Yahoo'dan İlginç Mesajlaşma Uygulaması

Her geçen gün daha da gelişen anlık mesajlaşma uygulamaları, yaşanan rağbetten dolayı artık çok farklı özellikler taşımaya başladı. İşte bunlardan bir tanesi de son çıkan Livetext mesajlaşma uygulaması...
Yahoo'dan İlginç Mesajlaşma Uygulaması

Hızla gelişen akıllı telefonlar nedeniyle neredeyse her gün bir yeni uygulama piyasaya sürülüyor. Özellikle anlık mesajlaşmanın popülerliğine bağlı olarak çıkan uygulamalar arasında ciddi bir rekabet söz konusu. Bu nedenle her yeni çıkan anlık mesajlaşma uygulaması yeni özellikleri de beraberinde getiriyor. İşte onlardan bir tanesi; Livetext.

yahoo.png

Dünya Geneline Açılıyor

Hong Kong’un en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan Livetext, dünya geneline açılmaya hazırlanıyor. Yahoo’nun geliştirdiği mesajlaşma uygulaması iTunes, Apple Store ve Google Play üzerinden Kanada, Almanya, ABD, Fransa ve İngiltere’de ilk olarak piyasaya girecek. Uygulamanın en büyük özelliği ise mesajlaşırken sesinizin iletilmediği bir kameralı görüşme gerçekleştirmesi. Uygulamanın yakın bir zamana kadar Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.