***: Boşuna yüksek meblağlar ödemeyin kumtel alın aldırın aşırı memnunum hızlı ve lezzetli iyi ki almışım buz çözme özelliği de çok işe yarıyor tavuklar ızgara gibi içi sulu sulu lezzet kaybetmiyor 2 kişi için ideal ama pişirme süresi kısa olduğu için 4 kişiye de ideal.

👤 *** ***: Ürün çok güzel bugün aldım ilk deneyim olarak patates yaptım 20 dakikada mangaldaki gibi oldu haznesi gayet güzel bence diğer marka ürünlere göre fiyatı da gayet iyi alacaklara hayırlı olsun.

👤 *** ***: Bir süre kullanmadan yorum yapmak istemedim köfte patates tavuk soğan halkası denedim iyi ki almışım dediğim bir ürün yağ ile batan ocak kızartma kokusu ve onunla uğraşılan zaman tamamen bitti köfteleri atıyorum o pişene kadar diğer hazırlıkları yapıyorum özellikle çalışan kadınlar için büyük yardımcı 2-3 kişilik aileler için ideal.

👤 *** ***: O kadar titizlikle kullanmamıza rağmen 1 ay geçmemesine rağmen iç ızgara vidaları paslandı. Nasıl böyle kalitesiz is olur anlamadım. Yorumlara aldandım ben de. Pişirme kısmına gelirsek karşılaştırma yapacak bilgim yok ama biz deneme yaptığımızda patateslerin tabana yapıştığını görüyoruz. Diğer markalarda durum nasıl bilmem. Bu üründe paslanma olması ilginç. Servis kaydı açtırmayı düşünüyorum. Islak bırakıyorsunuzdur diyenler olabilir ama değil. Özenle temizlenip kurulanıyor. Buna rağmen durum böyle.

👤 *** ***: Beklentimi karşılamadı ürün üzerindeki pişirme süreleri yeterli değil patatese 15 dk diyorsa 2 veya 3 kerede anda pişiriyor 1 patatesi anca kızartıyor gerisini çiğ bırakıyor makinede parçaları yıkanır yazıyordu yıkadım çizildi hep özellikle makineye dikkat ederek attım bir şey çarpmasın engel olmasın diye yazık parama almayın boşa şişiriyorlar.

👤 *** ***: 8 ay önce aldım ve şuana kadar çevreme fiyatı uygun ve başarılı ürün diye tavsiye ediyordum ama kızağı bozuldu. Hazne tam yerine yerleşmiyor ve bu yüzden çalışmıyor. Hala garantisi devam ediyor. Bir haftadır serviste. verecekleri cevabı bekliyorum. Ne zaman tamir olur ücret talep edecekler mi meraktayım...

👤 *** ***: Ürün gayet iyi pişiriyor denedim çok güzel oldu. Tereddüt etmeden alınabilir.

👤 *** ***: Memnun kaldık sobada fırında pişirmiş gibi oldu çok güzel oldu daha başka şeylerde deneyeceğiz bence alınabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi AirfryerEn İyi Fritöz Makinesi
Philips HD9650/90 YorumlarıXiaomi Mi Smart Air Fryer İnceleme
Karaca Air Pro Cook Köz XL YorumlarıSchafer Fit Fry Smart Yorumları
Tefal EY5018 YorumlarıArzum Airtasty XL Özellikleri
Luxell Fast Fryer XXL ÖzellikleriPhilips HD9870/20 Premium Özellikleri
Altus AL 899 AF Teknik Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Kumtel Fastfryer XL HAF-01 hakkında merak edilen sorulara cevap vereceğiz. İşte cihaz hakkında sıkça sorulan sorular...

Kumtel airfryer çok elektrik yakar mı?

Kumtel Fastfryer, birçok modele göre daha az elektrik yakar. 1 saatte 1,50 kWh elektrik tüketimi yapan cihaz, ayda 45,50 kWh elektrik harcar. Bu elektrik tüketimi, cihazı her gün uzun süreler boyunca kullanmadığınız düşünüldüğünde oldukça azdır.

Kumtel airfryer sağlıklı mı?

Kumtel airfryer, yiyecekleri %90 daha az yağla ile pişirdiği için kızartma ve fırınlamaya göre çok daha sağlıklıdır. Az yağ oranıyla yiyeceklerin kalorisini düşürür. Sıcak havayla pişen yiyecekler, sağlığa zarar vermeyecek şekilde kızarır ve lezzetli hale gelir.

Kumtel Fastfryer makinede yıkanır mı?

Kumtel Fastfryer'ın sepeti ve aparatları makinede yıkanabilir. Çok yüksek sıcaklıklar kullanmadığınız sürece pişirme aparatları zarar görmez. Bu sayede zahmetsiz temizlik sağlayan cihazın temizliği kolay hale gelir.

Kumtel Airfryer kaç watt?

Kumtel Airfryer XL 1500 wattlık güce sahiptir ve bu güçle etkili bir pişirme performansı sunar. Düşük elektrik tüketimi yapan cihaz, maksimum 200 derece sıcaklığa ulaşabilir. Yiyeceklerin daha kısa sürede pişmesini sağlayarak size zamandan tasarruf ettirir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum