Korkmaz Kahvekolik Türk Kahvesi Makinesi Yorum ve Özellikler

Farklı renk seçenekleri ile mutfağınızı hareketlendirecek Korkmaz Kahvekolik Türk kahvesi makinesi hakkında yorum ve özellikleri sizler için inceledik.
Korkmaz Kahvekolik Türk Kahvesi Makinesi Yorum ve Özellikler

Canlı renkleriyle mutfağınızın havasını değiştiren Korkmaz Kahvekolik Türk kahvesi makinesi, klasik şık görüntüsüyle kendisine hayran bırakırken tam kıvamında kahveleriyle kullanıcıların beğenisini toplamaktadır. Otomatik koruma sistemleri sayesinde uzun süreli kullanıma uygun olan cihaz, 4 kişilik kahve kapasitesiyle zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

Korkmaz Kahvekolik Özellikleri

Taşma EmniyetiVar
Güç400 W
Kapasite4 Fincan
Sesli İkazYok
Amazon
Fiyatını Gör
Korkmaz Kahvekolik
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Korkmaz Kahvekolik Türk Kahvesi Makinesi

Şık görüntüsü ve köpüklü kahve yapma özelliğiyle bilinen Korkmaz Kahvekolik Türk kahvesi makinesi hakkında merak edilenleri listeledik.

İşte, Korkmaz Kahvekolik Türk Kahvesi makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Korkmaz Kahvekolik Tasarım

Oval tasarımı ve canlı renkleriyle dikkat çeken Korkmaz Kahvekolik Türk kahvesi makinesi, kolay kullanım sağlayan dizaynı ile kullanıcıların en çok tercih ettiği kahve makineleri arasında yer almaktadır. Kullanılan alanın havasını değiştiren ürün aynı zamanda eşsiz Türk kahvesi yapması sayesinde evinizin baş köşesinde yer alacaktır. Kolay kullanımı ve kısa süre içinde kahve yapma özelliği zamanda tasarruf etmenize de yardımcı olur.

Korkmaz Kahvekolik

Korkmaz Kahvekolik Kullanımı

Korkmaz Kahvekolik Türk kahvesi makinesi kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Korkmaz Kahvekolik kullanımını şu şekilde sıralayabiliriz;

  1. Cezve içerisine kişi sayısına uygun şekilde su, kahve ve isteğe bağlı şeker ekleyerek karıştırın.
  2. Cezveyi cihaza yerleştirmeden önce cezvenin oturacağı alanın kuru olduğuna emin olun.
  3. Sonrasında fişi prize takarak sesli ve ışıklı uyarının gelmesini bekleyin.
  4. Cihazın açılma uyarısı geldikten sonra cezveyi cihaza yerleştirerek başlatma tuşuna basın.
  5. İşlem başladıktan sonra başlatma tuşunun kırmızı olması hala kahvenin pişme aşamasında olduğunu gösterirken tuşun yeşil renge dönmesi kahvenizin hazır olduğunu belirtir.
  6. Tuş yeşile döndükten ve sesli uyarı aldıktan sonra direkt olarak cezveyi makineden alarak fincanlara servis edebilir

Korkmaz Kahvekolik

Korkmaz Kahvekolik Teknik Özellikler

  • 4 fincan kapasitesi
  • Tek tuşla kontrol
  • Sesli ikaz sistemi
  • 320 ml su kapasitesi
  • İkaz ışığı
  • Taşma emniyeti
  • 400 W güç
  • Otomatik kapanma

Korkmaz Kahvekolik

Korkmaz Kahvekolik Közde Kahve

Köz tadında kahve severler için özel olarak geliştirilen sistemiyle kullanıcılarına en iyi közde kahve keyfi sunan Korkmaz Kahvekolik Türk kahvesi makinesi, tek tuşla kullanım özelliği sayesinde kendinizi yormadan közde kahve tadına varmanızı sağlar. Terma Balans Teknolojisi ile kahve tadını tamamen koruyarak kahvenizi tıpkı közde pişmiş gibi servis eder. Diğer kahve makinelerine göre son derece farklı olan Korkmaz Kahvekolik Türk kahvesi makinesi, kahvenizi ağır ateşte pişirerek kahve partiküllerinin homojen bir şekilde dağılmasını sağlar. Bu sayede en lezzetli ve kıvamlı kahve deneyimi yaşatır.

Korkmaz Kahvekolik

Amazon
Fiyatını Gör
Korkmaz Kahvekolik
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Korkmaz Kahvekolik Kullanıcı Yorumları

Korkmaz Kahvekolik

👤 *** ***: Göründüğünden daha güzel geldi renk olarak. Çok canlı bir kırmızı. Anneme aldım çok beğenerek kullanıyor. Kendim fakir almıştım çeyizime keşke bundan alsaymışım.

👤 *** ***: Gelir gelmez kahve yaptım hemen gayet güzel yaptı bol köpüklü oldu beğendim şimdilik.

