Twitter Yeni Sayfa Tasarımına Geçiş Yapıyor

Sosyal platformların en büyüklerinden biri olan Twitter daha çok kullanıcıya erişmek için farklı bir tasarımla karşımıza çıkacak.
Twitter Yeni Sayfa Tasarımına Geçiş Yapıyor

Twitter yeni haber sitesi gibi görünümüne bürünüyor. Bu sayede kişiler Twitter hesabına giriş yapmadan bile haber, eğlence, müzik gibi konu başlıkları altındaki en popüler tweet’leri görebilecek.

Kullanıcıların isteklerini yerine getirmeye devam eden Twitter son olarak da haber sitesi tasarımıyla karşımıza çıkacak. Nisan ayında ABD’deki kullanıcılarına yayınladığı tasarımı dünyaya açmaya karar veren Twitter geçtiğimiz günlerde tüm hesap sahiplerine ulaştırmaya başladı.

twitter yeni sayfa tasarımı

Yapılan tasarım ile site adeta bir haber sayfasına benzetilmiş. Tasarımı hesabı olmayan kişiler için de kullanışlı olan Twitter haber, müzik, yaşam, eğlence ve spor gibi belirli kategorilerdeki tweet’leri ziyaretçilerine sunacak.

Kategorileri konu başlıklarına bölen Twitter yöneticileri istediğiniz konu ile ilgili haberleri ve atılan popüler tweet’leri de bu bölümden yayınlayacak.

Yeniliklerine devam eden site yöneticileri giriş yapmadan siteyi ziyaret eden 125 milyon kullanıcının gelen bu yeni tasarım ile artacağını açıkladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.