Snapchat'e Yeni Rakip Livetext!

Snapchat’e Yahoo önderliğinde yeni bir rakip geliyor. Livetext!
Snapchat'e Yeni Rakip Livetext!

Snapchat, kişilerin fotoğraf ve video çekebildikleri, çektikleri fotoğrafların üzerine not ekleme özelliği bulunan ve bunları 1-10 sn arası bir sürede arkadaşlarıyla paylaştıkları bir sosyal mesajlaşma platrofmu. Yakın zamanda ortaya çıkan Snapchat uygulaması dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

 

Durum böyle olunca Snapchat benzeri programlar yaygınlaşmaya başladı. Gençler arasında çok popüler olan Snapchat markaların sosyal medya reklamlarının da hedefi oldu. Bu yoğun talebi gören popüler arama motoru ve e-posta servisi Yahoo hiç durmadan Livetext adında Snapchat’e çok benzeyen bir uygulama geliştirdi. 

livetext

Livetext GİF paylaşımları yapabiliyor ve gerçek zamanlı sessiz video çekmenize imkan tanıyor. Burada da fotoğraf ve videoların üzerine yazı yazılabiliyor. Snapchat uygulamasına en benzer yani ise paylaşımlarınızın bir süre sonra siliniyor olması.


Şu an için ABD, Kanada, Almanya, Fransa ve İngiltere’de yayınlanan Livetext henüz ülkemizde yayınlanmadı. Bakalım uygulama Snapchat’in önüne geçebilecek mi?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.