Beko TKM 8961 A Keyf Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Beko TKM 8961 A Keyf Türk kahvesi makinesinin yorumlarını, özelliklerini ve kullanımını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Beko TKM 8961 A Keyf Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Geniş bir aileye sahipseniz ve Türk kahvesi seviyorsanız Beko TKM 8961 A Yeni Keyf Türk Kahve Makinesi ile tanışmanızı tavsiye ederiz. Beko TKM 8961 A, taşmayı önleyen ve pişmeyi algılayan gelişmiş teknolojisi sayesinde birçok kullanıcının beğenisini toplamıştır. Biz de bu içerikte sizler için Beko TKM 8961 A Yeni Keyf kullananların yorumlarını, özelliklerini ve kullanımını detaylı olarak araştırdık.

Beko TKM 8961 A Keyf Özellikleri

Ağırlık4.2 kg
Güç1100 Watt
Fincan Kapasitesi6
MateryalPaslanmaz Çelik
Amazon
Fiyatını Gör
Beko
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Beko TKM 8961 A Keyf Antrasit Çelik İkili Kahve Makinesi

Su tankından otomatik olarak suyu alıp çift cezvesine aktararak sizi uğraştırmadan Türk kahvenizi hazırlayan Beko TKM 8961 A, su miktarını belirleyebilecek şekilde tasarlanmıştır.

İşte, Beko TKM 8961 A Yeni Keyf Türk Kahve Makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Beko TKM 8961 A Tasarım

Beko TKM 8961 A Yeni Keyf Türk Kahve Makinesi; inox, siyah ve kırmızı renk seçenekleri ile her tarza hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Mutfağınıza ferah bir görünüm katacak bu Türk kahvesi makinesi, işlevsel paneli sayesinde zahmetsizce çalıştırılabilir. Su tankı özelliği de bulunan bu makine, suyu otomatik olarak cezveye alır ve sizi uğraştırmadan enfes Türk kahvelerini hazırlar.

Beko TKM 8961 A Tasarım

Beko TKM 8961 A Boyutları

Uzunluk20 cm
Genişlik25 cm
Derinlik31.2 cm
Ağırlık4.2 kg
RenkSiyah, kırmızı, inox

25 cm genişlik, 31.2 cm derinlik ve 20 cm yükseklik ölçüleri ile tasarlanan Beko TKM 8961 A Keyf, minimal bir yapıya sahiptir. 4.2 kilogram ağırlığı ile kompakt bir kullanım sunan bu Türk kahvesi makinesi; siyah, kırmızı ve inox renk seçenekleri sayesinde her tarza uyum sağlayan modern bir görünüm kazanmıştır.

Beko TKM 8961 A Keyf Kapasite

Fincan Kapasitesi6
Su Tankı Kapasitesi1.5 L
Cezve Sayısı2
Anti Spill Teknolojisi Var
Cook Sense TeknolojisiVar

6 fincan kapasitesine sahip olan Beko TKM 8961 A, 1.5 litrelik su tankı kapasitesi ile birçok kişi için aynı anda kahve hazırlamanıza yardımcı olur. Anti Spill teknolojisiyle taşmayı önler ve güvenli bir şekilde kahvenin hazırlanmasını sağlar. Pişmeyi algılayan Cook Sense teknolojisiyle tam kıvamında, bol köpüklü Türk kahveleri hazırlamayı başarır. Fincan boyutu seçimi sayesinde, ölçülere kolayca ayak uydurur.

