En İyi 10 Arkadaşlık Sitesi ve Uygulaması

Sosyal hayatını renklendirmek isteyen ve yeni insanlarla tanışmak isteyenler için en iyi arkadaşlık sitelerini sizlere sıraladık.
En İyi 10 Arkadaşlık Sitesi ve Uygulaması

İş, okul ve hayatın sorumlulukları içerisinde sosyal hayatınıza yeteri kadar vakit ayıramıyor olabilirsiniz. Ancak bu duruma son vermek mümkün. Çünkü arkadaşlık siteleri sayesinde sosyal hayatınızı renklendirebilir ve yeni insanlarla kolayca tanışabilirsiniz. Arkadaşlık siteleri, oldukça fazla isim ve içerik halinde karşımıza çıkıyor. Bu uygulamaların ve sitelerin günümüzde sıkça tercih edildiğini söyleyebiliriz. Sosyal hayatınızı güçlendirmek için yeni kişilerle tanışabilir ve arkadaşlık kurabilirsiniz. Bu sayede yeni kişileri tanımak, arkadaş olmak ve flört etmek mümkün. Ancak bu siteleri kullanırken popüler olması önemli bir hal alıyor. Bu sayede daha çok kullanıcıya ulaşan uygulamalar üzerinden daha fazla kişiyle tanışabilirsiniz. Böylece yalnızlıktan kurtularak kendiniz için en doğru kişiyi bulabilirsiniz.

En İyi Arkadaşlık Siteleri ve Uygulamaları

Yalnızlığa son veren uygulamalar ve siteler sayesinde yeni kişiler tanıyarak sosyal hayatınızı renklendirmek mümkün. Popüler ve iyi bir arkadaşlık uygulamaları üzerinden birçok kişiyle tanışabilir ve size en uygun kişiyi bulabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey yeni bir profil oluşturmak ve yeni insanlarla tanışmaya açık olmaktır. Bu sayede sosyal hayatınızda birçok kişiyle keyifli vakit geçirebilir ve flört edebilirsiniz. Ancak çok fazla arkadaşlık sitesi ve uygulama olduğu için en iyisini bulmakta zorlanmanız normaldir. Kolay karar vermeniz ve renkli bir sosyal hayata kavuşmanız için sizlere en popüler arkadaşlık sitelerini sıraladık.  

1. OkCupid

En İyi Arkadaşlık Siteleri

OkCupid, en popüler flört ve arkadaşlık uygulamalarından bir tanesidir. Diğer uygulamalardan en büyük farkı ise üye olurken size soru yöneltmesidir. Sorulara verdiğiniz yanıtlara uygun olarak karşınıza birçok kişi çıkar. Bu kişiler sizin için en uygun karakterdeki kişilerdir. Dolayısıyla yalnızca fotoğraf ve profil ile analiz yapmayan bir uygulamadır. Filtreleme analizinin diğer uygulamalara göre daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Okcupid, sizi tanımaya odaklanan ve karşınıza sizin gibi insanları çıkaran bir uygulamadır. Bu yüzden sıkça tercih edilen uygulamanın 10 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğunu görüyoruz. Ülkemizde ve diğer ülkelerde sıkça tercih edilen bir uygulamadır. Bu sayede daha fazla kişiye ulaşabilir ve kendinize en uygun kişiyi bulabilirsiniz. Size benzer kişilere yönelten uygulamanın, sizler için samimi arkadaşlıklara ve uzun süreli ilişkinin yolunu açtığını söyleyebiliriz.

2. Bumble 

En İyi Arkadaşlık Siteleri

Bumble, eşleşmeye dayalı arkadaşlık uygulamalarından bir tanesidir. Karşınıza çıkan kişi profillerini kaydırarak en çok beğendiğiniz kişiyi bulabilirsiniz. Eşleşme tamamlandığında ise karşı tarafla konuşmaya başlayabilirsiniz. Uygulamanın ara yüzünde karşılaştığınız kişinin ismi, mesleği ve yaşı gibi profil bilgileri sizlere sunulur. Aynı zamanda karşıdaki kişinin fotoğrafını da net bir şekilde görebilirsiniz. Dilerseniz tanıştığınız kişiyle görüntülü sohbet etmek de mümkün. 

Bumble, 50 milyondan fazla indirilen ve kullanılan popüler bir uygulamadır. Dolayısıyla daha fazla kişiye ulaşmanız mümkündür. Başarılı ara yüzü sayesinde pratik kullanılan ve kısa sürede kendinize uygun kişilere bulabileceğiniz bir arkadaşlık uygulamasıdır. Bumble sayesinde kendinize en uygun kişiyi bulabilir, flört edebilir ve dilerseniz de arkadaş olabilirsiniz.