👤 *** ***: Kesinlikle çok güzel bir makine şimdiye kadar fakirin kaave makinasını kullanıyordum ancak rezidansı bozuldu ona göre bu biraz yavaş pişiriyor ama lezzeti tadı muhteşem oluyor ve bol köpüklü oluyor ben espresso yaptım o köpürmediği için fotoğraf öyle kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca Korkmaz a çok teşekkür ederim siparişi verdim ertesi gün teslim edildi paketleme sağlamdı.

👤 *** ***: Arkadaşıma hediye almıştım çok beğendi yeni gelin evleri için ideal.

👤 *** ***: Aynı göründüğü gibi tatlı geldi. Çeyizim için almıştım denedim kahveyi de hızlı güzel pişiriyor ben çok beğendim. Tatlı çok hoş bir kırmızısı var.

👤 *** ***: Çeyiz için aldığımdan henüz kullanmadım ama görüntüsü çok güzel. Cezvenin çelik oluşu harika. rengi fotoğraftaki kadar koyu değil, çok güzel bir kırmızı.

👤 *** ***: Hemen kahve denedik gayet başarılı. görünümü çok şık. Korkmaz kalitesi. Fakat acelecilere tavsiye etmem çünkü yavaş pişiriyor.

👤 *** ***: Görünümü çok güzel tat olarak da daha yumuşatıyor kahveyi ablama almıştım beğendik biz.

👤 *** ***: Rengi bordo gibi. Görüntü olarak şık duruyor cezvesi diğer markalarınkine göre daha büyük ve çelik . Köpük yapmıyor diye yazmışlar ama bir fincan yaptığımda bile köpüklü oluyor. Pişirme süresini beko Arçelikle kıyasladığımda çok da zaman farkı yok. Güzel bir ürün. Biz beğendik şimdide kardeşime alacağız.

👤 *** ***: Çeyizim için aldım, denemelik bi kere çalıştırdığımda bi tık yavaş pişiriyor ama güzel rengi çok canlı.

👤 *** ***: Çok güzel zaten kullanıyorduk. Bunu da hediye aldık. Kendi kutusunda geldi garantisi de içindeydi. Eğer tam ölçü koyarsanız çok güzel köpük yapıyor. Ayrıca ideal zamanda pişiriyor.

👤 *** ***: Mutfağa ayrı bi hava kattı gerçekten beğenerek kullanıyorum bol köpük şahane kargo inanılmaz hızlıydı ertesi gün geldi.

👤 *** ***: Çeyizim için 4 lü elektronik set yapmak adına bu marka ve rengi tercih ettim, yorumlarda köz tadında demişlerdi, geldi 2 defa denedim ve cidden harika bir köz tadı aldım, köz severler tam sizin tercihiniz.

👤 *** ***: Haznesi diğer markalara göre daha geniş kahveler gayet güzel köpüklü oluyor. Denedik beğendik ikinciyi de hediye aldık.

👤 *** ***: Ben çok tereddütlü yaklaşmıştım ama yorumlara güvenerek sipariş verdim ve çok memnun kaldım, hiçbir şekilde kahveyi çiğ bırakmıyor çok güzel bir ürün, gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.

İçeriğimizin bu bölümünde Korkmaz Kahvekolik Türk Kahvesi Makinesi ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Türk Kahvesi Makinesi ModelleriSchafer Kahvecim Özellikleri
Beko TKM 8961 A Keyf YorumlarıTefal Köpüklüm İnceleme
Arzum Okka Minio ÖzellikleriHomend Pottoman Milk Yorumları
Fakir Kaave YorumlarıArçelik TKM 9961 İnceleme
Karaca Hatır Hüp İncelemeAwox Kafija Özellikleri

Kokrmaz Kahvekolik kaç kişilik?

320 ml kapasiteye sahip olan Korkmaz Kahvekolik Türk kahvesi makinesi, tek seferde 4 kişilik kahve yapma imkanı sunmaktadır.

Korkmaz Kahvekolik makinesi ne kadar?

Korkmaz Kahvekolik Türk kahvesi makinesi hakkında net bir fiyat bilgisine ulaşmak için içeriğimizde yer alan ürün linkli üzerinden fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

Kahvekolik kahve nasıl yapılır?

Kahvekolik kahve makinesinde kahve yapmak için şu adımları izlemeniz gerekir.

  1. Fincan ölçüsü kadar su ve gerekli miktarda kahveyle şekeri cezveye ekleyerek karıştırın.
  2. Cihazın iç kısmının kuru olduğundan emin olduktan sonra fişi takarak cihazın sesli ikaz vermesini bekleyin.
  3. Açılma ikazını duyduktan sonra cezveyi yerleştirerek başlatma tuşuna dokunun.
  4. Birkaç dakika içinde kahvenin hazır olduğuna dair sesli ve ışıklı ikaz alacaksınız.
  5. Bu ikazın ardından direkt olarak cezveyi cihazdan alarak fincanlara servis edebilirsiniz.
<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum