'Telegram'a Rağbet Artıyor

Telegram Messenger'i yetkilileri hizmetlerinin hızla geniş kitlelere yayılım gösterdiğini kaydettiler. Telegram'ın yaptığı açıklamaya göre uygulamayı kullananların günde toplam 10 milyar mesaj barajına ulaştı.
'Telegram'a Rağbet Artıyor

VKontakte sosyal ağının eski sahibi Pavel Durov tarafından hazırlanan ‘Telegram’ messengerin kullanıcıları geçtiğimiz yılın sonundan bu yana karşılaştırıldığında 10 kat daha fazla mesaj gönderiyorlar. Konuyla ilgili olarak şirketin kendi haber sitesinde Telegram kullanıcılarının birbirlerine günde toplam 10 milyar mesaj gönderdiğini tespit ettikleri açıklandı.

telegram-hizmeti.jpg

Telegram Kullanıcıları 60 Milyonu Aştı

Dünya’nın en büyük sosyal şebekesi ‘Facebook'un yaptığı bilgilendirme bu yılın nisan ayında Facebook-Facebook Messenger ve Whatsapp üyelerinin bir günde birbirlerine 45 milyar ileti gönderdiğini bildirmişti. Uzmanlar 1,5 yıl içerisinde Telegram’ın başarılı bir ivme yakaladığını kaydetti. Kurulduğu 2013 yılı sonunda 100 bin kullanıcı gibi mütevazı bir kitleye hizmet veren Telegram’ın şu anki kullanıcı sayısının 60 milyonu geçtiği ve sürekli arttığı belirtildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.