Twitter'dan Yeni Özellik

Dünyanın en güçlü micro blog sitesi Twitter web sitesi üzerindeki mesajlar bölümüne yeni bir özellik ekledi. Buna göre artık birinden mesaj aldığımız takdirde Twitter Web sayfamıza bildirim gelecek.
Twitter'dan Yeni Özellik

Twitter son günlerdeki yenilikleriyle kullanıcılarını mutlu ediyor. Geçtiğimiz günlerde mesajlar kısmından bulunan 140 karakter sınırını kaldıran Twitter yine mesajlar bölümüne özel bir yenilik ile kullanıcılarının karşısına çıktı.

Twitter Mesaj Bildirim Sistemi

Micro blog sitesi Twitter tweet atılmanın dışında mesajlaşma uygulaması olarak da piyasadaki yerini almak istediğini bir kez daha gösterdi. Bu isteğini mesajlardaki karakter sınırıyla kaldıran sosyal medya devi şimdi de mesajlar için bildirim sistemini aktifleştirdi.

Bu özelliğin getirilmesiyle kullanıcıların mesajı görememe olasılığını en aza indirmek isteyen Twitter, böylelikle daha fazla kişiye hitap etmeyi amaçlıyor. Bu özellik ile micro blog sitesi mesajlaşma özelliğinin de kullanıcılar arasında daha aktif bir şekilde rol oynamasını sağlayacak.

Twitter Mesaj Bildirim Sistemi

Teknoloji uzmanları Twitter’a ilerleyen günlerde bir dizi daha özelliğin ekleneceğinin de sinyallerini veriyor. Sosyal medya devi çıkartmış ve çıkartacak olduğu uygulamalarla alanında kendisine rakip olan Facebook Messenger ve WhatsApp gibi uygulamaların önüne geçip anlık mesajlama uygulaması konumunda yer almak istiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.