Arzum Airtasty XL Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Geniş hazne kapasitesiyle öne çıkan Arzum AR2074 Airtasty XL'ı inceledik, özellikleri ve öne çıkan yanlarını sıraladık.
Arzum Airtasty XL Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Birçok airfryer kısıtlı hazne kapasitesiyle küçük aileler tarafından kullanılabiliyor. Bilinenin aksine kalabalık sofralara airfryerla yemek hazırlamak imkansız değil. Sizi, geniş haznesiyle bolca yemek yapabilmenizi sağlayacak Arzum AR2074-B Airtasty ile tanıştıralım. Geniş sepet hacmiyle öne çıkan model, kalabalık aileler için ideal. Bu modelin tüm özellikleri ve öne çıkan yanlarını sizin için inceledik.

Arzum AR2074-B Airtasty Özellikleri

Sıcaklık Aralığı80-200 C
Güç1750 W
Hazne Kapasitesi6 Litre
Program Sayısı8
Zaman Ayarı60 dakika
Amazon
Fiyatını Gör
Arzum
Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum AR2074-B Airtasty İnceleme

Arzum Airtasty XL Air Fryer sıcak hava fritözü, 6 litrelik geniş hazne kapasitesiyle öne çıkıyor. Çok sayıda tavuk ve geniş bir kek kalıbı sığdırabileceğiniz bu hazne, kalabalık sofralara yetecek yemekler pişirebiliyor. Cihazda 8 farklı otomatik pişirme modu bulunuyor ve her yemek için ayrı sıcaklık ayarını size gösteriyor. Parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilen cihaz, dijital kontrol paneli ile kullanım kolaylığı sağlıyor.

İşte, özellikleriyle kullanıcılarını memnun eden Arzum AR2074-B Airtasty ile ilgili tüm detaylar;

Arzum AR2074-B Airtasty Tasarım

Arzum AR2074-B Airtasty, küçük bir fırını andıran tasarımıyla göz dolduruyor. Parlak siyah renkteki modelin tutma sapında rose detaylar yer alıyor. Cihazın dokunmatik olması ve öne çıkan tek bir düğme ile kontrol edilebilmesi daha sade ve yalın bir görünüm sağlıyor.

Arzum Airtasty XL Yorumları ve Özellikleri

Arzum AR2074-B Airtasty Tasarım Özellikleri

Pişirme Modu8 Adet
Ağırlık6.26 kg
Dijital EkranVar
RenkSiyah

Arzum AR2074-B Airtasty'nin ön bölümünde pişirme modları arasında geçiş yapabileceğiniz dijital ekran bulunuyor. Bu ekranda 8 farklı pişirme ayarı görülüyor. Pişirdiğiniz yiyeceği ekrandan seçtiğinizde, cihaz o yiyecek için gereken sıcaklık ve zaman ayarını kendisi ayarlıyor. Böylece tariflere bakıp bilgi aramanıza gerek kalmıyor.

Arzum Airtasty XL Kullanımı

Arzum Airtasty XL'ın kullanımı oldukça kolaydır. Cihazı açtığınızda büyük tuşun sol tarafında sıcaklık ve zaman simgeleri yer alır. Dokunmatik olan bu simgelere bastığınızda ayarlama yapabilirsiniz. Sıcaklık düğmesine bastıktan sonra ortada bulunan büyük tuşu çevirerek dilediğiniz sıcaklığı ayarlayabilirsiniz.

Arzum Airtasty XL Yorumları ve Özellikleri

İstediğiniz ayarları seçtikten sonra sağ tarafta yer alan çalıştırma tuşuna basmanız yeterlidir. Cihaz çalışmaya başlar ve istenilen sürenin sonuna geldiğinde otomatik olarak durur. Pişirme işleminden sonra cihazın sepetinin soğumasını bekleyin. Ardından ürünün pişirme parçalarını çıkararak elde ya da bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Arzum Airtasty kullanma kılavuzuna bakmanız yeterlidir.

Arzum Airtasty XL Kapasite

Arzum Airtasty XL, geniş hazneye sahip airfryerler arasında yer ediniyor. Cihazın pişirme sepetinin 6 litrelik kapasitesi bulunuyor. Bolca patates kızartabileceğiniz bu sepete, 4 ile 5 arasında muffin kabı sığabilir ve farklı pişirme ürünleri konulabilir.

