Alibaba Nasıl Üye Olunur? 5 Adımda Hızlı Hesap Açma İşlemi

Milyonlarca ürünü en ucuz fiyata satın alabileceğiniz Çinli alışveriş sitesi Alibaba'ya tek tıkla üye olabilirsiniz.
Alibaba Nasıl Üye Olunur? 5 Adımda Hızlı Hesap Açma İşlemi

Alibaba, aradığınız ürünleri toptan olarak uygun fiyata satın alabileceğiniz dünyanın en büyük online pazar yeridir. Alibaba Group bünyesinde hizmet vermekte olan Alibaba.com alışveriş sitesi, "Business to Business" açılımına sahip B2B yani şirketler arası pazarlama hizmeti sunmaktadır.

5 Adımda Türkçe Alibaba Üyelik İşlemleri

Alibaba üyelik işlemlerinizi tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirebilir, ihtiyacınız olan hemen her şeyi en ucuz fiyata Çin'den satın alabilirsiniz. İhtiyacınız olan ürün veya ürün gruplarını doğrudan üretici ya da tedarikçiden almanıza olanak sağlayan Çinli site, diğer toptancılara göre son derece uygun fiyatlara sahiptir. Alibaba'nın geniş ürün yelpazesinden yararlanmak için bu bağlantı üzerinden Alibaba Türkiye satış sitesine hızlıca giriş yapabilirsiniz. 

Alibaba İndirim Kuponu

Dünya üzerinden bir çok aktif kullanıcı gibi sizlerde Alibaba.com'a üye olarak karlı bir toplı alım işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye üzerinden kolaylıkla sipariş verebilceğiniz ve tedarikçi fırsatlarından yararlanabileceğiniz Alibaba'nın hesaplı ve kaliteli ürün yelpazesinden yararlanmak için üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Alibaba'ya ister dizüstü bilgisayarlarınızdan isterseniz mobil cihazlarınız üzerinden kayıt olabilirsiniz. Üyelik işlemleri, ürün araştırması, sipariş onayı ve Çin'den toptan mal getirmek gibi tüm işlemleri adım adım görüntüleyebileceğiniz Alibaba'dan Nasıl Alışveriş Yapılır? adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

1. Turkish Alibaba web sitesine giriş yapın

Alibaba Üyelik

Alibaba üyelik işlemlerinizi Türkçe olarak gerçekleştirmek için Turkish Alibaba sayfasına giriş yapmanız gerekmektedir. 

2. Ücretsiz olarak katıl butonuna tıklayın

Alibaba Üyelik

Alibaba web sitesine giriş yapmanızın ardından site sağ üst kısmında yer alan "Ücretsiz Katıl" butonuna tıklayarak Alibaba kayıt işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

3. E-posta adresinizi girin

Alibaba Üyelik

Alibaba üç aşamalı üyelik sayfasına giriş yapmanızın hemen ardından "Email" kısmına e-posta adresinizi yazarak "Verification" butonunu sürüklemeniz gerekmektedir. Bu işlemi tamamlamanızın ardından posta kutunuza bir onay e-postası gönderilecektir. E-postadaki bağlantıya tıklayarak bir sonra ki işleme geçebilirsiniz.

4. Gerekli tüm bilgileri doldurun

Alibaba Üyelik

E-posta adresinize gönderilen bağlantı linkine tıklamanızın ardından "Information" sayfasında ki gerekli tüm bilgileri doğru ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Alibaba bu sayfada sizlerden; Ülke/Bölge, Ad, Şirket Adı, Tel, E-posta, Şifre Oluştur ve Gösterilen kodu girmenizi istemektedir. 

5. Bilgilerinizi onaylayın

Alibaba Üyelik

Alibaba'nın sizden istediği tüm bilgileri doğru ve eksiksiz olarak girdiğinizden emin olmanızın hemen ardından bilgileriniz onaylamanız gerekmektedir. Information sayfasının hemen ardından yönlendirileceğiniz "Complete" bölümünde yer alan "Confirm" butonuna tıklayarak Alibaba üyelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Alibaba Mobil Üyelik

Alibaba alışveriş sitesi, mobil cihazlara uygun app tasarımıyla son derece kolay ve pratik kullanım imkanı sunmaktadır. Alibaba'yı mobil cihazlarınız üzerinden kullanmak için üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Dünyanın en popüler toptan alışveriş platformu Alibaba Türkiye sayfasına giriş yapmak için buraya tıklayınız. Alibaba'ya mobil cihazlar üzerinden üye olmak için;

1. Alibaba'yı mobil cihazınıza indirin

Alibaba Üyelik

Alibaba, iOs veya Android yazılıma sahip cihazlara özel mobil uygulamaya sahiptir. Cep telefonunuz ya da tabletleriniz üzerinden Alibaba.com'a üye olmak için uygulamayı mobil cihazınıza indirin.

2. Giriş veya kayıt seçeneğine tıklayın

Alibaba Üyelik

Alibaba.com uygulamasını mobil cihazınıza indirmenizin hemen ardından uygulamaya giriş yaparak açılan sayfa üzerinden "My Alibaba" bölümünün altındaki "Sing In or Register" butonuna tıklayın.

3. Kaydol düğmesine tıklayın

Alibaba Üyelik

Benim Alibaba butonunun hemen altında yer alan Giriş veya Kayıt seçeneğine tıklamanızın hemen ardından açılan sayfa üzerinde "Register" butonuna tıklayarak Alibaba mobil üyelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz. 

4. Gerekli tüm bilgileri doldurun

Alibaba Üyelik

Alibaba mobil üyelik işlemlerinde, "Register" butonuna tıklamanızın ardından açılan sayfadaki tüm bilgileri doğru ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Alibaba mobil bu sayfada sizden; Ülke, Email, Şifre, Ad, Soyad, Şirket Adı ve Side to Submit butonunu sürüklemenizi istemektedir. 

5. Üyeliğinizi onaylayın

Alibaba Üyelik

Eğer Alibaba'ya kayıt olmak için herhangi bir şirketiniz yoksa, "I don't have a company" kutucuğunu işaretleyerek işletme türünüzü seçebilirsiniz. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum