Windows 10 Bir Aileyi Yok Ediyordu

Büyük bir heyecanla beklenen Windows 10 sonunda geldi. Ancak Windows 10 öyle bir özellikle geldi ki neredeyse bir aile yok oluyordu.
Windows 10 Bir Aileyi Yok Ediyordu

Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 10 bilindiği üzere 30.07.2015 tarihinde kullanıcılara sunuldu. Büyük bir heyecanla indirilen bu yeni işletim sisteminin özellikleri çoğu kişi tarafından hala tam olarak çözülemedi. İşte bu henüz keşfedilmemiş olan Windows 10'un ilginç bir özelliğini Mikro blog sitesi Reddit’e FalloutBos takma isimli kullanıcı kötü bir şekilde öğrendi.

resimlerim.png

"Resimlerim" Klasörüne Dikkat !

Windows 10 işletim sistemi, ayar yapmadığınız takdirde “Resimlerim” klasöründeki resimlerin hepsini otomatik olarak sırasıyla ekran görüntüsü yapıyor. İşte bu ilginç özellik Mikro blog kullanıcısının ailesinin dağılmasına neden olacaktı. “Resimlerim” klasörüne malum film koleksiyonu yapan blog kullanıcısı Windows 10’u kurduktan sonra sistem otomatik olarak malum resimlerini ekran görüntüsü yaptı ve olan oldu.

bilgisayar.jpg

Diğer Kullanıcıları da Uyardı

Yaşanan bu trajikomik olay, eşinin dün gece yarısı uykusundan uyandırıp masaüstündeki malum resimlerini sormasıyla başladı. Eşini ikna edebilmek için büyük bir çaba harcayan kullanıcı hala eşiyle tam olarak barışamadığını bu nedenle evliliğinin tehlikeye girdiği belirtti. Konuyla ilgili açıklama kullanıcı; “Benim yaptığım hatayı siz yapmayın. Ne kadar alt klasörlere saklamış olursanız olsun, özel fotoğraflarınızı “Resimlerim” klasöründen uzak tutun” paylaşımı ile diğer kullanıcıları uyardı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.