3. Tinder 

En İyi Arkadaşlık Siteleri

Tinder, Dünyadaki en popüler arkadaşlık uygulamalarından bir tanesidir. Uygulama pratik kullanıma sahiptir ve saniyeler içerisinde birden fazla kişiye ulaşmanızı sağlar. Bu sayede kendinize en uygun kişiyi kısa sürede bulabilirsiniz. İki kişinin birbiriyle mesajlaşması için öncesinde eşleşmesi gerekir. İki tarafın karşılıklı beğeni göndermesi sonucunda mesajlaşma özelliği açılır. Sonrasında ise karşı tarafla mesajlaşarak kısa sürede onu tanıyabilir ve buluşabilirsiniz.

Tinder ücretsiz bir uygulama olmakla birlikte Tinder Plus ve Tinder Gold seçenekleri sizlere sunuyor. Ücretli üyelikler sayesinde uygulamanın avantajı özelliklerine de sahip olmak mümkün. Gold üyelik sayesinde profilinize beğeni gönderen kişilerin kim olduğunu detaylı olarak görebilirsiniz. Genel olarak tüm dünyada tercih edilen ve sosyal hayatınızı renklendirecek uygulamalardan bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz. 

4. Happn 

En İyi Arkadaşlık Siteleri

Happn, son zamanlarda popüler hale gelen ve sıkça tercih edilen arkadaşlık uygulamalarından bir tanesidir. Uygulamanın önemli özelliklerinden bir tanesi de konum bilgisi ile çalışmasıdır. Bu sayede size yakın olan bölgedeki kişileri keşfetmenizi sağlar. Beğendiğiniz bir kişiyle iletişim kurmak için öncesinde beğeni butonuna basmanız gerekiyor. Aynı zamanda karşı tarafın da beyni butonuna basması gerekir. İki taraf da birbirine beğeni gönderdikten sonra mesajlaşma başlar.

Happn, yalnızca mesajlaşma değil, görüntülü konuşma fırsatını da sizlere sunuyor. Bu sayede karşıdaki kişiyi daha iyi tanıyabilir ve sonrasında buluşabilirsiniz. Uygulamanın sahte profilleri engellemek amacıyla Facebook ile giriş seçeneği sunduğunu görüyoruz. Bu özellik ise karşı tarafı daha iyi tanımanızı sağlayabilir. Happn, genel olarak size yakın olan kişileri keşfetmenizi sağlayan en iyi arkadaşlık sitelerinden bir tanesidir.

5. Badoo 

En İyi Arkadaşlık Siteleri

Badoo, dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından indirilen ve kullanılan popüler bir uygulamadır. Uygulama sayesinde yeni insanlar tanıyabilir ve dilerseniz flört etmeye başlayabilirsiniz. Elbette uzun süreli arkadaşlıklar elde etmek de mümkündür. Yeni kişiler ile tanışmanız için sizlere fırsat sunan uygulamanın mesajlaşma yanı sıra görüntülü konuşma özelliği sunduğunu da görüyoruz. Bu sayede karşı taraf ile görüntülü sohbet edebilirsiniz. 

Badoo, çok işlevli bir mesajlaşma seçeneğini sizlere sunar. Uygulama üzerinden mesajlaşırken ses kaydı atabilir ve fotoğraf gönderme işlemlerini kullanabilirsiniz. Bu sayede karşı tarafla iletişim kurarken ve sohbet ederken daha eğlenceli vakit geçirmek mümkün. 100 milyondan fazla indirilen uygulama genel anlamda popüler ve sevilen bir uygulamadır. Hayatımıza yeni kişileri almak için ve keyifli sohbetler için tercih edebileceğiniz uygulamalardan bir tanesidir. 

6. Hinge 

En İyi Arkadaşlık Siteleri

Hinge, ülkemizde sıkça tercih edilen bir diğer arkadaşlık uygulamasıdır. Öncelikle kendinize yeni ve dolu bir profil oluşturmanız isteniyor. Bu profil içerisinde kendinizi olabildiğince iyi bir şekilde tanıtmanız istenir. Dilerseniz diğer sosyal medya hesaplarımıza eşleştirilebilir ve bu sayede kendiniz hakkında daha fazla bilgi sunabilirsiniz.

Hinge, yalnızca profil fotoğrafı değil, kendinizle ilgili diğer detayları da sunmanızı sağlar. Sorulara cevap verme şeklinizi, ilgi alanlarınıza detaylı olarak inceler. Bu sayede kendinize en uygun kişiyi bulabilir ve arkadaşlık kurabilirsiniz. Genel olarak ülkemizde sıkça tercih edilen popüler uygulamalardan bir tanesidir. Bu sayede daha fazla kullanıcıya ve kitleye ulaşmanızı sağlar. 

