Twitter Habere El Atıyor

Geçtiğimiz günlerde giriş sayfasını değiştirip bu kısımda çeşitli haberler yayınlayan Twitter bu uygulamayı mobil boyuta da taşıdı.
Twitter Habere El Atıyor

Facebook’un NBC, New York Times, National Geographic, BBC News, Bild ve The Guardian ile anlaşma yapıp site üzerinden haber yayınına başlamasından sonra Twitter da boş durmadı.

Facebook yetkililerinin bu hamlesinden sonra micro blog sitesi Twitter da benzer bir hamle yaptı. İlk olarak sitenin giriş sayfasında yeni haber ve popüler tweet yayınına başlayan Twitter şimdi de mobil kullanıcıları için yenilik ile geldi.

Twitter Trending News Özelliği

Android ve iOS cihazlara yönelik geliştirilen sistem sayesinde mobil kullanıcılar Twitter üzerinden bildirim yolu ile yeni haberlere ulaşabilecek.

Trending News” ismi verilen bu sistemi birçok medya sitesinin kullanmasına karşı Twitter’ın uygulamaya yeni geçmesi, firmaya nasıl bir yenilik getireceği konusunda merak uyandırdı.

Yetkililerden yapılan açıklamaya göre “Trending News” özelliği ile kullanıcı haber kaynaklarını kişiselleştirebilecek ve böylece sadece istediği kaynaktan istediği tarzda haber alabilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.