'Windows 10' Satışa Sunuldu

Herkesin büyük heyecanla beklediği Microsoft hizmeti 'Windows 10' satışlarına start verildi. İşte, yeni işletim sistemi Windows 10'un kullanım hakkına dair bilgiler...
'Windows 10' Satışa Sunuldu

Tüm Dünya’nın merakla beklediği Microsoft’un yeni işletim sistemi ‘Windows 10’ satışları başladı. Şahsi bilgisayarlar ve tabletler için üretilmiş yeni işletim sisteminin satışları 190 ülkede start aldı. Microsoft şirketinden kullanıcıları sevindirici bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre Windows’un daha evvelki versiyonlarından istifade edenler hiçbir ücrete tabi olmadan Windows 10’u kullanabilecek. Windows’un 7, 8.1 gibi sistemleri yüklü olanlar sadece güncelleme yaparak yeni sistemden faydalanabilecek.

 

Zamanla Herkes Yükleyebilecek

Sistem başvuru sırasına göre elde edilecek. Ancak gün geçtikçe yeni sürüm hiçbir ücret ödemeyenler tarafından da kullanılabilecek. Windows 10 ekranı 9 inçten küçük olan mobil cihazlara da ücretsiz hizmet verecek. Microsoft sunduğu imkanlarla Dünya üzerindeki milyonlarca insana bu hizmeti ulaştırmıştı. Bu işletim sisteminden memnun olmayanlar vazgeçmek istedikleri takdirde lisansı muhafaza altında tutarak eski kullandıkları işletim sistemini yükleyebiliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.