Arzum Airtasty XL Yorumları ve Özellikleri

Arzum Airtasty XL Litre ve Kapasite

Kapasite6 Litre
Sıcaklık Aralığı80-200 C
Sıcaklık AyarıVar
Zaman Ayarı60 Dakika

20 cm'lik hazne genişliğine sahip olan Arzum Airtasty XL'ta bütün tavuk, büyük bir bonfile ve balık pişirmek oldukça rahattır. Kalabalık sofralar için yemek hazırlayabileceğiniz cihaz, büyüklüğü ile size fırını unutturur. 80 ile 200 derece sıcaklık ayarında çalışabilir ve maksimum 60 dakikalık süreye ayarlanabilir.

Arzum Airtasty XL Elektrik Tüketimi

Arzum Airtasty XL bir saatte 1,75 kWh elektrik tüketimi yapar. Bu oran küçük kapasiteli airfryerlara göre daha fazla olsa da, birçok XL airfryera göre azdır. Cihazı kullanırken fırın kullanmayacağınız için elektrik tüketiminde fazla bir fark yaşanmaz.

Arzum Airtasty XL Yorumları ve Özellikleri

Arzum Airtasty XL Güç Tüketimi

Elektrik Tüketimi1,75 kWh/saat
Güç1750 W

Arzum Airtasty XL 1750 wattlık güçle çalışarak etkili bir pişirme performansı gösterir. Cihazın içindeki hava, her köşeye dağılır ve yiyeceklerin eşit oranda pişmesi sağlanır. Ocakta ve fırında daha uzun sürede pişen yemekler airfryerda çok daha kısa sürede hazır hale gelir. Arzum Air Tasty yorumlarında birçok kullanıcı ürünün pişirme performansından memnun kaldığını dile getirmektedir.

Arzum Airtasty XL Kutu İçeriği

Arzum Airtasty XL Yorumları ve Özellikleri

Arzum Airtasty XL'ın kutu içeriğinde cihaz, garanti belgesi ve kullanma kılavuzu yer alır. Kutuda herhangi bir ek aparat ya da aksesuar bulunmaz. Dilerseniz sepete sığabilecek boyutta pişirme ürünleri temin edebilir ve cihazla birlikte kullanabilirsiniz.

Amazon
Fiyatını Gör
Airtasty
XL Airfryer
Aradığın
Fiyatı Gör

Arzum AR2074 Yorumlar

Arzum Airtasty XL Yorumları ve Özellikleri

👤 *** ***: Kullanmadan yorum yapmak istemedim. öncelikle görsel olarak çok şık bı ürün. benim mutfağım çok küçük bu fritöz ise kocaman. hatta ilk kutuyu açtığımda şok oldum. iç haznesi kocaman. ben bayağı araştırıp o şekilde kullanmaya başladım. İlk patates ve biber kızartın ve sonuç enfes. eşim almadan önce çok istekli değildi eğer pişirmesini beğenmezse kesin çok laf eder diye de çekiniyordum ama ikimiz de çok memnun kaldık. Ocak kirlenmiyor, yağ sıçramıyor bence süper yarın da balık pişiricem bakalım nasıl olacak

👤 *** ***: Aldığım günden beri her şeyimi bunda yapıyorum. Hamur kızartması yapan hiç görmemiştim bir deniyim dedim mis gibi oldu ya az yağla. Vallahi herkese tavsiye ederim. Niye bu zamana kadar beklemişim bilmiyorum almak için. Büyüklüğü derinliği çok iyi fiyatı da diğer markalara göre çok çok iyi. Düşünenler varsa kaçırmayın.

👤 *** ***: Çok fazla para vermeye gerek yok, çok sesli çalışmıyor. Çok pratik bir makine satıcı çok ilgili.

👤 *** ***: Ürün çok güzel. Beklentimi fazlasıyla karşıladı. Beni bu fiyata bu hacim, tasarım ve garanti süresi cezbetti. 3 4 kez patates kızarttım. İlk bir patatesle test ettim bugün ise 3 orta boy patatesle yaptım yine aynı sürede pişirdi. Köfte ve kestane yaptım onlarda çok lezzetli oldu. Özellikle köfte yumuşak ve sulu oldu. Patatesi biraz ince ve küçük kesiyorum. Kestaneyi de sıcak suda beklettim bir kaç dakika sonra suyu süzüp airfryera attım 15 20 dakika 180 derecede pişti. Fırsat bulursam resimde atacağım inşallah.

