Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi Yorum ve Özellikleri

Közde kahve lezzetini evinizin konforunda sunan Tefal Köpüklüm Türk kahvesi makinesi hakkında yorum ve özellikleri sizler için inceledik.
Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi Yorum ve Özellikleri

Her fincanda bol köpüklü ve tam kıvamında kahveler içmek istiyorsanız Tefal Köpüklüm Türk kahvesi makinesi tam size göre bir seçenek olacaktır. Şık görüntüsünün yanında son derece kaliteli bir kahve deneyimi sunan cihaz, hızlı ve kıvamlı kahve yapma özelliği ile tercih edilmektedir. Közde kahve sevenler için geliştirilen fonksiyonu ile 4 fincana kadar kahveyi aynı anda yapabilirsiniz. Normal pişirme fonksiyonunda her kullanımda köpüklü kahve garantisi sunar.

Tefal Köpüklüm Özellikleri

Taşma EmniyetiVar
Güç735 W
Kapasite4 Fincan
Sesli İkazVar
Su Kapasitesi280 Ml
Amazon
Fiyatını Gör
Tefal Köpüklüm
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi

İki farklı Türk kahvesi pişirme seçeneği ile kullanıcıların beğenisini kazanan Tefal Köpüklüm Türk kahvesi makinesi hakkında merak edilenleri listeledik.

İşte, Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Tefal Köpüklüm Tasarım

Diğer Türk kahvesi makinelerine göre daha küçük boyutlarda tasarlanan Tefal Köpüklüm Türk kahvesi makinesi, boyutlarına göre oldukça başarılı bir sunum yapmaktadır. 4 fincan kapasitesi sayesinde kolay kullanım imkanı sağlar. Tıpkı kullanımı kadar temizliği konusunda da pratiklik sağlayan ürünün cezvesi direkt olarak su ile temizlenebilir. Normal ve közde kahve seçeneklerinin yer aldığı başlatma butonu, tek tuşla dakikalar içerisinde kaliteli Türk kahvesi keyfi yaşamanızı sağlar.

 

Tefal Köpüklüm

Tefal Köpüklüm Cezvesi

Tefal Köpüklüm Türk kahvesi makinesi cezvesi 4 kişilik kapasiteye sahip oldukça basit kullanımlı bir parçadır. Kahve ve suyu içine ekleyerek direkt olarak cihaza yerleştirebilirsiniz. Temizliği konusunda da oldukça rahat edeceğiniz bu parçayı, kahve pişirme işleminin ardından direkt olarak su ve yumuşak bir süngerle temizleyebilirsiniz. Cezvenin iç taban kısmına metal, sivri ve sert materyallerle temas edilmemesi önerilmektedir.

Tefal Köpüklüm

Tefal Köpüklüm Teknik Özellikler

  • 4 fincan kapasitesi
  • Tek tuşla kontrol
  • Sesli ikaz sistemi
  • 280 ml su kapasitesi
  • Su seviyesi göstergesi
  • Taşma emniyeti
  • 735 W güç

​​​​​Tefal Köpüklüm

Tefal Köpüklüm Kahve Makinesi Kullanımı

Kahve yapma konusunda oldukça büyük kolaylık sağlayan Tefal Köpüklüm Türk kahvesi makinesini şu adımları izleyerek kullanmanız önerilir.

  1. Kullanıma başlamadan önce cezve ve cihazın hem temiz hem de kuru olduğundan emin olmalısınız.
  2. Cezveyi cihaza yerleştirmeden önce yapmak istediğiniz fincan sayısı kadar kahve ve suyu cezveye ekleyerek karıştırın.
  3. Ardından cezveyi cihaza tam olarak yerleştirdiğinizden emin olun.
  4. Fişi taktıktan sonra közde ya da normal kahve pişirme seçeneklerinden birini seçerek tuşa dokunun.
  5. Kahve pişirme işlemi tamamlandığında sesli ikaz alacaksınız.
  6. Sesli ikazın ardından cezveyi direkt olarak cihazdan alarak fincanlara servis edebilirsiniz.

Tefal Köpüklüm

Amazon
Fiyatını Gör
Tefal Köpüklüm
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal Köpüklüm Yorumları

Tefal Köpüklüm

👤 *** ***: Çeyizim için aldım ama ilk geldiğinde sıkıntı var mı diye denedim. Tadı güzel ve bol köpüklü bir kahve oldu. Üstelik çok acı kahve sevmediğim için kendi ölçeğime göre yani daha az kahve koydum. Keşke daha fazla bardak çıksaydı ama diğer markaların da hep çıkardığı fincan sayısı aynı. Sadece rengine biraz pişman oldum. Ben gri aldım. Ama makineyi denemiştim o nedenle değiştirmek için uğraşmadım. Daha canlı renkler sevenler diğer renklere yönelsin. Özellikle sonradan mağaza da mor görünce çok beğendim. Ben bir ürün alırken yorumlara çok dikkat ediyorum. O nedenle ben de düşüncelerimi yazmak istedim.

👤 *** ***: Rengi duruşu aynen gördüğümüz gibi, çok beğendim, sapasağlam geldi, çok güzel paketlenmişti, mağazaya çok teşekkür ederim.