7. LivU

En İyi Arkadaşlık Siteleri

LivU, 50 milyondan fazla indirilen popüler uygulamalardan bir tanesidir. Uygulamaya üye olduğunuzda kendinize yeni bir profil oluşturmanızı isteniyor. Profilde cinsiyet ve bölge seçerek uygulamayı anında başlatabilirsiniz. Ekranı kaydırarak kendinize en uygun kişiyi bulmanızı sağlar. Genel olarak Tinder benzeri bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Eşleşme sonucunda mesajlaşabilir ve dilerseniz karşı tarafta görüntülü konuşabilirsiniz.

Uygulamanın önemli özelliklerinden bir tanesi de eş zamanlı çeviri özelliğinin olmasıdır. Bu sayede yabancı kişilerle konuşurken daha kolay iletişim kurmanız mümkündür. Özellikle yabancı kişilerle iletişim kurarak dilini geliştirmek isteyenler için uygun bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Bu sayede hem arkadaşlık edinebilir hem de yabancı dil konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz. 

8. MeetMe 

En İyi Arkadaşlık Siteleri

MeetMe, yeni insanlarla tanışmanızı ve keyifli vakit geçirmenizi sağlayan uygulamalardan bir tanesidir. Yalnız kalmamak ve yeni insanları tanımak istiyorsanız MeetMe uygulamasını keşfedebilirsiniz. Öncelikle uygulamanın en popüler flört uygulamalarından bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz. Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından kullanılan uygulama, kolay bir şekilde yeni insanlarla tanışmanızı sağlıyor.

MeetMe, yaş din, dil ve ırk fark etmeksizin herkes için uygun olan bir uygulamadır. Dolayısıyla yabancı kişilerle de kolaylıkla konuşabilirsiniz. Yalnızca arkadaşlık kurmak için değil, dilinizi geliştirmek için de farklı kişilerle iletişim kurabilirsiniz. Eğer yeni kültürler tanımak ve dilinizi geliştirerek farklı insanlarla sohbet etmek istiyorsanız MeetMe uygulamasını tercih edebilirsiniz. 100 milyondan fazla indirme sayısına ulaşan uygulamanın en popüler uygulamalardan bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz. Kendinize iyi bir profil oluşturarak eğlenceli, özgür ve arkadaş canlısı insanlarla tanışabilirsiniz.

9. Connected2.me 

En İyi Arkadaşlık Siteleri

Connected2.me yıllardır popülerliğini devam ettirmeyi başaran nadir sitelerden bir tanesidir. Uzun yıllardır arkadaşlık siteleri arasında ismi duyulan bir site olduğunu söyleyebiliriz. Sitenin öncelikle sizlere anonim kullanma özelliği sunduğunu görüyoruz. Beğendiğiniz bir kişiye anonim bir şekilde mesaj atabilir ve onunla iletişime geçebilirsiniz. Bu sayede daha gizemli bir şekilde sohbet etmek ve karşı tarafı tanımak mümkün. 

Connected2.me takip etme özelliğini de sizlere sunuyor. Mesajlaşma bölümü içerisinde ise ses kaydı ve görsel gönderme işlemleri de mevcuttur. Bu sayede karşı tarafla daha eğlenceli bir sohbet oluşturabilirsiniz. Yeni kişiler tanımak ve eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için hem popüler hem de eğlenceli bir seçenektir.

10. TheLeague 

En İyi Arkadaşlık Siteleri

The League, San Francisco'da faaliyete geçen oldukça seçici bir uygulamadır. Öncelikle uygulamanın dilinin İngilizce olduğunu görüyoruz. Türkçe dil seçeneği bulunmuyor. Aynı zamanda uygulamanın önemli özelliklerinden bir tanesi de ilk mesaj atan kişinin kadın olmasıdır. Uygulamanın kurucusu Amanda Bradford, motivasyonu yüksek ve birbirinden ilginç başarılı insanları bir araya getirmek amacıyla uygulamayı kurduğunu söylüyor.

The League, gerçek hayattaki birçok detaya önem veren bir uygulamadır. Öncelikle Uygulamaya başvururken gittiğiniz okulları ve unvanınızı dikkate aldığını görüyoruz. Aynı zamanda Linkedln hesabınızı bağlamanız gereken bir uygulamadır. Bu sayede uygulamanın daha ciddi bir tanışma ortamı sunduğunu söylemek doğru olacaktır. Uygulama sayesinde tanıştığınız kişileri daha iyi tanıyabilir ve kendinize uygun kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz. 

En İyi Arkadaşlık Uygulamaları

#SiteTürkçe Dil DesteğiMobil Uyumluluk
1OkCupidVariOS, Android
2BumbleVariOS, Android
3TinderVariOS, Android
4HappnVariOS, Android
5BadooVariOS, Android
6HingeVariOS, Android
7LivUVariOS, Android
8MeetMeVariOS, Android
9Connected2.meVariOS, Android
10The LeagueYokiOS, Android

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.