Twitter 140 Karakter Uygulaması Kaldırıldı

Micro blog devi Twitter direk mesajlarda bulunan 140 karakter sınırını kaldırdığını açıkladı.
Twitter 140 Karakter Uygulaması Kaldırıldı

Twitter yaptığı son açıklamayla birlikte adeta bir tabusunu ortadan kaldırdı. Micro blog sitesi yaptığı açıklamada direk mesajlarda 140 karakter uygulamasını kaldırdığını kullanıcılarına duyurdu.

Twitter ağında bulunan ve kişiler arası özel mesaj olarak adlandırılan bölgede 140 karakter sınırlaması dün itibarıyla kaldırıldı. Direk mesaj (DM) olarak geçen bölümde bundan sonra sınırlandırılan karakter sayısı 140 değil tam 10 Bin olacak. Kişiler 10 Bin karakteri birbirlerine tek mesajda gönderebilecek.

Twitter Açıklama

Twitter kullanıcılarının özellikle özel mesajlar kısmında son derece rahatsızlık duyduğu 140 karakter uygulaması kişilerin sohbetleri esnasında birçok mesaj atmasına neden oluyor ve bu nedenle sohbet bütünlüğü dağılıyordu. Yeni hayata geçirilen uygulama ile bu sorunun bir nebze de olsa önüne geçilmiş oldu.

Değişiklik web sürümünün yanı sıra, Android ve iOS’un Twitter uygulamalarında da geçerli olacak. Ayrıca yeni özellik ile normal tweet’lerimizde bulunan 140 karakter uygulamasını kapsamadığını da hatırlatalım.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.