Beko TKM 8961 A Teknik Özellikler

  • 6 fincan kapasite
  • Su tankı
  • 1100 W güç
  • Sesli ve ışıklı uyarı  
  • Fonksiyonel kontrol paneli
  • 2 adet cezve özelliği
  • Anti Spill Teknolojisi ile taşma önleme
  • Cook Sense ile pişme algılama

Beko TKM 8961 A Kullanımı

Beko TKM 8961 A Yeni Keyf; 1, 2 ve 3 kişilik Türk kahvesi hazırlığı için işlevsel düğmelerle üretilerek hazırlama sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlar. Cook sense ve Anti Spill teknolojileri sayesinde taşma gibi sorunların önüne geçer ve pişmeyi algılayarak sesli uyarı verir, bu sayede siz de zamanın geldiğini kolayca anlayabilirsiniz. 1.5 litrelik geniş su tankı ile geniş ailelere yetecek kadar lezzetli ve bol köpüklü Türk kahvelerini hızlı bir şekilde hazırlamanızı sağlar. Paslanmaz çelik ile üretilen bu makine, dayanıklı formunun da desteği ile uzun ömürlü bir kullanım sunar.

Beko TKM 8961 A Kullanımı

Amazon
Fiyatını Gör
TKM 8961
Türk Kahvesi Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Beko TKM 8961 A Yeni Keyf Türk Kahve Makinesi Yorumları

Beko TKM 8961 A Yeni Keyf Türk Kahve Makinesi Yorumları

👤 *** ***: Kırmızı rengini aldık.6 kişilik kahve yapabilmesi, kahve fincan ayarları ve üstten kolay su dolumu ile beğendim.

👤 *** ***: İnternette köpüksüz ve acı olduğuna dair yorumlar var ama gayet köpüklü ve tadı yerindeydi. Ayrıca çok şık duruyor. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Harika bir ürün alın, aldırın. Köpüğü de, kahvesi de çok güzel.

👤 *** ***: Köpüğü yetersiz diyenleri anlayamadım, daha ne olsun. Çok güzel gerçekten. 6 tane yapılması ayrı kolaylık.

👤 *** ***: 6 fincana kadar kahve yapıyor. 3 fincan boyutu 3 fincan kapasitesi var. İkili olması çok kullanışlı, tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün baya güzel görünüyor, geniş bir su haznesi mevcut. Kahvesi de lezzetli ve güzeldi. Memnun kaldık.

👤 *** ***: Ürünün kullanımı çok kolay, fazla kişiye kahve yapabiliyorsunuz. Tekli yapma imkanı da var. Çok güzel gerçekten.

👤 *** ***: Makine mutfağıma çok yakıştı, görüntüsü harika. Kahvesi ve köpüğü de yeterliydi. Severek kullanıyorum.

👤 *** ***: Üründen çok memnun kaldık. Anneme de almayı düşünüyoruz. Büyük aileler için birebir.

👤 *** ***: Şık ve güzel bir makine. Su haznesi çok kolay, ölçü kaşığı ile istediğiniz kadar ayarlıyorsunuz. Eşim de ben de memnunuz.

👤 *** ***: Kahve biraz soğuk oluyor, köpüğü de baya az. Ben tavsiye edemeyeceğim.

👤 *** ***: Kahvesi köpüksüz ve acı. Beğenmedim ne yazık ki.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Türk Kahvesi Makinesi ModelleriSchafer Kahvecim İnceleme
Arçelik TKM 9961 B YorumlarıTefal Köpüklüm Özellikleri
Arzum Okka Minio ÖzellikleriHomend Pottoman Milk Yorumları
Fakir Kaave İncelemeKorkmaz Kahvekolik Özellikleri
Karaca Hatır Hüp YorumlarıAwox Kafija İnceleme

İçeriğimizin bu bölümünde Beko TKM 8961 A Yeni Keyf ile ilgili en çok sorulan soruları yanıtladık.

Beko Türk malı mı?

Beko, Türkiye menşeili bir firmadır. Yurt dışında satışa sunulmayı başaran ilk Türk firması olan Beko, Dünya Markası olma hedefi ile birçok ülkede satış yapmaya devam etmektedir.

Beko kahve makinesi kaç kişilik?

Beko TKM 8961 A Yeni Keyf, 6 fincan kapasitesi ile geniş ailelere hitap eden bir forma sahiptir. Maksimum 6 fincan kahve yapabileceğiniz bu makine, 1, 2 ve 3 kişilik kahveler için de kullanılabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.