Sesli Kitap Uygulaması Geldi

E-kitap devrinde yeni bir dönem başlıyor. Kitap okumayı sevenlerin kullanımına sunulan bu yeni uygulama sayesinde artık yer, mekan ve zaman fark etmeksizin kitabınıza devam edebileceksiniz. Üstelik geniş kitap seçeneğiyle...
Sesli Kitap Uygulaması Geldi

Akıllı telefonlar kitap okumayı sevenler için müthiş bir adım attı. Kitap okuma imkanı sunan e-kitap ve e-okuyucu uygulamalarının geliştirilmesiyle artık her yerde kitabınıza devam edebileceksiniz. Bu yeni geliştirilen Audio Book uygulaması sayesinde artık kitabınızı bitirmeniz için ekstra zamanlar yaratmanıza gerek kalmayacak.

kitap-001.jpg

Geniş Bir Kütüphane Özelliği Sunuyor

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda kitap okumayı bir üst seviyeye çıkaran Audio Book uygulaması, ücretsiz olarak yayınlandı. Araba kullanırken veya yolda yürürken kitap okuyamazsınız ama dinleyebilirsiniz. Bu sesli kitap uygulaması sayesinde kitap sevginizi kimse bölemez. Üstelik içeriğindeki 60 bin kitapla geniş bir kütüphane özelliği de gösteriyor. İsterseniz 14.95 $ Premium üyeliğine sahip olarak kitap dünyasını daha da yakından takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.