👤 *** ***: Bence güzel inşallah az yakıyordur balık patates biber yaptım 3 orta boy patates 1 biber 1 sogan 2 cupra kafası kuyruğunu kesip 40 dk buldu her şeyin ayrı pisimi ama lezzetli mi fırına göre inanılmaz lezizdi ızgara tadında lokanta misali yedik patates de leziz az yağla, sadece ızgarası da olsaydı çok iyi olacaktı onu ayrıca alabiliyoruz sorularda öğreneceğim. şıklık tasarım vs olarak tam puan benden.

👤 *** ***: Çok güzel ve şık.. Patates ve muffin denememiz başarılı.. Uzun vadede de memnun kalırız inşallah.

👤 *** ***: Ben çok çekine çekine aldım çok düşündüm ve aldığım zaman çok az yorum vardı şansıma nasıl çıkar diye denemek istedim dün geldi ilk patates tavuk denedim 20 dk da baya iyi oldu gerçekten çok güzel ürünün görüntüsü de çok şık tavsiye ederim

👤 *** ***: Dijital paneli okunmuyor. O yüzden kullanmadan iade ettim.

👤 *** ***: Ürün gerçekten güzel ama iade ettim iç aksesuarları yoktu ve çok büyüktü iade ettim

👤 *** ***: Ürün çok güzel fakat ekran saati ayarlanır iken sayılar görünmüyordu ya bize gelen üründe arıza vardı veya modeli böyle başka bir yerde görmediğimiz için kıyaslama yapamadık o yüzden iade ettik resimlerinde ekran pırıl pırıl bize gelen üründe ekran yok denecek kadar ışıksızdı evdeki bütün ışıkları kapattık ayarlama yapabilmek için yine de olmadı bozuk olma ihtimali daha yüksek geldi bize öyle bir ürüne bu şekil bir ekran konamaz gibi.

👤 *** ***: Ürün kesinlikle çok kullanışlı ve sessiz gelir gelmez börek yaptım buzlu böreği 12 dakikada pişirdi. Haznesi geniş dokunmatik olması da çok güzel. Sorunsuz 1 günde teslim edildi çok memnunum.

👤 *** ***: Çok güzel bir ürün çok teşekkürler.

👤 *** ***: Anneme aldım çok beğendi kendim de sipariş ettim bekliyorum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Airfryer ModelleriEn İyi Fritöz Makinesi
Philips HD9650/90 ÖzellikleriXiaomi Mi Smart Air Fryer İnceleme
Karaca Air Pro Cook Köz XL YorumlarSchafer Fit Fry Smart Yorumları
Tefal EY5018 ÖzellikleriPhilips HD9870/20 Premium İnceleme
Luxell Fast Fryer XXL YorumlarıKumtel Fastfryer Haf-01 Özellikleri
Altus AL 899 AF Teknik Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Arzum Airtasty XL hakkında merak edilen sorulara cevap vereceğiz. İşte cihaz hakkında sıkça sorulan sorular...

Arzum Airfryer neler pişirilir?

Arzum Airfryer'da et yemekleri, tavuk, balık, ızgara, sebze kızartmaları, patates, muffin, kek ve donmuş gıdalar gibi fırında pişirebileceğiniz birçok yemek pişirilebilir. Farklı pişirme kapları kullanarak hamur işleri yapılabilir. Kahvaltılar için pratik tarifler uygulanabilir.

Arzum Airtasty XL nasıl kullanılır?

Arzum Airtasty XL'yi kullanmak için cihaz ekranının solunda yer alan sıcaklık ve zaman tuşlarına basmanız gerekir. Sıcaklık tuşuna basarak ortadaki düğmeyi çevirdiğinizde sıcaklık ayarı yapabilirsiniz. Zaman ayarı için de aynı yolu izleyebilirsiniz. Sıcaklık ve zamanı ayarladıktan sonra sağda bulunan başlatma tuşuna basmanız yeterlidir.

Arzum Airtasty XL kaç watt?

Arzum Airtasty XL 1750 wattlık motor gücüyle çalışır ve etkili bir pişirme performansı gösterir. Diğer büyük airfryerlara göre daha az elektrik harcar. Saatte 1,75 kWh elektrik tüketerek faturanıza çok fazla bir yük eklemez.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum