TikTok Uygulamasının Eski Çalışanından Açıklama: Sanıldığından Büyük Bir Tehlike...

Son dönemlerde karşımıza çıkan ve yaygın olarak kullanılan TikTok uygulaması hakkında eski çalışanından flaş sözler geldi. Yapılan bir habere cevap olarak açıklama yapan eski çalışan “Sanıldığından büyük bir tehlike” dedi.
TikTok Uygulamasının Eski Çalışanından Açıklama: Sanıldığından Büyük Bir Tehlike...

1. Son zamanların en çok kullanılan popüler uygulaması TikTok hakkında bir haber platformu video yayınladı. Yayınlanan videoda TikTok fenomenleriyle röportaj yaptı.

TikTok Fenomenleri


2. Bu haberin ardından Twitter platformu üzerinden eski bir TikTok çalışanı olduğunu iddia eden Neşe İdil isimli kullanıcı açıklamalarda bulundu.

TikTok


3. İdil yaptığı açıklamada 8 ay TikTok platformunda çalıştığını ifade ederek Türkiye ofisinin kuruluşunda yer aldığını vurguladı. İdil yapılan haberin eksiksiz olduğunu dile getirerek, işleyişin çok farklı olduğunu, video denetim kurallarının korkunç olduğunu ve platformun sanıldığından daha büyük tehlike arz ettiğini belirtti.

TikTok Eski Çalışanı Açıklama


4. Platformun iyi niyetli olmadığını belirten Neşe İdil, TikTok yönetiminin ırkçılık yaptığını ve yönetimin bu videoları kaldırdığını belirtti. Aynı zamanda köyde yaşayan insanların videolarının bile yasaklandığını belirtti. Çinli müdürün ise köylülerin çektiği videolar için “Ben böyle videolar izlediğimde burnuma kötü kokular geliyor, rutubet kokusu gibi” dediğini iddia etti.

TikTok Eski Çalışanı Açıklama


5. TikTok yönetiminin eşcinsel bireylere de ayrımcılık gösterdiğini ifade eden İdil, “Her trans bireyi seks işçisi kabul ediyor TikTok yöneticileri ve yasaklıyor” dedi. İdil aynı zamanda Tiktok’un canlı yayınlara müdahale edemediğini ifade ediyor. Kullanıcıların videolarını sildiğini sandığını belirten eski çalışan özel videoları moderatörlerin gördüğünü, arkadaşlarınıza çekip izlettiğiniz ve sonrasında sildiğiniz videoların bile izlendiğini ifade etti.

TikTok Eski Çalışanı Açıklama

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.