👤 *** ***: Çok beğendim. Közde kahve modu gerçekten közde yapılmış hissi veriyor. Çok güzel köpüklü kahve yapıyor. Bir kerede 4fincan kahve yapabilmesi çok iyi. Aynı zamanda dibek kahvesi denedim onu da mükemmel yapıyor. Cezvede ocakta yapıldığında tortusu altında çok kalıyor ya öyle olmuyor kahve eşit şekilde dağılıyor.

👤 *** ***: Kargo teslimi sırasında birazcık problem yaşadım fakat ürün gerçekten çok güzel çeyizim için aldım teşekkürler.

👤 *** ***: İş yerinde bunların bir alt modelini kullanıyorduk ve şans eseri kahveyi gereğinden fazla koyduğumuz ve unuttuğumuz için taşıp her tarafa dökülmüştü. Temizleyip kurutup tekrar çalışınca Tefal’in bu işte en iyisi olduğu kanaatini getirdik. Evim için yeni bir kahve makinesi alacaktım ve Köpüklüm’ü tercih ettim. İçerisine su koymak ve kahve koymak beni üşendirmediği için bu modeli tercih ettim. Hem tezgah üstünde şık bir görüntüsü var hem de çok yer kaplamıyor.( Tefal çay makinesiyle aynı yer kaplıyor.) Haznesi 4 klasik Türk kahve fincanı alacak gibi duruyor. Kullanımı basit, köpüğü ölçek ile koyduğunuz kahve miktarına ve kalitesine göre değişiyor. Su olarak damacana suyu ve kaynatılıp soğutulmuş su kullanırsanız köpüğü az olur. Çeşme suyu -sıcak çeşme suyu hariç- gayet köpüklü bir kahve içmenizi sağlıyor. Umarım uzun ömürlü olur. İlk inceleme başarılı.

👤 *** ***: Köpük gerçekten güzel yapıyor tek eksi yanı çalıştırmak için cezveyi yuvasına ittiğinizde çalışma akşamı direk çalışma konumuna geçiyor yıkarken aparatı var kapatmak gerekiyor. Cezvesi de plastik ama şık duruşu var yer kaplamıyor renk seçeneği fazla.

👤 *** ***: Tek kelimeyle harika bir ürün. Kargo kısa sürede elime ulaştı ve çok iyi paketlenmişti. Gelir gelmez denedim ve bol köpüklü bir kahve oldu. Almayı düşünenler hiç tereddütsüz alabilirler .Hızlı ve sağlam teslimat için ayrıca teşekkürler.

👤 *** ***: İnanılmaz köpüklü kahve yapıyor tadı da çok güzel oluyor. Közde seçeneği de var ama pek közde kahve olmuyor açıkçası boşuna yapılmış bence.

👤 *** ***: Çeyizim için aldım ilk denememi yaptım közde kahve seçeneğiyle kesinlikle mükemmel çok lezzetli ve bol köpüklü tefal kalitesi.

👤 *** ***: Hızlı geldi, rengini de çok beğendim, fiyatı da avantajlı.

👤 *** ***: Kahvesi güzel köpürüyor ve tadı da acı yanmış gibi olmuyor. İndirimdeyken almıştım beklentimi karşıladı. Cezvesi plastik ona göre tercih ediniz. Sorunsuz ve hızlı teslim edildi.

👤 *** ***: Ürün için söylenecek çok şey yok mükemmel bence herkese tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Çok güzel sıkıntısız tavsiye ederim közde ayrı normalde ayrı güzel tadı var hiç uğraşmadan çok güzel köpüklü yapıyor.

👤 *** ***: Güzel ürün kahveyi güzel pişiriyor köpüğü bol oluyor ben çok memnun kaldım.

👤 *** ***: Kendi su haznesi yok, cezvesi plastik , içimi çok güzel, malzeme kalitesi çok iyi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Türk Kahvesi Makinesi ModelleriFakir Kaave İnceleme
Arçelik TKM 9961 B ÖzellikleriKaraca Hatır Hüp Yorumları
Beko TKM 8961 A Keyf YorumlarıHomend Pottoman Milk İnceleme
Arzum Okka Minio ÖzellikleriKorkmaz Kahvekolik Yorumları
Schafer Kahvecim İncelemeAwox Kafija Özellikleri

İçeriğimizin bu bölümünde Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

Tefal Köpüklüm kaç TL?

Tefal köpüklüm Türk kahvesi makinesi fiyatları, satış yapan sitelere göre değişiklik göstermektedir. Fiyatlara erişmek için site linklerine tıklayabilirsiniz.

Tefal Köpüklüm çelik mi?

Tefal köpüklüm Türk kahvesi makinesi, paslanmaz çelik cezvesi sayesinde her fincanda tam kıvamında kahveler sunarken uzun süreli bir kullanım sağlar.

Tefal Köpüklüm kaç Watt?

735 watt güçle çalışan Tefal Köpüklüm Türk kahvesi makinesi, yeterli kapasitesi sayesinde aynı anda 4 fincan kahve yapmanıza imkan tanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.